slm kızlar doktora gittim bugun çok üzüldü hastahanece herkes .sizden kesin gebelik bekliyorduk dedii hepsii..
doktorumuz sakın üzülmeyin sizin çocugunuz olacak eninde sonunda allahın izniyle dedii..moralim çok iyi temmuzda trasnferim olcak..
kafama takılan herşeyi sordum 1.5 saatlik yol gitmiştim transferden sonra bide 1. gün sıçradım yerimden bundan dolayı ttutmadımı diye sordum doktorum gülerek koca karı laflarıyla kafanı karıştırma eger yatmayla olsaydı biz hastalarımıza hiç kalkmadan 15 gün yatın derdik dedii..ama içiniz rahat etsin diye trasnfer günü hastahane kapana kdr yatarsınız kalkmadan ogun size otel ayarlarız 1 gecede otelde kalın eve gidin dedii..ama sırf içiniz rahat etsin diye yoksaaa bana kalsa hastahanede 1 saat yatın gidin dedii..
garip bi huzur ve mutluluk var... olana kdr deniycezzz çok şükür deneme şasnzımız varyaaaaaaa bu bile mutlu olmaya deger..
allahımmmmm hepimizin yardımcısı olsun
Sukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm)
Evt cnm uyuyosunn bi güzellll hemencikk
iyi yapmışsın cnm tabiki uçakla gelmeklee 30 saat ne demekkk tatlımmm
çook yorucu olurrr bilirimm bende memleketlere gdidiiğimizdee bizdeee o kadar uzun yolculuk yaparızz
iyi yapmışş eniştee vallaa...
canım,ben anasınıfı öğretmeniyim.hergün 25 çocuğu anne ya da babası öpüp koklayarak bırakıyor.belki bu yüzden bazı şeyler çok canımı acıtmıyor.alışkınım.belki benim kaderimde bu duyguyu tatmak yok.hayırlısıysa ver rabbim diyorum.bilerek can yakanlar olmuyor değil ama ne yapayım bazen ağlayıp bazen hayaller kurup geçiştiriyorum günleri.öyle her an hayatımı sadece çocuk istiyorum diye düşünerek geçirmiyorum valla.yoksa kafayı yerim ben.
tedavıye nerde basladınız acaba aynı durumdayız ve umudumu kaybetmek uzereymm
slm kızlar doktora gittim bugun çok üzüldü hastahanece herkes .sizden kesin gebelik bekliyorduk dedii hepsii..
doktorumuz sakın üzülmeyin sizin çocugunuz olacak eninde sonunda allahın izniyle dedii..moralim çok iyi temmuzda trasnferim olcak..
kafama takılan herşeyi sordum 1.5 saatlik yol gitmiştim transferden sonra bide 1. gün sıçradım yerimden bundan dolayı ttutmadımı diye sordum doktorum gülerek koca karı laflarıyla kafanı karıştırma eger yatmayla olsaydı biz hastalarımıza hiç kalkmadan 15 gün yatın derdik dedii..ama içiniz rahat etsin diye trasnfer günü hastahane kapana kdr yatarsınız kalkmadan ogun size otel ayarlarız 1 gecede otelde kalın eve gidin dedii..ama sırf içiniz rahat etsin diye yoksaaa bana kalsa hastahanede 1 saat yatın gidin dedii..
garip bi huzur ve mutluluk var... olana kdr deniycezzz çok şükür deneme şasnzımız varyaaaaaaa bu bile mutlu olmaya deger..
allahımmmmm hepimizin yardımcısı olsun
tedavıye nerde basladınız acaba aynı durumdayız ve umudumu kaybetmek uzereymm
çok şükür canım seninde tekrar deneme fırsatın var.ne söz vermiştin önce sakinleşip kafanı toplayacaktın.olumsuz düşünmek yoktu unutma tamam mı?endişelerini paniğe dönüştürmeyeceksin değil mi?
canım,ben anasınıfı öğretmeniyim.hergün 25 çocuğu anne ya da babası öpüp koklayarak bırakıyor.belki bu yüzden bazı şeyler çok canımı acıtmıyor.alışkınım.belki benim kaderimde bu duyguyu tatmak yok.hayırlısıysa ver rabbim diyorum.bilerek can yakanlar olmuyor değil ama ne yapayım bazen ağlayıp bazen hayaller kurup geçiştiriyorum günleri.öyle her an hayatımı sadece çocuk istiyorum diye düşünerek geçirmiyorum valla.yoksa kafayı yerim ben.
hb.canım aynen eşimde bende görevliydik.yarında görevliyiz.
sınavdan çıktık kocişle yemek yedik
eve geldik.biraz temizlik yaptım.terkemiz oldu evim
anlıcan yoğundu.
mesajın geldi canım .teşekkür ederim.polene şimdiden başla canım.2 ay yenmesi gerekiyormuş en az.
kocişten pc yi kaptım sizinle sohbet edeyim dedim.topiksiz olamıyorsunn bakıyorum diyor kociş
mercancım nsln tedavi nsl gidiyor
iyi geceler kızlarrrr
Ben çıkıyorumm
kızlar bu ay kimler tedavi olacak nurdah ve bbm arkadaşlar var demi başka kim var arada gelmiyorum kaçırmayayım kimlerin oldugunu dua ediyorum özellikle nicklerini söyleyipp
kızlar bu ay kimler tedavi olacak nurdah ve bbm arkadaşlar var demi başka kim var arada gelmiyorum kaçırmayayım kimlerin oldugunu dua ediyorum özellikle nicklerini söyleyipp
Canim bende bu ayin sonunda antalyada tedavi olucam hayirlisiyla
Allah senden razi olsun allah kabul etsin bende sizlere dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?