yok anam nerde o beni çıldırtmakta uzman ona diyoruzki anne dr diyoki sebebi bunlarda olabilir ama tabi hastalık bu RABBİM nasıl isterse öyle olur falan bu hiç kabul etmiyor o oğlunu tedavi etmiş offf sinirim bozuluyo yaaa zaten çok heyecanlıyım bunları hiç düşünmeyeyim boş vereyim dimi
selam canlar
hayırlı cumalar hepinize...
rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin inş
nasılsınız bugün kızlar ??
ben çok mutluyum tatile girdimmmmm
bu tatil benim bebişime kavuşmam için bi adım daha atacağım fırsatı yaratacak bana
inş yeni eğitim öğretime hamiş olarak başlarım
selam canlar
bu tatil benim bebişime kavuşmam için bi adım daha atacağım fırsatı yaratacak bana
Bol bol spermler çıkar ins guzel haberler verirsin Rabbim yardımcınız olsunkızlar şimdi dr dan geldik eşim çarşamba m tese olacak çok heyecanlıyım ltfn dua edin canlarımmm bakalım testler verdik sperm testide verdik keşke testten sperm çıksa ne iyi olurrr yaaa neyse beni unutmeyın dua edin canlar
Slm kızlar biliyorsunuz bugün topikten hazal16 nın eşi m.tese olcaktı hazalcım şimdi bana msj attı malesef sperm bulunamamış cok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah(((((
kızlar ben çıkıyorum cuma saati girmeden temizliğimi yapıyım
gene görüşürüz sizlere bayılıyorum canlarım hepinizi
selam canlar
eğer onlarla uğraşmaya kalkarsan yandın bırak kendi bildiği dogru zannetsın senın şimdi poziştif ve umutlu olma zamanın cnm
rabbim güzel günler gösterecek sizlere inşllh en yakın zamanlada boşver sen tedaviş sürecinin tadını çıkar
kızlarrrrrrrrr unuttum yazmayııııııı
sağolsun flazsk arkadaşımla konusurken hatırladım benım bugün tartılma günmdü
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
83 kilo ile başlayışımın da
81 kilo oldummmmmmmmm yani oleyyyyyyyyyyyyy
gidin kilocuklar gidinnnn sizi artık istemiyorummmmmmmmm
he bu arada kendimevereyim
amanda aman kimler gelimiş topiğin baharı gelmiş hoşgeldin tatlım
tatilin huzurlu,mutlu veeeeeeolsunnnnnnnn
aa çıkıcam diye yazı yazdım gene çıkamadım
eşimde azosperm sorunu var 2 defa tese olduda neden 2 defa oldunuz diyo.
birde hadi oldunuz tek taraflı olsaydınız diyor tatlım..
canım ya ben bu işten bişey anlayamadım yani bzm bu kürlerle normal yoldan hamile kalabileceğimizi mi söylüyor? yani bu da çok zor bi durum değil mibnm eşimde eylülde 2.tese ameliyatını olcak şu an ilaç tedavisi alıyor
kızlar şimdi dr dan geldik eşim çarşamba m tese olacak çok heyecanlıyım ltfn dua edin canlarımmm bakalım testler verdik sperm testide verdik keşke testten sperm çıksa ne iyi olurrr yaaa neyse beni unutmeyın dua edin canlar
inşlh baharım öyle olur kızlar bu ara hepimiz bir hareket halindeyiz tese olanlar tüp bebek koyduranlar ooo ne güzel haberler ya bunlar baharım biliyomusun bizim çarşamba ameliyatımız var canımmm ne olur dua dua dua dua edin bana çok heyecanlıyım ve sizinle konuştukcada tavan yapıyor heyecanımmm
Canımmm benimmm hoşgeldinnnnnn
Nasıldı bugünnnn nasıl geçtiiiii?
İnşaallhhh canımm benimmmm yeni dönemde hamiş olarakk başlarsınnnnnnnn inşş
slm baharcım.nasılsın?özelden mesajımı aldın mı?
hayırlı olsun tatilimiz.size seminer yok mo canım? 4+4 için bize seminer var ?1 hafta kendi okulumuzu görmicez.
inşallh yeni eğitim yılında hamile görürüz seni.hepimizi canım arkadaşım....
Slm kızlar biliyorsunuz bugün topikten hazal16 nın eşi m.tese olcaktı hazalcım şimdi bana msj attı malesef sperm bulunamamış cok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah(((((
slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin
eşimin spermiyogram ,tahlil ve genetik sonuçlarını Emre Bakırcıoğlu'na mail.attım gelin mikroteseyi konuşalım diye cevap yazdı
26 hazirana randevu aldık zaten İstanbul'da olacaktık muayene olacak inşallah iyi olur
romanyadan gelen ilacın üçüncü şişesine başladı
selam canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?