inş. canım inş.
çekelim halayımızı
Allahım nasıl bi duygudur acaba
Rabbim hepimize yaşatsın
göbüşlerimiz kocaman olsun sevelim onları
gunaydın guzel anne ve anne adaylarııııııııııı
benım esımde azo ve fsh sı 25 de dusurmek ıcın ne yapmalıyım bıtkısel yada ılac doktorlar hemen tese dıyorlar ama bızım bırde yumurtalıkta kıst cıktı dun ve teseden once o sorunumuz var yıne boyleyken tese dıyorlar
fsh nasıl duserrrr
yardım yokmuuuuuuuuu
inşllh cnm
sen gene şanslısın be cnm ben o transferleri bile görmedim
6 senedir onun hayaliyle yaşıyordumm
artık allha tevekkül ettim veririse verir vermezse rabbim bilir
bende çok yıprandım benim kkadar çocuk seven yoktu çevremde ama herkes dogurdu ben ..................
amannnnnnnnn az daha yazarsam aglıcam boşverrrrrr
kız elini karnına koyup konuşuyormusun hiç
ister istemez bi onları koruma duygusu oluyormu:44:
inşallah canım sen de göreceksin o günleri ümidini kaybetme yeter ki
bizim de sınavımız bu şekildeymiş
konuşmaz mıyım kız
sakın bırakmayın beni tamam mı diyorum seviyorum onları
gunaydın guzel anne ve anne adaylarııııııııııı
benım esımde azo ve fsh sı 25 de dusurmek ıcın ne yapmalıyım bıtkısel yada ılac doktorlar hemen tese dıyorlar ama bızım bırde yumurtalıkta kıst cıktı dun ve teseden once o sorunumuz var yıne boyleyken tese dıyorlar
fsh nasıl duserrrr
tcanım ecrin mert benim eşiminde fsh sı yüksek 34 sizinkindende yüksek saraçoğlu hayıt tohumunu önerdi dilerseniz kullanın canım tese ne zaman olacak
merhabalar
keciboynuzunun fsh i yukselttigi dogrumu?
bizim fsh zaten yuksekti kaan bey her gidisimizde oneriyordu tozunu yiyin diye, yoksa tozu yukseltmiyormu ?anlamadim simdi,esim hala kullaniyor acaba biraksami kullanmayi?fsh i yuksek olan arkadaslar siz kullanmiyormusunuz ?
canım çok üzüldüm ne diceğimi inan bilemiyorum çok zor bi durum bu aşamalara (elhamdülillah) gelebilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni
nasip değilmiş canım ömürleri yokmuş bebişlerinin (1 den fazla mı konmuştu unutmuşum canım) hayırlısı canım Allahım bi dahakine nasip etsin inşallah.
nette sorun olduğundan giremedim topiğe 2 gündür.
yarın kısmetse benim test günüm hayırlısı bakalım
dualarınıza ihtiyacım var canlarım.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
RABBİM AYIRMASIN SİZİ BİRBİRİNİZDEN 9 AY 10 GÜNE KADAR
SONRASINDA DA KUCAGINDAN AYIRMSIN RABBİMMMMMMMMMMMMMMM
CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUN AMA LUTFEN UZULME NAPALIM DEMEKKI NASIBTE YOKMUS EVET COK SUKUR SPERMIMIZ VAR EN AZINDAN UMUTLUYUM RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH .. LUTFEN DIKKAT ET KENDINE UZULME YORULMA RABBIM SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH OLUMLU SONUC ALIRSIN DA BANADA TESELLI OLUR .. CANIM BANA 1 TANE KONULMUSTU EMBRIYO ZATEN PEK KALITELI DEGILMIS KAN VERMEYE GITTIGIM GUN SOYLEDI DOKTOR HIC DONDURULMUSUMDA YOK AGUSTOSTA SIL BASTAN TEKRAR BASLIYCAM INANIRMISIN DAHA YENI BUGUN GOGUS AGRIMI HISSETMIYORUM O SISKINLIK YOK NEYSE BIR RUYA GIBI GELDI GECTI ARTIK ONUME BAKICAM AGUSTOSTA SAGLIKLI ZAYIF INCE NARINBIR ANNE OLARAK ILK ADIMIMI ATICAM BUGUN SANA DUA EDICEM INSALLAH YARIN GUZEL HABERLERLE GELIRSIN HEYCANLA VE UMUTLA BEKLIYCEM NOLUR MERAKTA BIRAKMA Bizi , allaha emanet olun canim
canım çok üzüldüm ne diceğimi inan bilemiyorum çok zor bi durum bu aşamalara (elhamdülillah) gelebilmiş biri olarak anlayabiliyorum seni
nasip değilmiş canım ömürleri yokmuş bebişlerinin (1 den fazla mı konmuştu unutmuşum canım) hayırlısı canım Allahım bi dahakine nasip etsin inşallah.
nette sorun olduğundan giremedim topiğe 2 gündür.
yarın kısmetse benim test günüm hayırlısı bakalım
dualarınıza ihtiyacım var canlarım.
hoş geldin canım evet duymuştum bazen varikoselden sonra tamamen bitebiliyormuş inş tesede bulınır bebeşiniz olur canım rabbim şifa versinmerhabalar bayanlar bende araniza bugun katildim rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmaz ins. gecen sene 16 agustosta esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan once esimn sperm sayisi 85 milyondu hareketlilik 15 falandi sifa hast gittik uroloji doktoru sperm sayisi dusuk vede varikosel var dedi hevmn amelitat dedi ve bizde hemn ameliyat oldu esim 6 ay sonra sperm tahlili yaptirdik azosperm olmus yani ameliyattan sonra olan seylerde yok olmus biz tupbebek merkezine basvurduk orada bize biz olsak sizi varikosel ameliyati yapmazdk cunku bole azosperm oluyo dediler somdi brn tedaviye basladim 7 gun oldu basliyali ignelerimi falan yapiorum onumuzdeki hafta esim tese ameliyati oluck ins sperm bulunur bizim sansimiz onceden olmasi ins cikar sizce bulunurmu
selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.
canımtüp bebek merkezine gidin orda yıkamalı test yapılıyor bizde önceden bilmiyorduk diğer ürolğlara gidiyorduk tahlililde orda yapıyorduk ama tüp bebek merkezinde yaptırsan yıkamalı yaparlar belki bulunur canım inş bulunur rabbim yardımcınız olsun
canmm gecmis olsun rabbim hepimizin eşlerine şifa wersin insallah sizin azosperm sebebi neymis bunu biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?