Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
artvinli canım bizim sorum 47 kromozomlu eşim sizlerin eşleri,46 kromozom benimki ise 1 fazla o yüzden azospermi olmuş zaten.

kızlar bu simit cay ayakkabı falan nedir bunlar ben anlamadım.

artvinli canım bizim sorum 47 kromozomlu eşim sizlerin eşleri,46 kromozom benimki ise 1 fazla o yüzden azospermi olmuş zaten.

anladım canım....rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.şimdi nasıl bir tedavi görüyorsunuz.

merhaba artvinli ben ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım ilk denememi....bencede kolay değil bu tedavi zaten ara veriyoruz ama bakalım ne kadar vericez....eşim şimdilik kafamız rahat olsun diyor düşünmeyelim bunları diyo...ne zaman yapacağımıza karar vermeden önce nerde yaptıracağımız önemli ilk önce ona karar vericez....... raporum var.raporlu yapıcaz 2.denemeyi..dediğin gibi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin....

bencede canım hiç düşünem tedavi sürecini.......önce kafanı toparla kendine yeni bir hastane bul(eğer ilk hast.memnun değilsen)tecrübeli deneyimle olduğuna inandığın an başlarsın inşallah.medikal park hastaneside güvenilir bence hem raporda geçiyormuş orada bence araştır kafana yatarsa gider görüşürsün.

canım medikal parkı düşünmüyorum çünkü akrabam 2 kez orda denedi ve tutmadı....belki ölçü değil ama oradan soğudum....kendi hastanemi hiç düşünmüyorum...medikana bahçelievleri düşünüyorum ama araştırıcaz eşimle.....aslen çamlıca medikanayı daha da çok öneren var ama avrupa yakasında bi hadtane istiyorum...bakalım ne olcak....bide umut tüp bebek iyi diyolar ama oda karşı tarafta....ilk denememi karşı tarafta yaptırdım dayımdan araba alarak gittik..bu sefer yakın bi yer istiyoruz....kimseden araba almadan gidebileceğimiz bi yer istiyoruz......bide biz raporu çapadan aldık ilk testleri orda yaptırdık.. ondan eşim çapa da denemek istiyo..fakat ben hiç istemiyorum......hiç olumlu bişey duymadım çapa hakkında burdan...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınuız bakıyomda baya kaynatmışsınız artvinli canım zaman kardeşim sana elengo hücreyi sağolsun anlatmış ona katılıyorum

kızlar kaynatın bakalım bide bize simit alın ayol

canım bende çapayı tavsiye etmem.tedavi süreci zaten çok sitresli oluyor birde kalabalık bir hast.olursa ilgide olmaz bence daha çok gerilirsin.bizmde rapor hakkımız var ama biz kullanamıyoruz.ben memorialde tedavi oldum hep oradada rapor geçmiyor.bende hast.değiştirmek istemiyorum.birde eşim cerrahpaşaya tüp bebek fiyatı sormuş,rapor varsa fiyatı 2 milyar demişler,nasıl devlet hastanesi birde raporla ben hiç birşey anlamadım.
slm kızlar nasılsınuız bakıyomda baya kaynatmışsınız artvinli canım zaman kardeşim sana elengo hücreyi sağolsun anlatmış ona katılıyorum
evet canım saolsun anlattı,ya ne çok şey var bilmediğim azosperm çeşitlerinden:uhm:
kızlar kaynatın bakalım bide bize simit alın ayol
canım benim simit resmimin üzerine tıkla,seni yönledirecek anlayacaksın nasıl olmuş.a.s

ya canım cerrah paşada o kadar para olmaması lazım.....gerçi bizede çapadan 1 milyar küsür dediler..bide ilaç parası üstüne eklenince o kadar olur.....ama bi topikde okumuştum 804 lira hastane parası diyolardı...onun üstünde verilirse mahkemeye felan verin diyolardı....ilaç parası zaten tedaviye göre...ben özel hastaneye ilaçlarda dahil 3 milyar verdim....ama 500 milyon da indirim yapdılar bize....

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben bu simit ayakkabı çay nazar bncugu muhabbetini anlamadım onlarda nerden çıktı sitenin yenilikleride ben geri kalmışım zaten herşeyde gerikalıyorum bugün sırf regli olmak için ev işi yaptım kanapeleri kaldırdım altlarını temizledim halıyı balkona çıkardım olabildiğince agır iş yapmaya çalıştım ki regli olim diye daha sonuç alamadım yeni bitirdim işleri bakalım ne olucak kızlar bugün olmam lazım yarın cuma ankaraya gidelimde başlıyalım ne olur dua edinde bugün regli olyım korkuyorum eşimin sonuçları bozulucak kızlar dualarınızı bekliyorum Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun

mrb kızlar,
Allahın izniyle bende bugün tedaviye başlıyorum. dün adet oldum muayane için doktora gidecem bugün herhangi bi sorun yoksa ilaçları kullanmaya başlayacağım. rahim hazır oluncada transferim yapılacak inşallah.

önceden de gecikmelerin olurmuydu zamancım. stres yapmamaya çalış elinden geldiğince.inşallah herşey yolunda gidecek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…