Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn testelre bakarmısınız bılen varsa

allah kabul etsin inş.

günaydın herkese. ne güzel haberler.... güzel haberler için 64:
inşallah hamile haberlerinizi alırız ve halay 40 gün sürer.amin.darısı hepimize olsun inş.

baharcım ben dualarımı okudum Allah kabul etsin

kızlar eşimin boyamalı spermiyogramıda olgunlaşmamış yuvarlak spermatid bulundu bunları geliştirmek için ne yapmalıyız?
şu anda romanyadan gelen brancayı kullanıyor

kızlar eşimin boyamalı spermiyogramıda olgunlaşmamış yuvarlak spermatid bulundu bunları geliştirmek için ne yapmalıyız?
şu anda romanyadan gelen brancayı kullanıyor

gözün aydın canım bence sende ibrahim saraçoğlunu ara size şifa olacak bitkiseller verir .benim eşimdede çıkıyordu bana umut oldun hangi şehirdesin nerde ve kaça yaptırttınız testi beni aydınlatırsan sevinirim

Günaydın canım arkadaşlarım inşallah bugünde azoyu yenenlerin halayını çekeriz. Dün rüyamda hayırdır inşallah transferim yapılıyordu allah'ım nasıl heyecanlıyım nasıl umutluyum ama yürümeye korkuyorum bebek düşer diye inşallah rabbim bana o günleri de gösterir eşimde sperm çıkarda transferim yapılır:18::18::18::18::18:

biz kaan hocaya mesaj attık yaptıralım mı diye 100000 yuvarlak hücre vardı bu yüzden yaptırdık ankara üniversitesi hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdık ücret almadılar

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn testelre bakarmısınız bılen varsa

canım inan bana bilmiyorum benimde hep aklım karışıyor total testesteron değerini soruyorum kimi 3 falan derken kimi 300 diyor ama değer aralıklarına bakınca sizinki normal görülüyor fsh ve lh biraz yüksek nedene bu kadar değerleri kana takıyorsun ki senin eşinde sperm çıkmıyormuydu

Merhaba canlarım nasılsınız sizlerden 4 gündür uzak kaldım çok özledim çok merak ettim
nursen cnm üzülme bahar söyledi çok üzüldüm henüz vakti değilmiş demekki
esma cnm sende allahtan ümidini kesme rabbim ol dedimi olmayacak şey yok
istiyorum bebeğimi ve minik gelini çok merka ediyorum
noldu kızlar bebişleri onlarlamı
inşlh öyledir
topiği hiç okumadım ama halayları görüyorum
allahım inşlh hergün halaylarla geçsin günlerimiz
ben çok acil geçmişi okumaya gidiyorum
kızlar hepinizi çok özledim hepinizi öpüyorum...

canım benim hoşgeldin bizde seni çok özledik düğününüz nasıl geçti bol bol halay çekmişsindir
yoruldum ben demek yok topikte de seni bekleyen halaylar varhadi okuda gel geçmişi şimdi süprizi bozmayalım sen kendin yaşa

biz kaan hocaya mesaj attık yaptıralım mı diye 100000 yuvarlak hücre vardı bu yüzden yaptırdık ankara üniversitesi hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdık ücret almadılar

canım belki okumuşsundur benim eşimde de 500bin yuvarlak hücre çıkıyordu sizin azo sebebi ne eşim çapa da ayın 19 da sperm testi yaptıracak bu işlemin özel bir adı varmı olmazsa eşimde boyamalı yaptırsın peki kaan hoca ne dedi .sperme dönüşsün diye büyük ihtimal prengnyl ve menogen vercek size.bildiğim kadarıyla bu sperm testi diğerleri gibi hemen çıkmıyor 2 hafta falan sürüyor değilmi.

cıkıyordu cnm ama ılla amelıyat dıyorlar bende esımde ıstemıyoruz kalıtelıde var hanı ama anamaldık ıste
zaten test. kafamı karıstıran hanı deger aralıgı bırbırınden cok farlı o yuzden merak ettım ben

Son düzenleme:
arkadaşlar perşembe günü transferim yapıldı.bugün artık işe geldim.ama karnım aşırı derecede şiş bu çok rahatsız ediyor.transferden sonra gaz ve şişlik sorunu yaşayanlar neler yaptınız.lütfen dua edin

merhaba canım, ben daha o aşamalara gelmedim bilmiyorum ilaçların etkisidir belki.

tedavin hayırlı olsun, inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırsın. işyerinden izin kullanamıyor musun çok erken iş başı yapmışsın. bir kaç gün daha dinlenme şansın olsa keşke.

işyeri kendi işyerimiz zaten.ama inan o aşamalara gelince anlıyacaksın.evde insan çok sıkılıyor.gelip burda oturayım dedim.birde doktor transferden sonra 45 dakika kıpırdamadan yatırdılar daha sonrasında nelere dikkat edeyim dedim istersen tenis bile oynayabilirsin dedi.çoğu doktorda yatmanıza gerek yok diyormuş internetten okuduğum kadarıyla.

bende kısmetse temmuzda başlamak istiyorum tedaviye. biraz tedavi sürecini anlatabilir misin? adetin 2. günü doktora gidip iğnelere başlıyorsun dimi. kaç gün sürüyor transfere kadar. bu arada kaç defa hastaneye gidip geliyorsun.

birde tedaviden önce balıkyağı, folik asit gibi şeyler kullandın mı?

canım hayırlısı olsun hakkınızda
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gideceğiniz yerde
yer değişikliği iyi gelir inşallah canım..

inşallah canım benim çok tşk ederimmmm

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ççoooookk sevindimmmmmmmmmmmmmm ... Hamişliğine sadece günler kaldı biliyorsun değil mii... Çok yol aştınızz artık sadece adımcıklar kaldı o kadarrrr Allahım hayırlısıyla transferinide nasip etsin tatlım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh ayyy çok mutluyummm

bebeğimm dinleninnnnn... Şöyle kocaman bir ooooohhhhhhhhhhhhh çok şükür çekinnnnnn hem heyecanlanın daha çokk hem de bu huzurla dinlenin birazda artık canım benm

canım ayarlayalım ama beylikdüzü çok uzak karşıya gelmem zor olur ama avrupa yakasında buluşuruz oleyyyy vck beraber gideriz canım

tatlım orata noktada bir yerde buluşuruz inşallah... Siz hiç merak etmeyin olmazsa taksim olur beşiktaş olur.. yada başka önerileriniz varsa söyleyin ki ayarlayalım bir an önce hamiş adaylarımıza moral olsunnn hemdee transferler olmadan bir buluşma fırsatımız varsa onu da kaçırmayalımmmmmmmmmm

canim gecmis olsun,basiniz sag olsun, cok uzuldum rabim sabir versin,
senin dogal yoldan hamilelikti ,ins cok yakinda tekrardan hamile olursun ...

saol bitanemmmm.. Evet doğal yoldan olmuştu ancak artık o kadar umutlu değilim nedense.. Yinede çok umutsuzda değilim.. Bir süre ara verelim bakalımm.. Bizim kızlar bir doğursun tecrübe edinsinler ben ondan sonra hamiş olcam inşallah

tatlım senin tutmuştur bence transferin.. Çünkü bende hamiş olduğumda öyle çok şişliğim vardı ki... Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmm inşallah tatlımm :):)

bitanem sperm bulunmuş şikürler olsun çok sevindim tatlım.
gözünüzaydın inşallah katlanarak çoğalırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…