sağol cnm sınav zordu yaaaa bizim öğretmen biraz sert yani taviz vermiyo ii yapıyo gerçi
bak ben tek kelime inglzce bilmeyen kadın az da olsa konusabiliyorum,
ben bugün çok mutsuzdum niye bilmem hepp ağlayasım vardı
sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım bi rahatladım anlatamm
sebebi de yok ama bu gün kendimi hem yorgun hemdeyanlız hissettim
ama gözümüzden yaşları döktükkk şuan mutluyumm
Vck cnm annenın sonucu nasıl inşllh iidirrrrrrr
merhabalar bayanlar bende araniza bugun katildim rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmaz ins. gecen sene 16 agustosta esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan once esimn sperm sayisi 85 milyondu hareketlilik 15 falandi sifa hast gittik uroloji doktoru sperm sayisi dusuk vede varikosel var dedi hevmn amelitat dedi ve bizde hemn ameliyat oldu esim 6 ay sonra sperm tahlili yaptirdik azosperm olmus yani ameliyattan sonra olan seylerde yok olmus biz tupbebek merkezine basvurduk orada bize biz olsak sizi varikosel ameliyati yapmazdk cunku bole azosperm oluyo dediler somdi brn tedaviye basladim 7 gun oldu basliyali ignelerimi falan yapiorum onumuzdeki hafta esim tese ameliyati oluck ins sperm bulunur bizim sansimiz onceden olmasi ins cikar sizce bulunurmu
teşekkür ederim canım hayır hiçbişey bilmiyoruz henüz çünkü bi kere yaptırdık 3 ay önce oda devlet hastanesi olduğu için doktor hiç bişey demedi bize bu defa öğreniriz bakalım neden olduğunu inşallah
merhabalar bayanlar bende araniza bugun katildim rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmaz ins. gecen sene 16 agustosta esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan once esimn sperm sayisi 85 milyondu hareketlilik 15 falandi sifa hast gittik uroloji doktoru sperm sayisi dusuk vede varikosel var dedi hevmn amelitat dedi ve bizde hemn ameliyat oldu esim 6 ay sonra sperm tahlili yaptirdik azosperm olmus yani ameliyattan sonra olan seylerde yok olmus biz tupbebek merkezine basvurduk orada bize biz olsak sizi varikosel ameliyati yapmazdk cunku bole azosperm oluyo dediler somdi brn tedaviye basladim 7 gun oldu basliyali ignelerimi falan yapiorum onumuzdeki hafta esim tese ameliyati oluck ins sperm bulunur bizim sansimiz onceden olmasi ins cikar sizce bulunurmu
tatlım kusura bakma benim eşiminde fsh yüksekti en son testte
ne desem olmaz biz yglı incir kürü, macun,çakşır hem otu hem hapı,yaaa neler neler kullandık
fsh inmedi onun içi sana bişey yazmadım cnm ama kullanıpta fsh düşüren vardır onlar sana yazar cnm
tcanım ecrin mert benim eşiminde fsh sı yüksek 34 sizinkindende yüksek saraçoğlu hayıt tohumunu önerdi dilerseniz kullanın canım tese ne zaman olacak
merhabalar
keciboynuzunun fsh i yukselttigi dogrumu?
Bizim fsh zaten yuksekti kaan bey her gidisimizde oneriyordu tozunu yiyin diye, yoksa tozu yukseltmiyormu ?anlamadim simdi,esim hala kullaniyor acaba biraksami kullanmayi?fsh i yuksek olan arkadaslar siz kullanmiyormusunuz ?
canım benim eşimin fsh yüksek olduğu için saraçoğlu bize keçi boynuzunu kullanmyın dedi ama tozunu bilemem ancak nihayetinde içerik aynıdr faretmezki
selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.
minikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....
minikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....
Slm KiZlar nslsiniz
Nurşen yarın heycanla bakacağım topike guZel haberler verirsin ins:)
Benim 7 gunum bugun evde duraktan fenalık geldii:)
Yarın cikcak dışarı yemek yeriz biraz hava alırım zaman hızlı gecer
Haftasonu düğün var gidip gitmememe kararsızım
Pazar sabah test yapcam ikinci çizgiyi görürsem düğüne giderim negatif görürsem moralim bozuk olacağından düğüne gitmem
Off cogu gitti azı kaldı bı an hamileyim diyorum bı an deilim Hayırlısıysa pazar gunu gelsin
Haziran'da tedaviye kimler başlıyor mayista herkeste sperm çıktı ins Haziran ayındada cikcak :)
Sen düğüne falan gitme canım, yat dinlen. Eşin gitsin boş ver ne kadar yakın olursa olsun riske atmaya değmez.
Salı gününe birşey kalmadı az daha sabret, sonra halayları buradan çekeriz:))))
benim raporum hazirana yetişmez sanırım. Kısmetse temmuz ekibinde olurum
Düğüne hiç gidesim yok kalabalık olacak biri çarpar diye korkuyorum bide Birsuru akraba olacak hepsini sırayla öpmeden otur kalk yapcam eşim gidelim dıyo ama ben kararsızım ins gitmem icim rahat etmez yoksa
Temmuz'da başla bsy olmas cnm geç olsun güç olmasın zaman hemen geciyorrr inan:)
hayırlısı ne ise o olsun diyorum, artık umudum var en azından. bride ben bu kistten kurtulsam dahada rahatlayacağım.
eşine söyle o kadar eziyet zahmet çektik 3 gün için o riski almama değmez de, allah korusun sonra pişman olmak var de biraz içine kurt düşür sonra evinde yan gel yat:)
dün çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım aradı. beni görmüş rüyasında çok güzel bir deniz kenarında görmüş beni, hamileyim ikiz kızlarım olacak demişim nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah allahım hayırlısı ile çıkarır rüyasını....
Rabbim kolaylık hafiflik versin tedavinizde biz nezaman başladık nezman bitti anlamadık bile..ilk günler sanki bitmeyecek gibi gelsede hemencik geçiyor ins hepimiz guzel sonuclar alırız :)
canım hayırlı olsun düğününüz Allah mesut etsin kaynınıkızlar ben bugün 3 gibi işten çıkıp eve gidip hazılanıp kayınım la yola çıkıcam
eskişehire gidiyoruz biliyosunuz kayınım evleniyor izinliyim
salı iş başı yapacağım
o güne kadar sizleri çok merak edip özleyeceğim
topikteki gelişmelerden beni haberdar edin nolur
nursen,minikgelin,istiyorum bebeğimi
inşlh güzel haberler verirsiniz
heycanla haberlerinizi bekliyorum orda birde sizin halay çekicem valla
inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyiSlm KiZlar nslsiniz
Nurşen yarın heycanla bakacağım topike guZel haberler verirsin ins:)
Benim 7 gunum bugun evde duraktan fenalık geldii:)
Yarın cikcak dışarı yemek yeriz biraz hava alırım zaman hızlı gecer
Haftasonu düğün var gidip gitmememe kararsızım
Pazar sabah test yapcam ikinci çizgiyi görürsem düğüne giderim negatif görürsem moralim bozuk olacağından düğüne gitmem
Off cogu gitti azı kaldı bı an hamileyim diyorum bı an deilim Hayırlısıysa pazar gunu gelsin
Haziran'da tedaviye kimler başlıyor mayista herkeste sperm çıktı ins Haziran ayındada cikcak :)
hadi hayırlı olsun canım başlayacağınız tedavinizminikgelin canm insallah hamilesindir insallah ben warm haziranın 2.si gibi adet olcam we baslcam ins. bide hazal16 war oda bugun baslıyo ins.bizdede bulunur spermler daha baslcaklar warmı bilmiyorum.....
hayırlısı ne ise o olsun diyorum, artık umudum var en azından. bride ben bu kistten kurtulsam dahada rahatlayacağım.
eşine söyle o kadar eziyet zahmet çektik 3 gün için o riski almama değmez de, allah korusun sonra pişman olmak var de biraz içine kurt düşür sonra evinde yan gel yat:)
dün çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım aradı. beni görmüş rüyasında çok güzel bir deniz kenarında görmüş beni, hamileyim ikiz kızlarım olacak demişim nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah allahım hayırlısı ile çıkarır rüyasını....
Haklisin cnm gitmemek mantıklı :)
Rüyalara inanıyorum ben:) heleki kimi insanların rüyası çıkar:)
Deniz ve hamile olman süper ins öylede olacak
Doktorum bana cok olumlu konuştu embriyoların cok kaliteli sende hiç bı sorun yok embriyoların tutmaması icin bı neden yok %70 hamilelik bekliyoruz senden dedi...tabi Allah bilir gercekten hamile olmazsam bilirimki nasip deilmis çünkü elimizden geleni yaptık ben ilk 4 gun sürekli yattım wc yemek yedim bı onlara kalktım .5-6 gunlerde yavaş yavaş dolandım evde bugun 7. Gunum kahvaltımı hazırladım kaldırdım en ağır is bunu yaptım ..elimizden geleni yaptık vitaminli besleniyorum ömrümde sut içmeyen ben sabahları midem bulansada zorla iciyorum yani inan elimizden gelenin fazlasını yaptık olmasada icim rahat nasip deilmis derim...cok şükür dondurulmus embriyoların var olana kdr onlarla denerim cok şükür spermimiz var...biliyormusun benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek tedavisinde 3 uz bebegi olan bı çift varmış 11 kere denemişler nedemekkkk nsl zordur kimbilir ama yılmamışlar Rabb'inde nasip etmiş...transferin ilk gunlerindeki gibi mutsuz deilim mantıklı düşünebiliyorum suanda ..biz elimizden geleni yaralımda gerisi Rabb'imin takdiri:)
Tmm cnm gıtmıycem düğüne:)canım hayırlı olsun düğününüz Allah mesut etsin kaynını
hayırlı yolculuklar canım sağsalim git gel Eskişehire
inşallah canım inşallah güzel haberler vermek nasip olur.
inşallah canım ben de çok istiyorum güzel haberler vermeyi
düğüne gitme canım yat evde dinlen şu dönemleri atlat inşallah ondan sonra bol bol gidersiniz düğünlere
canım pazar günü daha 10. günün değil mi bir de idrar testi yapacaksın bence erken olur yaparsan
negatif çıkarsa moralin bozulur canım
bence salı gününe kadar bekleyip salı günü kan testi yaptır garanti olur.
hadi hayırlı olsun canım başlayacağınız tedaviniz
işleriniz su gibi aksın ve sonunda muradınıza erersiniz inş.
hayır olsun arkadaşının rüyası canım inşallah en kısa zamanda gerçek olur rüyası
canım sizde de sperm çıkmış çok sevindim
hep hatırımda yazıcam ama nette sorun olduğundan giremedim topiğe.
helal olsun 11 defa denemeyi göze alabilmekte çok büyük bir meziyet. allahım sabrının mükafatını vermiş. inşallah bizleri öyle uğraştırmaz. okadar güçlü hissetmiyorum kendimi. allahım inşallah uğraştırmaz bizi.
ilk zamanlarda etrafımla çok paylaşmıyordum, şimdi şimdi konuşuyorum. bir arkadaşım anlatıyor iki defatüp bebek tedavisi olmuş ablası. ilkinde kendine çok dikkat etmiş hiç yerinden kalkmamış falan ama tutmamış, ikincide kışmış evin merdivenlerinden kayıp düşmüş bekleme süresinde. tabi olmayacak diye üzülmüş hepsi. şimdi ikizleri varmış. allah nasip ettiyse her şekilde oluyor. nasibimizde yoksa ne yapsak boş.
allahım yüzümüze baksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?