bizim bir tanıdıgın uzun sure cocukları olmamıs tüp denemısler 3. ya da 4.de tutuo ücüzleri doguruyor. üçüzler yasına gırdıgınde dorduncuyu doguruyor surprız normal yoldan kalmıs
kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
kızlar bugün saraçoğlunu tekrar aradım kayıt aldılar tekrar.
1.30 da burada olur dediler düşürebilirseniz görüşürsünüz dedi.
azönce aradım sekreter bugün gelmedi ben sizi not alayım hoca sizi arar falan dedi.
salladımı naptı bilmem..
şimdi kızlar ben yine arayayımmı yarın yoksa hocadan telefonmu bekleyelim.
arayan arkadaşlar muhakkak bilirsiniz.
nasıl bir yol izleyeyim?
arkadaşlar perşembe günü transferim yapıldı.bugün artık işe geldim.ama karnım aşırı derecede şiş bu çok rahatsız ediyor.transferden sonra gaz ve şişlik sorunu yaşayanlar neler yaptınız.lütfen dua edin
öyle oldu tatlım arkadaşıda iyi biri kıramamış öğrenince...
karşı apartmanda oturuyorlar...
onlarda bayadır evlilermiş...
4-5 ay önce ikizleri olmuş
kociş kesin onlarında tüp bebek dedi...
uzun senedir olmuyormuş zaten çok mutlu oldum...
rabbim onca sene sonra güldürmüş yüzlerini ikizleriyle
Rabbim!…
Yüreğinden yürek kopmuşlara dirayet ver..
Kullarının yüzüne doğacak güneşler, yeni çareler;
Başlarını sokacak, sırtlarını dayayacak,
bacaları rahmet tüten evler nasip et…
Rabbim; birbirinin acısını kalbinde
hissedenlerin yüreğini Cennetinle serinlet…
Amin........
Hayırlı Cumalar Dostlar...
bitanem çok güzel bi dua canı gönülden aminnnn diyorum
ama küçük bi yanlışlık var tatlım bugün cuma değil çarşamba
kız senin aklın nerede
Canımm ben bu duayı facede gördüm hoşuma giddi paylaşmak istedim ama bugün günlerden ne unutmuşumm
hemen düzelteyimm tatlımmm
anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------164
bangi--------------------------------------------------164
bursa--------------------------------------------------164
çiçek---------------------------------------------------164
cemrem------------------------------------------------164
denizbulut-------------------------------------------164
enfall-------------------------------------------------164
eseslim-----------------------------------------------164
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------165
hasret------------------------------------------------165
hep-----------------------------------------------------165
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------165
mercan------------------------------------------------165
oknk---------------------------------------------------165
selmacan---------------------------------------------165
seval--------------------------------------------------165 =okudu
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Canim arkadaslarim selamlar nasilsiniz?? Bayagi oldu giremeyeli daha dogrusu yazmayali. Ben güzel Türkiyemde annecim ve babacigimla birlikteyim. Zaman onlarin yanindayken su gibi akip geciyor. Ama sizleride cok özledim aklim hep burada ama annemler bizim konudan haberdar olmadiklari icin buraya girip yazmaya cekindim biyerden görüp okurlar diye.
Ben durumumumuzdan sizleri haberdar etmek istedim. Gecen hafta Emre beye gittik Almanyadan getirdigimz testlerimizi kontrol etti. LH testinin yapilmamis oldugunu ve FSH degerimizinde yüksek oldugunu söyledi. Daha sonra her ikisinin tekrar yapilmasini istedi ve yaptirdik LH cok iyi FSH 11.02 cikti. Ve herseyin normal oldugunu söyledi haftaya c.tesi kismet olursa tedaviye basliyoruz. Ayrica tekrar semen testi istemisti ama yine bisey cikmadi. Ayrica sperm kanallarinin oldugunu ve testis boyutlarinin cok iyi oldugunu söyledi. Esimle ikimiz bu kez cok umutlandik ve doktorumuza bu kez cok güveniyoruz.İnsallah bu sefer hakkimizda hayirlisi olur.
Allahim bu yolda dertlerine derman arayan bütün arkadaslarıma Kol kanat ger YARABBİM.. AMİNNNN...
Canim arkadaslarim selamlar nasilsiniz?? Bayagi oldu giremeyeli daha dogrusu yazmayali. Ben güzel Türkiyemde annecim ve babacigimla birlikteyim. Zaman onlarin yanindayken su gibi akip geciyor. Ama sizleride cok özledim aklim hep burada ama annemler bizim konudan haberdar olmadiklari icin buraya girip yazmaya cekindim biyerden görüp okurlar diye.
Ben durumumumuzdan sizleri haberdar etmek istedim. Gecen hafta Emre beye gittik Almanyadan getirdigimz testlerimizi kontrol etti. LH testinin yapilmamis oldugunu ve FSH degerimizinde yüksek oldugunu söyledi. Daha sonra her ikisinin tekrar yapilmasini istedi ve yaptirdik LH cok iyi FSH 11.02 cikti. Ve herseyin normal oldugunu söyledi haftaya c.tesi kismet olursa tedaviye basliyoruz. Ayrica tekrar semen testi istemisti ama yine bisey cikmadi. Ayrica sperm kanallarinin oldugunu ve testis boyutlarinin cok iyi oldugunu söyledi. Esimle ikimiz bu kez cok umutlandik ve doktorumuza bu kez cok güveniyoruz.İnsallah bu sefer hakkimizda hayirlisi olur.
Allahim bu yolda dertlerine derman arayan bütün arkadaslarıma Kol kanat ger YARABBİM.. AMİNNNN...
hoşgeldin bi tanem sevinmezmi insan ailesini görünce ohhhh hasret gider cnm
insanın kendi anne babası gibi var mı beeeeee
tedaviye başlamanız hayırlı olsun fsh hakikaten çok güzel normalde azoluların hep yüsek cıkar
allhım senide sevindirsin cnm
günaydın canım, ne güzel ailenle geçirdiğin her dakikanın keyfini çıkar. onların yanından daha rahat bir yer yok.
eşinin durumuna çok sevindim. bizde geçen cumartesi mikrotese olduk. emre beyin benim eşim içinde yorumları aynı idi. değerler normal, kanallar var demişti. çok şükür bir sürü spermimiz çıktı 5 tüp donduruldu. inşallah sizinde öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?