- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
canım kürün yanında hiç birşey kulanmadı ve biz kürü devam edemedik 3 aylık şeklinde 6 aylıktı biz sadece yarım dönem kullanabildik
ozaman hemen ilk yaptığı tahlilde sperm bulunmadı bir yıl sonra yaptırdığı analizde 3 milyon bulundu biz yine hiç bişey yapamadık
ve 3 milyonun üzerinden bir yıl geçti tekrar eşim azo oldu şimdi yine saraçoğlundan kür aldık başladık inş şifa olur ve eşimde tekrar çıkar ve
sizilerdede olur mutlu oluruz inş
canım eşim çok kısa bir dönem kullandı snra devam edemedik faydasını gördük ama bıraktıktan bir yıl sonra eşim tekrar azo oldu şu an tekrar kullanmyay karar verdik
300 ile 400 civarı 3 aylık kürler arkadaşlardanda alanlar vardı ama kişiye özel yollluyor diye biliyorum
direk saraçoğlunu tlf ara sekreter kızlar çıkıyor onlar saraçoğlunu bağlıyorlar bir bire bir görüşüyorsun
pazartesi salı çarşamba günleri saat 1 30 ile 5 e kadar görüşme süresi ama düşürmek kolay değil baya uğraşman gerek ben sürekli arıyorum en son düşüyor
rabbim şifa versin biz faydasını görmüştük canım
herkese hayırlı hafta sonları diliyorum kahvaltımı yaptım pc başına geçtim önce yazdıklarınızı okumak istedim iyi kaynatmışsınız
bizde dün eşimle pikniğe gittik 1 aydır gitmiyorduk.sağolsun belediyemiz mangal yapmayı yasaklamış çok istiyorsanız büyükçekmeceye gidin oranın belediye başkanı izin veriyor dedi zabıta .çocuk gibiler anlamadım daha fazla sosyal alan açacaklarına olanada yasak getiriyorlar.biz masaya oturduk yanımızdaki kadınlar soruyorlar ikiniz tekmi geldiniz bende evet abla çocuklar cezalıydı onları evde bıraktık dedim Allah'ım sanki kırk yıllık ahbabımmış gibi soru soruyorlar şeceremi bile araştırıyorlar dayanamadım kalktık o masadan çimenliğe oturduk yanımıza bir aile geldi oturdular ikiz erkek torunları vardı 4 yaşlarında falan nasıl özendim anlatamam dedeleriyle parkta oynadılar sonra yıldızları saydılar çimlerde yuvarlandılar top oynadılar inşallah Rabbim bizede nasip eder bizde artık kalabalık aile oluruz pikniğe 4 kişi olarak gideriz
Hu hu kimse yokmu benim canım sıkıldı birgün evde oturdum kimsecikler yok yoksa sizde bugün mü kaçtınız benden
merhaba canım demek pikniğiniz boğazınıza mı dizildi
Piknik alanında mangal yapmanın ne sakıncası var ki garip garip yasaklar işte
Ne boş insanlar var yaa tanıdıklarını geçtiler tanımadıklarını soru yağmuruna tutuyorlar artık
Inş sizede nasip olacak tatlım sizde ikizlerinizle gideceksiniz pikniklerre gezmelere
Valla biz sabahtan baya kaynattık
Ama biz çıktıktan sonra gelen olmamış...
Tek mi kaldın sen
malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
selam canlarım
benim sizden bir isteğim olacak ibrahim saraçoğlunun ürünlerini kullanan varmı aranızda?
eğer varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?
ben bugün aradım istanbuldaki frmayı bilgilerimizi aldılar pazartesi bize döneceklerini söylediler..
baharımla konuştum kullanıp fayda görenler olmuş vede yeni kullanmaya başlayanlarda varmış.
kullananlar beni haberdar ederse çok sevinirim birde çok pahalıya mal oluyomu?
sizlerin fikirlerini alıp ona göre kullanıp kullanmamaya karar vericez.
yardımlarınızı bekliyorum canlarım
Slm KiZlar ben bisure gelmiycem nete
Okudukça kafam karışıyor elimden düşürmüyorum neti bağımlı oldum resmen
Evimi tasiycam ise başlayayım rejim yapcam ..1 ay sonra belki yeniden deneriz sonucu yazarım size ins iyi olur...
Haziran'da tedavisi başlayan arkadaslarıma Allah yardımcıları olsun. Bol sperm bol embriyo bol bebis nasip etsin
hepiniz Allah'a emnat olun Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
mrb askbebek özelden msj attım sana eğer ilgilenirsen mutlu olurum...
aynen canım pikniğimizi kursağımızda bıraktılar ama eşime demiştim gidip salata barda mangalımızı yiyelim gelelim diye
temiz havada otururuz dedi neyseki sahilde yaptık orda yasak yokmuş sınırı geçince büyükçekmece oluyor oranın belediye başkanı izin veriyormuş
okul çocuklarına döndük anlayacağın sonunda bizim hakkımız ben beylikdüzünde oturuyorum sahil tam dibimde başkan izin vermiyor diye büyükçekmeceye gittik saçmalık diz boyu birde densiz insanlarla muhattap oluyoruz sanki herkes pikniğe cümbür cemaat gitmek zorunda bende kalabalığı sevmiyorum eşimle başbaşa olmak istiyorum ama bu durumdan bile insanlar rahatsız oluyorlar.ay ne bileyim stres atalım diye gittik daha çok sıkıntı stres yaptık
Eşinde test verecekmiş inşallah artmıştır sperm sayınız fakat rapor almanıza engel olacak bir sonuç çıkmaz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz rabbim kolaylık versin bu arada eşine ne çok ceza veriyorsun ne yaramazlık yapıyorbenimkide geçen gün diyor ne biçim kadınsın hiç üstüme atlamıyorsun biliyorsun ben rahatsızım hormonlarım düşük beni biraz yoldan çıkar demezmi senin tek işin ceza verip benden kaçmak diyor
selam kızlarrr...
nasılsınız bakalım..
slm canim hosgeldin.ben iyim hamd olsun. sen nasilsin.
bende iyiyim canım.
hafta sonu misafirim vardı.
ikibuçuk gibi gönderdik onlaarı.
üç gündür ders ççalışmıyordum..
biraz çalıştım.
nete bakayım dedim.
öyle işte.
hasret canım saraçoğlu size ne gönderdiki bu kadar yüksek canım biraz aydınlatırmısın
yani fiyatı bu kadar yüksek galiba herkesin durumuna göre gönderiyor canım neler gönderek yada gönderdi tam yazamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?