hadi canım hayırlı olsun inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve sende hamişler kervanına katılırsınslm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
s.a kızlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum sizlere herkes iyidir inşallah yeni hamişlerimiz oldumu sizlerle sohbet etmeyi özledim 1 aydan fazla oldu yazmayalı çok sıkıntılı günlerim geçti kanamam durmadı 2 haftaya yakın hastanede yattık son 2-3 haftadırda evde yatıyorum benim gebelik böyle geçiyor buna şükür yeğenleriniz de iyi şükür bizi korkutmaya bayılılıyorlar sadace... Sizlere uzun uzun yazıp herşeyi anlatmaı isterdim faka yattığım yerden yazdığım için zorlanıyorum... Sizleri çok sevdğimi bilin her zaman dualarımdasınızherkesin azodan kurtlmasını sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına biran önce almasını diliyorum..a.e.olun...
canım,yarın yola çıkıyorsun hayırlısıyla işlerini hallet canım.bende yarın doktoru arayıp ofis histeroskopi için randevu alıcam.keşke ilaçla vs. tedavi etseydi ama ısrarla alınması gerektiğini söyledi.hem başka sorun var mı diye ön tanı olur dedi.
işlerin rast gitsin tatlım.belki akşam giremem tatlım.eşimin okul işleri varmış e okulda.şimdiden uyarıyor beni.
dualarım seninle
hadi hayırlısııııııı cnm tedavinde başarılı geçipp veeeeee bolspermler dilerimmmmmmSlm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
s.a kızlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum sizlere herkes iyidir inşallah yeni hamişlerimiz oldumu sizlerle sohbet etmeyi özledim 1 aydan fazla oldu yazmayalı çok sıkıntılı günlerim geçti kanamam durmadı 2 haftaya yakın hastanede yattık son 2-3 haftadırda evde yatıyorum benim gebelik böyle geçiyor buna şükür yeğenleriniz de iyi şükür bizi korkutmaya bayılılıyorlar sadace... sizlere uzun uzun yazıp herşeyi anlatmaı isterdim faka yattığım yerden yazdığım için zorlanıyorum... sizleri çok sevdğimi bilin her zaman dualarımdasınızherkesin azodan kurtlmasını sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına biran önce almasını diliyorum..A.e.olun...
canım nurdah inş hayırlı olur tedavin eşinde sperm bulunur ve sende hamişler kervanına katılırsın
rahat ol sıkıntı yapma rabbim yardımcınız olsun bize her detayı yaz canım
o gün yaptığın poğaçalar bittmi gızzzz ne olduu aklıma geldi de güzel yapmıştınn
ellerine sağlıkkkcanımm
hepsini koçişe yedirdim ben yemeyeyim de
sağol sen gel ben sana geen yaparım daha başka çeşitlerde yaparım tatlım
inanki dietimin dışına çıkmamaya çalışıyorum bakalım bu cuma kilom ne çıkacak :18:
ii yolculuklar cnm
bol spermli günlerrrrrrrrrr dilerimmmmmmmmmm
Evet canım hayırlı yolculuklar dilerimmmmm bende ..
eee canlar nasılsınız gece gece
ben survivorru izledim mutfağımı topladım kocişten pcyi kapıp geldim
sizler napıyorsunuz bakalım ??
Benimde canım skıldııı ara ara baktım ama yoktunnnn
iyi yaptınnn canımm
senin bugün survivor günün doğruuuuu bende niyeee gelmediii diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?