canim biz ilk sperm tahlili yapinca esimn 8.3 milyon sperm cikti we sifadaki uroloji doktoru varikoselde war ameliyat olmn gerekiyo dedi bizde olduk ameliyattan sonra azosperm olduk canim ameliyat olali 8 ay oldu
Allah sana kolaylık versin insallah sınavını verir mezun olursun
malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
kızlar ben bugün 3 gibi işten çıkıp eve gidip hazılanıp kayınım la yola çıkıcam
eskişehire gidiyoruz biliyosunuz kayınım evleniyor izinliyim
salı iş başı yapacağım
o güne kadar sizleri çok merak edip özleyeceğim
topikteki gelişmelerden beni haberdar edin nolur
nursen,minikgelin,istiyorum bebeğimi
inşlh güzel haberler verirsiniz
heycanla haberlerinizi bekliyorum orda birde sizin halay çekicem valla
hepinizi ayrı ayrı özledim bu hafta yoğunlukta pek giremedim.biz dün rabbim hayırlı kılar inşallah bismillah dedik tedaviye başladık..çok acayip moralli ve umutluyum.lk iğnemi bile oldum dün akşam.jinekolojik muayeneden çok korkuyordum korkulacak bişeyi yokmuş.puregon-orgalutran ve ovitrelle yazdı doktor.puregonu dün akşam ilkini yaptırdım.1570tl ilaç tutarı.hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 1130tl dedi biz 765tl ye aldık.şimdi güvenli yerde evimin buzdolabında
arkadaşlar ben bişey sorcam size bu yumurtaların kalitesini arttırmak için ne kullanıyordunuz.bilenler yazabilirmi lütfen.geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar yazsın lütfennn..
bana incir kurunun tam yapilisi varsa yollarmisin ,onun beklmem suresi falan vardi,ben oylesine yaga koyuyorum hic gun saymiyorumda, tam yapayim bu sefer , yeni hazirliycamda
kızlar benimde canım sıkıldı bugün herşeyi unutur oldum son günlerde
biliyorsunuz kociş pazartesi günü tüp bebek raporu için izmirde 2. defa sperm testi verecek...
ilkinde de 5 günlük perhizle vermek zorunda kalmıştı hastaneden kaynaklı...
ki ben çok dikkat ederim 3 günü asla geçirtmem...
bugün birden aklıma geldi biz perhizi falan unutmuşuz...
en son salı günü birlikte olmuştuk
pazartesi günü 6 günlük perhiz olucak...
normalde hastanede en fazla 5 günlük olması gerekiyor dediler...
biz söylemiycez artık 5 günlük diycez habire gidemez çünkü kociş...
bu defa tam olması gerektiği gibi 3 günlük perhizle gidelim bakalım hareketlilik kaçmış diye merak ediyordum...
kocişede kızdım hep ben düşünüyorum bide sen hatırlasana diye...
oda ben sana kaç defa birlikte olalım dedim diyor ya deliii
kızlar benimde canım sıkıldı bugün herşeyi unutur oldum son günlerde
biliyorsunuz kociş pazartesi günü tüp bebek raporu için izmirde 2. defa sperm testi verecek...
ilkinde de 5 günlük perhizle vermek zorunda kalmıştı hastaneden kaynaklı...
ki ben çok dikkat ederim 3 günü asla geçirtmem...
bugün birden aklıma geldi biz perhizi falan unutmuşuz...
en son salı günü birlikte olmuştuk
pazartesi günü 6 günlük perhiz olucak...
normalde hastanede en fazla 5 günlük olması gerekiyor dediler...
biz söylemiycez artık 5 günlük diycez habire gidemez çünkü kociş...
bu defa tam olması gerektiği gibi 3 günlük perhizle gidelim bakalım hareketlilik kaçmış diye merak ediyordum...
kocişede kızdım hep ben düşünüyorum bide sen hatırlasana diye...
oda ben sana kaç defa birlikte olalım dedim diyor ya deliii
şöyle bir geçmişe baktım nurdah da olmamış Rabbim sabır versin
ama istiyorumbebeğimi nin idrarda çifti görmiş çok şükür çooooook sevindim nede olsa inmemiş testisden dolayı azo olanlarda çok başarı olmuyor böyle çift çizgiyide duyunca nasıl sevindim darısı başıma
kızlar bugünde bir yorulmuşum sormayın türkçe olimpiyatlarının kültür şölenine gittik gez gez bitmiyor ama çok güzeldi
yaaa varya nasıl moralim yerine geldi yüzüm güldü istiyorumbebeğimin çift çizgiyi görmesi inşallah Rabbim bizde görürüz
kızlar bana akıl verecek yardım edecek kimse varmı yardımmmmmmm
kızlar bana akıl verecek yardım edecek kimse varmı yardımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?