hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun inşallah bol bol ve sağlıklı sperm bulunur eşinde ve sağlıklı embriyolarınız oluşur canım ve sonucuslm kizlar bugun izmir yaniyo walla:) 10 dk once geldim ewe hastanedeydim bugun son ignemi vuruldum pazartesi gunu sabah 08.30 esim ameliyat olucak eger sperm bulunursa saat 11.00 beni alicaklar ins bulurlar cok heyecanliyim bugun gece 24.00 catlatma ignemi vurulcam cok heyecanli ve stresliyim
sağol canım.canim Allah yardimcin olsun, canini sikma hayirlisini iste, ne guzel bak spermleriniz bulundu, insaallh bebeginizde gelecek sefere olacak ins ,vakti var demekki ,dualarimdasin
canım böyle insanlara hiç laf anlatmaya çalışma bak kendi keyfine takma bileayy yaa canlarım benim yaa nasıl ve nerden başlasam bilmiyorum ama artık bu ev benim için iyce çekilmez bir yer olmaya başladı kaynanam ve iki eltimle aynı apartmnda oturtoz eltimin dengesi olmadığını anlayalı çok oldu ama artık her hareketi batıyor bugun dersaneye giderken büyük eltime uğrayıp para verdimki bana da pazardan domates alsın bu dengesiz eltimde yanındaydı böyle laf sokmalar bilmem ne bende dedim derdin ne ne olduysa acıkca söyle diye neymiş efendim kızı koşuda madalya almışta tebrik etmemişim önemsememişim vsvsvsv işte ordan girdi burdan çıktı ve sonrada bana allahından bul dedi ne yapacam artık bilmiyorum ve onu ilk zamanlar derdime ortak bildim eşimin durumunu evde hatta ben ve eşim dışında bilen tek insan yaa ben yeteri kadar sıkıntı çekiyorum kpss bi dert geçim derdi bi yandan ki kaldıki sana durumumu anlattım bunu bile bilede hep ilgi istiyo hep benle ilgilenilsin istiyo ve eşini bana ve eşime karsı dolduruyo artık sondayım inanın ne yapacam şasırdım ne olur dedikodu yapıyor demeyin sadece derdimi anlatmak istedim inanın artık eve gelmek istemiyorum çarem olsa eşimide alıp kaçacam yani o kadar
hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah yardımcınız olsun.kızlar ben geldimm,bugün doktora gittik salı günü doktor karar verecek eşim belki ilaç kullanıp öyle tese ameliyatı olabilirmiş,fsh yüksektemmuzda büyük ihtimal ameliyatımız olacak gibi,süreç başladı bakalım hayırlısı,hastanede maşallah bir fatura çıkardı (ama ilgili bir şekilde güzelce anlattı herşeyi,her safhasında paylaşacaz falan filan işte,ne sorduysam sabırla yanıtladı.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
merhaba kızlar.
dün baharla konuştuk negatif çıkmasına çok üzüldüm sonuçlarınızın.
Allah bir dahakkine yüzünüzü güldürsün iinşAlah..
Allah sabır versinn...
Slm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
slm canim.
Tedavin hayirli olsun. Dilerim bu tedaviyle bebeklerine kavusursun.dularimiz seninle...
Slm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
nurdah,tedavin hayırlı olsun canım.inşallah her aşaması sorunsuz geçer.
kızlar,ben zamanın ismini bilmiyorum.biriniz bana mesaj atabilir mi?
sagol allah razı olsun canım rabbim dualarının iki mislisini sanada wersin insallah....
nurdah,tedavin hayırlı olsun canım.inşallah her aşaması sorunsuz geçer.
kızlar,ben zamanın ismini bilmiyorum.biriniz bana mesaj atabilir mi?
Slm cnm tedavin hayırlı olsunnnn..
Allah yardımcın olsunn inş herşey sorunsuz bi şekilde geçirirsin vede sonundaaa hamiş olursunn
Umuttamı başlayacaktın cnmmm..
aynen canım pikniğimizi kursağımızda bıraktılar ama eşime demiştim gidip salata barda mangalımızı yiyelim gelelim diye
temiz havada otururuz dedi neyseki sahilde yaptık orda yasak yokmuş sınırı geçince büyükçekmece oluyor oranın belediye başkanı izin veriyormuş
okul çocuklarına döndük anlayacağın sonunda bizim hakkımız ben beylikdüzünde oturuyorum sahil tam dibimde başkan izin vermiyor diye büyükçekmeceye gittik saçmalık diz boyu birde densiz insanlarla muhattap oluyoruz sanki herkes pikniğe cümbür cemaat gitmek zorunda bende kalabalığı sevmiyorum eşimle başbaşa olmak istiyorum ama bu durumdan bile insanlar rahatsız oluyorlar.ay ne bileyim stres atalım diye gittik daha çok sıkıntı stres yaptık
Eşinde test verecekmiş inşallah artmıştır sperm sayınız fakat rapor almanıza engel olacak bir sonuç çıkmaz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz rabbim kolaylık versin bu arada eşine ne çok ceza veriyorsun ne yaramazlık yapıyorbenimkide geçen gün diyor ne biçim kadınsın hiç üstüme atlamıyorsun biliyorsun ben rahatsızım hormonlarım düşük beni biraz yoldan çıkar demezmi senin tek işin ceza verip benden kaçmak diyor
Allah raz olsun canim.. tedaviyi nerde oluyorsunuz .esinin durumu nasil ameliyat olacakmi.kusura bakma unutmusum sürecinizi.
slm canım hadi hayırlı olsun inş herşey yolunda gider
nasıl bi heyecandır bu yaa her tedaviye başlayanla kendi tedavimmiş gibi heyecanlanıyoum
rabbim inş yüzünüzü güldürür bebişinizi nasip eder tatlım
umutta baslıcam tatlm eşimde hic sperm yok m.tese olcak
cok tskür ederim baharcım seninde az kaldı heycanlanman cok normal :) rabbim yüzünü güldürsün insallah
canım,yarın yola çıkıyorsun hayırlısıyla işlerini hallet canım.bende yarın doktoru arayıp ofis histeroskopi için randevu alıcam.keşke ilaçla vs. tedavi etseydi ama ısrarla alınması gerektiğini söyledi.hem başka sorun var mı diye ön tanı olur dedi.
işlerin rast gitsin tatlım.belki akşam giremem tatlım.eşimin okul işleri varmış e okulda.şimdiden uyarıyor beni.
dualarım seninle
canim allahim kolayliklar versin.umdugunuza nail, korktugunuzdan emin eylesin yüce mevlam sizi.iyi haber verme sirasi sende ona göre
evet canım 1 ay var işte güzel bi heyecan var bende de
inş hepimiz hamiş oluruzda topiğimiz şenlenmeye devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?