Selinim cok güzel şeyler söylemiş doktorunuz cok sevindim insallah normal yoldan çıkışınızda olur rabbim muradını versin insallah
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH RABBİM KORKTUKLARINDAN EMİN EYLESİN HERGÜN YENİ SIKINTI VE HASTALIKLAR ÇIKIYOR ÜZME KENDİNİ İNŞALLAH RABBİM DERDİNİ VERDİĞİ GİBİ DERMANINI DA VERMİŞTİR.EŞİN ÖNCELİKLE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN SONRA BEBİŞİN GELİR ALLAH'IN İZNİYLE BENİM BİR KOMŞUMUN 10 SENEDİR ÇOCUĞU OLMUYORDU SON ZAMANLARDA DÜŞÜP DÜŞÜP BAYILINCA ONU DOKTORA GÖTÜRMÜŞLER DOKTOR BEYNİNDE BİR SIVININ FAZLA SALGILANDIĞINI BUNUN İÇİNDE TEDAVİ OLMASINI SÖYLEMİŞ VERDİĞİ İLAÇLAR ONU DAHA ÇOK HASTA EDİYORMUŞ VE BAYILMALARI ARTINCA DOKTORA GİTMİŞ DOKTOR KAN TESTİ YAPALIM BAKALIM EĞER BİRAZ DÜZELME VARSA İLACI KESERİZ DEMİŞ VE KAN TAHLİLİNDE DOKTOR GEBELİĞEDE BAKTIRMIŞ ÇÜNKÜ O İLAÇLAR BAYILMASINA SEBEP OLMAZMIŞ AKSİNE VÜCUT DENGESİNİ SAĞLAMAK İÇİNMİŞ.EN SONUNDA NE OLDU BİLİYORMUSUN 10 SENENİN MÜKAFATI OĞLUNU ŞİMDİ KUCAĞINA ALDI.İNŞALLAH SİZİN SONUNUZDA MUTLULUK OLUR
canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir
Hoşgeldinnn nasılsın canım görüşmeyeli,bende bugün faceden resimlerine bakıyordum
sendende bütün arkadaşlardanda allah razı olsun canım kolona gittik muayene etti ordan emar verdi biraz kolon bize külfetli geldi
bizde büyükçekmeceye gittik ordanda esenyurt devlete gönderdiler orda emar günü verildi
ve şimdi eve geldik yarın emar çekilecek sonuç bir kaç gün sonra belli olacakmış inş temiz çıkar bu arada eşim böyle hastalanınca hemen saraçoğlunu aradım
eşimin bu durmu olunca aşırı ateşlendiğini söyledim oda şu an elinizdeki kürleri yapmayı bırakın ve 15 gün lahana kürü önerdi ve eşimin durumunu anlatınca ben senin eşin durumunu buldum dedi ve lahana kürünü verdi dediki eşin de toplar damarlarda kan dolaşımı olmaya bilir buda sperme engel olabilir dedi bilmiyorum canım bakacaz göreecez bu lahana kürünü verince dediki sen bana çok bana dua edeceksin canım böyle işte
hb cnm iyiyim sen nasılsın?
başın sağolsun halan vefat etmiş..
benim net resimlere bakarken sorun çıkarıyor bana, donduruyor face ama ben de gördüm seniçok hoş çıkmışsın cnm
teşekkür ederim canımEvet bu arada halama çok üzüldüm ama Rabbim elden ayağa düşürmedi tek tesellimiz bu.Sende süpersin buluşalım birgün ayarlayalımda
komşum benim ya tedaviniz uzamış ama hayırlısıyla inş doğal yoldan spermlerinizde çıkış olur...en azından tedaviniz aksiliklerden dolayı uzamamış bunada şükür)
tedavi uzadı kelimesi bana ağır geliyor bazen benimki hep uzadığından aksiliklerden dolayı...
inşallah canım rabbim duysun sesini yarın gidip ultrason çektirecek onun sonucuna göre doktor tekrar parça alabilir inşallah sonucu temiz çıkar.evet canım analarımız baş tacımız biz onlarsız yarım kalırız ben eşimle sırf annem istedi diye evlendim çok iyi birisi evlen dedi bende annem üzülmesin diye evlendim sonra çocuğumuz olmayınca annem çok üzüldü benim yüzümden çocuğu olmayan biriyle evlendin dedi bende anne sözü dinleyen çocuğun sırtı yere gelmez eşim çok iyi inşallah senin dualarınlada evladıma kavuşurum dedim inşallah rabbim annemede eşimede şifa versin çocuğumu kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallahbaharrrrrrr haydi gel artık merak ettim seni.inşallah her şey yolunda gitmiştir.:106:
Vck,allahın izni ile annenin daha güzel haberlerini alıp bizimle paylaşacaksın.bu arada bende seve seve canı gönülden duana katılırım.sana o zaman söylememiştim ama benim değil annemin adına okuyun dediğinde az ağlamamıştım.analar evlada evlatlarda analara kıyamaz.allah başımızdan eksik etmesin.
canım benim allah razı olsun bahar zaten sağolsun paylaştı rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsuncanım,bahar ayarlar elbet.o da söylemişti.bu aralar yoğun galiba sıkıştırmak istemedim sadece
sen nasıl istersen canım.ben okuyabilirim.inş.dualarımız bizi bir yerlere getirecek.
Bahar inş mutlu haberle döner de.....
canım benim hadi gözün aydın kul bir işe başlayınca mevlam yardım edermişsaol bitanem allah razı olsun
Sizin dualarınız sayesinde işlerimiz hep rast gidiyor
Allahın izniyle rapor işimizide hallettik...
Artık geriye sadece istanbula gelip tedaviye başlamak kaldı
Canım senin duaları unutmadım aklımda...
Ama dün listeni bilerek paylaşmadım...
çünkü zcunun duasını okuyacak olan 5 arkadaştan haber alamamıştım...
Iyice karışıklık olmasın diye 1 gün daha beklemek istedim...
Ama sadece enfal haber verdi okunuğunu...
Neyse artık ben senin listenide paylaşıcam...
Kimsenin okumayacağını düşünmüyorum...
Eksik tefriciyelerinde okunduğunu haber verirler arkadaşlar inş...
allah razı olsun canım benim adım remziye canım sayı önemli olduğu için karışıklık olmamasından dolayı bahar liste yaptı ve herkese eşit miktarda tefriciye dağıttı.ama ben okumak istiyorum dersen okumak istemeyen birinin duasını sen okuyabilirsin yada ben kendi adıma okumam sen benim duamıda okursun nasıl isterseniz öyle yaparızbende okuyabilirim arkadaşım senin için isim neydi ve kaç tane ben daha yeni girdim buraya bana bilgi verirseniz bende okuyabilrim
HERKESE İYİ UYKULAR CANLARIM BEN ÇOK ENDİŞELİYİM YARIN ANNEMİ DOKTORA GÖTÜRÜCEM İNŞALLAH SİZİNDE DUALARINIZLA RABBİM ANNEME ŞİFA VERİR BİZİ KORKTUKLARIMIZDAN EMİN KILAR.VE SONRASINDA KENDİM İÇİN KOŞUŞTURMAYA BAŞLARIM BENDE BİR AN EVVEL TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIP SİZİN GİBİ GÜN SAYMAK GEBELİK TESTİ YAPIP HALAYLAR ÇEKMEK İSTİYORUM İNŞALLAH RABBİM HAYALLERİMİZİ GERÇEK KILAR
gözünaydın cnm benimmmmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy raporda olduuuuuuuuuuuuu
hadi istanbul yolcuları kısa süre sonra burdasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım gözün aydın.bebişlerine biraz daha yaklaştın inş.
ALLAH bütün işlerini böyle kolay etsin.hamileliği sana ve hepimize nasip etsin.amin
telefonu kaç defa elime aldım bıraktım aramak için seni.
rahatsız ederim tam işleriyin ortasında ararrım diye vazgeçtim.
nneyse ki mutlu döndün.:21.
tatlm hadi gözün aydın hayrlı olsun raporun ins. rabbim .her işini rast getirsin insallah
Cok sükür canim allahim insallah tez vakite seni bebisine kavustursun bizleride beraber
hayırlı olsun raporunuz heyetten geçmiş inş. tek raporla hamile kalırsın....
canım hayırlı olsun raporun inş raporun kolay olduğu gibi bebşinde çok kolay bir şekilde sana kavuşur amni
canım benim hadi gözün aydın kul bir işe başlayınca mevlam yardım edermiş
dualarımızla bir nebze olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
hayırlısıyla raporunuzu alacak ve bebişine hamile kalacaksın inşallah
canım benim duanın acelesi yok düşünmeniz bile beni çok mutlu etti sağolsun oknk ,denizbulut,mercan,çiçek,sen,mixer ve adı aklıma gelmeyen birçok kişi okumak istediklerini söylediler
içinizden gelerek dua etmeniz beni çok mutlu etti okumasanız bile önemli değil düşünmeniz bile yeter
Kızlar bugün yine randevumuz vardı ben diğer ay mikroteseyi beklerken ,doktor tarihi uzattı.İlk olarak ilaç tedavisi yapcak ,ilk etapta klomen verdi,bir ay sonra hormon testlerine göre ilaçları dozajları değiştirecekmiş.İlaç tedavisi yaklaşık 5ay sürecek dedi.Belki mikroteseye gerek kalmadan sperm bulabiliriz dedi,bulamazsakda mikrotesede kaliteli sperm bulma şansımız fazlasıyla artar dedi.İlk başta ilaçlarla devam edeceğiz ve her ay kontrollerle tedavi ve dozajları değiştirebilirz dedi.Hemen mikrotese yapmam dedi,önce şansımızı artıralım sonu hüsran olmasın dedi.Belki de mikroteseye gerek kalmayacakmış:)))Bu doktorun referansını bana veren doktorlar gerçektende ciddilermiş demekki,çok ilgili ve süreci anlatıyor,yani açıkça söylüyor herşeyi,ilk başta ilaç kullandırmadan ve nasıl etki ettiğini görmeden sizi mikrotese olayına soksam ve sonuç hüsran olsa manevi maddi zararları olur diyor.Şimdi umutla 5 ay ilaç tedavisini bekliyoruz,belki mikroteseye gerek kalmayacak ama mikrotese olsa bile kaliteli sperm bulma şansımızın yüksek olduğunu duyunca çokkk sevindim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin katında,sağlıklı bebişlerimiz olsun.AMİN
çok sevindim canım,ne güzel herşey yolunda gitmiş,İnşallah sonu çokkkk güzel olacak,kavuşacaksın bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?