- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
yinemi yağmur geliyormuş çok sevindim.sıcağı hiç sevmiyorum ben kışın doğdum ya ondan
Nede olsa yaz tatil yapanlar için biz tatile bile gitsek yazın tadını çıkaramıyoruz
Benim ablam bendeydi mecburen düzenli kahvaltı hazırlıyorum.canım diyet iyi gidiyor aslında yine herşeyi yiyorum ama azar azar
kilo verdim 2.500kilo halende veriyorum demek vermeye başlayınca veriliyor
canım eşim hastaneye gitti rapor işlemleri için çapadaki doktor tekrar tahlil istemiş ayın 19 da gidip yaptıracak
sperm testi hormon testi falan canım sen belki biliyorsundur teseninde bir kısmını devlet karşılıyormuş rapor alırsan senin bilgin varmı birde 47xxy sonucu zaten başlı başına rapormuş doğrumu acaba
iyi haftalar hayırlı günler kızlar nasılsınız
tünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
bende sabah 7.30 da kalktım yürüyüşümü yaptım evi toparladım geldim
tünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
bende sabah 7.30 da kalktım yürüyüşümü yaptım evi toparladım geldim
İyiyimmm canımm
sen nasılsınnn
iyiyimm cnmm
sen nasılsınn ohh yürüyüşünü yapmışsın erkenden kalkıppp ne güzell
bende erken kalktım ama pc başında oturdum kaldımmmm
ama etrafı topladımm bi işim yok yaniiii
İyiyimmm canımm
sen nasılsınnn
iyiyimm cnmm
sen nasılsınn ohh yürüyüşünü yapmışsın erkenden kalkıppp ne güzell
bende erken kalktım ama pc başında oturdum kaldımmmm
ama etrafı topladımm bi işim yok yaniiii
Kızlar ben şu an umut tüp bebekteyim tedaviye başlamak içim dua edin bana insallah bi aksilik cıkmaz...
evet canım bugün erkenden kalktım önceden 9 da çıkıyodum yürüyüşe ama sıcaklar başlayınca erken bir saate aldım çok bunaltıcı oluyor.
baharlarda izmire gitmişler tekrardan galiba inşallah iyi bir sonuçla dönerler yine
Kızlar ben şu an umut tüp bebekteyim tedaviye başlamak içim dua edin bana insallah bi aksilik cıkmaz...
canım Allah yardımcın olsun inşallah tedavin güzel sonuçlanır aklımızda ve duamızda olacaksın
evt cnm sıcak çook iyi yapmışsın güne erken başlamışsınn
Baharlarr evt izmirde şimdi bende haber bekliyorum ne yaptılar acabaaa
inş cnmm
Dua ediyorum cnmm inşş bi aksilik olmazzz
herşey dilediğin gibi olsunnn
canım benim Rabbim işlerinize kolaylıklar versin,herşey gönlünüzce olsun.
Kızlarrr size bir haberim var.. Eşimin de tayini çıktı.. Malatya.ya.. Biz ist.da yaşıyorduk şimdi malatya ya taşınacağız.. Hayırlısı nasip kısmet.. Tedavilerimiz orada nasıl yürüyecek nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.. 1 aya kadar taşınıyoruz.. İst.dan gitmeden önce burada olanlarla görüşmeyi çok istiyorum.. Bir gün organize edelim lütfennnnnnn kimler ist.da kızlar yapabilirmiyiz birşeyler??
malesef negatif hamile deilim..
kısmet rabbim nasib etmedi..
üzgünüm mutsuzum hani insan alıp başını gitmek ister ya öyle bi ruh halindeyim..
allahıum ikinci denemede nasip eder inş.. ama nedense ikincidede olacagını düşünmüyorum..
bi kaç ay sonra yine deneriz sanırım..
öyle işte mikrotese amlytında daha umutluydum mutluydum transfer donemi boyunca hep mutsuzdum olmadıgını düşündüm iyiye yormaya çalıştım ama hep negatiftim öylede oldu...
yinede sükür deneme sansızmız var en azından birgün olur umudum var..ama gercekten insan cok yıpranıyor bu dönemde ...inş raabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz..
Kızlar Saraoğlundan aldığım kürler bugün geldi,birde yanında 2tane eczaneden ilaç tavsiye etmiş alnması için,tlf da söylememişti,burada kullanma kılavuzunda yazmış,anlamadım ekstra eczaneden ilaç kullanan oldumu
Canlarm ben geldim ya allah bismillah dedim bugün tedawime basladm we ilk ignemi oldum ignelere baslamak bile cok umutlandırdı beni rabbim dewamını getirtsin insallah we iyi dilekte bulunan arkadaslarm hepinize cok teskkur ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?