- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
evet tatlım 3 cümüz buluşalım konuşalım dertleşelim
ama erken den buluşalım flazsk hamiş olacak ya İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
o zaman zor olurrrrrrrrrrrr buluşmakk
benim arkadaşımda ms hastası ve aidin salih diye bir biyoloğ var onda tedavi oluyor çok şükür gerilemeye başladı bak bunu mutlaka raştır kan gruplarına göre beslenmeyle ilğili düzenleme yapıyor drlar hemen şimdi aklıam gelmedi de kilo yapan bir meşhur iğne varya ondan başlıcaksın tedavisi yok dediler ama o aidin salihe gtti sabun verdi başını onla yıkıyor tırnakları çok bozuktu bariz şekilde düzelmeye başladı birde yüzü çok sarıydı şimdi rengi bile düzeldi hacamat ve sülük te yaptırdı gerçi hacamat taraması bittimi bilmiyorum sülüğe ondan sonra başlıcak tı yani demem o ki okadar ağır ilaçları almadan birde o kadına gidin arkadaşımda gerilemez denen ms gerilemeye başladı
benim arkadaşımda ms hastası ve aidin salih diye bir biyoloğ var onda tedavi oluyor çok şükür gerilemeye başladı bak bunu mutlaka raştır kan gruplarına göre beslenmeyle ilğili düzenleme yapıyor drlar hemen şimdi aklıam gelmedi de kilo yapan bir meşhur iğne varya ondan başlıcaksın tedavisi yok dediler ama o aidin salihe gtti sabun verdi başını onla yıkıyor tırnakları çok bozuktu bariz şekilde düzelmeye başladı birde yüzü çok sarıydı şimdi rengi bile düzeldi hacamat ve sülük te yaptırdı gerçi hacamat taraması bittimi bilmiyorum sülüğe ondan sonra başlıcak tı yani demem o ki okadar ağır ilaçları almadan birde o kadına gidin arkadaşımda gerilemez denen ms gerilemeye başladı
inşallah cemrem inşallah hepimizin yüzü gülsün,yalnız tedavi süreçlerimiz burada hep arka arkaya oluyor,ben inanıyorum iyi olacak herşey,doktor bugün söyledi yüzdelik ihtimalleri veriyor,ben hep kendime Allah isterse o ihtimaller yüzdeyüz olur diyorum,sınanıyoruz bu sınavı güzel şekilde geçersek,Rabbim hepimizi mükafatlandıracak.çok heyecanlıyım çok:)Saraçoğlunu aramıştım kür istemiştim oda bi gelse:))
Ahhhhhhhh canım benimm sen böyle diyosun gözlerimm dolduu yaaaa inşallahhhh cnm inşşş
Rabbim inşş er yada geç bizlerede yaşatsın o duygularıı hayırlısıylaa sırayla olalımm hamişşşş
Bakk bide benim sevdiğim ikoncanı koymuşşşşş
o kürde gelir kullanırsınız sonunda size yarar ınşşlh cnm herkesin tedavi sonucu heppppppp
olumlu olsun inşlh ( AAAAAAAAAMMMİİİİİNNNNNNNNNN )
kızlar ben geldimm,bugün doktora gittik salı günü doktor karar verecek eşim belki ilaç kullanıp öyle tese ameliyatı olabilirmiş,fsh yüksektemmuzda büyük ihtimal ameliyatımız olacak gibi,süreç başladı bakalım hayırlısı,hastanede maşallah bir fatura çıkardı (ama ilgili bir şekilde güzelce anlattı herşeyi,her safhasında paylaşacaz falan filan işte,ne sorduysam sabırla yanıtladı.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
bacılar inşallah yarın topige gelirim bugün türkçe olimpiyatlarının kültür şöleninde çok dolanmışım çoookkkk yorulmuşum ben çıkıyorum tefriciye içinde niyetimi ettim namazımı kıldım Rabbim inşallah kabul eder kucagım dolar
Hayırlı olsunn tedaviniz cnmmm
inşş kavuşursun bebeğineeeeeeeeeeeeee
çıktığımız bu yoldaa rabbimmm emeklerimizi boşa çıkarmasınnn
Bizimde yüzümüzü güldürsünnn
amın ınsallahcanım benim dua etmez olur muyum allah yüzünüzü bebişlerinizle güldürür inş
nasip meselesi bunlar canım...
inş sizin içinde hakkınızda hayırlısı olur...
allahın izniyle bide iş bulusan biraz daha rahatlarsınız...
bidaha ki denemenizde herşey yolunda gider inş tatlım...
sende çok tatlı bi anne olursun valla
selam canlarım
benim sizden bir isteğim olacak ibrahim saraçoğlunun ürünlerini kullanan varmı aranızda?
eğer varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?
ben bugün aradım istanbuldaki frmayı bilgilerimizi aldılar pazartesi bize döneceklerini söylediler..
baharımla konuştum kullanıp fayda görenler olmuş vede yeni kullanmaya başlayanlarda varmış.
kullananlar beni haberdar ederse çok sevinirim birde çok pahalıya mal oluyomu?
sizlerin fikirlerini alıp ona göre kullanıp kullanmamaya karar vericez.
yardımlarınızı bekliyorum canlarım
Selam canım benimm
Ne güzel cnm evt bende okudumm burda kullanan arkadaşalr varrr
ve şimdi de bi arkadaş istemişş kullanacaklarr..
İnşallah sizede faydası olurrrr canım benimmm
bende bugün eşimle konuştumm yolda gelirkennnn saraçoğlunun kürlerini alıp kullanalar varrr diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?