Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım

canım arkadaşım hayırlı olsun bu yıl ki eğitim dönemini bitirdin artık hayırlısı ile tedaviye geldi sıra inşallah dediğin gibi yeni dönemde hamiş başlarsın

bitanem çok saol
rabbim hepimize nasip etsin inş...
içimde kelebekler uçuşmaya başladı benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar canım

bitanem çok saol
rabbim hepimize nasip etsin inş...
içimde kelebekler uçuşmaya başladı benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uçuşmazmı tatlım yaaaaa ne güzel bir başlangıç yapacaksın artık çekirdek aile olacaksın sen eşin bebişlerin
inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız Rabbim isteyen herkese nasip etsin

uçuşmazmı tatlım yaaaaa ne güzel bir başlangıç yapacaksın artık çekirdek aile olacaksın sen eşin bebişlerin
inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ahh canım yaa kocişimin sözleridir bunlar
inş gerçekleşir hepimiz için

Doktordan geldim allaha şükür hersey yolundaymış doktortor cok begendi yumoşlarımı büyüyorlarmş darısı sperm bulunmaya olsun insallahh

Doktordan geldim allaha şükür hersey yolundaymış doktortor cok begendi yumoşlarımı büyüyorlarmş darısı sperm bulunmaya olsun insallahh

gözün aydın canım inşallah bu cuma saatinin hürmetine rabbim eşinde sperm çıkmasını ve hayırlı evladın olmasını nasip etsin her daim dualarımızdasınız

bahar canım sen nasılsın hadi gözün aydın okullar kapandı inşallah yeni eğitim döneminde göbişinde bebişlerinle işe başlarsın ve diğer bütün öğretmen arkadaşlarım dualarım hepiniz için

gözün aydın canım inşallah bu cuma saatinin hürmetine rabbim eşinde sperm çıkmasını ve hayırlı evladın olmasını nasip etsin her daim dualarımızdasınız

allah razı olsun canm benim rabbim tez vakitte seninde yavrunu göndersin insallah

allah razı olsun canm benim rabbim tez vakitte seninde yavrunu göndersin insallah

amin canım inşallah bizimde yanan ateşimiz söner inşallah rabbim kimseyi ne evlatsızlıkla nede evlat acısıyla sınamasın
az kaldı senin transferinde inşallah kandil gününe denk gelir hayırlı günde rabbim kapalı kapılarını açsın seni bebişine kavuştursun

ay insallah cnm insallah hepimiz kavuşalm yawrularmza rabbim cok hasretlik cektirmesn insallah

hadi gözün aydın canım benim.inşallah mübarek cumanın hürmetine ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmaz
veeeeeeee
sayamayacağınız kadar sperm buldurur.amin.

Cemremmmmm tebrik ediyorum bitanemmmmmm ben görücem inşallah 70lerede indiğini bak yazıyorum burayaa

Bitanemmmmmm gözün aydın hayırlısı olsun inşallahhh hadi bakalımmmmm Kimbilir nasıl mutlusun şimdi.. Hem tatil hemde bebişşşş içinnnnnnnnnnn

kızlar günaydın.hayırlı cumalar herkese.CUMANIN hürmetine ALLAH herkese isteğini nasip etsin.amin.
karnelerimi verdim.
kuzucuklar çoooook ağladılar.tail olmasın diye nasıl yalvardılar. canlarım yaaa.

Seninde gözün aydın tatlımmmmm kuzucukların seni ne kadar seviomuş ki bırakmak istememişlerr.. Valahi ben karne günlerinde bırak ağlamayı, iple çekerdmm o günleri göbek ata ata eve giderdim

Canım benim nşallahh herşey güzel olurrr güzel gelişmeler alıosun çok sevindimmmmmm hakkınızda hayırrlısı olsun inşallah

kIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞ...
Rabbim bu cuma saatinin yüzü suyu hürmetine...
kimin ne sıkıntısı var ise sıkıntısını gidersin.
Gönlündekini kendine hayırlı kılsın..
dualarımızı okudumuz süreleri çektiğiniz tefriciyeleri hepsini inş. kabul buyursun....

Biz nasip olursa 19 haziran a randavu aldık bursadan istanbul a tüp bebek yolculuğumuz başlıyacak..
ilk görüşmeyi yapacagız nasip olursa artık hakkımızda hayırlsı mevla belki bu sefer nasip eder ..
son bir sene içerisinde 2 -3 düşük yaşayınca artık kararımızı verdik nasip olursa bu sene tüp bebek girişimlerine başlıyoruz dua edin inş...
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş.. bizde inş. sınavı kazanan geçen kullarından oluruz ..

Selam ve dua ile....

hadi gözün aydın canım benim.inşallah mübarek cumanın hürmetine ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmaz
veeeeeeee
sayamayacağınız kadar sperm buldurur.amin.
amin insallah cok sagol tatlmmm

canim tedaviiz hayirli olsun insallah. dilerim bu tedavide bebeklerine kavusursun.

slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin

nurdahcigim insallah bolca spermler bulunur canim.Allahim korktugunuza ugratmasin sizi.dualarimdasiniz canim.Allah yardimciniz olsun.

canim insallah esinin ameliyati cok iyi gecer ve mutlu haberi vermek nasip olur sanada.dualarimdasin canimmm.

ben dualarımı okudum rabbim mübarek cuma gününün hürmetine arkadasımızın evlat hasretini dindirsin kimseyi boynu bükük koymasın AMİNNNNNN

Canımm bende okudumm
Allah kabul etsin inş
Zamanda okumuş cnmm

Son düzenleme:
canım ben zambak arkadaşımızın duasını okudum.Allah kabul etsin dilekleri gerçek olsun kuçağı bebeğiyle dolsun.

tese olacak arkadaşlar Allahım yanınızda olsun o zor bekleyişin sonu mutluluk olsun ve sizi bebeklerinize kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…