herkese günaydınnnnnnnnn
bugün güzel ve mutlu şeyler bizi bulsunnnnnnnnnn
ben bugün kurstan direk kayınvaldemlere gidicem yaprak toplanacakmışşşşşşşşşşşşşş
yarında ordayım 2 gün doluyum yaaaaaaaaa (aman sanki normalde de çok boşum ya)
FLAZSK cnm kusura bakma dün yazışırken ben çıktım aslında çıkmadım net gitti bi anda
o yüzden de gelmedi cnm
merhaba hayalim, yanlis hatirlamiyorsam sen esinin azo oldugunu nisanliyken ogrenmemismiydin, ve hamileydin en son?sen o kisi degilmisin?resminden hatirladim da
cnm haklısın herkeste bir var belki bende beş yani okadar ailem gurbette,eşimin durumu mağlum ve kimseye anlatamıyorum ablam var bir yaşında bebeği var ve gecen ay hastaneye yattı ve ms hastası olduğunu öğrendik ablamın inan yazarken bile yüreğim paramparca oluyor sanki ve daha neler neler ben zaten biçare bi insanım tüm bunları bile bile bunlar neden ya allah vermiş 2 tane gül gibi evladın var oturda şükret ama yokk amannn yaa işte sabır versin rabbim bana bu arada benim eşimi değil cnm kendi kocasını eşime ve bana karsı dolduruyor
kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıcaz...
sabah 5,30 da uyanıp hemen hazırlanıp çıkıcaz...
dualarınızı eksik etmeyin nolur bi aksilik çıkmasın şu rapor işinde
hepinize iyi geceler canlar görüşmek üzere
Günaydın arkadaşlarrrrrrr
Umarım güzel bi hafta olurrrr
Güzel şeyler duyarız mutlu oluruzzzz..
Tedaviye başlayacak veya başlamış olanlarada Rabbim yardım etsinn...
Günaydın herkese kucak dolusu
Ay kızlar bune sıcaklık bu sene kışı çetin geçtiği gibi yazıda zor geçecek
tedavimizde inşallah sıkıntılar çekmeyiz kavurucu sıcaklarda git gel çok zor olacak
allah'ım çektiğimiz sıkıntıları görüyorsun bizlere yardımcı ol senin tarafından hayırlı soy nasip eyle amin.
Bu arada kahvaltı yerine bile:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:yiyecek duruma gelicez herhalde
Günaydın herkese kucak dolusu
Ay kızlar bune sıcaklık bu sene kışı çetin geçtiği gibi yazıda zor geçecek
tedavimizde inşallah sıkıntılar çekmeyiz kavurucu sıcaklarda git gel çok zor olacak
allah'ım çektiğimiz sıkıntıları görüyorsun bizlere yardımcı ol senin tarafından hayırlı soy nasip eyle amin.
Bu arada kahvaltı yerine bile:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:yiyecek duruma gelicez herhalde
Evet tatlım o benim.. Bebeğimin 3. ayın ortalarında kalbi durdu ve alınmak zorunda kaldı. Herşey iyi gidiyordu ama nasip değilmiş demekki.. Çok zor atlattım inan bana. Rabbim hayırlısını versin kaderim değilmiş demekki.. Ayrıca çok ilginçtir bebeğimi alan dr. eşime bir erkek bebek olduğunu bile söylemiş çook üzülmüştük.. Çilek kadar birşeymiş bebeğim o zamanlarda.. Neyse Rabbim sizede bizede tekrar nasip etsin inşallah..
Allahım sabır versin tatlım.. Okudum üzüldüm yazdıklarına çok içlenmişsin kıyamam.. Ama bence çağır konuş tavrını koy ben sana içimi açtım de bana bu şekilde yaklaşacaksan ben devam ettiremem seninle muhabbetimi çok üzgünüm de.. Çünkü sende kaldıramıyorsun.. Böyle durumlarda tavır koymak çok önemi. Eğer dostunsa seni biraz anlayışla karşılayıp yanında olmalı ki bu zor birşey değil dostlar için.. Üstelik ne kadar güzel ki akraba olmuşsunuz artık.. Rahat rahat konuşabilme imkanınız var. Bana sorarsan sen yinede çok yargılama. Biraz mesafe koy yapabiliyorsan zamana bırak sonra zaman herşeyi düzeltir.. Özletir insanları.. Ama konuş bence.. Rabbim yardım etsin sana tatlım.
Baharımmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğim seni çok merak ediyorum dün giremedim forumaama emin ol hep aklımdaydın tatlımmmmmmmmm.. Eşimin ablası spazm geçirdi hastanelere koşturduk gece saat 2 buçukta eve geldik maalesef yorgunluktan harab olduğum için girip test oldunuz mu olmadınız mı diye soramadım... Dualarım seninle bitaneeeeeeeeeemmmmmm
Günaydınnnnnnnnnnnn canım benimmmmm.. İnşallah güzel bir hfta olur hepimiz için.. nasılsın tatlım?
Kızlarrr size bir haberim var.. Eşimin de tayini çıktı.. Malatya.ya.. Biz ist.da yaşıyorduk şimdi malatya ya taşınacağız.. Hayırlısı nasip kısmet.. Tedavilerimiz orada nasıl yürüyecek nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.. 1 aya kadar taşınıyoruz.. İst.dan gitmeden önce burada olanlarla görüşmeyi çok istiyorum.. Bir gün organize edelim lütfennnnnnn kimler ist.da kızlar yapabilirmiyiz birşeyler??
canım hadi hayırlısı. inşallah sayamayacağınız kadar sperm bulunur canım.
Allah kimseyi merhametinden yoksun bırakmasın.Allah ın hazinesi öyle geniş ki ummadığımız anda bizlerede hazinesinden evlatlar nasip etsin.
umutlu ol canım.ne kadar ümitli olursak rızk o kadar fazla gelirmiş.dualarım seninle canım.sevinçli haberini bekliyoruz canım.
AAAAA gidiyosunuz demek neler hissediyosun cnmm üzüldünmüüü
ama değişiklik iyi olucaktır belkidee
Hayırlısı olsunnn diyelimmmmm
Cnm ben istanbul anadolu yakasında oturuyorummm Cemrem var bide zaman diye bi arkadaş varrr
Avrupa yakasında da vck oturuyooo hatırladığım bu kadarrr vck yakın bi arkadaş daha vardı ama hatırlayamadımmm
iyi olurr gerçektenn ayarlayıp buluşalımmmm
İst.dan ayrılacağım için üzülüyorum tatlım ama değişlik olacak belkide daha güzel şeyler olur diye umuyorummm bu yüzden de heyecanlıyım birazzBenimde ist.da iş görüşmelerim oldu bir kaç güne sonuçlancak onları da bekliorumm.. belki bir süre ayrı kalmak zorunda kalabiliriz.. Ben ist.da olcam eşim malatya.da.. 1 sene kadar ayrı kalabilme ihtimalimiz var bu da üzüyor beni çok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Buluşalımmm lütfenn çok istiyorum ben.. Birgün ayarlayıp görüşelimmm olur mu
Evt cnm bencede değişiklikk sizin için daha iyi olcaktırrr....
ayy evt cnmm eşinden ayrı kalmakk da zor olur ama fırsat buldukça sen gidersin o gelmeye çalışırr ne yapıcaksın cnmm iştee
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunnn tatlımmmm
Ben cemrem ve zaman arkadaşalrla buluştumm çook memnun kaldımm inşşş seninlede buluşuruzzz..vck la da umutta görüşmüştükk baharlaa da o günde çook güzeldii
sen avrupa yakasında mı oturuyosun cnmmm
Ayyyyy bende yanınızda olmayı çok isterdim gerçekten.. Avrupa yakasında oturuyorum tatlım ben. Ama sorun değil siz buluşalım deyin yeterki.. O zaman cemrem, vck ve zamana da soralım bakalımm gelmek isterlerse onlarda gelsinnn hep birlikte buluşalım müsait bir günde
Biz dördümüz umutta buluşmuştukkk cemrem bahar,vck ve bennn çook güzel bi gündüüü
facede resimlerimiz var ama senin facen varmı bizi görürdünnn tatlımmm
çok iyi geliyo insana kendini anlayan arkadaşlarla konuşmak gerçektennnnn
inşş cnmm bende 1 ay sonra tedaviye başlıycam ondan önce olursa inşşş buluşalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?