Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm KiZlar ben bisure gelmiycem nete
Okudukça kafam karışıyor elimden düşürmüyorum neti bağımlı oldum resmen
Evimi tasiycam ise başlayayım rejim yapcam ..1 ay sonra belki yeniden deneriz sonucu yazarım size ins iyi olur...
Haziran'da tedavisi başlayan arkadaslarıma Allah yardımcıları olsun. Bol sperm bol embriyo bol bebis nasip etsin
hepiniz Allah'a emnat olun Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın

herkese hayırlı hafta sonları diliyorum kahvaltımı yaptım pc başına geçtim önce yazdıklarınızı okumak istedim iyi kaynatmışsınız
bizde dün eşimle pikniğe gittik 1 aydır gitmiyorduk.sağolsun belediyemiz mangal yapmayı yasaklamış çok istiyorsanız büyükçekmeceye gidin oranın belediye başkanı izin veriyor dedi zabıta .çocuk gibiler anlamadım daha fazla sosyal alan açacaklarına olanada yasak getiriyorlar.biz masaya oturduk yanımızdaki kadınlar soruyorlar ikiniz tekmi geldiniz bende evet abla çocuklar cezalıydı onları evde bıraktık dedim Allah'ım sanki kırk yıllık ahbabımmış gibi soru soruyorlar şeceremi bile araştırıyorlar dayanamadım kalktık o masadan çimenliğe oturduk yanımıza bir aile geldi oturdular ikiz erkek torunları vardı 4 yaşlarında falan nasıl özendim anlatamamdedeleriyle parkta oynadılar sonra yıldızları saydılar çimlerde yuvarlandılar top oynadılar inşallah Rabbim bizede nasip eder bizde artık kalabalık aile oluruz pikniğe 4 kişi olarak gideriz

mrb askbebek özelden msj attım sana eğer ilgilenirsen mutlu olurum...

askbebek siz hangi kürü kullandınız acaba bizde saraçoğluyla görüşüyoruz yarın tekrar randevumuz var beni bilgilendirimisin??

Hu hu kimse yokmu benim canım sıkıldı birgün evde oturdum kimsecikler yok yoksa sizde bugün mü kaçtınız benden

merhaba canım demek pikniğiniz boğazınıza mı dizildi
piknik alanında mangal yapmanın ne sakıncası var ki garip garip yasaklar işte
ne boş insanlar var yaa tanıdıklarını geçtiler tanımadıklarını soru yağmuruna tutuyorlar artık
inş sizede nasip olacak tatlım sizde ikizlerinizle gideceksiniz pikniklerre gezmelere

Hu hu kimse yokmu benim canım sıkıldı birgün evde oturdum kimsecikler yok yoksa sizde bugün mü kaçtınız benden

valla biz sabahtan baya kaynattık
ama biz çıktıktan sonra gelen olmamış...
tek mi kaldın sen

aynen canım pikniğimizi kursağımızda bıraktılar ama eşime demiştim gidip salata barda mangalımızı yiyelim gelelim diye
temiz havada otururuz dedi neyseki sahilde yaptık orda yasak yokmuş sınırı geçince büyükçekmece oluyor oranın belediye başkanı izin veriyormuş
okul çocuklarına döndük anlayacağın sonunda bizim hakkımız ben beylikdüzünde oturuyorum sahil tam dibimde başkan izin vermiyor diye büyükçekmeceye gittik saçmalık diz boyu birde densiz insanlarla muhattap oluyoruz sanki herkes pikniğe cümbür cemaat gitmek zorunda bende kalabalığı sevmiyorum eşimle başbaşa olmak istiyorum ama bu durumdan bile insanlar rahatsız oluyorlar.ay ne bileyim stres atalım diye gittik daha çok sıkıntı stres yaptık
Eşinde test verecekmiş inşallah artmıştır sperm sayınız fakat rapor almanıza engel olacak bir sonuç çıkmaz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz rabbim kolaylık versin bu arada eşine ne çok ceza veriyorsun ne yaramazlık yapıyorbenimkide geçen gün diyor ne biçim kadınsın hiç üstüme atlamıyorsun biliyorsun ben rahatsızım hormonlarım düşük beni biraz yoldan çıkar demezmi senin tek işin ceza verip benden kaçmak diyor

canim cok üzüldüm ama hersey bitmis degil, hala cok yakinsin bebeklerine kavusmaya.toparlan ve önce sen saril bebeklerineki onlarda seni birakmasinlar.

cervancigim, bende saracogluyla konustum bize 5 aylik kür gönderecek. ben ve esim icin ayri ayri gönderecek.esimin üc aylik kürünün fiyati 750, benimkisi 428tl.
cok olumlu birisi saracoglu.sansimizin ne kadar oldugunu sordum bu kürlerle esin kabakulak gecirdiyse % 30 gecirmediyse % 40 dedi. bu muhtesem bir oran bizim icin.kürüm henüz gelmedi zaten 7. ayda basliyacagimkullanmaya, en erken 12. ayda tedaviye baslayabilecegimiz icin.

canım içinden ne geliyosa öyle davran nasıl mutlu olacaksan kafan nasıl rahat olacaksa.
senin de herşey gönlünce olsun canım sen de Allaha emanet ol.

vck canım ne iyi etmişsin gitmişsin eşinle pikniğe canım benim eşim pazar günleri dahi çalışıyor o kadar çok özledimki
eşimle el ele dışarda gezmeyi beraber pikniğe gitmeyi ama malesef gidemiyorum canım sizin adınıza sevindim tadını çıkart canım
ve evet bazen insanlar tanımadan o kadar çok soru soruyorlarki ne sinir oluyorum ne yapacaksın merak işte

merhaba kızlar.
dün baharla konuştuk negatif çıkmasına çok üzüldüm sonuçlarınızın.
Allah bir dahakkine yüzünüzü güldürsün iinşAlah..
Allah sabır versinn...

hasret canım saraçoğlu size ne gönderdiki bu kadar yüksek canım biraz aydınlatırmısın

kızlar enginar nasıl yapıyorsunuz ?ben nasıl pişireceğimi bilmiyorum saraçoğlu eşime verdi
aldım bugün ama pişirmesini bilmiyorum bana bilenler yazarmısınız

yani fiyatı bu kadar yüksek galiba herkesin durumuna göre gönderiyor canım neler gönderek yada gönderdi tam yazamısın

canim daha kürler elime gecmedi. o fiyat sadece üc aylik kürün toplam fiyati.kürün icinde neler var bilemiyorum. temmuzda baslayacagim ben kürleri kullanmaya. bu ay elime gecer insallah.o zaman bilgilendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…