Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eğer onlarla uğraşmaya kalkarsan yandın bırak kendi bildiği dogru zannetsın senın şimdi poziştif ve umutlu olma zamanın cnm
rabbim güzel günler gösterecek sizlere inşllh en yakın zamanlada boşver sen tedaviş sürecinin tadını çıkar

amanda aman kimler gelimiş topiğin baharı gelmiş hoşgeldin tatlım
tatilin huzurlu,mutlu veeeeee olsunnnnnnnn
aa çıkıcam diye yazı yazdım gene çıkamadım

inşlh baharım öyle olur kızlar bu ara hepimiz bir hareket halindeyiz tese olanlar tüp bebek koyduranlar ooo ne güzel haberler ya bunlar baharım biliyomusun bizim çarşamba ameliyatımız var canımmm ne olur dua dua dua dua edin bana çok heyecanlıyım ve sizinle konuştukcada tavan yapıyor heyecanımmm

Bol bol spermler çıkar ins guzel haberler verirsin Rabbim yardımcınız olsun

Slm kızlar biliyorsunuz bugün topikten hazal16 nın eşi m.tese olcaktı hazalcım şimdi bana msj attı malesef sperm bulunamamış cok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah (((((

hazalı bekliyordum demek sperm çıkmamış oysa ben cok umutluydum guzel haberlerle gelcek diye cok üzüldüm okuyunca ins diger mikrotesede çıkar nediyim

kızlar günaydın.hayırlı cumalar herkese.CUMANIN hürmetine ALLAH herkese isteğini nasip etsin.amin.
karnelerimi verdim.
kuzucuklar çoooook ağladılar.tail olmasın diye nasıl yalvardılar. canlarım yaaa.

kızlar ben çıkıyorum cuma saati girmeden temizliğimi yapıyım
gene görüşürüz sizlere bayılıyorum canlarım hepinizi

Kolay gelsin canımcımmmmm
görüşürüzzzzzzzz
bizde sana bayıılıyoruzz

Canımmm benimmm hoşgeldinnnnnn
Nasıldı bugünnnn nasıl geçtiiiii?
İnşaallhhh canımm benimmmm yeni dönemde hamiş olarakk başlarsınnnnnnnn inşş

canımm benim zaten eşim benim destekcim ya gerisini koy ver gitsin ben kaynanama başka yerden kırgınım bizim bebişimiz yokken o kızının doğurduklarını eşimle benim gözüme gözüme soktu eşimde kırgın ama ne yapalım aile işte ben çok muhattab değilim ama eşimin ailesi zaten moral meselesine gelince hiç bişe umrumda değil ben tedavimizi düşünüyom RABBİM cümlemizin yüzünü güldürsünnnn

slm baharcım.nasılsın?özelden mesajımı aldın mı?
hayırlı olsun tatilimiz.size seminer yok mo canım? 4+4 için bize seminer var ?1 hafta kendi okulumuzu görmicez.
inşallh yeni eğitim yılında hamile görürüz seni.hepimizi canım arkadaşım....

Selam canlar hepinize hayırlı cumalar bu cuma gününün hürmetine rabbim hepinizin gönlünün muradını versin.benim kociş bugünde işe gitmedi akşam sahile gittik oraya armut koltuklarımızı götürdük kumsalda piknik yaptık sonra gece yarısı eve geldik sabahta eşim uyanamadı temiz hava çarptı sanırım şimdide annesini yolcu etmeye gitti kraliçemiz caprice gidiyor kocişini götürmüyor

helal olsun bidenemeeeeeeeeeeee
azminin mükafatını alıyorsun işte tebrikler bitanem
sen benden önce kupanı vermişsin
ama ben düzeni bozmayıp kupanı taktim ediyim yine

amanda aman kimler gelimiş topiğin baharı gelmiş hoşgeldin tatlım
tatilin huzurlu,mutlu veeeeee olsunnnnnnnn
aa çıkıcam diye yazı yazdım gene çıkamadım

aman da aman benim canlarımda buradaymış
teşekkürler bitanem hoşbuldum
saolll canımın içi inşşşşş...
off ya nezamandır sohbet edemiyoruz özledim seni valla
neyse canım sen işini yap sonra devam ederiz sohbetimize...

canım benimmmmm allah yardımcınız olsun...
inş bol bol spermleriniz bulunur
bu yaz bizim için heyecanlarla dolu olacak...
inş sonu hepsinin güzel olur da bol bol halay çekeriz

okudum canım bende heyecanlandım inan...
dua etmez olur muyuz tatlım...
rabbim yüzünüzü güldürsü inş

ah canm ben senin o kayınwaldene nediyeyim cahillik cok kötü bisey tatlm bizim sorunumuz eşim 4 yasndayken cift taraflı inmemis testis ameliyatı olmuş ondan şuanda azosperm ((((

Canımmm benimmm hoşgeldinnnnnn
Nasıldı bugünnnn nasıl geçtiiiii?
İnşaallhhh canımm benimmmm yeni dönemde hamiş olarakk başlarsınnnnnnnn inşş

hoşbulduk canım
günüm güzeldi bıdıklarımdan ayrılmak zor oldu
ben tedaviye başlıycam diye nasıl mutluyum tatile girmemizden...
onlarsa çok üzgünler anneleri geldi "evde ağlıyorlar tatil çok mu olacak biz öğretmenimizi özleriz" diye diyorlar...
kıyamam ben onlara yaaa
seneye yine benimlesiniz üzülmeyin dedim öptm kokladım gönderdim bıdıklarımı

selam canım iyiyim sen nasılsın
mesajını aldım canım ama cevap yazacaktım kaldı yazıcam ama ilk fırsatta...
canım bugün öğretmen arkadaşıma sordum müdür yetkili kendisi daha haberr yok 4+4+4 ile ilgili seminerden...
ilçede durumlar karışıkmış hiçbişey belli değil...
zümre günümüz belli değil ne olacak bilmiyoruz...
negüzel sizin belli olmuş...
aminnnnnnnnn bitanem allah razı olsun hepimiz hamiş oluruz inş

Arkadaşlarr size doyumm olmazz ama çıkmam gerekiyoooo
görüşürüzzz öpüyorummmm

Slm kızlar biliyorsunuz bugün topikten hazal16 nın eşi m.tese olcaktı hazalcım şimdi bana msj attı malesef sperm bulunamamış cok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah (((((

ahh canım yaaa çok üzüldüm
bana tel nosunu vermişti bende ona tabi...
haber veririm demişti ses çıkmayınca tedirgin olmuştum demek ki üzgündü ki yazamadı...
kıyamam yaaa allah yardımcılaır olsun rabbim sabır verin...
son değil bu tabiki nezaman ne olacağını ancak rabbim bilir...

slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin

slm canım hadi bakalım inş kontrolden mutlu bişekilde dönersin...
inş yumoşların kocaman olmaya başlamışlardır

canım hakkınızda hayırlısı olsun...
inş görüşmeniz olumlu geçer...
kullandıklarıda şifa olsun kocişine inş

canım arkadaşım hayırlı olsun bu yıl ki eğitim dönemini bitirdin artık hayırlısı ile tedaviye geldi sıra inşallah dediğin gibi yeni dönemde hamiş başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…