merhaba kızlar ben geldim ama siz kayboldunuz değil mi?çok özledim sizi.
merhaba kızlar ben geldim ama siz kayboldunuz değil mi?çok özledim sizi.
Merhaba canımm hoşgeldinnn
ben burdayımmmmmmm
kimsecikler olmuyoo zatenn haftasonuyaaa
bizde senii özledikkkkkkkkk
ben iyiyimm cnm sen nasılsınn
Hosgeldin mercan galiba kimse yok :))Nasilsin??
canım benim kimsecikler yazmıyor tek mi kaldın seneve yeni geldik.çok şükür kisti aldırdım.doktor,başka sorun görünmüyor.kendini ne zaman hazır hissedersen gel dedi.eşimin doktoruda karyotip gnetik testi yapalım demişti.burda yaptıramayınca istanbul yolu gözüktü.gidip geldik çok şükür.heyecanlı ve yorucuydu ama mutlu ayrıldım.çok şükür.
canım fark etmemişim kusura bakma iyiyim sen nasılsın
Iyim canim vallah ne olsun bende bi kafa dagitmak icin buraya bi kayit olim dedim canim cok sıkın ne bilim sormasi ayip olmazsa senin ne sorunun var??
hayırdır arkadaşım kafa dağıtmak derken sorununuz azosperm mi yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsuun anlamadım.
Evt cnm yaa tek kaldımm bugünn kimseyle denk gelemedikk bi türlüüü
Çok şükürr cnmm kistinidee aldırdınn kurtuldunn nasıll .canın acıdımıı..
iyi cnm yorucuu geçmiş ama mutlu ayrılmışsın yaaa sevindimmmmm.
İnan hiç bişey duymadım.anestezi almaktan korkuyordum masaya yattığımda heyecanımı anlayıp konuşturmaya çalıştılar.benim eşim varikosel ameliyatı olduğunda belden uyuşturulmuştu. hisstmişti ve hemen genel anestezi vermişlerdi.bundan bahsettim.birde uyanmamaktan korkuyorum dedim güldüler.güzel şeyler düşün dediler.bir dua okuyayım dedim ayaklarımı bağlıyorlardı.duaya başladım ama sonrası yok bendeküt gitmişim.odaya geldiğimde hala uyanmamaktan korkuyorum eşim gibi olmaktan korkuyorum diye sayıklamışım. benle çok dalga geçtiler.hafif lekelenme oldu başka ağrı sızı hiç bişey yok çok şükür.
Evet canim azoospermdir sorunumuz ama yiprandim artik kafa dagitmakla onu kast etmistim iste etrafindakiler insani cok etkiliyor ayni evde bebeklerle yasamak ne bilim beni cok yoruyor sizde öyle birsey yokmu acaba ben tekmiyim yorulan cok merak ediyorum
İnan hiç bişey duymadım.anestezi almaktan korkuyordum masaya yattığımda heyecanımı anlayıp konuşturmaya çalıştılar.benim eşim varikosel ameliyatı olduğunda belden uyuşturulmuştu. hisstmişti ve hemen genel anestezi vermişlerdi.bundan bahsettim.birde uyanmamaktan korkuyorum dedim güldüler.güzel şeyler düşün dediler.bir dua okuyayım dedim ayaklarımı bağlıyorlardı.duaya başladım ama sonrası yok bendeküt gitmişim.odaya geldiğimde hala uyanmamaktan korkuyorum eşim gibi olmaktan korkuyorum diye sayıklamışım. benle çok dalga geçtiler.hafif lekelenme oldu başka ağrı sızı hiç bişey yok çok şükür.
canım hepimiz zaman zaman çok kötü oluyoruz ama burda dertleşip teselli buluyoruz.çok şükür bizim artık düşük sayıda da olsa sperm üretimimiz var.Allah yardımcın olsun.moral çok önemli.kendi kendimizin psikoloğu olup ayakta durmamız şart.
Çook iyi cnmm hiçbişeyy hissetmemişsinn....
o uyanmamaktanda bende korkarımm aslındaa benimde yumurtalarım toplandığındaa ilk defa narkozz almıştımm
masaya yattığımdaa sakindimm hemşire bana uyuyalımmı dedii bende zaten bi gece öncesii ne olcak diyee düşünmekten uyuyamamıştımm
o yüzdenn uyuyalım dedimm
sonra birdenn ayaklarımdan yukarı bişeyy olmaya başladı vee daha dua okurkenn gitmişimmm uyandırırkende sakin uyandımm hemşire bana sesleniyoduu uyanmam içinnn öle iştee
cnm benimde hafif lekelenmem olmuşştuuu..
...insan korkuyoyoo işte ister istemezzzz neer düşünüyoo
bende ilk kez narkoz aldım ama inan uyuşma nerden başladı onu bile hatırlamıyorum.15 saatlik yoldan yeni gelmiştim her tarafım zonkluyordu.bana iyi geldi narkoz. dinlenmiş uyandım her yolculuk sonrası alabilirimçok korkmama ve hiç binmemiş olmama rağmen eşimin ısrarıyla dönüşte uçakla döndük.geçen hafta 30 saat yoıl gittik birde çarşamba günü 15 saat.eşim yeter artık senin mi canın kıymetli diye resti çekti.mecbur kaldım ama değdi.
Tabikide ama sen hergün senin olmayan bebeklerle yatip kalkiyormusun ?? Sen hergün bir annenin bebegine ben sana ölürüm sana kurban olurum iyiki varsin deyisini duyuyormusun?? Etrafimda cok anlayissiz insanlar var maf oluyorum ölüyorum resmen dayanicak gücüm kalmadi kurban oldugum allahim bizlere sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?