Haklisin cnm gitmemek mantıklı :)
Rüyalara inanıyorum ben:) heleki kimi insanların rüyası çıkar:)
Deniz ve hamile olman süper ins öylede olacak
Doktorum bana cok olumlu konuştu embriyoların cok kaliteli sende hiç bı sorun yok embriyoların tutmaması icin bı neden yok %70 hamilelik bekliyoruz senden dedi...tabi Allah bilir gercekten hamile olmazsam bilirimki nasip deilmis çünkü elimizden geleni yaptık ben ilk 4 gun sürekli yattım wc yemek yedim bı onlara kalktım .5-6 gunlerde yavaş yavaş dolandım evde bugun 7. Gunum kahvaltımı hazırladım kaldırdım en ağır is bunu yaptım ..elimizden geleni yaptık vitaminli besleniyorum ömrümde sut içmeyen ben sabahları midem bulansada zorla iciyorum yani inan elimizden gelenin fazlasını yaptık olmasada icim rahat nasip deilmis derim...cok şükür dondurulmus embriyoların var olana kdr onlarla denerim cok şükür spermimiz var...biliyormusun benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek tedavisinde 3 uz bebegi olan bı çift varmış 11 kere denemişler nedemekkkk nsl zordur kimbilir ama yılmamışlar Rabb'inde nasip etmiş...transferin ilk gunlerindeki gibi mutsuz deilim mantıklı düşünebiliyorum suanda ..biz elimizden geleni yaralımda gerisi Rabb'imin takdiri:)
minikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....
canımtüp bebek merkezine gidin orda yıkamalı test yapılıyor bizde önceden bilmiyorduk diğer ürolğlara gidiyorduk tahlililde orda yapıyorduk ama tüp bebek merkezinde yaptırsan yıkamalı yaparlar belki bulunur canım inş bulunur rabbim yardımcınız olsun
selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.
Ben de 6 haziran gibi adet olcam aksilik olmazsa başlayacağım tedaviye....
hadi hayrlısı canm ilk denememi olcak sizinde azo sebebiniz neydi???
Evet canım ilk denemem olacak, eşim küçükken menenjit geçirmiş belden aşağısı tutamamış önce sonra iğneler filan düzelmiş, o nedenle bu durumda, ilk testte 0 çıkınca internette bu topiğe yazmaya başladım daha sonraki testler için tüp bebek merkezine gittik orada da 72 bin çıktı, spermler de yuzde 99 anormal yuzde 1 morfoloji yazıyor, biraz daha şanslı görünsem de samsunda tedavi nasıl olacak şüphelerim var, doktor zaten 1-2 deneme çıkanlarla deneyeceğiz, CIKIŞ YOK tese OLCAZ CANM
inşallah canım inşallah.zaten kürü satarken temsilci kız söyledi azospermde %40 başarılı oluyor dedi,bende biliyorum dedim.En azından başta uyarıyorlar,ama burada yazmıştım,Saraçoğlu bana testisleri yukardamı dedi,bende bilmiyorum dedim ürolog tıkanıklık için baktı olsa söylerdi heralde dedim,öyle olunca çıkardı değil mi?Yani testisler yukarda olunca noluyor bilgin varmı canım
Kızlar ben çıkıyorum,şimdi babam aradı halamın kalbinde çarpıntı olunca hastaneye gitmiş,orada kalbi durmuş,masajla çalıştırmışlar kalbi,ama şimdi hocayla görüşmüşler beyinde bir damar yolunda pıhtı oluşmuş o süreçte,herşeye hazırlıklı olun demiş,yoğun bakıma almışlar yarın sabah tekrar bakacaklar belli olacakmış,lütfen dua edin,Rabbim şifasını versin inşallah.gurbette olmak nasıl zor ne gidebiliyorum,ne burada kalabiliyorum,çok üzgünüm çok bir mucize olsa sabah iyileşse,zaten bir halamı 6ay önce kaybettik,babamın sesi nasılda kötü.Dua edin lütfen.
evt cnmm bşladımmm şafak saymaya ama tabii benimkilerr şimdi önümüzdeki ay
strestennn geçikebilirrr tabii olsunnn artıkk
inşş cnm yaa çokk istiyorummm rapor işleriini halledip beraber aynı zamanlarda başlamayııı
ayyyyy inş kalmaz öbürr aya cnm dua etmezmiyim tatlımmm
her zaman aklımdasınnnnn
sorma canım hepsi bir alem çocukların ama o bir başka.sağ kolum benim bütün okulu tanır.yardımcıdan daha çok iş yapıyor.
baharcım,dua etmezmiyiz tatlım.raporu izmirdeki doktordan alıp faksla göndersen sorun çıkar mı oradaki doktor yardımcı olmaz mı? şu işlerin bitsinde rahat rahat bekle tedavi zamanını.
kızlar aklım sizde kalıcak ama sabah erken kalkıp rubella testi için doktora gidicem.devlette yapmıyorlarmış.hepinizi öpüyorum iyi geceler.
canım çok üzüldüm ne diceğimi inan bilemiyorum çok zor bi durum bu aşamalara (elhamdülillah) gelebilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni
nasip değilmiş canım ömürleri yokmuş bebişlerinin (1 den fazla mı konmuştu unutmuşum canım) hayırlısı canım Allahım bi dahakine nasip etsin inşallah.
nette sorun olduğundan giremedim topiğe 2 gündür.
yarın kısmetse benim test günüm hayırlısı bakalım
dualarınıza ihtiyacım var canlarım.
merhabalar bayanlar bende araniza bugun katildim rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmaz ins. gecen sene 16 agustosta esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan once esimn sperm sayisi 85 milyondu hareketlilik 15 falandi sifa hast gittik uroloji doktoru sperm sayisi dusuk vede varikosel var dedi hevmn amelitat dedi ve bizde hemn ameliyat oldu esim 6 ay sonra sperm tahlili yaptirdik azosperm olmus yani ameliyattan sonra olan seylerde yok olmus biz tupbebek merkezine basvurduk orada bize biz olsak sizi varikosel ameliyati yapmazdk cunku bole azosperm oluyo dediler somdi brn tedaviye basladim 7 gun oldu basliyali ignelerimi falan yapiorum onumuzdeki hafta esim tese ameliyati oluck ins sperm bulunur bizim sansimiz onceden olmasi ins cikar sizce bulunurmu
selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.
kızlar ben bugün 3 gibi işten çıkıp eve gidip hazılanıp kayınım la yola çıkıcam
eskişehire gidiyoruz biliyosunuz kayınım evleniyor izinliyim
salı iş başı yapacağım
o güne kadar sizleri çok merak edip özleyeceğim
topikteki gelişmelerden beni haberdar edin nolur
nursen,minikgelin,istiyorum bebeğimi
inşlh güzel haberler verirsiniz
heycanla haberlerinizi bekliyorum orda birde sizin halay çekicem valla
ben yeşilin dualarını yolda giderken okurum
diğer arkadaşımızın kisinide bana haber edersen sevinirim
onun kiside salı akşam 20 ye kadar ise eğer salı döndüğümde okurum onuda...
bitanemmmmm dualarım seninle
allahın izniyle inş yarın bebişlerin için halay çekicez
rabbim sana bağışlasın bebişlerini inş...
herkese gunaydınnnnnnnn
ayyy bugün bu saate kadar uyumuşummmm
normalde eşim gidince bende uyumama ama bugun ii geldi uyku
vck bugün rüyamda seni gördüm cnm
sen nasıllsın kayınbababn nasıl
merhaba canlar nasılsınız?
ben dalgalanıyorum dünden beri
y kromozomu sonuçumuz cıktı azf b ve azf c bölümünde delesyon cıktı. biraz üzüldüm.bebiş için değil üzüntüm artık eşimde daha başka bir şey cıkacak diye cok korkuyorum.dün gece 4 saat uyudum gözüme uyku girmiyor.eşim başımda olsunda ben bebiş falan istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?