selam kızlar nasılsınız ben bu simit ayakkabı çay nazar bncugu muhabbetini anlamadım onlarda nerden çıktı sitenin yenilikleride ben geri kalmışım zaten herşeyde gerikalıyorum bugün sırf regli olmak için ev işi yaptım kanapeleri kaldırdım altlarını temizledim halıyı balkona çıkardım olabildiğince agır iş yapmaya çalıştım ki regli olim diye daha sonuç alamadım yeni bitirdim işleri bakalım ne olucak kızlar bugün olmam lazım yarın cuma ankaraya gidelimde başlıyalım ne olur dua edinde bugün regli olyım korkuyorum eşimin sonuçları bozulucak kızlar dualarınızı bekliyorum Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun
Valla sıcak bir duş adacayı onun üstüne bir tane aspirin aldığım zaman çatırt diye söktürüyor. Sen strese girdiğin için regl olmuyorsun rahatlamaya çalış kafaya takma. Ben ne zaman kafaya taksam reglim aksıyor. Ağır iş yapma canım bi tarafını sakatlarsın..
kızlar en sonunda kaan hocayla konuştum en çok eşimin tahlilleri kötüye gidicek diye koruyodum oda itmez neden gitsin dedi ama bana mutlaka adet olamnız lazım ilaç falan kullan bişekilde ol dedi ama kullandım hala olmadım buarada aspirinide içtim inşallah şifa olurda regli olurum
kızlar en sonunda kaan hocayla konuştum en çok eşimin tahlilleri kötüye gidicek diye koruyodum oda itmez neden gitsin dedi ama bana mutlaka adet olamnız lazım ilaç falan kullan bişekilde ol dedi ama kullandım hala olmadım buarada aspirinide içtim inşallah şifa olurda regli olurum
sakin ol zaman istersen anason varsa çayını yap iç strese iyi gelir opuyorumnanaktan
canım bu kadar şey içmişsin kesin olursun takma kafanaaa......hoş kafana takmasan şimdiye çokdan olurdun da.......olmuyo işte ne yazık ki..bende oldunmu olmadınmı diye merak ediyodum ama olmamışsın......şimdi regli olunca ilaçlara mı başlıyacaksın arkadaşım??tedavin adetin 2.günümü başlıyacak konuştunuzmu dr.laaa
mavi menekşe burda yakaladım seni.....nasılsın iyimisin??
slm menekşe nasılsın
teşekkür ederim iyiyim hemen çıkmışsın kaydirigubbakcemile3
evet konuştum eger cuma günü olursam önemli degil 3. günüde başlanır dedi pazartesi gel dedi bekliyorum işte bakalım hayırlısı
kızlar nasılsınız ben bugun giremedim biraz temizlik yaotım evde yoruldumSELVA özel msjımı aldınmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?