Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin

aferin sanaaaaaaaaa
rabbim duamızı kabul etsinnnnnnnn

Belki çok dertlisin.. Belli yeter bittim diyorsun..
Belki kendinden geçmişsin.. Belki agliyorsun..
DUY..! Rabbin sana söylüyor…sabredenlere mükafatlari hesapsız ödenecektir…
Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun…
Oysa…Rabbinin seçtikleri hep kiymetlidir…!

Buda hoşuma giddi paylaşmak istedimmmmm

yanıt verdiğiniz için teşekür ederim ikna etmeye çalışacam inşallah başarılı olurum ve inşallah burda ki arkadaşların hepsinin göbişleri dolar selam ve dua ile kalın.

canm hadi hayrlısı rabbim bol spermler nasib etsin insallah valla bizim ameliyat günüde yaklasyor düsündükce kalbim sıkışıyor heycandan tatlm sizin azo sebebi neydi???

kız aglattın beni bu aralar ben bittim diyordum
ama beni kendime getirdi bu yazı allah razı olsun senden
hakikaten bazen ben diyorum kaldıramayacağım çok yüküm oluyo artık bitiyorum
ama bak ne güzel yazmışsın cnm
rabbim hepimizi isyanlardan ( haşa ) korusun
eğer bilerek bilmeyerek yapıyorsak bizi affetsinnnnnnnnnnnn:26:

canm hadi hayrlısı rabbim bol spermler nasib etsin insallah valla bizim ameliyat günüde yaklasyor düsündükce kalbim sıkışıyor heycandan tatlm sizin azo sebebi neydi???

cnm allhım içine ferahlık gönlüne huzur versin
inşllh mutlu bi gün olsun senin içim ameliyat gününüzzz

Güle güle git bitanemmm özlicezz senii bu zaman zarfında.. Çok kaptırma kendini temizliğe falan mazallah benim gibi yamulursun Allah korusunnnnnnnnnn

Çoooook güzel bu meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Çok beğendimmmmmmmmmmm... Rabbim kaldırabileceği kullanrına acı verirmiş ve sınarmışş. Sevdiği kullarını sınava sokar ve onların yapabileceklerini görmek istermiş sevap kazandırmak için.. Rabbim bize sabırsızlığı nasip etmesin sabretmeyi öğretsin.. Acele kararlardan telaşlardan, bela ve husumetten, endişe ve çağresizliğe kapılmaktan korusun.. Sabredelim arkadaşlar inşallah ben yürekten inanıyorum ki Rabbim yüzümüzü güldürecek.. O isterse herşey olur yeterki biz de onun istediklerini isteyelim..

kızlarrrrrrrrr unuttum yazmayııııııı
sağolsun flazsk arkadaşımla konusurken hatırladım benım bugün tartılma günmdü
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
83 kilo ile başlayışımın da
81 kilo oldummmmmmmmm yani oleyyyyyyyyyyyyy
gidin kilocuklar gidinnnn sizi artık istemiyorummmmmmmmm
he bu arada kendime vereyim

Son düzenleme:
Güle güle git bitanemmm özlicezz senii bu zaman zarfında.. Çok kaptırma kendini temizliğe falan mazallah benim gibi yamulursun Allah korusunnnnnnnnnn

Sağollll bebeğimmmmmmm
ben oraya gidince işleri hallder hemen gelirim buraya
duramamkii zatenn bakmadan
yok cnm kaptırmam geçen epey kaptırmıştımm sonra eve gelince kaç gün belim ağrıdı
o yüzdenn dikkat ediyorummmmm..
sende dikkat ett tatlımmm yorma kendiniiii

canım bende heyecanlıyım bol bol okumaya çalışıyorum tatlım sizde okuyun İSMİ AZAM duasını tavsiye ederim nurdahcım bizim azo sebebini ne tese yapan dr dedi ne şimdiki dr umuz bilmiyorum bize genetik test yapmadılar canım benim ama eşim küçükken fıtık geçirmiş dr götürmemişler kaynanam cevizle kırk gün bağlamış bide övünerek anlatıyor uzman dr neyse kafasına çivi batmış enfeksiyon kapmış yine dr yok ama uzman kaynanam var bide ateşlenmiş tabi yine dr yok uzman kayganam var yani anlayacağın şuki herşey geçmiş başından bebeğimin tabi hersey neyse canım sizin sorun neydi bebeşimmm

slm kızlar herkese hayırlı cumalar bugün doktor kontrolüm war yumoşlarımı görmeye gidiyorum insallah herşey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Canımm inşş herşey yolundadırrr
İçini ferah tut...
Dularımm seninlee Allah yardımcın olsunnnnn..

kız uzman kaynanan bu derde çare bulamamışmı

canım bende heyecanlıyım bol bol okumaya çalışıyorum tatlım sizde okuyun İSMİ AZAM duasını tavsiye ederim nurdahcım bizim azo sebebini ne tese yapan dr dedi ne şimdiki dr umuz bilmiyorum bize genetik test yapmadılar canım benim ama eşim küçükken fıtık geçirmiş dr götürmemişler kaynanam cevizle kırk gün bağlamış bide övünerek anlatıyor uzman dr neyse kafasına çivi batmış enfeksiyon kapmış yine dr yok ama uzman kaynanam var bide ateşlenmiş tabi yine dr yok uzman kayganam var yani anlayacağın şuki herşey geçmiş başından bebeğimin tabi hersey ALLAH tan neyse canım sizin sorun neydi bebeşimmm

yok anam nerde o beni çıldırtmakta uzman ona diyoruzki anne dr diyoki sebebi bunlarda olabilir ama tabi hastalık bu RABBİM nasıl isterse öyle olur falan bu hiç kabul etmiyor o oğlunu tedavi etmiş offf sinirim bozuluyo yaaa zaten çok heyecanlıyım bunları hiç düşünmeyeyim boş vereyim dimi

yok anam nerde o beni çıldırtmakta uzman ona diyoruzki anne dr diyoki sebebi bunlarda olabilir ama tabi hastalık bu RABBİM nasıl isterse öyle olur falan bu hiç kabul etmiyor o oğlunu tedavi etmiş offf sinirim bozuluyo yaaa zaten çok heyecanlıyım bunları hiç düşünmeyeyim boş vereyim dimi

kızlar ben çıkıyorum cuma saati girmeden temizliğimi yapıyım
gene görüşürüz sizlere bayılıyorum canlarım hepinizi

selam canlar
hayırlı cumalar hepinize...
rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin inş
nasılsınız bugün kızlar ??
ben çok mutluyum tatile girdimmmmm
bu tatil benim bebişime kavuşmam için bi adım daha atacağım fırsatı yaratacak bana
inş yeni eğitim öğretime hamiş olarak başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…