merhaba canlarım nasılsınız . topik bu aralar çoştu rabbim bu mutluluğu daim etsin.şimdi spermler çıktı çoğaldı diye kutluyoruz inşAllah tüp bebek başarılı oldu hamileyim deyipte kutlarız. bizde bi aksilik çıkmazsa haziran sonu gibi başlıyoruz Allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın hep dualarımız birbirimize olsun.
kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
gözün aydın canım, allah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin. onca senenin sonunda mükafatını aldın. çok çok çok sevindim. darısı başımıza inşallah :)
taze anne
halaya katılıyorum hemen
kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
çok sagol darısı sana canım benim..
allah sanada versin canım olmayan isteyen herkeze çok sagolun şoktayım aglamaktan zor yazıyorum inşallah sizlerde böyle bişey için aglarsınız..
allah sanada versin canım olmayan isteyen herkeze çok sagolun şoktayım aglamaktan zor yazıyorum inşallah sizlerde böyle bişey için aglarsınız..
canımm benim doktorum ulun uluğ ama süleyman beyde cok iyiymiş.....
hayırlı olsun canım ne güzel haberlerle geldin,bakarmısın işte Allahın mucizesi sıfırdan milyonları görmeni nasip etti,inşallah bebişini kucağına almayıda nasip edecek
ah cnm sansızlık rapordan yanı allhtan eşinın kı ile yapılacak he olsun ya ne güzel arttıkca artıyo allh arttıra
spermleriniziohh ohhhhhhhhhhh yandan yandan
CANIM HAYIRLI OLSUN bir suru sperminiz cikmis, ins yakinda hamile haberinide aliriz
arkadaşlar perşembe günü transferim yapıldı.bugün artık işe geldim.ama karnım aşırı derecede şiş bu çok rahatsız ediyor.transferden sonra gaz ve şişlik sorunu yaşayanlar neler yaptınız.lütfen dua edin
bidenem gözün aydınnnn
biliyorduk böyle olacağını şükürler olsun rabbime
bende bugün hep sen,i düşündüm kızları arayıp sordum haber yok dediler...
şimdide geçmişi okuyordum eğerki en sonda yazını görmeseydim arrayacaktım hemen seni...
ama o hamileyim yazını gördüm ya dünyalar benim oldu
bidenemmmmmmmmmm artık hamiş
çok sagol allah sanada göstersin canım inşallah önümüzdeki ay senin haberini alalım batanem emeklerinin karşılıgını sende al ..
çok sagol canım inşallah bidakine sende benim gibi sevin allah sanada versin çok şükür bana gösterdi sanada göstersin..COK SUKUR CANIIM RABBIM NAZARLARDAN KORUSUUNSAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIB ETSIN INSALLAH COK SEVINDIM BEBISLERINDE SENDE RABBIME EMANETSINIZ KORUSUN RABBIM BEBISLERINI : OHHHH SIMDI COSMAK LAZIIIM BENDE TUTAYIM HALAYIN UCUNDAN TEY TEY TEY :
kan tahlilinde değerin kaç çıktı, ikiz olma ihtimali var mı?
tedaviye başlamadan önce vitamin takviyesi aldın mı? folik asit, balık yağı gibi. kullanmaya başlasam mı bende. raporum yetişirse 15 temmuz gibi başlar benim tedavimde pek zaman kalmadı. başlamak lazımmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?