canım benim tabiki bizim için 1 sperm bile önemli...
bizde ilk sperm çıktığı zaman 1-2 sperm için topiği halaylarla doldurduk...
sonra genartta 1 spermciğimiz donduruldu yine aynı şekilde...
bizim için önemli olan tedaviye başlayabileceğimiz kadar kaliteli spemimizin olması...
inş sizinde doğal yoldan çıkış olur
olmazsa da inş m.tesede fazla fazla bulunur
ki ben öyle olacağını düşünüyorum
canım arkadaşımmmmm benim
hepler için okadar sevindim ki
seneler sonra kocişini ikna etti ve da getirdi...
rabbim ilk gelişlerrinde yüzünü güldürdü...
iyiaksamlar kizlar bugun esim tese ameliyati oldu ve sperm buldular cok sukur benimde hemn yumurtaliklarimi topladilar carsamba gunu transferim war insallah
iyiaksamlar kizlar bugun esim tese ameliyati oldu ve sperm buldular cok sukur benimde hemn yumurtaliklarimi topladilar carsamba gunu transferim war insallah
İnşallah tatlımmmmmmmm öyle olurrrr
bakalımm az bi zaman kaldıı dün bangiylede yazıştık onunda 25-26 haziranda başlıycakmışş
bende dedimm 27-veya 28 de başlıycammm aynı zamanlara denk geliyoruz onunladaaa
seninlede başında sonundaa bi yerde işteee
birlikte olmayı çooooook istiyorum cnmm ya banada gelmeni misafirim olmanı istiyorum amaaaaaaaaa
aaa negüzel bangilerle tam gününüz denk geliyor demek çok sevindim...
inş ikinizde aynı zamanda hamiş olursunuz
tatlım senin tedavinin sonuna doğru benim tedavim başlar heralde...
o sıralar bolca görüşürüz...
sonrasında sen transferin gerçekleşeceği için dinleniyor olacaksın
ozaman görüşemesekte dualarım hep seninle olacak bitanem
adaşımla aynı zamanlarda tedavide olacağız inşşş
inşş cnm ikimizde oluruz hamişşş sonrada sennnn tatlımmmm hamiş olursun inşş
mutlaka görüşmek istiyorummm inşş denk gelir bi ara
sağoll bitanemmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar şimdi hep le konuştum daa bugün randevuları vardı ya emre bey de eşi test vermiişş
veeeeeeeeee 2 tane spremleri çıkmışş dondurulmuşşş....
1 hafta sonra dönüceklermiş gitmeden tekrar eşi test vericekmişşş
nasıl sevindimmm anlatamam
Rabbim bizlerede nasip etsinnn
Baharlada konuştum oda halletmiş işlerini yoldalar şimdi gelince detayları anlatacakkk bende bekliyorummm
İnşallah bitanem hayırlısı olsun..
Haftaya ayarlayalım diorum bitanemm inşallah ben organize etmeye çalışacağım
Hayırlısı olsun canımm benimmmm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..
aaa öyle mi.. ben minikgeline bir sorayım o zamannnnn oleeeyyyy orada yalnız kalmayacağımm demekkii çoooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu arada tatlım ben organize etmeye çalışıcammm.. Haftaya diorum şimdilik herkesin uygun olduğu bir günde buluşalım inşallahh
ooooohhhhhhhhhhhhhhh ooohhhhhhhhhhhhhh maaşallahhhhhhçook şükür Rabbime tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm onlarıı çooookkkkkkkk sevindimmmmmmmmm... haydi halayaaa
baharcımmmm naptı yaaaaaaaaa onu çok merak ediyorummmmmmmmmmmm :18::18:
canım görüşücez zaten okadar vaktimiz olacak
zaman su gibi geçip gidiyor...
bi bakmışsın umuttayız hepimiz sonrada tek tek
Görüşceğiz dimi bitanemmmmm sen başkasınnnnnnn canım yaaaa
gerçekten nasıl geçiyoooooo zaman inşş tek tekkkkkkkkk Rabbim hamiş olmayı nasip etsinnnnnnnn......
Bahar canım hadi gözün aydın benim içime doğmuştu zaten sanada yazmıştım çünkü sperm sayısı 5milyondan fazla olunca rapor verilmiyormuş neyseki sınırda kaldınız.çünkü senin tüpbebek yaptırman şartmış piko yüzünden.heplerinde spermi çıkmış inşallah hergün birilerimizin yüzü güler ve en sonunda hepimiz hamiş oluruz.bu arada canım ben tefriciyemi okudum topiğe yazmıştım gözünden kaçmış olabilir
canım ya ne sevindim çok şükür 2 tane bulunmuş canım bunların azo sebebi neydi ve ne tedavisi oldular ne kullandılar biliyorsan yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?