- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr
hayalıme mesaj cekmıstım
bebek nasıl sen nasılsın dıye
oda bana yazmıs
kalbı durmus ve bebegı almıslar
zor bır donem gecrıorum dedı
dua edelımde ınsallah hemen atlatır vede rabbım melegını hemen tekrardan saglıklı br sekılde yollar
ayrıca herkese selamı var
uzerımde kalmasın
günaydın canlarrrr
hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
okula gitmeden bi gireyim demiştim bende
hayalıme mesaj cekmıstım
oda bana yazmıs
dua edelımde ınsallah hemen atlatır vede rabbım melegını hemen tekrardan saglıklı br sekılde yollar
uzerımde kalmasın
inşallah canım sürekli araştırıyorum nette hep tese bile yapılmasına gerek yoktur bizim gibilere diyor.sperm cıkma ihtimali sıfırdır yazıyor.
Rabiim cok büyük hakımızda hayırlısı
Ahhhh cnm yaa çoook üzüldümmm offffff
çokk zordurrrr yaa böyle bişeyiii yaşamakkkk
allah sabır versinnnnn arkadaşımızaaaa
çoktandırda gelmiyo topiğeeeee
çok üzüldüm yaaaaaaaa
o bizim mucize bebişimizdi
ummadığımız bi anda gelivermişti annesinin göbişine...
çok çok üzüldüm allah sabır vercin hayalimcime
bayada büyümüştü çok zorr olmuşturr onlar için...
rabbim güç versinde atlatsınlar bu günleri inş...
rabbim tekrar nasip eder kavuşur bebişine inş...
hayırlı cumalar canlarımmmmmm... Hepinizi çook ama çook özledimmmm.. şuan iki arada bir derede size cvp yazmak istedim.. Esracım msj atmıştı dayanamadım görünce sizi çoook özlediğimi hissettimm.. Detayları konuşuruz tekrarr. Hepinizi çook öpüyorumm en güzel anne adayları...
hayırlı cumalar canlarımmmmmm... hepinizi çook ama çook özledimmmm.. Şuan iki arada bir derede size cvp yazmak istedim.. esracım msj atmıştı dayanamadım görünce sizi çoook özlediğimi hissettimm.. Detayları konuşuruz tekrarr. Hepinizi çook öpüyorumm en güzel anne adayları...
cnm fazla kafana takma dur bakalım cumartesi güzel haberlerler donersın emre beyden inşllhhhhboğazımda kocaman bir düğümle gidiyorum emre hocaya.bakalım neler söylecek.azfb sorun olanlar en ağır azosperm hastalarıdır yazıyor nette.ama artık bebişi şöyle bir kenara koydum inşallah söylediğin gibidir başka bir hastalık değildir bu delelasyon.eşim cok umutluydu bu hafta sürekli bebiş hayali kuruyordu.ben rüyamda gördüm sen bebişi benim kucağıma veriyordun dedi hep. o durumun bu kadar ağır olduğnun farkında değil şuan emre hocaya gidince öğrenecek herşyi.ona kıyamıyorum kendi üzüntüm şöyle dursun diyorum Rabiim sen eşime sabır ver diyorum.
hayalıme mesaj cekmıstım
oda bana yazmıs
uzerımde kalmasın
hayırlı cumalar canlarımmmmmm... hepinizi çook ama çook özledimmmm.. Şuan iki arada bir derede size cvp yazmak istedim.. esracım msj atmıştı dayanamadım görünce sizi çoook özlediğimi hissettimm.. Detayları konuşuruz tekrarr. Hepinizi çook öpüyorumm en güzel anne adayları...
Hayırlı cumalar .nursen canım inşallah bugün halay çekicez sayende müjdeli haberini bekliyoruz.
Esra canım kafana fazla takma y mikrodelesyonda silinmeler olunca o bölgede sperm üretiminin olmadığını gösteriyor.bunu sende biliyorsun
turtim diye bir arkadaşımız vardı hatırlıyormusun bilmiyorum ama onlarında sorunları aynıydı ama silinmeler hangi bölgedeydi hatırlamıyorum onun eşinde ameliyatla sperm bulunmuştu.3 kere tüpbebek denediler olmadı şimdi 4.de bebişine hamile gün doğmadan neler doğar kafana fazla takma herşey olacağına varır
esra canım benimde hep aklımdaydı hayalim mucize bebeğimiz nasıl diye. Topiğe giremiyordu inşallah rabbim sabrını versin allah inşallah tekrar mucizesini gönderir
hayalıme mesaj cekmıstım
oda bana yazmıs
uzerımde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?