Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok tsk hayatm insallah umudum boşa ckmaz

çıkmaz inşallah,öyle düşünme biz mücadele edeceğiz burada hepberaber,ilkinde nasip olmadı ikincisi,ikincisinde olmadı üçüncüsü....Kaldı ki güzel düşün güzel şeyler olsun,ve eminim sabırla beklediğimizde sonumuz güzel olacak...Hiçbirşey yapmamaktansa birşeyler yapmak her zaman daha iyidir,bak bir başlangıç yaptın inşallah sonu güzel olacak.

Kızlar Saraçoğlu bana kürlerin yanında bir de eczaneden almam için bir kutu 200lük Evicap ve L-Arginin vermiş,bu ilaçlardan bilgisi olan varmı,ya da şimdiye kadar kullanan

Kızlar Saraçoğlu bana kürlerin yanında bir de eczaneden almam için bir kutu 200lük Evicap ve L-Arginin vermiş,bu ilaçlardan bilgisi olan varmı,ya da şimdiye kadar kullanan

cnm ben sana özelden msj attımm... bizde saraçoğluna tedavi oluyoruz.. evicap kullandık e vitamini sperm dediğimiz zaten e vitamininden oluşuyomuş güçlendirmek adına kullanıyosun l-argininde o işe yarıyo vitamin onlar bide ne kürü yollamış acaba bilgi verirmisin banada???

canım bende sana cevap verecektim,şimdi özelden bir mesaj attım,10 dakika geçmeden atamıyormuşumbekliyordum. 2 kürden oluşuyor,fakat bitkilerin adı yazmıyor üstünde Saraçoğlu yazıyor sadece, birinci bitki kürü bittikten sonra,2.kürde de sallama çaya benzer poşet bitki çayı var,birde yanında propolis,bal,polen,arı sütü karışımı var 2 kutu.

bitki çayını kullanmadık biz evet 4lü bal o bizde 2 şişe kullandık ondan 2kutuda evicap 200 kullndık 2 ay fsh yüksekliği vardı onu düşürmek için ve sperm çoğaltmak için vermişti bizede fsh değerimiz düştü ama sperm 0 hala sizde ne sorun var acaba ??? bide ne kadar ödediniz onlara ???

cnm size gönderdiği bu linkteki süzen poşet çaymı acaba https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=sperm_sayisi_azligi_kuru

Ama zaten kürü önerirken söylüyorlar bu bitkilerle azosperm tedavi şansınız %40 diye,yani biz umut olsun diye kullanıyoruz tabi,ama çare olurmu bilemiyorum ki canım.Bizde de azosperm var,genetikte sorun yok,yarın eşimin görüşmesi var tekrar bakalım ne diyecek ,ameliyat tarihini söyleyecek yarın,ama neden azospermiz hala bilmiyoruz nedenini

öle tabi cnm kesin değil hiçbiri ama biz onuda kullanmadık içimizde kalmasın diye herşeyden alıyoruz umut işte... bizdede neden belli değil cnm ilk testte milde 8,5 milyon sperm vardı 2. ve3. testte sperm 0 olmuş bilmiyoruz bizde karıştımı noldu çok karışığız yanii napcamızı bilmiyoruz... ne ameliyatı olcaksınız siz tesemi yapılcak...

Son düzenleme:

insallah canm insallah rabbim hepimizin emeklerini boşa ckarmasn...

Merhaba kızlar bgrdim buraya 7 yıldır çocuğumuz olmutor ilk dene memizi 1.yılda yaptırdık olmadı ,şimdi tekrar denemeyi düşünüyoruz,ünv.den rapor aşamasındayıa,eşimde azosperm var yani 5 on tane sparm çıkıyor ancak onarda da hareket ve hız yoooook,malasef bu durumda hangi merkeze gitmeliyim sizce,üniversite de böyle azospermle başarı imkanı düşük olur diye düşünüyorum.sizler nereler de bu hastalıkla nasıl savaşıyorsunuz?

nurdan hadi bakalım tedavi başladı sonuna kadar olumlu ol cnnı sıkma sen rahat ol sonunda olursun

ne güzel bi haber yaaaaaaaaaaaaaa
darısı daha fazla spermlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ah cnm sansızlık rapordan yanı allhtan eşinın kı ile yapılacak he olsun ya ne güzel arttıkca artıyo allh arttıra
spermleriniziohh ohhhhhhhhhhh yandan yandan
iyiaksamlar kizlar bugun esim tese ameliyati oldu ve sperm buldular cok sukur benimde hemn yumurtaliklarimi topladilar carsamba gunu transferim war insallah
hayırlı olsun
transferinde kolay geçsin ve olasın cnm

günaydın kızlarrrrr dün ne güzel haberler almışınız darısı bu günede olsunnnnnnnnnn
ben malum gene gidiyorum kaynanama
dün kızın çeyizini topladık,bugün 2 ev temizlencek,gıcık yapraklar toplanacak:84:
bazen uzaklara gidip kimsenin beni tanımadıgı yerlerde yasamak istiyorummmm
aman sabah sabah içimi karartamam hava süper
VCKsensiz emirgan olmazzzzzzzz oalaammmmmmmmazzzzzzz

Son düzenleme:
canim gecmis olsun,basiniz sag olsun, cok uzuldum rabim sabir versin,
senin dogal yoldan hamilelikti ,ins cok yakinda tekrardan hamile olursun ...

CANIM HAYIRLI OLSUN bir suru sperminiz cikmis, ins yakinda hamile haberinide aliriz

çok güzel olur canım ama bende yemem çünkü zayıflamam gerek konuş bakalım kızlarla ne diyecekler
kabul ederlerse tamam sana geliriz

canım benim bir yakınımada bu ilaçları önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…