Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada öğlen oldu ama herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr dünya güzelleri hepinizi çoooook öpüyorummmmmmmmmmm
benim pc de sorun olduğu için dün akşam bağlanamadım nete.. Sanırım pc. int. ağımızı görmüyor ve bağlanamıyor.. Şuan başka bir yerden giriyorum nete annemdeyim.. haberiniz olsunnnnnnn merak etmeyin melekler

kızlar bugün saraçoğlunu tekrar aradım kayıt aldılar tekrar.
1.30 da burada olur dediler düşürebilirseniz görüşürsünüz dedi.
azönce aradım sekreter bugün gelmedi ben sizi not alayım hoca sizi arar falan dedi.
salladımı naptı bilmem..
şimdi kızlar ben yine arayayımmı yarın yoksa hocadan telefonmu bekleyelim.
arayan arkadaşlar muhakkak bilirsiniz.
nasıl bir yol izleyeyim?

canım şimdi biraz diğer sayfaları karıştırdım, çok kişi transferden sonra benzer şikayetleri olduklarını yazmış. hiç sıkma canını

baharrrrrrrr bebekim detayları okudum şimdi gözünüz aydın bitanemmm şükürler olsun
darısı bizlerin başına inşallah...

bahar canım geçmiş sayfalara yeni yeni göz atıyorum bende, gözün aydın demek sandığınızdan çok daha fazla sperminiz var, günü kaçırmanızda iyi olmuş rapor konusunda sorun çıkmamış ne güzel

canım seninde tedavin hayırlı olsun. umutta doktorunuz kim, ben süleyman beye gidicem, aranızda onun hastası olan var mı? nasıl bir doktor.

süleyman beye gitmedim ben ama onada gitmek istiyorum onuda çok beğeniyorlarmış.. emre beyde biz muayene olmuştuk ancak süleyman beyinde çok anlayışlı ve şeker bir dr olduğunu söylemişlerdi canm..

hayırlı olsun transferinn canım.sımsıkı sana tutunurlar bebişler inş.
canım biz o aşamaya gelmedik ama duyduklarıma göre ayaklarınnı havaya dikip yatınca rahatlannıyormuş
dene istersen.Allah yar ve yardımcınn olsun...

süleyman beye gitmedim ben ama onada gitmek istiyorum onuda çok beğeniyorlarmış.. emre beyde biz muayene olmuştuk ancak süleyman beyinde çok anlayışlı ve şeker bir dr olduğunu söylemişlerdi canm..

10 gün önce eşim mikrotese oldu emre beyde, çok iyi geçti donduruldu spermlerimizz. benim kaydımıda süleyman beyden açtılar ama muayane olamadım henüz. 16 haziranda randevum. inşallah emre bey gibi ondandan memnun kalırız.

bir taraftanda rapor almaya çalışıyoruz tahlillerimizi tamamlandı sadece benim smear testimin sonucu kaldı. onuda alınca inşallah raporuda alıp temmuz adetimle başlarım tedaviye.
bir sürü soru var kafamda yazayım bari hepsini gidince sorayım.

inşallah canım sorunsuz çıkar seninde sonuçların ve bir an önce başlarsınız.. bencede kafandaki soruları yaz.. çok ii olur.. bende herşeyi yazarım.. yanımda hep bi defterim vardır.. Hatta çok yakınlarım bilir bunu şifrelerim, hatırlanması gereken faturalar ıvır zıvır herşey yazar o defterde plan yapmayı yazıp uygulamayı çok severimm tavsiye ederimmmmmmm bu yüzden

selam canlar ben geldim...
hem yemek yiyorum hep pcyi aldım yine yanıma
ben geçmişi okuyup geleyim bakalım yine kaynatmış mısınız ??

kızlar ben çıkmalıyımmmmmmmm evime gideyim artık öpüorum hepinizi

bende bir kaç defa bunu sormalıyım, şunu sormalıyım diyerek gittim doktora. hepsini unutup hiç birşey soramadan döndüm. şimdi panik oluyorum birşey unuturum tedaviyi etkiler diye. daha programlı olmam lazım :)

kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..

çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk................
seviiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba canlarım nasılsınız . topik bu aralar çoştu rabbim bu mutluluğu daim etsin.şimdi spermler çıktı çoğaldı diye kutluyoruz inşAllah tüp bebek başarılı oldu hamileyim deyipte kutlarız. bizde bi aksilik çıkmazsa haziran sonu gibi başlıyoruz Allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın hep dualarımız birbirimize olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…