Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tedavıye nerde basladınız acaba aynı durumdayız ve umudumu kaybetmek uzereymm

hay maşallah..
Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inş...
halaya devam edeyimmiiiii.........64:::64:

çaktırmadım ama bende içimden iyki bana kızdı dedim.o sinirle korkuya dair hiç bişey hisstmedim.biraz önce yanıma gelmiş diyor ki ben senden daha çok korktum.kalp felan vurur vicdan azabı duyarım.ailesi sen niye zorladın derse diye çok korktum diyor.

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum..
ve aynı senin gibi geçiştiriyorum..
bazen patlamıyor da değil ama geçip gidiyor işte.
Allah dağına göre kar verir canlarım..
hiç cannızı sıkmayın.
iistiyorumbebeğimin 20 yıl sonra bebeği olacaksa Allahın izniyle hiçbirimiz umudumuzu kaybetmemeliyiz bence..

malatya dogu fertilde cnmm..sizin durumunuz tam olarak ne..daha demin yazını okudum..nolur umutsuzluga kapılma bak gecen ay 4 kişi tedavi oldu ve 4 kişide sperm çıktıııı
sizdede çıkcak inş umutsuz olmaa

çok şükür canım seninde tekrar deneme fırsatın var.ne söz vermiştin önce sakinleşip kafanı toplayacaktın.olumsuz düşünmek yoktu unutma tamam mı?endişelerini paniğe dönüştürmeyeceksin değil mi?

yok cnm bnmmm kafamı topladım mantıklı düşünüyorum artıkkk gereksiz şeylere takılmıycam sperm bulundu ya artık olana kdr denerimmm biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim inş sonunuda iyi eder..
gercekten moralim çok iyi kötü düşünmüyorum düşünmüycemdeee söz veriyorum hepınizeee..olana kdr denerizzz yeterki sperm yumurta olsunnn :)
gecen trasnfer boyunca hep umutsuzdum ve gerçekten doktorlar bile şaşırdı gebelik nsl olmaz diye... belkide benim olumsuzlugumdan dolayı böle oldu kimbilir....yani içimdeki güzel duyguları anlatamıyorum yanımda olsan saırlrıdım falannn :)nekdr çok ister nekdr çok umutlu olursan rabbimmmm okdr nasip eder buna inanıyorum artık olumsuzluga yer yok:)

mercancım nsln tedavi nsl gidiyor

kızlar bu ay kimler tedavi olacak nurdah ve bbm arkadaşlar var demi başka kim var arada gelmiyorum kaçırmayayım kimlerin oldugunu dua ediyorum özellikle nicklerini söyleyipp

kızlar bizde görevliydik koçişle yarın görevimiz yok temizlik yapacağız

mercancım nsln tedavi nsl gidiyor

canım mutlu ve umutluyum.minikgelinin dediği gibi yumurta ve sperm olsun yeterki. her zorluğu aşmaya razıyım.kisti aldırdım.aşama aşama ilerliyorum. bazen hastane ile randevu ve sonuçları almada sıkıntı yaşasamda merkezden memnunum.sen nasılsın?emre beyle görüştünüzmü neler yapıyorsun?

Son düzenleme:
kızlar bu ay kimler tedavi olacak nurdah ve bbm arkadaşlar var demi başka kim var arada gelmiyorum kaçırmayayım kimlerin oldugunu dua ediyorum özellikle nicklerini söyleyipp

aşkitom dualarn icin cok teskkür ederim ama gercek ismimle dua et bari ismimi biliyorsun:))) tatlm doktorunun dediklerine cok sewindim ins.bu sefer olucak tatlmm dualarmdasn

ayyy canımmm benim RABBİM cümlemizin muradını versin bende seni an be an takip ettim ben zaten salı gecesi herkesten bir yasin okumalarını istiyicem inşlh şifa niyetine arkadaşlarım okursa çok sevinirim neyse senin gelişmelerde çok güzel olcağına inanıyorum canımm

Canim benim ya allah yardimcin olsun bu düsüncelerine hayran kaldim belki benden yasca daha büyüksün ve daha olgun düsünebiliyorsun. İnanamicaksin ama hergünün olsaydi ne olurdu esimle birbirimizi cok seviyoruz acaba cocugumuz olsaydi dahada cok sevinirdik mutlu bi aile olurduk bilmiyorum bu cocuk konusunda bi türlü olgunlasamadim yapamiyorum 1 dakika unutsamda diger 23 saat ve 59 dakika aklimda inanirmisin

gerçek ismimiz olmayınca olmazmı yaaa sonuçta nikimde benim adım nurdah cım içime kurt düşürdün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…