Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evt cnm meteo ya baktımmm öyle gösteriyoduuu yağmur geliyomuşşş yinee
yaz gelicek gibi değilll vallaa bi sıcak bi yağmurrrr
oooo iyisin 2.500 kilo iyi vermişsinnnn süperrrrr
hmm evt cnm hatırldımm tekrardan tahlil istemişti çapadaki doktorr
ama neden o kadar geç bi zamana vermişş gününü
teseyi rapor olunca karşılıyoo sanırım çünkü ben tedavilerde sadece ilaçların bi kısmını ödemiştikkk bide ameliyat malzemelerimizi almıştıkk o kadarrr yanio kadar hatırlıyorumm
ama 47xxy başlı başına bi rapormuu bilmiyorummm

iyi haftalar hayırlı günler kızlar nasılsınız

İyiyimmm canımm
sen nasılsınnn

tünaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
bende sabah 7.30 da kalktım yürüyüşümü yaptım evi toparladım geldim

iyiyimm cnmm
sen nasılsınn ohh yürüyüşünü yapmışsın erkenden kalkıppp ne güzell
bende erken kalktım ama pc başında oturdum kaldımmmm
ama etrafı topladımm bi işim yok yaniiii

evet canım bugün erkenden kalktım önceden 9 da çıkıyodum yürüyüşe ama sıcaklar başlayınca erken bir saate aldım çok bunaltıcı oluyor.
baharlarda izmire gitmişler tekrardan galiba inşallah iyi bir sonuçla dönerler yine

sağol canım iyiyim ben de.

Kızlar ben şu an umut tüp bebekteyim tedaviye başlamak içim dua edin bana insallah bi aksilik cıkmaz...

evt cnm sıcak çook iyi yapmışsın güne erken başlamışsınn
Baharlarr evt izmirde şimdi bende haber bekliyorum ne yaptılar acabaaa
inş cnmm

Kızlar ben şu an umut tüp bebekteyim tedaviye başlamak içim dua edin bana insallah bi aksilik cıkmaz...

Dua ediyorum cnmm inşş bi aksilik olmazzz
herşey dilediğin gibi olsunnn

canım ben vck nurdah bildiklrim bunlar ist ama canım malatyadada tüp bebek mrekezi var minikgelin orda yaptırdı eşinin tesesi iii geçmişti

canım cumartesi günü bizde orada tedaviye ilk adımımızı atmış olacağız.emre bey ile randevumuz var umarım umut tüp bebek bize umut olur umudumuzu gerçekleştirir

canım çok üzgünüm, senden çok ümitliydim, hep hamileymişsin gibi geliyordu. kısmet değilmiş demek, yılmak yok ama bir dahakinde inşallah kavuşacaksın bebeğine

Kızlar Saraoğlundan aldığım kürler bugün geldi,birde yanında 2tane eczaneden ilaç tavsiye etmiş alnması için,tlf da söylememişti,burada kullanma kılavuzunda yazmış,anlamadım ekstra eczaneden ilaç kullanan oldumu

selin cim sana özelden msj yazacağım bak

Canlarm ben geldim ya allah bismillah dedim bugün tedawime basladm we ilk ignemi oldum ignelere baslamak bile cok umutlandırdı beni rabbim dewamını getirtsin insallah we iyi dilekte bulunan arkadaslarm hepinize cok teskkur ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah sende bu senenin hamiş kervanlarında olacaksın desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…