Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş. canım inş.
çekelim halayımızı
Allahım nasıl bi duygudur acaba
Rabbim hepimize yaşatsın
göbüşlerimiz kocaman olsun sevelim onları

inşllh cnm
sen gene şanslısın be cnm ben o transferleri bile görmedim
6 senedir onun hayaliyle yaşıyordumm
artık allha tevekkül ettim veririse verir vermezse rabbim bilir
bende çok yıprandım benim kkadar çocuk seven yoktu çevremde ama herkes dogurdu ben ..................
amannnnnnnnn az daha yazarsam aglıcam boşverrrrrr
kız elini karnına koyup konuşuyormusun hiç
ister istemez bi onları koruma duygusu oluyormu:44:

yardım yokmuuuuuuuuu

yardım yokmuuuuuuuuu

tatlım kusura bakma benim eşiminde fsh yüksekti en son testte
ne desem olmaz biz yglı incir kürü, macun,çakşır hem otu hem hapı,yaaa neler neler kullandık
fsh inmedi onun içi sana bişey yazmadım cnm ama kullanıpta fsh düşüren vardır onlar sana yazar cnm

inşallah canım sen de göreceksin o günleri ümidini kaybetme yeter ki
bizim de sınavımız bu şekildeymiş
konuşmaz mıyım kız
sakın bırakmayın beni tamam mı diyorum seviyorum onları

inşallah canım sen de göreceksin o günleri ümidini kaybetme yeter ki
bizim de sınavımız bu şekildeymiş
konuşmaz mıyım kız
sakın bırakmayın beni tamam mı diyorum seviyorum onları

RABBİM AYIRMASIN SİZİ BİRBİRİNİZDEN 9 AY 10 GÜNE KADAR
SONRASINDA DA KUCAGINDAN AYIRMSIN RABBİMMMMMMMMMMMMMMM

tcanım ecrin mert benim eşiminde fsh sı yüksek 34 sizinkindende yüksek saraçoğlu hayıt tohumunu önerdi dilerseniz kullanın canım tese ne zaman olacak

merhabalar
keciboynuzunun fsh i yukselttigi dogrumu?
bizim fsh zaten yuksekti kaan bey her gidisimizde oneriyordu tozunu yiyin diye, yoksa tozu yukseltmiyormu ?anlamadim simdi,esim hala kullaniyor acaba biraksami kullanmayi?fsh i yuksek olan arkadaslar siz kullanmiyormusunuz ?

tcanım ecrin mert benim eşiminde fsh sı yüksek 34 sizinkindende yüksek saraçoğlu hayıt tohumunu önerdi dilerseniz kullanın canım tese ne zaman olacak

hayıt tohumunu kendiniz aktardan alın bir su bardağı su kaynamaya başlayınca bir çay kaiığı hayıt tohumunu atın beş dakika kısık ateşte kanatın ve sonra 15 dakika dinlendirin süzüp ılıkken eşiniz içsin sabah akşam taze hazırlamalı

canım benim eşimin fsh yüksek olduğu için saraçoğlu bize keçi boynuzunu kullanmyın dedi ama tozunu bilemem ancak nihayetinde içerik aynıdr faretmezki

CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUN AMA LUTFEN UZULME NAPALIM DEMEKKI NASIBTE YOKMUS EVET COK SUKUR SPERMIMIZ VAR EN AZINDAN UMUTLUYUM RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH .. LUTFEN DIKKAT ET KENDINE UZULME YORULMA RABBIM SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH OLUMLU SONUC ALIRSIN DA BANADA TESELLI OLUR .. CANIM BANA 1 TANE KONULMUSTU EMBRIYO ZATEN PEK KALITELI DEGILMIS KAN VERMEYE GITTIGIM GUN SOYLEDI DOKTOR HIC DONDURULMUSUMDA YOK AGUSTOSTA SIL BASTAN TEKRAR BASLIYCAM INANIRMISIN DAHA YENI BUGUN GOGUS AGRIMI HISSETMIYORUM O SISKINLIK YOK NEYSE BIR RUYA GIBI GELDI GECTI ARTIK ONUME BAKICAM AGUSTOSTA SAGLIKLI ZAYIF INCE NARIN BIR ANNE OLARAK ILK ADIMIMI ATICAM BUGUN SANA DUA EDICEM INSALLAH YARIN GUZEL HABERLERLE GELIRSIN HEYCANLA VE UMUTLA BEKLIYCEM NOLUR MERAKTA BIRAKMA Bizi , allaha emanet olun canim

RABBİM AYIRMASIN SİZİ BİRBİRİNİZDEN 9 AY 10 GÜNE KADAR
SONRASINDA DA KUCAGINDAN AYIRMSIN RABBİMMMMMMMMMMMMMMM
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaa bu yazdıklarınla içime su serptin ve dirayetine azmine hayran bıraktın beni
maşallah canım umudun hiç solmasın
inşallah bir dahaki başlangıcının sonu güzel olur
inşallah haber vericem canım sizlere
güzel Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

kızlar dün radyoda dinledim ana rahmindeki çocuğun dünyaya gelmeden az önceki zamanında rabbiyle konuşmasını
bebek anlıyor dünyaya geleceğini ve Allaha diyor ben acizim ufağım ben tek başıma ne yaparım orada diyor Allah da merak etme dünyaya geldiğinde seni kollucak bakacak çok merhametli biri olacak diyor seni beslicek,büyütecek,konuşmayı ondan öğreneceksin vs. bu şekilde konuşmalar geçiyor aralarında ve bebek en son merak ediyor peki o varlığın adını söyler misin bana nedir diye Allahü Teala da adının ne olduğunun önemi yok sen ona ANNE diceksin diyor Allah
ve anne olmanın güzelliklerinden bahsediyor radyoda kadın hamile kaldığı andan çocuğunu memeden ayırıncaya kadar gündüzleri oruçlu,geceleri ibadetle geçiren kişi gibi sevaplara nail oluyor.
daha sonra melek omzuna dokunup anneye haydi bir daha çocuk yap diye seslenirmiş yine aynı sevapları alsın diye
o kadar güzel anlatıyodu ki radyoda
Rabbim o sevaplara nail olmayı hepimize nasip etsin inşallah.

merhabalar bayanlar bende araniza bugun katildim rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmaz ins. gecen sene 16 agustosta esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan once esimn sperm sayisi 85 milyondu hareketlilik 15 falandi sifa hast gittik uroloji doktoru sperm sayisi dusuk vede varikosel var dedi hevmn amelitat dedi ve bizde hemn ameliyat oldu esim 6 ay sonra sperm tahlili yaptirdik azosperm olmus yani ameliyattan sonra olan seylerde yok olmus biz tupbebek merkezine basvurduk orada bize biz olsak sizi varikosel ameliyati yapmazdk cunku bole azosperm oluyo dediler somdi brn tedaviye basladim 7 gun oldu basliyali ignelerimi falan yapiorum onumuzdeki hafta esim tese ameliyati oluck ins sperm bulunur bizim sansimiz onceden olmasi ins cikar sizce bulunurmu

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

hoş geldin canım evet duymuştum bazen varikoselden sonra tamamen bitebiliyormuş inş tesede bulınır bebeşiniz olur canım rabbim şifa versin

selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.

canımtüp bebek merkezine gidin orda yıkamalı test yapılıyor bizde önceden bilmiyorduk diğer ürolğlara gidiyorduk tahlililde orda yapıyorduk ama tüp bebek merkezinde yaptırsan yıkamalı yaparlar belki bulunur canım inş bulunur rabbim yardımcınız olsun

amin canım inşallah çok korkuyorum bebeğim omazsa diye Allah isteyen herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canmm gecmis olsun rabbim hepimizin eşlerine şifa wersin insallah sizin azosperm sebebi neymis bunu biliyormusunuz

canmm gecmis olsun rabbim hepimizin eşlerine şifa wersin insallah sizin azosperm sebebi neymis bunu biliyormusunuz

teşekkür ederim canım hayır hiçbişey bilmiyoruz henüz çünkü bi kere yaptırdık 3 ay önce oda devlet hastanesi olduğu için doktor hiç bişey demedi bize bu defa öğreniriz bakalım neden olduğunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…