Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sevindim cnmm moralinin yerine gelmesineee
görüyosunn kaç senedir bekliyolardıı rabbim sevindirdii onlarıdaaa
inşş darısı bizlerin başınaa

oh gezmişsin ii yapmışsın moral iidir
zaten bize bu hayattta en çok moral lazımmmmmmmmmm
sen nasılsın cnm

napim bu ara çok yogundum ama bu haftadan itibaren birazda olsa boşalmaya başlar artık konferanslar proğramlar sohbetler kermesler derken topiğe gircek fırsat olmuyordu ama istiyorumbebeğiminin sperm çıkıp çift çizğiyi görmesi çok sevindim inmemiştestis azoların en zoru inşallah bizdede çıkarda benimde kolum kanadım dolar

dolar cnm dolar göğe kalkan ellerimiz, dua eden dillerimiz
gözümüzden akan yaşlarımız hiç biri boş değil sabrımızın sonu selamet veinşllhhhhhhhhh
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sevindim cnmm moralinin yerine gelmesineee
görüyosunn kaç senedir bekliyolardıı rabbim sevindirdii onlarıdaaa
inşş darısı bizlerin başınaa

inşallah inşallah sen nasılsın o günden beri görüşemedik yolda aradım seni açmadın aslında iyi oldu mecbur topige girdim moralim yerine geldi inşallah bizimde olur bak onlarında inmemiştestisden dolayı azo imiş inşallah bizimde sperm çıkar kucaklarımız dolar

dolar cnm dolar göğe kalkan ellerimiz, dua eden dillerimiz
gözümüzden akan yaşlarımız hiç biri boş değil sabrımızın sonu selamet veinşllhhhhhhhhh
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amin bacım amin buarada tefriciyede sıra bana gelmiş tevafuk baksana inmemiştestistende hamile kalına bildiğini görüp sevindim tefriciyedede sıra geldi hadi inşallah dualarla olucak

ayy yaa canlarım benim yaa nasıl ve nerden başlasam bilmiyorum ama artık bu ev benim için iyce çekilmez bir yer olmaya başladı kaynanam ve iki eltimle aynı apartmnda oturtoz eltimin dengesi olmadığını anlayalı çok oldu ama artık her hareketi batıyor bugun dersaneye giderken büyük eltime uğrayıp para verdimki bana da pazardan domates alsın bu dengesiz eltimde yanındaydı böyle laf sokmalar bilmem ne bende dedim derdin ne ne olduysa acıkca söyle diye neymiş efendim kızı koşuda madalya almışta tebrik etmemişim önemsememişim vsvsvsv işte ordan girdi burdan çıktı ve sonrada bana allahından bul dedi ne yapacam artık bilmiyorum ve onu ilk zamanlar derdime ortak bildim eşimin durumunu evde hatta ben ve eşim dışında bilen tek insan yaa ben yeteri kadar sıkıntı çekiyorum kpss bi dert geçim derdi bi yandan ki kaldıki sana durumumu anlattım bunu bile bilede hep ilgi istiyo hep benle ilgilenilsin istiyo ve eşini bana ve eşime karsı dolduruyo artık sondayım inanın ne yapacam şasırdım ne olur dedikodu yapıyor demeyin sadece derdimi anlatmak istedim inanın artık eve gelmek istemiyorum çarem olsa eşimide alıp kaçacam yani o kadar

iyiyim cnmmm annemdeydimm bugün geldimm eve
cuma günüde cemremle buluştukk onunlada iyi vakit geçirdikkk.
Yaaaa cnm aradın demek ama görmedimm görseydimm mutlaka geri dönerdimm bennn
bakkk cnmmm her zamann umutt varrr kaç sene geçsedeee rabbim nasip etmişsee oluyooo
sanada umut olsunn onların durumuuuu cnm inşşşş sizde de çıkarrr kucağın dolarrrr

ah dertli arkadaşım bu akrabalar neden böyle yaaaaaaa
cnm bence sen otur bi konuş onunla yoksa böyle devam eder gider
allh yardımcın olsun zorr çeken bilir :26:

cnmm benimm beni o gün aradın sandımm
şimdi cebime baktımm da çantamdaydııı evett aramışsınnn
gelince çantamdan çıkarmayıı unutuşummm şimdi geldii aklımaa baktımm daa

ah dertli arkadaşım bu akrabalar neden böyle yaaaaaaa
cnm bence sen otur bi konuş onunla yoksa böyle devam eder gider
allh yardımcın olsun zorr çeken bilir :26:

cnm benim konusulmuyoki basbas bağırıyo ya haklı bile olsa insan suçlu duruma düşüyor yaa cahille uğrasmak cok zor iş ben 3 senedir ne sıkıntılar çekiyorum hala düğün borcu ödüyoruz kimse birgün kapımı acmaz öldünmü kaldınmı bişeye ihtiyacın varmı diye ama ben onun bebesinin bile arkasında dolaşacam yok öyle bişey yaa valla hiç çekilir yanı kalmadı sabır diliyorum

amaaaannn ne bu bacım bizim derdimiz bize yetiyor bide bunlar tuz biber oluyor sen kocasımısın ki senden ilgi istiyor vardır başka yarasıda ondan cıyaklıyordur hele senin kocanı doldurmasına şaştım onu nasıl yapıyor amannn ya varya bacım biz insanlara olduğundan fazla değer verip şımartıyoruz sonrada böyle tepemize çıkıyorlar varsa imkanın çık başka yere taşın eger yoksa ozamnada görmezden gel o yokmuş say ve öyle davran Rabbim sabuır versin
hmmmm bensiz buluştunuz demek artık boşum benide çagırın buluştugunuz zaman olurmu

Tmmm cnmmm çağırrımmmmmmmm

cnm haklısın herkeste bir var belki bende beş yani okadar ailem gurbette,eşimin durumu mağlum ve kimseye anlatamıyorum ablam var bir yaşında bebeği var ve gecen ay hastaneye yattı ve ms hastası olduğunu öğrendik ablamın inan yazarken bile yüreğim paramparca oluyor sanki ve daha neler neler ben zaten biçare bi insanım tüm bunları bile bile bunlar neden ya allah vermiş 2 tane gül gibi evladın var oturda şükret ama yokk amannn yaa işte sabır versin rabbim bana bu arada benim eşimi değil cnm kendi kocasını eşime ve bana karsı dolduruyor

inşallah bende gelirim ogün varya o kısacık konuşmamız bile beni bir rahatlattı anlatamam

evet tatlım 3 cümüz buluşalım konuşalım dertleşelim
ama erken den buluşalım flazsk hamiş olacak ya İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
o zaman zor olurrrrrrrrrrrr buluşmakk

kızlar ben geldimm,bugün doktora gittik salı günü doktor karar verecek eşim belki ilaç kullanıp öyle tese ameliyatı olabilirmiş,fsh yüksek temmuzda büyük ihtimal ameliyatımız olacak gibi,süreç başladı bakalım hayırlısı,hastanede maşallah bir fatura çıkardı(ama ilgili bir şekilde güzelce anlattı herşeyi,her safhasında paylaşacaz falan filan işte,ne sorduysam sabırla yanıtladı.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

inşallah bende gelirim ogün varya o kısacık konuşmamız bile beni bir rahatlattı anlatamam

YAAAAA CNM SEVİNDİM MEMNUN KALDIYSANN
İSTEDİĞİN ZAMAN BULUŞABİLİRİZZ CEMREMLEDE UZUN UZUN KONUŞTUKK dertleştikkkk
seninlede yine buluşuruzz banada gelirsinnn her zaman beklerimmmm..

benim arkadaşımda ms hastası ve aidin salih diye bir biyoloğ var onda tedavi oluyor çok şükür gerilemeye başladı bak bunu mutlaka raştır kan gruplarına göre beslenmeyle ilğili düzenleme yapıyor drlar hemen şimdi aklıam gelmedi de kilo yapan bir meşhur iğne varya ondan başlıcaksın tedavisi yok dediler ama o aidin salihe gtti sabun verdi başını onla yıkıyor tırnakları çok bozuktu bariz şekilde düzelmeye başladı birde yüzü çok sarıydı şimdi rengi bile düzeldi hacamat ve sülük te yaptırdı gerçi hacamat taraması bittimi bilmiyorum sülüğe ondan sonra başlıcak tı yani demem o ki okadar ağır ilaçları almadan birde o kadına gidin arkadaşımda gerilemez denen ms gerilemeye başladı

gözünaydın cnm tedavi ssüreciniz hayırlar getirsin sizeee
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
inşllh bol bol spermleriniz olurrrrrrrrr

YAAAAA CNM SEVİNDİM MEMNUN KALDIYSANN
İSTEDİĞİN ZAMAN BULUŞABİLİRİZZ CEMREMLEDE UZUN UZUN KONUŞTUKK dertleştikkkk
seninlede yine buluşuruzz banada gelirsinnn her zaman beklerimmmm..
bende beklerim her zaman buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var
evet tatlım 3 cümüz buluşalım konuşalım dertleşelim
ama erken den buluşalım flazsk hamiş olacak ya İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
o zaman zor olurrrrrrrrrrrr buluşmakk

haklısın bacım erkenden buluşalım ayyy o hamile kalsında umut olsun bize bizde oh ne güzel rahat rahat bebiş severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…