Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde burdayız flazsk bende kızlar birlikte halay çekelimmmmmmmmmmmmmmm

cnm allhım nasip etsin dogumuda sanaaaaaaaaaa

bizde burdayız flazsk bende kızlar birlikte halay çekelimmmmmmmmmmmmmmm

cnm allhım nasip etsin dogumuda sanaaaaaaaaaa
bu giden flazsk adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

çok üzüldüm artık hamile birilerini görmek istiyorum burda inşallah nasibin bayramdan sonra yapacağın tedavidedir, çok üzüldüm çok, moralim bozuk başlayacağım tedaviye, herhalde benim de tutmayacak, minik gelinle istiyorum bebeğimi inşallah onlardan güzel haberler gelir....

Bosluktayim bomboş internette deli gibi araştırma yapıyorum ins tutunuyodur böle olmuştur ins
öyle cnm olmasa bidaha bidaha olana kdr denerim cok şükür umudum var o bile yeter ama insan üzülüyor inan elimdeki bsy deil zorlu bı süreç
Cnm çatlama iğnesinin etkisi 1 hafta oluyor bizim 8. Gunümüz çatlama iğnesinden 3 gun sonra transfer oldu yani iğnenin üzerinden 11 gun gecti etkisi yok yani test doğru söylüyor yarın da yap bugünden daha koyu göreceksin ikinci çizgiyi
Bende test yapcam bı umut iste belki yerleşmedir diye ama umudum gercekten yok

Gerçekten çok sevindim inşllah devamı da gelsin Allah kucağınıza da almayı nasip etsin ve bize verdiğiniz bu umut dolu mesajla da çok duacınızım...

canim yaaa uzulme diyemiyorum zor ama cabuk toparlan bitmedi yeniden deniycez insallah bu bizim icin bir tecrubeydi bundan sonra daha guclu daha sabirli bi sekilde basliycaz insallah nasibi yokmus demekki canim ; rabbim insallah saglikli hayirli salih evlatlar versin bizlere sabir guc kuvvet versin canim

caniiim inan bir kacgundur bozuk moralime sifa olduuuun sukurler olsuuuun rabbim nazarlardan korusuun sag salim kucagina almayida nasib etsin insallah sonunda halay cekicem sayende canim beniiim ohhhhh ohhhh ohhh

caniim noluyo sana toparlan olumsuz dusunme bak bebislerin seninle annesi onlarida uzme sitresten tutmuyormus insallah yerlesme kanamasidir cok dua et nasibi varsa olucak insallah olmazsada nasib degilmis toparla kendini moralini yuksek tut yapacak bisiyler bul mesgul et kendini bilgisayarda bosuna arastirma yapma cunku bu durumlar herkese gore farkli gelismelr oluyor canim ,

Haklisin cnmmmm olacağı varsa olur üzülmek care deil ateşimi ölçtüm şimdi elim ayağım buz gibi üşüyorum ama ateşim 37.2
Yani ben hep Ates ölçerdim adet gunum ve bir gun oncesinde ateşim 36.3 civarında olurdu ve anlardimki adet Olcam ama ateşim suanda yüksek şimdilik bsyde gelmiyor biraz sakinlestim sanki ins adetim gelmez

canm masallah rabbim tamamına erdirsin inş bende bu ay tedawiye baslıcakken cok umut oldun bana walla canm sizin azosperm sebebi neydi???

canim ne diyecegimi billemiyorum sonuca üzüldüm rabbbim sabir versin üzülme sonucta deneme sansin var canim

ay ben cok mutlu oldum canim allah tamamina erdirsin insallah ikizlerin olurda senelerin acisini cikartirsin
cok ama cok mutlu oldum senin adina

ENFALL canim üzülme insallah rabbim birdakine nasip eder..nursenede dedigim gibi deneme sansiniz var canim
rabbim sabir versin

kader arkadşlarıma kocaman selamlar...bu hafta giremedim ama haberleri hep aldım..nursen ve enfal canlarım benim üzülmeyin dicem dile kolay uygulaması zor bişey farkındayım ama rabbim nasip etmemişse elden ne gelir.tekrar denersiniz.rabbim size sabır versin.bian önce toparlanıp yeni bi tedaviye yeni umutlarla yoğunlaşmanızı dilerim.gün gelicek herşey bizim içinde güzel olacak...

nazar: cnm tebrikler.ne güzel bir haber bu eyy maşallahhh.mercimeklerin seninle kalacak 9 ay boyunca inşallah.bu halay sana tey tey tey

öncelikle nursencim canım benim üzülme rabbim size sperm nasip etti ya inşlh bebeğinde olacak ve enfall sende öyle minikgelinim ve istiyorumbbğm canımsizler inşlh yüzümüzü güldüreceksiniz bu arada istiyorumbbğimi okudum mesajını çok sevindim tatlım inşlh kan testindede çıkar canımbana sizin soorununuzu kısaca bi anlatsana tatlım unutuyorum malesef sayımız çok eşin tese oldumu yoksa doğal yoldan mı buldunuz sperm canım bizde pazartesi gitcez bakalım RABBİM hangi kapılarını açacak inşlh hayırlı kapılardan gireriz

canım ya neden stres yapıyorsun daha hiç bişey belli değil belki üşütmüşsündür onda ateşin vardır canım ya bak olumsuz olsada yıpratma kendini çok şükür sperm var çok şükür şu anda dondurulmuş bebişlerin var başka insanları düşün hiç sperm bulunmayanları moralini bozma pozitif ol

hepinizi ayrı ayrı özledim bu hafta yoğunlukta pek giremedim.biz dün rabbim hayırlı kılar inşallah bismillah dedik tedaviye başladık..çok acayip moralli ve umutluyum.lk iğnemi bile oldum dün akşam.jinekolojik muayeneden çok korkuyordum korkulacak bişeyi yokmuş.puregon-orgalutran ve ovitrelle yazdı doktor.puregonu dün akşam ilkini yaptırdım.1570tl ilaç tutarı.hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 1130tl dedi biz 765tl ye aldık.şimdi güvenli yerde evimin buzdolabında

arkadaşlar ben bişey sorcam size bu yumurtaların kalitesini arttırmak için ne kullanıyordunuz.bilenler yazabilirmi lütfen.geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar yazsın lütfennn..

istiyorumbebeğim.arkadaşım gözün aydın hayırlı olusn topikte güzel haber duymak sevindirici
hadi halay çekelim

nursen merhaba canım, ne diyeceğimi bilemedim. hayırlısı buymuş. inşallah bayramdan sonra kavuşursun sende bebeğine.
(

hayırlı olsun canım, allah kolaylıkla atlatırsın tedavi sürecini. inşallah hamiş haberlerini almak nasip olur.

nerede tedavi görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…