- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Tatlım ben bir süre önce face.mi kapattım.. ama alırım resimlerinizi sende istersen ben sana mail adresimi veririm.. Hepinizi çok merak ediyorum gerçekten.. 1 ay sonra sen tedaviye başlıyorsun bende gidiyorum zaten canım benimm.. Önümüzdeki hafta falan buluşalım uygun olursa..
Arkadaşlar biraz önce hep arkadaşla yazıştımda bugün saat 2 de emre beyle randevuları varrr
dua edelimm inşş iyi hayırlı haberlerle gelir ...
Arkadaşlar biraz önce hep arkadaşla yazıştımda bugün saat 2 de emre beyle randevuları varrr
dua edelimm inşş iyi hayırlı haberlerle gelir ...
Hmm tmm cnmm...görürsün biziii
inşş cnmm nasip olursaaa buluşalımmmm
canım nasılsın? Toparlandın mı biraz.
tatlım ben sana özel msj gönderemiyorum.. mail adresimi atacaktım ama
iyi haftalar hayırlı günler kızlar nasılsınız
eh ıste canım toparlanmaya calısıyorum hazıranın sonunda cocukları gosterıye hazırlıyorum onun kosturması basladı oyuzden kafam cok mesgul oturup dusunecek zamanım yok ama hergece ruyalarımda bu gece bıle gordum napalım mevlam neyı taktır etmısse o olacak
canım benim hoşgeldins.a kızlar uzun bi aradan sonra yazabiliyorum sizlere herkes iyidir inşallah yeni hamişlerimiz oldumu sizlerle sohbet etmeyi özledim 1 aydan fazla oldu yazmayalı çok sıkıntılı günlerim geçti kanamam durmadı 2 haftaya yakın hastanede yattık son 2-3 haftadırda evde yatıyorum benim gebelik böyle geçiyor buna şükür yeğenleriniz de iyi şükür bizi korkutmaya bayılılıyorlar sadace... sizlere uzun uzun yazıp herşeyi anlatmaı isterdim faka yattığım yerden yazdığım için zorlanıyorum... sizleri çok sevdğimi bilin her zaman dualarımdasınızherkesin azodan kurtlmasını sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına biran önce almasını diliyorum..A.e.olun...
sağol canım Allah razı olsungünaydın herkese.
canım geçmişi okudum.okuduklarıma çok üzüldüm.herşey Allah tan canım.
İNş. tez zamanda kavuşursun bebişlerini.bu arada hayranım tevekkül anlayışına.
inşallah sabırlı oluşuyun mükafatını YÜCE ALLAH verir canım.amin.
canım hayırlısı olsun hakkınızdaKızlarrr size bir haberim var.. Eşimin de tayini çıktı.. Malatya.ya.. Biz ist.da yaşıyorduk şimdi malatya ya taşınacağız.. Hayırlısı nasip kısmet.. Tedavilerimiz orada nasıl yürüyecek nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.. 1 aya kadar taşınıyoruz.. İst.dan gitmeden önce burada olanlarla görüşmeyi çok istiyorum.. Bir gün organize edelim lütfennnnnnn kimler ist.da kızlar yapabilirmiyiz birşeyler??
iyiyim canım sen nasılsın? sen topalandın mı biraz?
evt cnm çoook sıcak bi hava ve bikaç günde böyle gidicekmişş
sonra yine yağmurrrrr...
Napalım tedaviler tam sıcaklara geliyo ama olsunn yeterki sonu güzel olsunn ben dayanırım herşeyee
Aminnnnnn diyorum bendee duana cnmmm rabbim yardım etsinn hepimizeeeee:26:
Ben kahvaltı bile yapmadım daha yaaaaaaa
Cnm senin diyet nasıl gidiyooo dikkat ediyomusun yineee
Siz ne durummdasınız şimdi tedavide neler yapıyosunuz cnm yaa eşin hastaneye gitmiştii en son bi anlatsana cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?