Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

olsun cnm yaaaaa nasip degilmiş gene denersin mevlam sevindrir gene
sana başka bı sey diyemiyorum cnm
allh sabır versin

uzuldum
rabbım ınsallah bıldırmeden mucızenı sana yollar

BUARADA ıstıyorum bebegımi merak ettım
tup bebk tedavısındemı ?

Nurşen cnmmmm üzüldüm ins diger denemede olur
Benim suanda moralim cok kotuuuu kahve adet oncesi gelen akintidan geldi kesin adet Olcam 8. Gunum erkenden geldi doktoru aradım içerde cok işlem oldu öyle seyler gelebilir dedi ama adette olabilirsin dedi kan gelirse ara dedi erkenden adet oluyorummmm bitti bendede yok hayirlisi artık

Esim kahvaltıya geldi bende ondan once wc ye gittim görünce lekeyi moralim bozuldu yüzüm asıldı
Esim normal olabilir böle seyler dedi benim moralim bozuk tabi esim bağırdı sen hep olumsuzunu düşündün zaten oldu dedi bende gülecek Halim yok moralim bozuldu neyapayim zorla güleyimmmi dedim lanet olsun eve geldigime dedi kapıyı çekti gitti kendimi kötü hissediyorum ağlıyorum Rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:

canım Allah sabır versin üzülme inşallah birdahakinde bebişlerin sana sımsıkı tutunur
en kısa zamanda evlat sevgisin tadarsın umarım

canım bence öyle düşünme sen moralini yüksek tut çünkü daha çok erken adet için.kahve rengi akıntı gibi gelen lekenmeler tutunma belirtisi olurmuş çoğu kişide inşallah öyledir ağlama bebişlerinin sana ihtiyacı var

canm daha hicbirsey belli degilken moralini bozma sonucta kan gelmemis tutunma esnasında kahwerenki weya acık pembe akıntı gelirmis ins. yawrun tutunuyodur üzme kendinide eşinide...

canım,rabbim kendiliğinden versin mucizeni. Zamanı vakti değilmiş demekki.maaşallah ne kadar güçlüsün. Allah bu sabrının mükafatını verecektir.

canım,az kaldı biraz daha sakin ol. birbirinize en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar.eşler bazen böyle oluyor canım.birazdan gelir gönlünü alır senin. belki tutunmaya çalışıyordur mercimeğin.

kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..

bidenemmmmmmmm nasıl mutluyum şuanda anlatamam
rabbime binlerce kez şükür
biraz önce eşime bahsetmiştim sende inş bebişleri tutunur diye...
pcyi açıpta yazını görünce deliye döndüm resmen
canım benim bukadar erken idrarr testinde çıktıysa demekki çoğul gebelik
inş hafta içi kan testinde pozitif çıkarda kırk gün halayını çekeriz bidenem

Adet belirtilerimiz var karnım agriyor ayağım buz gibi normalde leke gelir 5-6 saat sonra kana dönüşür umudum yok iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor arkadasımı aradım gebelik testi getirecek negatifi gorcem kesin

canm daha hicbirsey belli degilken moralini bozma sonucta kan gelmemis tutunma esnasında kahwerenki weya acık pembe akıntı gelirmis ins. yawrun tutunuyodur üzme kendinide eşinide...
ins öyledir cnm ama hersey adet belirtisi umudum malesef yok
valla hangisine üzülsem bilmiyorum karnım agriyor adetim geliyor

mslh Allah tamamına erdisin hayırlı olsun dikkat et kendine dinlen bolca

canım üzüldüm gerçekten ama güçlü olmak zorundayız her zaman dediğim gibi Allah hastalık vermesin bugün olmazsa 3 ay beş ay sonra olur ,Allah hayırlısını ve sağlıklı sıhhatlisini doğru zamanda nasip etsin.güçlü ol biz güçlü olursak bu zorlukları aşarız.ALLAHA EMANET OL.

ALLAHHHHHHHHH ben buna halay çekmezmiyim yaaaaa süper bir haber..
şükürle olsunnnn rabbim nazarlardan korusun

Son düzenleme:

canım çok sevindim Allah bebeklerini sana bağışlasın, yılların acısını bir kerede çıkar işte böyle MAAŞALLAH sana.

canım benim senin sonucunu bekliyordum bugün heyecanla, okulda aldım haberini çok üzüldüm...
allah sabır versin bitanem...
benim dirayetli arkadaşım rabbim bu sabrının mükafatını bebişlerinle verecek inş
tüm bebek tedavisi aşamasında da bekleme sürecinde de tavrına hayran olmuştum...
yine aynı tavırla karşıladın bu durumuda...
dediğin gibi rabbim nasip etmediyse vardır bi bildiği...
inş kullandığın ilaçlar şifa olur tatlım...
allaha şükür sperm sayınızda yükseldi...
inş bidaha ki denemenizde hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine

canım üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum..
henüz zamanı değilmiş tatlım inşallah bidahaki sefere.
hayırlısı demek lazım

minikgelin canım hemen bozma moralini yerleşme kanaması olabilir.
eğer böyle üzülürsen sıkıntı yaparsan bebişlerede zarar verirsin.
iyi düşün iyi olsun tatlım...

canım kendini bu kadar sıkma nasipse olur Allah hayırlısını ve sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin nasıl olsa bir çok emriyonuz var ilaç almadan deniyceksin. olsun geç olsun güç olmasın daha yaşın küçük. bellimi olur belkide hamilesindir.

canım fazla iyce adetin gelmezse üzülme lekelenme tarzı şeyler tutundugununda işereti olabilir bazılarında oluyormuş benim idrar pozitif gibi ama daha çok erken doktorumu aradım idrarla belli olmaz falan filan etti yumurta çatlatma ignesinin tesiride olabilie dedi hcg hormonu içeriyormuş bu çatlatma ignesi o yüzden pozitif sonuç verebilirmiş ama ben bebegim illede var diyorum içimden hissediyorum idrar testtini elime alıp alıp amannn bebişim benim deyip deyip seviyorum salak gibi idrar testi bebek oldu inşallah seninkide olur çok güzel günde kondu bizim bebişler mubarek günde edildi bütün dualar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…