Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar biraz önce hep arkadaşla yazıştımda bugün saat 2 de emre beyle randevuları varrr
dua edelimm inşş iyi hayırlı haberlerle gelir ...

Hmm tmm cnmm...görürsün biziii
inşş cnmm nasip olursaaa buluşalımmmm

BAHAR CANIM BEN ZAMANIN TEFRICIYELERINI OKUDUM RABBIM GONLUNE GORE VERSIN... ZAMAN INSALLAH TEZ VAKITTE ALIRSIN BEBISLERINI KUCAGINA

canım nasılsın? Toparlandın mı biraz.

eh ıste canım toparlanmaya calısıyorum hazıranın sonunda cocukları gosterıye hazırlıyorum onun kosturması basladı oyuzden kafam cok mesgul oturup dusunecek zamanım yok ama hergece ruyalarımda bu gece bıle gordum napalım mevlam neyı taktır etmısse o olacak

aynen öyle canım.Yüce Allah neyi takdir ettiyse onu yaşayacağız.
rüyaların gerçek olur inş.cennet kokulu evlatlara kavuşursun.
en güzel zamanda en güzel şekilde sağlıklı sıhhatli evlatları en kısa zamanda hepimize nasip etsin YÜCE ALLAh inş.
çocuklar derken öğretmenmisin?

slm canım.nasılsın?topiğe ilk katıldığımda görüşmüştük senle. sertoly vardı eşinde değilmi?bizdede aynıydı.nasıl gidiyor tedaviniz?

canım benim hoşgeldin
inşallah bebişlerine sağsalim kavuşursun canım.
sağol canım Allah razı olsun
inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını(inşallah gerçekten sabırlı olabiliyoruzdur)alırız canım.
canım hayırlısı olsun hakkınızda
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gideceğiniz yerde
yer değişikliği iyi gelir inşallah canım.

iyiyim canım sen nasılsın? sen topalandın mı biraz?

sağol canım iyiyim ben de iyiyim elhamdülillah.

yinemi yağmur geliyormuş çok sevindim.sıcağı hiç sevmiyorum ben kışın doğdum ya ondan
Nede olsa yaz tatil yapanlar için biz tatile bile gitsek yazın tadını çıkaramıyoruz
Benim ablam bendeydi mecburen düzenli kahvaltı hazırlıyorum.canım diyet iyi gidiyor aslında yine herşeyi yiyorum ama azar azar

kilo verdim 2.500kilo halende veriyorum demek vermeye başlayınca veriliyor
canım eşim hastaneye gitti rapor işlemleri için çapadaki doktor tekrar tahlil istemiş ayın 19 da gidip yaptıracak
sperm testi hormon testi falan canım sen belki biliyorsundur teseninde bir kısmını devlet karşılıyormuş rapor alırsan senin bilgin varmı birde 47xxy sonucu zaten başlı başına rapormuş doğrumu acaba

tünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
bende sabah 7.30 da kalktım yürüyüşümü yaptım evi toparladım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…