Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a kızlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum sizlere herkes iyidir inşallah yeni hamişlerimiz oldumu sizlerle sohbet etmeyi özledim 1 aydan fazla oldu yazmayalı çok sıkıntılı günlerim geçti kanamam durmadı 2 haftaya yakın hastanede yattık son 2-3 haftadırda evde yatıyorum benim gebelik böyle geçiyor buna şükür yeğenleriniz de iyi şükür bizi korkutmaya bayılılıyorlar sadace... sizlere uzun uzun yazıp herşeyi anlatmaı isterdim faka yattığım yerden yazdığım için zorlanıyorum... sizleri çok sevdğimi bilin her zaman dualarımdasınızherkesin azodan kurtlmasını sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına biran önce almasını diliyorum..A.e.olun...

slm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
hadi canım hayırlı olsun inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve sende hamişler kervanına katılırsın

a.s.canım hoşgeldin bende seni topikte görünce çok mutlu oldum olsun sen ve bebişleriniz sağlıklı olunda biz hasret çekmeye razıyız sizin bebişiniz banada umut oluyor her zaman sizin için duacıyız kendinize iyi bakın

ZAMAN CANIM DUALARINI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN SENİ TEZ VAKİTTE BEBİŞLERİNE KAVUŞTURSUN KUCAĞIN DOLSUN

canım ya unutuum senin neyin vardı histereskopi oluyorosun geçmiş olsun

canım nurdah inş hayırlı olur tedavin eşinde sperm bulunur ve sende hamişler kervanına katılırsın
rahat ol sıkıntı yapma rabbim yardımcınız olsun bize her detayı yaz canım

Slm kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum we yarın tedaviye başlıcam allahım hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....
hadi hayırlısııııııı cnm tedavinde başarılı geçipp veeeeee bolspermler dilerimmmmmm

cnm hoşgeldinnn yegenlerimiz annesini biraz üzüyormu ne
olsun hayırlısıyla doğsunlar sen onların minicik kulaklarını çekmek yokkkkktutarsınn
allh hayırlı doğumlar nasip esin sana cnmmmmmmmmm

canım nurdah inş hayırlı olur tedavin eşinde sperm bulunur ve sende hamişler kervanına katılırsın
rahat ol sıkıntı yapma rabbim yardımcınız olsun bize her detayı yaz canım

cok sagol canm ins.sizlere i haberler vermek nasip olur. vck canm sende sagol iyi dileklerin icin cok tsk. ederim .cemrem sanada cok tsk ederim rabbim hepimze anne olmayı nasip etsin ins.

Son düzenleme:
İkiz isteyenler bol süt içsin

İngiltere'de yapılan bir araştırma bol süt ve süt ürünü tüketen kadınların ikiz doğurma şansının, hayvansal gıdayı az tüketen kadınlara göre beş kat daha yüksek olduğunu gösterdi. Dünya çapında ikiz doğumların son 30 yılda büyük artış gösterdiğini, bu oranın bazı ülkelerde yüzde 50'yi bulduğunu belirten araştırmacılara göre bu artış, kısırlık tedavisi ve doğum kontrol haplarına bağlanıyordu.

Ancak yapılan yeni bir araştırma, beslenme tarzının da ikiz doğumlardaki artışta pay sahibi olduğu belirlendi. Araştırmacılara göre hayvanların karaciğerinde bulunan IGF adlı protein süt ve süt ürünleri yoluyla insanlara geçiyor. Bu protein sayesinde kadınların yumurtalıkları daha duyarlı hale geliyor ve üretilen yumurta sayısını artırıyor. İneklere büyüme hormonu verilen ABD gibi ülkelerde bununla bağlantılı olarak ikiz doğumların daha fazla olduğu görülüyor

ii yolculuklar cnm
bol spermli günlerrrrrrrrrr dilerimmmmmmmmmm

o gün yaptığın poğaçalar bittmi gızzzz ne olduu aklıma geldi de güzel yapmıştınn

ellerine sağlıkkk canımm
Gece gece aklıma gelen şeye bak yaaa

Son düzenleme:
o gün yaptığın poğaçalar bittmi gızzzz ne olduu aklıma geldi de güzel yapmıştınn

ellerine sağlıkkk canımm

hepsini koçişe yedirdim ben yemeyeyim de
sağol sen gel ben sana geen yaparım daha başka çeşitlerde yaparım tatlım
inanki dietimin dışına çıkmamaya çalışıyorum bakalım bu cuma kilom ne çıkacak :18:

Ohhh iyi yapmışsınn
sağol canım benimmmmm
evt cnm gördüm ogün dikkat ediyosun gerçektennnnn
inş cumaya daha da vermiş olucaksınnn

eee canlar nasılsınız gece gece
ben survivorru izledim mutfağımı topladım kocişten pcyi kapıp geldim
sizler napıyorsunuz bakalım ??

eee canlar nasılsınız gece gece
ben survivorru izledim mutfağımı topladım kocişten pcyi kapıp geldim
sizler napıyorsunuz bakalım ??

Benimde canım skıldııı ara ara baktım ama yoktunnnn
iyi yaptınnn canımm
senin bugün survivor günün doğruuuuu bende niyeee gelmediii diyorummmm

Benimde canım skıldııı ara ara baktım ama yoktunnnn
iyi yaptınnn canımm
senin bugün survivor günün doğruuuuu bende niyeee gelmediii diyorummmm

kıyamam canım benimmmmmmm
kociş pcyi kaptı ben suvivor izliyoum diye yine bende giremedim tabi...
sen ne yaptın bugün canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…