Tedavin hayırlı olsun canım,umutlan tabiki güzel enerjiyle başla herşeye,inşallah sonuda güzel olacak
cok tsk hayatm insallah umudum boşa ckmaz
Kızlar Saraçoğlu bana kürlerin yanında bir de eczaneden almam için bir kutu 200lük Evicap ve L-Arginin vermiş,bu ilaçlardan bilgisi olan varmı,ya da şimdiye kadar kullanan
cnm ben sana özelden msj attımm... bizde saraçoğluna tedavi oluyoruz.. evicap kullandık e vitamini sperm dediğimiz zaten e vitamininden oluşuyomuş güçlendirmek adına kullanıyosun l-argininde o işe yarıyo vitamin onlar bide ne kürü yollamış acaba bilgi verirmisin banada???
canım bende sana cevap verecektim,şimdi özelden bir mesaj attım,10 dakika geçmeden atamıyormuşumbekliyordum. 2 kürden oluşuyor,fakat bitkilerin adı yazmıyor üstünde Saraçoğlu yazıyor sadece, birinci bitki kürü bittikten sonra,2.kürde de sallama çaya benzer poşet bitki çayı var,birde yanında propolis,bal,polen,arı sütü karışımı var 2 kutu.
cnm size gönderdiği bu linkteki süzen poşet çaymı acaba https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=sperm_sayisi_azligi_kuru
canım bende sana cevap verecektim,şimdi özelden bir mesaj attım,10 dakika geçmeden atamıyormuşumbekliyordum. 2 kürden oluşuyor,fakat bitkilerin adı yazmıyor üstünde Saraçoğlu yazıyor sadece, birinci bitki kürü bittikten sonra,2.kürde de sallama çaya benzer poşet bitki çayı var,birde yanında propolis,bal,polen,arı sütü karışımı var 2 kutu.
bitki çayını kullanmadık biz evet 4lü bal o bizde 2 şişe kullandık ondan 2kutuda evicap 200 kullndık 2 ay fsh yüksekliği vardı onu düşürmek için ve sperm çoğaltmak için vermişti bizede fsh değerimiz düştü ama sperm 0 hala sizde ne sorun var acaba ??? bide ne kadar ödediniz onlara ???
Ama zaten kürü önerirken söylüyorlar bu bitkilerle azosperm tedavi şansınız %40 diye,yani biz umut olsun diye kullanıyoruz tabi,ama çare olurmu bilemiyorum ki canım.Bizde de azosperm var,genetikte sorun yok,yarın eşimin görüşmesi var tekrar bakalım ne diyecek ,ameliyat tarihini söyleyecek yarın,ama neden azospermiz hala bilmiyoruz nedenini
çıkmaz inşallah,öyle düşünme biz mücadele edeceğiz burada hepberaber,ilkinde nasip olmadı ikincisi,ikincisinde olmadı üçüncüsü....Kaldı ki güzel düşün güzel şeyler olsun,ve eminim sabırla beklediğimizde sonumuz güzel olacak...Hiçbirşey yapmamaktansa birşeyler yapmak her zaman daha iyidir,bak bir başlangıç yaptın inşallah sonu güzel olacak.
nurdan hadi bakalım tedavi başladı sonuna kadar olumlu ol cnnı sıkma sen rahat ol sonundaCanlarm ben geldim ya allah bismillah dedim bugün tedawime basladm we ilk ignemi oldum ignelere baslamak bile cok umutlandırdı beni rabbim dewamını getirtsin insallah we iyi dilekte bulunan arkadaslarm hepinize cok teskkur ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Arkadaşlar şimdi hep le konuştum daa bugün randevuları vardı ya emre bey de eşi test vermiişş
veeeeeeeeee 2 tane spremleri çıkmışş dondurulmuşşş....
1 hafta sonra dönüceklermiş gitmeden tekrar eşi test vericekmişşş
nasıl sevindimmm anlatamam
Rabbim bizlerede nasip etsinnn
ah cnm sansızlık rapordan yanı allhtan eşinın kı ile yapılacak he olsun ya ne güzel arttıkca artıyo allh arttıraselam canlar nihayet evimize geldik
bugün bizim için yorucu bi gün oldu sabah 5,30 da kalkıp yola çıktık
hastaneye gidince ben ve kociş testle için kan verdik
daha sonra beni smear testi ve ultrason için aldılar onlarda tamamlandı
kociş de sperm testi verdi ve hepsinin sonucunu öğleden sonra aldık
sadece benim smear testinin sonucu kaldı oda 15-20 güne çıkarmış
rapor için dosyamız açıldı ama bi sorun çıktı benim üzerime rapor çıkaramazmışız çünkü benim çalışma sürem 5 seneyi doldurmamış
açıklamada 5 sene veya 900 gün pirimi yatanlar diyordu
benim 900 günü çoktan geçti günüm ama 5 senem 4 eylülde doluyor
3 ayla rapor çıkaramıyorum duyunca birden kalbim sıkıştı :18:
allahtan eşimin sigortası 5 seneyi doldurmuş onun üzerinden alıcaz
evraklarınızı getirirsiniz sizin üzerinizden başlatırız dediler
büyük ihtimal haftaya pazartesi haber vereceklermiş salı günüde heyete girecekmiş raporu
allahın izniyle son aşamaya kadar geldik hayırlısıyla raporumu elime bi alırsam anca o zaman rahatlıycam
bu arada geçen defa sperm testi sonucunu alınca bizi ürologa konuşmak için yönlendirmemişlerdi
bugün orda yaptırdığı 2 spermiogram ve umutta yapılan spermiogram sonucuyla eşimi üroloğa konsültasyona gönderdiler
dr sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş ve bizim bi yanlışımızı bulmuş
sonuç kağıdında sperm sayısı yazmıyordu sadece sperm konsantrasyonu yazıyordu
bizde onu sperm sayısı olarak düşünmüştük ama öyle değilmiş sperm konsantrasyonu 1 ml deki sayıymış
sperm sayısı ise volümle konsantrasyonun çarpımıymış
2 testteki sperm sayımızı söylemiş kocişe
bu durumda bizim son iki testteki sonuçlarımız:
16.05.2012
Perhiz=4,5 gün
Volüm=4 ml
Sperm konsantrasyonu=1,4 milyon
Sperm sayısı(volüm*sperm konsantrasyonu)=5,6 milyon
Hızlı hareketli=%15
Yavaş hareketli=%15
Yerinde hareketli=%30
Hareketsiz=%40
04.06.2012
Perhiz=6 gün
Volüm=3 ml
Sperm konsantrasyonu=0,9 milyon
Sperm sayısı(volüm*sperm konsantrasyonu)=2,7 milyon
Hızlı hareketli=%10
Yavaş hareketli=%45
Yerinde hareketli=%15
Hareketsiz=%30
bugün ki test için perhiz günümüzün 6 gün olduğunu söylemedik
çünkü en fazla 5 gün olmalıymış o hastane o şekilde kabul ediyor
sanırım perhiz süresi çok olduğundan bu defa sperm sayısı daha az çıkmış
ama hiç umurumda değil rabbime binlerce şükür
0 dan milyonlara gelebilmek mucize bizim için
rabbim hepinize bugünleri hatta daha fazlasını göstersin canlarım benim
baya uzun oldu kusura bakmayın
hayırlı olsuniyiaksamlar kizlar bugun esim tese ameliyati oldu ve sperm buldular cok sukur benimde hemn yumurtaliklarimi topladilar carsamba gunu transferim war insallah
canim gecmis olsun,basiniz sag olsun, cok uzuldum rabim sabir versin,Evet tatlım o benim.. Bebeğimin 3. ayın ortalarında kalbi durdu ve alınmak zorunda kaldı. Herşey iyi gidiyordu ama nasip değilmiş demekki.. Çok zor atlattım inan bana. Rabbim hayırlısını versin kaderim değilmiş demekki.. Ayrıca çok ilginçtir bebeğimi alan dr. eşime bir erkek bebek olduğunu bile söylemiş çook üzülmüştük.. Çilek kadar birşeymiş bebeğim o zamanlarda.. Neyse Rabbim sizede bizede tekrar nasip etsin inşallah..
iyiaksamlar kizlar bugun esim tese ameliyati oldu ve sperm buldular cok sukur benimde hemn yumurtaliklarimi topladilar carsamba gunu transferim war insallah
neyseki ben şanslıymışım bir hafta dedilerbiliyorum canım kalabalık oluyorda benim öğretmenlik işi için görüşme yapmam lazım gerçi şimdi tedaviye başlıycam herhalde bu senede göreve başlamam.
canım kızlarında bu tarafa gelmeleri zor olabilir bakalım hayalimin belki bildiği güzel bir yer vardır her iki tarafta fedakarlık yaparak bana gelebilirsiniz mesela size dolmalar börekler kekler baklavalar açarım ama ben yemem
Kızlar Saraçoğlu bana kürlerin yanında bir de eczaneden almam için bir kutu 200lük Evicap ve L-Arginin vermiş,bu ilaçlardan bilgisi olan varmı,ya da şimdiye kadar kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?