Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zcu dilerim allahtan busefer tutunsun begin sana allahım göstersin yaşatsın mutluluk göz yaşları döktürsün..

gözün aydın canım, allah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin. onca senenin sonunda mükafatını aldın. çok çok çok sevindim. darısı başımıza inşallah :)

taze anne

halaya katılıyorum hemen

allah sanada versin canım olmayan isteyen herkeze çok sagolun şoktayım aglamaktan zor yazıyorum inşallah sizlerde böyle bişey için aglarsınız..

canım çok sevindim Allah kuçağına almayıda nasip etsin sağ sağlim ne olur kendine çok dikkat et dualarım seninle sende bize dua et bu ikinci denemede çok korkuyorum:18:.senin haberin beni umutlandırdı

bidenem gözün aydınnnn
biliyorduk böyle olacağını şükürler olsun rabbime
bende bugün hep sen,i düşündüm kızları arayıp sordum haber yok dediler...
şimdide geçmişi okuyordum eğerki en sonda yazını görmeseydim arrayacaktım hemen seni...
ama o hamileyim yazını gördüm ya dünyalar benim oldu
bidenemmmmmmmmmm artık hamiş

Son düzenleme:
canım ben duamı okudum .ZAMAN canım Allahım tez zamanda gönül muradını versin burada hamile haberlerini kutlayalım

istiyorum bebegimi Canm tebrik ederim rabbim kucagnada almayı nasip etsin ins. Darısı başımıza

Son düzenleme:
allah sanada versin canım olmayan isteyen herkeze çok sagolun şoktayım aglamaktan zor yazıyorum inşallah sizlerde böyle bişey için aglarsınız..

Allah hepimize senin sabırını ve gücünü versin..
bizde azimle hiç pes etmeden senin yolunda yürüyelim..
çook ama çook sevindim..
Allah yüzüne güldü sonunda..

canımm benim doktorum ulun uluğ ama süleyman beyde cok iyiymiş.....

tedaviye başlamadan önce vitamin takviyesi aldın mı? folik asit, balık yağı gibi. kullanmaya başlasam mı bende. raporum yetişirse 15 temmuz gibi başlar benim tedavimde pek zaman kalmadı. başlamak lazımmı acaba

COK SUKUR CANIIM RABBIM NAZARLARDAN KORUSUUN SAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIB ETSIN INSALLAH COK SEVINDIM BEBISLERINDE SENDE RABBIME EMANETSINIZ KORUSUN RABBIM BEBISLERINI : OHHHH SIMDI COSMAK LAZIIIM BENDE TUTAYIM HALAYIN UCUNDAN TEY TEY TEY :

hayırlı olsun canım ne güzel haberlerle geldin,bakarmısın işte Allahın mucizesi sıfırdan milyonları görmeni nasip etti,inşallah bebişini kucağına almayıda nasip edecek

evet canım rabbimin mucizesi
aminnnnnn bitanem allah razı olsun...
rabbim hepimize nasip eder inş

ah cnm sansızlık rapordan yanı allhtan eşinın kı ile yapılacak he olsun ya ne güzel arttıkca artıyo allh arttıra
spermleriniziohh ohhhhhhhhhhh yandan yandan

evet canım 3 ayla raporumu benim üzerimden alamıyorum...
neyseki kocişin üzerinden alabilicez...
evet tatlım artıyo şükür spermciklerimiz
darısı sizin başınıza bitanem

CANIM HAYIRLI OLSUN bir suru sperminiz cikmis, ins yakinda hamile haberinide aliriz

saol canım benim allah razı olsun
rabbim sizlerede nasip eder inş

canım hayırlı olsun demek seninle şuan bebişin...
inş hamile haberinide alırız

çok sagol allah sanada göstersin canım inşallah önümüzdeki ay senin haberini alalım batanem emeklerinin karşılıgını sende al ..

çok sagol allah sanada göstersin canım inşallah önümüzdeki ay senin haberini alalım batanem emeklerinin karşılıgını sende al ..

bidenem allah razı olsun inş dediğin gibi hepimiz alırız emeklerimizin karşılığını
ama senin hamişliğin hepimiz için daha önemliydi
hep dua ettim bidenem kavuşsun bebişlerine diye...
allahın izniyle gördük o günleri
inş hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz

COK SUKUR CANIIM RABBIM NAZARLARDAN KORUSUUN SAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIB ETSIN INSALLAH COK SEVINDIM BEBISLERINDE SENDE RABBIME EMANETSINIZ KORUSUN RABBIM BEBISLERINI : OHHHH SIMDI COSMAK LAZIIIM BENDE TUTAYIM HALAYIN UCUNDAN TEY TEY TEY :
çok sagol canım inşallah bidakine sende benim gibi sevin allah sanada versin çok şükür bana gösterdi sanada göstersin..
kan tahlilinde değerin kaç çıktı, ikiz olma ihtimali var mı?

CANIMM GÖZÜN AYDINNN ŞÜKÜRLER OLSUNN HAMİLESİNNNN

NASIL HEYECANLA BEKLİYODUMM HABERİNİİİİİ

RABBİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN

BAHAR HABER VERDİİİİ HEMEN GELDİMM HALAYA YETİŞTİMMMMMMMMMM

RABBİM BİZLEREDE GÖSTERSİN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

basla tabi bana doktor tedawinin 3 ay öncesinden vitamin werdi folik asit ve elevic die bi vitamin 3 aydr kullanyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…