Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sendende bütün arkadaşlardanda allah razı olsun canım kolona gittik muayene etti ordan emar verdi biraz kolon bize külfetli geldi
bizde büyükçekmeceye gittik ordanda esenyurt devlete gönderdiler orda emar günü verildi
ve şimdi eve geldik yarın emar çekilecek sonuç bir kaç gün sonra belli olacakmış inş temiz çıkar bu arada eşim böyle hastalanınca hemen saraçoğlunu aradım
eşimin bu durmu olunca aşırı ateşlendiğini söyledim oda şu an elinizdeki kürleri yapmayı bırakın ve 15 gün lahana kürü önerdi ve eşimin durumunu anlatınca ben senin eşin durumunu buldum dedi ve lahana kürünü verdi dediki eşin de toplar damarlarda kan dolaşımı olmaya bilir buda sperme engel olabilir dedi bilmiyorum canım bakacaz göreecez bu lahana kürünü verince dediki sen bana çok bana dua edeceksin canım böyle işte

Cok sükür canim allahim insallah tez vakite seni bebisine kavustursun bizleride beraber

Hoşgeldinnn nasılsın canım görüşmeyeli,bende bugün faceden resimlerine bakıyordum

hb cnm iyiyim sen nasılsın?
başın sağolsun halan vefat etmiş..
benim net resimlere bakarken sorun çıkarıyor bana, donduruyor face ama ben de gördüm seni çok hoş çıkmışsın cnm

geçmiş olsun cnm Allah eşine şifa versin..inş. verdiği kürler işinize yarar..

canım hayırlı olsun raporun inş raporun kolay olduğu gibi bebşinde çok kolay bir şekilde sana kavuşur amni

hb cnm iyiyim sen nasılsın?
başın sağolsun halan vefat etmiş..
benim net resimlere bakarken sorun çıkarıyor bana, donduruyor face ama ben de gördüm seni çok hoş çıkmışsın cnm

teşekkür ederim canım Evet bu arada halama çok üzüldüm ama Rabbim elden ayağa düşürmedi tek tesellimiz bu.Sende süpersin buluşalım birgün ayarlayalımda

komşum benim ya tedaviniz uzamış ama hayırlısıyla inş doğal yoldan spermlerinizde çıkış olur...en azından tedaviniz aksiliklerden dolayı uzamamış bunada şükür )
tedavi uzadı kelimesi bana ağır geliyor bazen benimki hep uzadığından aksiliklerden dolayı...

teşekkür ederim canım Evet bu arada halama çok üzüldüm ama Rabbim elden ayağa düşürmedi tek tesellimiz bu.Sende süpersin buluşalım birgün ayarlayalımda

en güzel ölüm elden ayakdan düşmeden ölmek ama ne bileyim insan zamanı değildi diyip üzülüyor işte
hı buluşalım cnm bizde koyarız artık facemize fotomuzu )

Evet ama doktor böyle uygun gördü,bir bildiği vardır heralde,5-6 ay bekleyeceğiz artık inşallah sonu güzel olur,birde doğal yoldan olursa ama sonuçta tedaviden sonra doğal yoldan olmasa bile mikrotesede tedaviden sonra şansımız daha çok olacakmış,napalım artık sabredeceğiz

inşallah canım rabbim duysun sesini yarın gidip ultrason çektirecek onun sonucuna göre doktor tekrar parça alabilir inşallah sonucu temiz çıkar.evet canım analarımız baş tacımız biz onlarsız yarım kalırız ben eşimle sırf annem istedi diye evlendim çok iyi birisi evlen dedi bende annem üzülmesin diye evlendim sonra çocuğumuz olmayınca annem çok üzüldü benim yüzümden çocuğu olmayan biriyle evlendin dedi bende anne sözü dinleyen çocuğun sırtı yere gelmez eşim çok iyi inşallah senin dualarınlada evladıma kavuşurum dedim inşallah rabbim annemede eşimede şifa versin çocuğumu kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
canım benim allah razı olsun bahar zaten sağolsun paylaştı rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun
canım benim hadi gözün aydın kul bir işe başlayınca mevlam yardım edermiş
dualarımızla bir nebze olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
hayırlısıyla raporunuzu alacak ve bebişine hamile kalacaksın inşallah
canım benim duanın acelesi yok düşünmeniz bile beni çok mutlu etti sağolsun oknk ,denizbulut,mercan,çiçek,sen,mixer ve adı aklıma gelmeyen birçok kişi okumak istediklerini söylediler
içinizden gelerek dua etmeniz beni çok mutlu etti okumasanız bile önemli değil düşünmeniz bile yeter

bende okuyabilirim arkadaşım senin için isim neydi ve kaç tane ben daha yeni girdim buraya bana bilgi verirseniz bende okuyabilrim
allah razı olsun canım benim adım remziye canım sayı önemli olduğu için karışıklık olmamasından dolayı bahar liste yaptı ve herkese eşit miktarda tefriciye dağıttı.ama ben okumak istiyorum dersen okumak istemeyen birinin duasını sen okuyabilirsin yada ben kendi adıma okumam sen benim duamıda okursun nasıl isterseniz öyle yaparız

HERKESE İYİ UYKULAR CANLARIM BEN ÇOK ENDİŞELİYİM YARIN ANNEMİ DOKTORA GÖTÜRÜCEM İNŞALLAH SİZİNDE DUALARINIZLA RABBİM ANNEME ŞİFA VERİR BİZİ KORKTUKLARIMIZDAN EMİN KILAR.VE SONRASINDA KENDİM İÇİN KOŞUŞTURMAYA BAŞLARIM BENDE BİR AN EVVEL TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIP SİZİN GİBİ GÜN SAYMAK GEBELİK TESTİ YAPIP HALAYLAR ÇEKMEK İSTİYORUM İNŞALLAH RABBİM HAYALLERİMİZİ GERÇEK KILAR

inşaallah korkulacak birşey yokturdur canım,yüreğini ferah tut,Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin

gözünaydın cnm benimmmmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy raporda olduuuuuuuuuuuuu
hadi istanbul yolcuları kısa süre sonra burdasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evetttt tatlım yakında istanbula yolcusu olucaz inş

saol canım allaha şükür biraz daha yaklaştık
allah razı olsun bitanem
rrabbim benim için ettiğin duaların daha fazlasını sana nasip etsin
konuşuruz daha çok tatlım

tatlm hadi gözün aydın hayrlı olsun raporun ins. rabbim .her işini rast getirsin insallah

saol tatlım

Cok sükür canim allahim insallah tez vakite seni bebisine kavustursun bizleride beraber

saol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun raporunuz heyetten geçmiş inş. tek raporla hamile kalırsın....

allaha şükür geçti canım amin inş

canım hayırlı olsun raporun inş raporun kolay olduğu gibi bebşinde çok kolay bir şekilde sana kavuşur amni

saol canım aminnnnnnnnnn inş sıra onada gelir

canım acelesi yok ne demek
hepimiz senin içinde okuyacağız...
ben listeyi paylaştım seninkide tamamlanınca başka dualara geçeriz hayırlısıyla...
canım sanırım yeni arkadaşlardan birine kendi duanı vermek istiyorsun sen kendin ayarla artık...
diğer duaları karıştırma ama sonra başedemeyiz...
vereceksen sadece kendi payına düşeni ver olur mu

canım çok sevindim gözün aydın...
en güzeli pat diye ameliyat olmaktansa bi süre bişeyler kullanmak...
inş o zaman zarfında doğal yoldan çıkış olurda m.teseye gerek kalmaz
allah hakkınızda hayırlısını versin canım...

çok sevindim canım,ne güzel herşey yolunda gitmiş,İnşallah sonu çokkkk güzel olacak,kavuşacaksın bebişine

saol canım allaha şükür öyle oldu...
geriye sadece tedaviye başlamak kaldı...
inş ilk denemede bebişime kavuşmak nasip olur
allah bu mutluluğu hepimize yaşatır inş

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…