Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla tebrik ederim seni cnm maşallah
inşlh dahada ilerletebilirsin ingilizceni
niye mutsuzdun cnm sıkma canını desemde oluyor insanda baze o haller
kıyamam ya hıçkıra hıçkıra ağlayacak kadar doldun
inan bende öyleyim ama şöyle oturup ağlamak için bile müsait değilim malesef((
bende çok bunaldım çok yorgunum anlayacağın
iyi sonunda rahatlayabilmişsin bari cnm ben saat 3 te çıkıyorum
bu gün eskişehire gidiyorum sizleri çok özleyeceğim kib cnm a.e.o

Son düzenleme:

merhaba, hoş geldin aramıza. eşinde daha önceden sperm olduğundan çok şanslısın. hiç üzülme. benim eşimin durumuda neredeyse aynı idi. 3 sene önce ameliyat olmuştu ve ameliyatta tıkanıklık olmuş. daha sonra testlerde hep azosperm çıktı. çok şükür geçen hafta mikrotese ile bri sürü sperm çıkarıldı. yüksek ihtimalle sizin durumda aynıdır. iyi bir doktora gidin mutlaka. umarım sizde en kısa sürede kurtulursunuz azodan

kızlar ben bugün 3 gibi işten çıkıp eve gidip hazılanıp kayınım la yola çıkıcam
eskişehire gidiyoruz biliyosunuz kayınım evleniyor izinliyim
salı iş başı yapacağım
o güne kadar sizleri çok merak edip özleyeceğim
topikteki gelişmelerden beni haberdar edin nolur
nursen,minikgelin,istiyorum bebeğimi
inşlh güzel haberler verirsiniz
heycanla haberlerinizi bekliyorum orda birde sizin halay çekicem valla

ben yeşilin dualarını yolda giderken okurum
diğer arkadaşımızın kisinide bana haber edersen sevinirim
onun kiside salı akşam 20 ye kadar ise eğer salı döndüğümde okurum onuda...

anladm canm hakkınızda hayırlısı olsun insallah.....

canım aramıza hoş geldin inşAllah tez zamanda göbişin bebekle dolu ayrılırsın kurtulursun bu dertden. şifa has .tüp bebek yapan bir has. bile bile bunu nasıl yaparlar anlamıyorum.peki şimdi nerede tüp bebek ve tese yaptırıyorsunuz.inşAllah sperm bulunur önceden varmış bulunur diyorum büyük ihtimal. Allah yardımcınız olsun.

Slm KiZlar nslsiniz
Nurşen yarın heycanla bakacağım topike guZel haberler verirsin ins:)
Benim 7 gunum bugun evde duraktan fenalık geldii:)
Yarın cikcak dışarı yemek yeriz biraz hava alırım zaman hızlı gecer
Haftasonu düğün var gidip gitmememe kararsızım
Pazar sabah test yapcam ikinci çizgiyi görürsem düğüne giderim negatif görürsem moralim bozuk olacağından düğüne gitmem
Off cogu gitti azı kaldı bı an hamileyim diyorum bı an deilim Hayırlısıysa pazar gunu gelsin
Haziran'da tedaviye kimler başlıyor mayista herkeste sperm çıktı ins Haziran ayındada cikcak :)

caksır ve kecıboynuzu ıcıyoruz zaten cnm balpolen arısutu de kullanıyoruz
sagol canım benımmmmm
tcanım ecrin mert benim eşiminde fsh sı yüksek 34 sizinkindende yüksek saraçoğlu hayıt tohumunu önerdi dilerseniz kullanın canım tese ne zaman olacak

teseden once kıst cıktı tatlım esımde onu halledıcez once oda olunca ben tese ıstemedım ıste 10 fln sperm var bızde ama ılla tese dıyorlar

senden duydum cnm benım esım uzun zamandır kecı boynuzu ıcıyor fsh 2011 10 ayda 21 dı dun yaotık 24 yanı bılmıyorum canım yaaaa

canım benim eşimin fsh yüksek olduğu için saraçoğlu bize keçi boynuzunu kullanmyın dedi ama tozunu bilemem ancak nihayetinde içerik aynıdr faretmezki

boyleyse ben ozu ve kurunu yapıyom yapmıyımmmı

tüp bebek merkezınde yaptrı canım

minikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....

minikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....

Rabbim kolaylık hafiflik versin tedavinizde biz nezaman başladık nezman bitti anlamadık bile..ilk günler sanki bitmeyecek gibi gelsede hemencik geçiyor ins hepimiz guzel sonuclar alırız :)

Rabbim kolaylık hafiflik versin tedavinizde biz nezaman başladık nezman bitti anlamadık bile..ilk günler sanki bitmeyecek gibi gelsede hemencik geçiyor ins hepimiz guzel sonuclar alırız :)

Sen düğüne falan gitme canım, yat dinlen. Eşin gitsin boş ver ne kadar yakın olursa olsun riske atmaya değmez.
Salı gününe birşey kalmadı az daha sabret, sonra halayları buradan çekeriz:))))

benim raporum hazirana yetişmez sanırım. Kısmetse temmuz ekibinde olurum

Düğüne hiç gidesim yok kalabalık olacak biri çarpar diye korkuyorum bide Birsuru akraba olacak hepsini sırayla öpmeden otur kalk yapcam eşim gidelim dıyo ama ben kararsızım ins gitmem icim rahat etmez yoksa
Temmuz'da başla bsy olmas cnm geç olsun güç olmasın zaman hemen geciyorrr inan:)

hayırlısı ne ise o olsun diyorum, artık umudum var en azından. bride ben bu kistten kurtulsam dahada rahatlayacağım.
eşine söyle o kadar eziyet zahmet çektik 3 gün için o riski almama değmez de, allah korusun sonra pişman olmak var de biraz içine kurt düşür sonra evinde yan gel yat:)

dün çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım aradı. beni görmüş rüyasında çok güzel bir deniz kenarında görmüş beni, hamileyim ikiz kızlarım olacak demişim nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah allahım hayırlısı ile çıkarır rüyasını....

Haklisin cnm gitmemek mantıklı :)
Rüyalara inanıyorum ben:) heleki kimi insanların rüyası çıkar:)
Deniz ve hamile olman süper ins öylede olacak
Doktorum bana cok olumlu konuştu embriyoların cok kaliteli sende hiç bı sorun yok embriyoların tutmaması icin bı neden yok %70 hamilelik bekliyoruz senden dedi...tabi Allah bilir gercekten hamile olmazsam bilirimki nasip deilmis çünkü elimizden geleni yaptık ben ilk 4 gun sürekli yattım wc yemek yedim bı onlara kalktım .5-6 gunlerde yavaş yavaş dolandım evde bugun 7. Gunum kahvaltımı hazırladım kaldırdım en ağır is bunu yaptım ..elimizden geleni yaptık vitaminli besleniyorum ömrümde sut içmeyen ben sabahları midem bulansada zorla iciyorum yani inan elimizden gelenin fazlasını yaptık olmasada icim rahat nasip deilmis derim...cok şükür dondurulmus embriyoların var olana kdr onlarla denerim cok şükür spermimiz var...biliyormusun benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek tedavisinde 3 uz bebegi olan bı çift varmış 11 kere denemişler nedemekkkk nsl zordur kimbilir ama yılmamışlar Rabb'inde nasip etmiş...transferin ilk gunlerindeki gibi mutsuz deilim mantıklı düşünebiliyorum suanda ..biz elimizden geleni yaralımda gerisi Rabb'imin takdiri:)

canım hayırlı olsun düğününüz Allah mesut etsin kaynını
hayırlı yolculuklar canım sağsalim git gel Eskişehire
inşallah canım inşallah güzel haberler vermek nasip olur.
inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyi
düğüne gitme canım yat evde dinlen şu dönemleri atlat inşallah ondan sonra bol bol gidersiniz düğünlere
canım pazar günü daha 10. günün değil mi bir de idrar testi yapacaksın bence erken olur yaparsan
negatif çıkarsa moralin bozulur canım
bence salı gününe kadar bekleyip salı günü kan testi yaptır garanti olur.
hadi hayırlı olsun canım başlayacağınız tedaviniz
işleriniz su gibi aksın ve sonunda muradınıza erersiniz inş.

hayır olsun arkadaşının rüyası canım inşallah en kısa zamanda gerçek olur rüyası
canım sizde de sperm çıkmış çok sevindim
hep hatırımda yazıcam ama nette sorun olduğundan giremedim topiğe.

helal olsun 11 defa denemeyi göze alabilmekte çok büyük bir meziyet. allahım sabrının mükafatını vermiş. inşallah bizleri öyle uğraştırmaz. okadar güçlü hissetmiyorum kendimi. allahım inşallah uğraştırmaz bizi.

ilk zamanlarda etrafımla çok paylaşmıyordum, şimdi şimdi konuşuyorum. bir arkadaşım anlatıyor iki defatüp bebek tedavisi olmuş ablası. ilkinde kendine çok dikkat etmiş hiç yerinden kalkmamış falan ama tutmamış, ikincide kışmış evin merdivenlerinden kayıp düşmüş bekleme süresinde. tabi olmayacak diye üzülmüş hepsi. şimdi ikizleri varmış. allah nasip ettiyse her şekilde oluyor. nasibimizde yoksa ne yapsak boş.

allahım yüzümüze baksın inşallah.

Tmm cnm gıtmıycem düğüne:)
Doktor 10-12 gun arası çıkar dedi ama 12. Gunu bekleyin garanti olsun dedi pazar idrar tesi Pazartesi yani 11. Gun kan testi yapcam esim öyle istiyo normalde ben direk hastahanede yaptırmayı istedim ama esim yüreğim dayanmaz o heycanla dedi:) hem Pazartesi benim adet gunum yani idrar testini adetten 1 gun once yapmış Olcam varsa çıkar gibi geliyo banada yine pazar olsun vazgecedebiliriz testen:)

Cnmmm kısmette varsa hoplasan zıplasanda bsy olmas ama biz önlemimizi alalım yinede :) okdr zor aşamadan geçiyorsunki inan cok korkuyorsun :) benim etrafında suanda benle birlikte 4 kisi tup bebek yaptırıyor 1 tanesi hamile diger ikiside sonuc bekliyo :) heycanli donem valla su bekleme donemi amaaaaaaa hiç biri mikrotese sonucu öğrendiğim an kdr heycanli deillllll:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…