hoşbulduk harzemcim.evet canım malesef bizde azoluyuz,ama çok şükür ben hamile kalıyorum fakat düşük oluyor.2 kez düşük yaşadım,birde biliyorsunuz ikizlerimi doğumdan 5 gün sonra kaybettim.aslında önemli olan ne biliyormusun,hamile kalmak değil sağlıkla bebeğinin olması.benim yaşadığım tecrübeler çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın.iyi geceler karular........artvinli hoşgeldin canım demek bir düşük yaşadın ismini hatırlıyorumda tedavi sürecinden haberim yoktur güzelim............inşallah bidaha böyle kötü olaylar yaşamazsın rabbim sana hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip eder canım..........espoir canım inşallah sende doğal yolla kavuşursun bebişine o zor tüpbebek protokolünü yaşamazsın
kızlar günaydın nasılsınız bakalım gelincik bizde genetik sorun var ama yinede ilaçtan fayda görebilirmişiz siz ne durmdasınız artık gelmiyorsun msn ye.
selva canım dualarım seninle ve eşinle inşallah güzel haberlerle döner allah yardımcınız olsun...
kızlar nasılsınız harzem bugün kocan evdeye nasıl girebildin kocanın yanında olması baya fark ettirmiş sana herşeye boşverip sallayabiliyorsun demekki zamancım sen de en kısa zamanda adet olursun inşallah selva rabbim eşinin ve senin yardımcısı olsun umarım sonuçlarınız cok iyi cıkar belgin sen nasılsın msn ye gelde konuşalım benim bütün adresler silinmiş ne yapacam bilmem harzem bana tekrardan adresini yollarmısın.
canım kociş evde ama öğlenden beri çarşıda işleri var bide benim pc bozuldu onu yaptıracaktı ben şimdi onun lettopunu kullanıyom.........kaç saatten beri bir konu vardı ona takıldım kaldım 2 saat dile kolay gözlerim yanmaya başladı popomda ağrıyo şekilden şekile giriyom................ammannnnnnnnn kız ben oldum olası pek takmıyom bebek meselesini sonuçta bizim suçumuz değil rabbim nasıl uygun görüyorsa o zaman gönderir sağlığımız sıhhatimiz huzurumuz yerinde olsun bana yetiyor artıyor bile çok şükür hiç bir sorunumuz yok bebekte ister olsun ister olmasın eşimle 8 yıldan beri evliyiz 4 yılda öyle görüştük toplam 12 yıl eder inşallah usanmayız birbirimizden 8 yıldan beride azolu olduğunu biliyoruz 3 yıl önce bir denememiz oldu ondan sonra bir çabamız bir tedavimiz olmadı belki seneye dr gideriz kesinde değil açıkçası........diyorum ya siz ne güzel tedavi için nasılda uğraşıyorsunuz çabalarınız baya var galiba ben hazırcıyım ben allaha bıraktım bir mucize olurda kendiliğinden hamile kalırsam kalırım yoksa pek uğraşmıyoruz sadece arısütü polen bal karışımı kullanıyor eşim oda düzenli değil işi yüzünden...........allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin eğer bir evladı uygun görüyorsa nasip etsin bizlere...................kocişim 2gün daha yanımda cuma öğlen gidecek işe bende o zaman ya kaynanagile yada annemgile gideceğim yarında kaynım geliyor eşimle adanaya onları karşılamaya gideceğiz ......bugün fırsattan istifade kalkmıyorum pc başından.............he bu arada sana yazdım az önce gördüm açtığını msn ni ben genelde çevrimdışı yapıyorum
arkadaşım kusuruma bakma ne olur.eşindeki sorunu açarmısın,dr.terimlerinden hiç anlamıyorum.canım bizde azosperm var.eşimde sperm üretimi var fakat kanallar tıkalı sperm menide bulunamıyor.artvinli eşimde klini felter sendromu var canım sizde problem neydi
amin canım.evet çok zor dönemlerden geçtim.ikizlerimi kaybedeli 2 sene olacak ama içimden bir an olsun çıkmıyorlar.::çok üzgünüm:rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseye evlat acısı tattırmasın.helede böyle evlat hasretiyle yanıp tutuşup tam oldu derken kaybetmek....rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq::Saruboceq:atrvinli canım baya zorlu dönemlerden geçmişsin inşallah rabbim bunların mükafatını hayırlı sağlıklı bebişlerle verir güzelim.........bencede hamilelik kesinleşince doğuracan hemen anne olacan diye birşey yok hayırlısıyla hamile kalsanda doğum yapsanda verende allah alanda allah olduğu için ne yaşayacağımızı neolacağımızı bilemiyoruz........herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yoktur............olsada hayırlısı olmasada hayırlısı benim felsefem bu salla gitsin olmassada kendimi üzüp paralamam yane bi daha dünyaya gelecezmi
amin canım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın benim yaşadıklarımı.canım benim eşim azosperm,mikro tese ile sperm bulundu,aslında sağlıklı sperm üretimi var ama damarlarda tıkanıklık varmış...........fisfisfisselam bacılar
belgin ve hilal anam nediyim size haklısınız bende farkındayım ama elimdenden geldikçe rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba kaç gündür emareleri var bakalım bekliyorum işte stres yapmamay çalışıyorum ne kadar başarıryosam artık orası meçhul
artvinli Allah yardımcın olsun yaşadıkların gercekten zor bişey sorucam eşin azolu ise sperm mikrotese ilemi bulunuyor sizin durumunuz tam olarak ne biraz anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?