Canim benim ya allah yardimcin olsun bu düsüncelerine hayran kaldim belki benden yasca daha büyüksün ve daha olgun düsünebiliyorsun. İnanamicaksin ama hergünün olsaydi ne olurdu esimle birbirimizi cok seviyoruz acaba cocugumuz olsaydi dahada cok sevinirdik mutlu bi aile olurduk bilmiyorum bu cocuk konusunda bi türlü olgunlasamadim yapamiyorum 1 dakika unutsamda diger 23 saat ve 59 dakika aklimda inanirmisin
antalya da nerede tedavi olacaksınız??
canım,teşekkür ediyorum güzel sözlerine ama bence bunun olgunlukla alakası yok. bu hepimizin hayatında zaman zaman karşımıza çıkan baskın duygular.yaşanacak ve yaşanmalıda.hepimiz yaşıyoruzda.sadece hayatımızı olumsuzlaştırmasına izin vermemeliyiz.çocuğumuz yok diye kendimizi biz dışlarsak bunu kullanmak isteyen canımızı yakmaya çalışan düşüncesizlere çok iş çıkar.yapma böyle kendini hasta edersin.sen moralini yüksek tut.elinden geleni yap ve takdiri Allaha bırak.zamanı gelince her şey olur.bu bizim sınavımız sabırla aşacağız rabbim sabrımızın mükafatını verecek.
Canim inan ki herseyin farkindayim bunu bir sinav olgunada herseyi kurban oldugum allahim istedigin icin böyle olduguna yani hersey ne dersen farkindayim sadece gücüm yetmiyor yani nasil anlatsam bilmiyorum hayatin benim icin anlami yok cocugum yoksa inanki cocuklari sevdigim kadar hic birseyi sevmiyorum inanki sümüklü bir cocuk yollda gördügüm zaman bile icim yaniyor sevesim geliyor. yarabbim bizi böyle sinamasin kurban oldugum dayanicak gücüm kalmadi biliyorum bende daha zor durumda olanlar var ama malum cok duygusal oldugum icin dayanamiyorum her insan bir degilki hepimiz farkliyiz birisi icine atar ötekisi aglar bende aglayanlardanim birisi bana bebek degidi zaman kacip agliyorum cok zor ya vallah allahim hepimize sabir versin
canım tabiki farkındasın ama bu duygularını biraz daha kontrol altında tutmaya çalış.inan senin sağlığın için diyorum.istiyorumbebeğimi arkadaşımız kaç sene sonra sabrının mükafatını aldı.lütfen kendini bu kadar üzme.biraz akışına bırak olayları.tabiki hepimiz farklıyız ama ağlayan sadece sen değilsin çözüm olsa herkes günlerce ağlar emin ol.belki bende yarın senin şu anki ruh halinde olucam ve sende bana burada bana teselli vereceksin.hergün çok mutlu olamıyoruz ki.
Allah içine ferahlık versin canım.şimdi tedavine odaklan güzel şeyler düşün.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım,inan bir çoğumuz benzer durumdayız.ben daha hiç denemedim ilk kez tedavi olucaz.maddi manevi zor bir süreç.Allah kolaylık versin hepimize.inşallah bundan sonra bol bol dertleşiriz bizimle paylaşırsın burda olur mu canım.iyi geceler
günaydın kızlar
rabbim öncelikle bizlere ve eşlerimize sağlık versin
rabbim okadar zor imtihanlardan geçirriyorki bazen diyorumki
çocuğumuz olmamasındada vardır bir sebep
bir kaçgündür pek iyi değilim
bir arkadaş kardeşi yakından tanıyıp iç içe olduğumuz bir aile nin oğlu araba kazsında öldü
34 yaşında evli 6 yaşında bir kızı var ve karısı hamile
elazığda oldu ailem gitti taziyeye çok zor ayakta duruyorlrmış
karısı haberi aldıktan bir gün sonra doğum yaptı
işte arkadaşlar dua ederken hayırlısından öteye gitmeyelim omadığında vardır bir sebep diyelim
rabbim bizi eşlerimizi ve cümlesini kötlüklerden korusun amin
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :79:Herkese hayırlı pazarlarrrrr
günaydın kızlar
bir arkadaş kardeşi yakından tanıyıp iç içe olduğumuz bir aile nin oğlu araba kazsında öldü
işte arkadaşlar dua ederken hayırlısından öteye gitmeyelim omadığında vardır bir sebep diyelim
günaydın kızlar
Canımm yaa üzüldümm gerçektenn çook zor bi durummmm
Allah rahmet eylesinn
Ailesine ve eşine sabırr versinnn
herşeyin hayırlısınıı istemek lazımmm her zaman söylediğimiz gibi hayırlısı olsunnn
Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn onlara sağlık sııhat versinnn...
Allah sabır versin canım.benimde öğretmen arkadaşımın eşi beyin kanamasından öldü bu sene.çok zor sahip oldukları 3 yaşında bir evlatları vardı.evladına doyamadı.İsterken gerçekten hakkımızda hayırlısı diye istmeliyiz.Rabbim kimsenin başına vermesin.duana çok içten amin diyorum.çok doğru söylüyorsun.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldi aynı durumdayız dertleşiriz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?