kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
Bosluktayim bomboş internette deli gibi araştırma yapıyorum ins tutunuyodur böle olmuştur inscanım üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum..
henüz zamanı değilmiş tatlım inşallah bidahaki sefere.
hayırlısı demek lazım
minikgelin canım hemen bozma moralini yerleşme kanaması olabilir.
eğer böyle üzülürsen sıkıntı yaparsan bebişlerede zarar verirsin.
iyi düşün iyi olsun tatlım...
öyle cnm olmasa bidaha bidaha olana kdr denerim cok şükür umudum var o bile yeter ama insan üzülüyor inan elimdeki bsy deil zorlu bı süreçcanım kendini bu kadar sıkma nasipse olur Allah hayırlısını ve sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin nasıl olsa bir çok emriyonuz var ilaç almadan deniyceksin. olsun geç olsun güç olmasın daha yaşın küçük. bellimi olur belkide hamilesindir.
Cnm çatlama iğnesinin etkisi 1 hafta oluyor bizim 8. Gunümüz çatlama iğnesinden 3 gun sonra transfer oldu yani iğnenin üzerinden 11 gun gecti etkisi yok yani test doğru söylüyor yarın da yap bugünden daha koyu göreceksin ikinci çizgiyicanım fazla iyce adetin gelmezse üzülme lekelenme tarzı şeyler tutundugununda işereti olabilir bazılarında oluyormuş benim idrar pozitif gibi ama daha çok erken doktorumu aradım idrarla belli olmaz falan filan etti yumurta çatlatma ignesinin tesiride olabilie dedi hcg hormonu içeriyormuş bu çatlatma ignesi o yüzden pozitif sonuç verebilirmiş ama ben bebegim illede var diyorum içimden hissediyorum idrar testtini elime alıp alıp amannn bebişim benim deyip deyip seviyorum salak gibi idrar testi bebek oldu inşallah seninkide olur çok güzel günde kondu bizim bebişler mubarek günde edildi bütün dualar..
caniim noluyo sana toparlan olumsuz dusunme bak bebislerin seninle annesi onlarida uzme sitresten tutmuyormus insallah yerlesme kanamasidir cok dua et nasibi varsa olucak insallah olmazsada nasib degilmis toparla kendini moralini yuksek tut yapacak bisiyler bul mesgul et kendini bilgisayarda bosuna arastirma yapma cunku bu durumlar herkese gore farkli gelismelr oluyor canim ,
kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
canım ya neden stres yapıyorsun daha hiç bişey belli değil belki üşütmüşsündür onda ateşin vardır canım ya bak olumsuz olsada yıpratma kendini çok şükür sperm var çok şükür şu anda dondurulmuş bebişlerin var başka insanları düşün hiç sperm bulunmayanları moralini bozma pozitif olHaklisin cnmmmm olacağı varsa olur üzülmek care deil ateşimi ölçtüm şimdi elim ayağım buz gibi üşüyorum ama ateşim 37.2
Yani ben hep Ates ölçerdim adet gunum ve bir gun oncesinde ateşim 36.3 civarında olurdu ve anlardimki adet Olcam ama ateşim suanda yüksek şimdilik bsyde gelmiyor biraz sakinlestim sanki ins adetim gelmez
hepinizi ayrı ayrı özledim bu hafta yoğunlukta pek giremedim.biz dün rabbim hayırlı kılar inşallah bismillah dedik tedaviye başladık..çok acayip moralli ve umutluyum.lk iğnemi bile oldum dün akşam.jinekolojik muayeneden çok korkuyordum korkulacak bişeyi yokmuş.puregon-orgalutran ve ovitrelle yazdı doktor.puregonu dün akşam ilkini yaptırdım.1570tl ilaç tutarı.hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 1130tl dedi biz 765tl ye aldık.şimdi güvenli yerde evimin buzdolabında
arkadaşlar ben bişey sorcam size bu yumurtaların kalitesini arttırmak için ne kullanıyordunuz.bilenler yazabilirmi lütfen.geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar yazsın lütfennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?