günaydın herkese hayırlı cumalar
canım arkadaşım hayırlı olsun bu yıl ki eğitim dönemini bitirdin artık hayırlısı ile tedaviye geldi sıra inşallah dediğin gibi yeni dönemde hamiş başlarsın
hayırlı cumalar canım
bitanem çok saol
rabbim hepimize nasip etsin inş...
içimde kelebekler uçuşmaya başladı benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uçuşmazmı tatlım yaaaaa ne güzel bir başlangıç yapacaksın artık çekirdek aile olacaksın sen eşin bebişlerin
inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Doktordan geldim allaha şükür hersey yolundaymış doktortor cok begendi yumoşlarımı büyüyorlarmş darısı sperm bulunmaya olsun insallahh
gözün aydın canım inşallah bu cuma saatinin hürmetine rabbim eşinde sperm çıkmasını ve hayırlı evladın olmasını nasip etsin her daim dualarımızdasınız
allah razı olsun canm benim rabbim tez vakitte seninde yavrunu göndersin insallah
amin canım inşallah bizimde yanan ateşimiz söner inşallah rabbim kimseyi ne evlatsızlıkla nede evlat acısıyla sınamasın
az kaldı senin transferinde inşallah kandil gününe denk gelir hayırlı günde rabbim kapalı kapılarını açsın seni bebişine kavuştursun
Doktordan geldim allaha şükür hersey yolundaymış doktortor cok begendi yumoşlarımı büyüyorlarmş darısı sperm bulunmaya olsun insallahh
kızlarrrrrrrrr unuttum yazmayııııııı
sağolsun flazsk arkadaşımla konusurken hatırladım benım bugün tartılma günmdü
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
83 kilo ile başlayışımın da
81 kilo oldummmmmmmmm yani oleyyyyyyyyyyyyy
gidin kilocuklar gidinnnn sizi artık istemiyorummmmmmmmm
he bu arada kendimevereyim
selam canlar
hayırlı cumalar hepinize...
rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin inş
nasılsınız bugün kızlar ??
ben çok mutluyum tatile girdimmmmm
bu tatil benim bebişime kavuşmam için bi adım daha atacağım fırsatı yaratacak bana
inş yeni eğitim öğretime hamiş olarak başlarım
kızlar günaydın.hayırlı cumalar herkese.CUMANIN hürmetine ALLAH herkese isteğini nasip etsin.amin.
karnelerimi verdim.
kuzucuklar çoooook ağladılar.tail olmasın diye nasıl yalvardılar. canlarım yaaa.
amin canım inşallah bizimde yanan ateşimiz söner inşallah rabbim kimseyi ne evlatsızlıkla nede evlat acısıyla sınamasın
az kaldı senin transferinde inşallah kandil gününe denk gelir hayırlı günde rabbim kapalı kapılarını açsın seni bebişine kavuştursun
amin insallah cok sagol tatlmmmhadi gözün aydın canım benim.inşallah mübarek cumanın hürmetine ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmaz
veeeeeeee
sayamayacağınız kadar sperm buldurur.amin.
kIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞ...
Rabbim bu cuma saatinin yüzü suyu hürmetine...
kimin ne sıkıntısı var ise sıkıntısını gidersin.
Gönlündekini kendine hayırlı kılsın..
dualarımızı okudumuz süreleri çektiğiniz tefriciyeleri hepsini inş. kabul buyursun....
Biz nasip olursa 19 haziran a randavu aldık bursadan istanbul a tüp bebek yolculuğumuz başlıyacak..
ilk görüşmeyi yapacagız nasip olursa artık hakkımızda hayırlsı mevla belki bu sefer nasip eder ..
son bir sene içerisinde 2 -3 düşük yaşayınca artık kararımızı verdik nasip olursa bu sene tüp bebek girişimlerine başlıyoruz dua edin inş...
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş.. bizde inş. sınavı kazanan geçen kullarından oluruz ..
Selam ve dua ile....
slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin
kızlar şimdi dr dan geldik eşim çarşamba m tese olacak çok heyecanlıyım ltfn dua edin canlarımmm bakalım testler verdik sperm testide verdik keşke testten sperm çıksa ne iyi olurrr yaaa neyse beni unutmeyın dua edin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?