Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba enfall, hemen herşey bitti deme, daha negatif dememişler. inşallahta demezler. kaçta arayacaklar şimdi saat verdiler mi canım.

olmazsada lütfen çok yıpratma kendini ağustosta birlikte olur tedavimiz. ramazan bebekleri olacaklar, artık erkek olursa isim belli :)

canım bugün seni bekledim bekledik bebeğimmm inşlh cümlemizin yüzü gülecek hiç üzülme tatlımmmmm inşlh ağustos ayını bekle bitanemmmm

üzülme canım hepimiz bu işeleme başlarkn risklerinide biliyoruz inş ağustosta bebeğine hamiş olursun

hakkında hayırlısı olsun belki bebeğin seninledir

canım benim üzülmee ne olurrrr
dur bakalım yarın sonucunu öğrennnn belki bebeğin seninledir cnmm
değilsede vakti daha gelmemiştirrrr cnmmm şimdi yıpratma kendinii
iyi düşünn

hepınızden rabbım razı olsun bu sıtreslı surecte ettıgınızb dualar ıcın destegınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım canlarım .... Uzulmemek elde degıl ama napalım elbet onun da var bır vaktı saatı rabbımın taktırı ınsallah bırdahakı sefere .... Rabbım deneyen herkesın yuzunu guldurur ınsallah mınk gelın nur.sen ıstıyorumbebegımı ınsallah sızler sevındırırsınız bızı . Sperm cıkan herkesın de yolu acık olur ınsallah rabbım sızlerı hayal kırıklıgına ugramaktan korur bende sızler ıcın duacıyım ... Bu ıkı ay ıcınde dıyetıme kaldıgım yerden devam edıcem bahar temızlıgı yapamamıstım temızlıge baslarım bu ıkı ayı dolu dolu gecırmem lazım agustos ayı hemen gelsın ..... Hepınızı cok sevıyorum yıkılmadım ayaktayım

Kızlar doktor aradı hamıle degılım

Enfallllll cnmmmmm üzülme desende boş biliyorum cok yorucu sıkıntılı bı donemmm insan sonunun iyi olmasını istiyor bende korkuyorum olmadı diye ama hakkımıza hayırlısı sana 4 hücreli bana 128 hücreli embriyo konuldu Rabbim isterse nasip eder benimki en kaliteli embriyo çeşidiymis ama umudum yok Rabbim nasip etmezse istediği kdr iyi olsun tutmaz cok duydum iki hücreli 3 hücreli embriyolari tutanları cok kaliteli 4 embriyo konulup hiç tutmayanlarda var sen onları düşünüp canını sıkma ..sonuçta spermimiz var deilmiiii bizim icin başlı basına guzel bı olayyyy b olmazsa digeri o olmazsa digeri olana kdr deneriz cok şükür Rabbim saglık versin hersey yoluna girer..Ağustos'a surda ne kaldiiii hemen gelip geçer bebisini 2-3 ay geç doğuracaksın okdr :)

geriden gelmişim canım, yeni gördüm
gerçekten çok üzgünüm, keşke yakınlarda olsaydık, yanında olup birlikte ağlayabilseydik

çok uğraştın, çok bekledin bir sürü aksilik yaşandı, demek daha zamanı değilmiş. inşallah ağustosta yüzün güler canım.

canım üzülme ne olur seni anlıyorum bunları bende yaşadım ama halime hep şükrettim beterin beteri var. Allah hastalık vermesin.en azından spermleriniz var bir tane hareketsiz bile olsa arayan arkadaşlarımız var .bu gün olmazsa agustozda olur, lütfen bundada bir hayır vardır de ben inanıyorum anne olacağına sende inan.ÜZÜLME....DER MEVLANA İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLCAĞI İÇİN...YADA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR.

allah razı olsun sızden canlarım benım uzulmemeye gayret edıcem dun yeterınce agladım zaten sonra mıgrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım ama elde degılkı 12 gun boyunca okadar hayal kur sonra hepsı tependen asagı dussun , neyse yapıcak bısıy yok ben hep hayırlısını ıstemıstım demekkı hayırlı degılmıs ... Ben zaten uzuluyorum bıde sız uzulmeyın canlarım benım kıyamam sıze ben

cok guzel soylemıssın canım benım belkı ıkızlerım olur cok ıstıyordum ..rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın yada gonlumuzu hayırlı olana razı etsın . ınsanız uzuluruz elbet ama ısyan etmem rabbıme sıgındım ben rabbım senınde yuzunu gulursun ınsallah cok sukurkı deneme sansımız var olmadı bırdahakı sefere ınsallah

Allah, nasip etmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez...Hepimiz hayallerimize sarılalım bebişlerimizi kokladığımız günler gelecek inşallah...Rabbim sabrımızın sonunda bizi mükafatlandıracaktır inşallah

CANNIIIM SEN DUR ORDA UZULME SIZ UZULMEYIN DIYE GIRIP YAZMIYACAKTIM AMA DIGER ARKADASLAR VAR IKILEMDE KALDIM . CANIM BU NASIB KISMET MESELESI IMTIHAN MESELESI BEN BILIYORUM RABBIM BENI IMTIHAN EDIYOR BITMEDI BENIM IMTIHANIM , BELCIKAYA ILK GELDIGIM GUN ALLAHIM BEN NASIL YAPICAM NASIL DAYANICAM GURBETE BU NASIL BIR IMTIHAN DEMISTIM RABBIMDE SANKI BU BISIY DEGIL ILERDE YASAYACAKLARIN VAR ONLARI YASAYINCA BU GUNLERINI ARUYACAKSIN DER GIBI BIRDE BENI EVLAT HASRETIYLE SINIYOR RABBIM YA COK SEVIYOR YADA GUNAHLARIMIN KEFARETINI ODUYORUM ... OYUZDEN SEN KEYFINE BAK KIMSEYLE KIYASLAMA KENDINI MORALINI YUKSEK TUT YIGENLERIMEDE IYI BAK TEYZESI YESIN ONLARIN TOTOSUNU AGUSTOSTA KARDES GELECEK ONLARA INSALLAH

süpersin cnmmm böyle ol işteee
biz her zaman yanında ve duacın olucağızz inş bi dahaki sefer kavuşucaksın bebişineee
hep hayırlısını istiyoruz ya demekki senin içinde hayırlı değilmiş cnmm öyle teselli et kendiniiii
burdaki tüm arkadaşalrr birbirmizi çok iyi anlıyoruzz tabiki destek vericeğizz cnmm
sen üzülme şimdiii vaktini güzel dolu dolu geçirr ağustosa hazırlann belki ben ve tedaviye başlayacak arkadaşalarla birlikte hep bereber hamiş oluruzz
cnnm kanaman varmı hala bide 2 gün sonra yine kan testi yaptırmaya gidicekmisiniz

canım benıım ben zaten sızın varlıgınızı hıssedıyorumkı ınsallah bır araya gelmekte nasıb olur kıyamam ben sana bu mutlulugunun uzerıne aglatırmıyım senı hıc zaten sende az sıkıntı cekmedın ne aglaması artık gulme zamanı ınsallah senın tedavınde bı aksılık cıkmaz rabbım ısını rats getırsın kolaylık versın rabbım hıc bırımıze bır daha hayal kırıklıgı yasatmasın . Sıkıntılar bebısımızı kucagımıza aldıgımızda unutlur yeterkı rabbım hayırlı saglıklı salıh evlatlar versın bıze

canım benım rabbıme sukurler olsunkı sız varsınız ınsallah bıdahakı sefere artık .. Buseferde agustos ayı hamısler kervanına katılırım ınsallah , canım kanamam pek yok pıhtı halınde var bıde lekelenme oluyor ılac kullanıyordum fıtıl galıba ondan oluyordu sabah doktor ılacları bırak dedı agustosta adetının 2 gunu gel dedı benım hıc dondurulmus embrıyom yok yumurtalar fos cıkmıs Yenıden baslıyacagım tedavıye

Beni ağlattın kac gündür ağlamıyordum zor bı dönem gercekten suanda moralim cok kötü sabh erkenden baktım foruma geldinmi diye yoktun uyudum geri Rabbim sağlığımizla sinamasin inannnn her an bebek varmi yokmu diye düşünüyorum esim kızıyor olmazsa yine deneriz şansımız var bundan 10 gun once nerelerdeydik şimdi nerelerde benim icim rahat bu olmazsa digeri diyor ama zor gercekten cok zor her acıdan cok yıpranıyorsun ...evini temizle bahar temizliği yap rejim yap bolca zayıfla İslerini yoluna koy ve başla..bende 7-8 kilo verdim eğer olmasa senin yaptığın gibi evimi temizliycem tasinacam daha cok zayıflayacak umudumuz olacak ya hiç sperm olmasaydı deilmi... Bak suanda diyorsun Ağustos'ta dendiysem diye inan bu kelime bile dünyalara bedel :) bebislerim diyodu teyzem üzülmesin hissediyorum Ağustos'ta anne olacak ilkbahar annesi olacak:)

Beni ağlattın kac gündür ağlamıyordum zor bı dönem gercekten suanda moralim cok kötü sabh erkenden baktım foruma geldinmi diye yoktun uyudum geri ...Rabbim sağlığımizla sinamasin inannnn her an bebek varmi yokmu diye düşünüyorum esim kızıyor olmazsa yine deneriz şansımız var bundan 10 gun once nerelerdeydik şimdi nerelerde benim icim rahat bu olmazsa digeri diyor ama zor gercekten cok zor her acıdan cok yıpranıyorsun ...evini temizle bahar temizliği yap rejim yap bolca zayıfla İslerini yoluna koy ve başla..bende 7-8 kilo verdim eğer olmasa senin yaptığın gibi evimi temizliycem tasinacam daha cok zayıflayacak umudumuz olacak ya hiç sperm olmasaydı deilmi... Bak suanda diyorsun Ağustos'ta deniycem diye inan bu kelime bile dünyalara bedel :) bebislerim diyodu teyzem üzülmesin hissediyorum Ağustos'ta anne olacak ilkbahar annesi olacak:)

canım geçmiş olsun diyeyim artık bi umur belki vardır gibisinden düşünüyordum allah yardımcın olsun üzülme demek boş tabiki üzüleceksin ama neyseki ümüdin var sende ben gibi olmuşsun 12 yumurtamdan sadece birisi döllenmişti 5 yıl önce oda kalitesizdi 12 gün başını bekledim belki bir umut tutar diye olmadı ikincide o aşamayada gelemedim sperm bulunamadı ama şimdi çok şükür bugünüde gördüm rabbime sonsuz hamt olsun bu sefer 4 emriyom var karnımda keşke ikiz üçüz olsa hayırlısı bu sefer daha mutlu daha umutlu başladım tedaviye 12 yumurtam toplandı 8 döllendi içinden en iyisi olan 4 emriyo kondu ısrarım üstüne kondu tabiki doktora kalsa en fazla 3 tü içimden ses var diyor inşallah öyledir her an adettim gelecek diyede korkuyorum adet belirtilerimde var kırmızılar inşallah süpriz demezler benden çok su geliyor sende varmıydı bişey nursen minikgelin ben inşallah pozitif sonuç alırız allah yüzümüze baksın..:18:

canım sakın yıpratma kendini üzme bende aynı yollardan geçtim 2 defa olumsuz tüp bebek denemem oldu bende eylülde tekrardan deneyeceğim hayırlısı ile.
sen kendini toparla kötü düşüncelerden arın ikinci denemende daha pozitif ol Allahın izni ile bu aşamaya geldin bundan sonrası da gelecek yılma sakın

canm rabbim sabrını wersin nediyecegimi bilemiyorum teselliler boş ama yılma yıkılma cok sükür spermleriniz war ins. agustosta yawruna kawusursun....

Evt cnm bendede su geliyor araştırdım vajinal kel kullanınca oluyormuş kimide hamile olunca oluyor diyor ins öyledir ama dikkat ettim o jeli kullanınca geliyor yani jelden oluyor sanırım:)bide bende sürekli vücudumda seyirme oluyor göbeğimde bacağımda çokça oluyor arada kolumdada oluyor garip normalde hiç olmaz böle şey transferden sonra cok çarpıntim var ilaçlara yoruyorum..transferin 4. Gunu kalp krizi geçiriyorum sandim o derece kötü oldum..bide 4 ve 5. Gunde basım dondü 1 kere ama ciddi sekilde dondü netten baktım ilaçlarda yapabiliyormuş ..bugun 6. Gunum yolun yarısından fazlası gitti pazara az kaldı ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…