Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah arkadaşım hayırısı ile çıkar ve gebe kalırsın allahun izniyle.sağlıklı sıhhaetli bebeği kucağına alırsın..

canım daha öncede yazmıştım biz saraçoğlunda tedavi gördük ve 3 milyon bulundu sonra bazı sorunlar oldu tekrar geri gitti ben size saraçoğlunu aramasını tavsiye edeceğim arkadaşınız bugün arasın pazartesi salı çarşamba günleri saat 1 30 ile beş arasında orda oluyor tabi çok yoğun ve sürekli tel megul oluyor ama sürekli arasa tlf düşüyor sen arkadaşına söyle hemen arsın şimdi kayıt yapacak öğleden sonrada arasın saraçoğluyla görüştürürler canım bir çok insan faydasını görmüş bebekleri olmuş bizde gördük ama
bizi uyaran olmadı sperm çıkınca dondurtmadık demek nasip işi şu an biz tedaviye tekrar devam etmeye başladık bence şimdi kür kullansınlar eşi kendini toparlasın sonra inş bulunur canım

canım gözün aydın ve geçmiş olsun canım siz tüp bebekmi yaptınız ve sorun neydi ve bebekte ne sorun vardıki erken oldu rabbim şifasını versin

sizde sperm çıkışı varmıydı peki.3 milyonu hiç sperm yokkenmi buldunuz.bildiğim kadarıyla saraçoğlu kürleri sperm sayısını artırmaya yönelik.daha önce tese yapılmışmıydı.

cnm arkadaşını kaan beye yönlendirmişsin anladığım kadarıyla
benimde tavsiyem kaan bey ve emra hocayla iletişime geçsin
sorunu neden kaynaklıymış
bitkisel kürler kullansın

saol canım. sorunları eşinin 5 yaşına kadar amlyat alması gerekiomuş testislerinden biri yukarda biri aşağıdaymış, olmamış malyat şimdi de durum bu. emre hocanın no kaç yada soyadı ne ben bi bakıyım netten ark a söleym

peki 3miyondan önce azo muydunuz sizde. ark m.tese yaptırdı kan falan bisürü şey yapılmış 1tane bile çıkmamış kullandıkları tek şey jel miş

peki 3miyondan önce azo muydunuz sizde. ark m.tese yaptırdı kan falan bisürü şey yapılmış 1tane bile çıkmamış kullandıkları tek şey jel miş

canım benim seni hiç unuturmuyuz .gözün aydın bebişini kucağına almışsın rabbim bebişine şifa versin sizde seneler sonra gelen evladınızın mutluluğunu yaşarsınız.benim umut kaynağımsın inşallah birgün bende senin gibi bebeğimi doğurdum darısı başınıza diye topikten yazarım

emre bakırcıoğlu cnm umut tüp bebek te çalışıyormuş oranın sitesindende ulaşabilirsiniz...

Selam canım kader arkadaşlarım nasılsınız bugün .bbmm canım bugün dualarım seninle inşallah eşinde bol bol sperm çıkarda bugün senin halayını çekeriz

Denizbulut canım cebeciden randevu almışsınız inşallah rabbimden canı gönülden diliyorum bol bol ve sağlıklı spermleriniz çıkar ve bebişine kavuşmana bir adım daha yaklaşırsın amin

hotgok canım çok sevindim gözünüz aydın Rabbim kuçağına aldıgın günleride göstersin.sağlıkla sıhhatle inşAllah.

peki 3miyondan önce azo muydunuz sizde. Ark m.tese yaptırdı kan falan bisürü şey yapılmış 1tane bile çıkmamış kullandıkları tek şey jel miş

canım benim arkadaşına yardımcı olmak isteriz elbette inmemiş testisten dolayı azoluymuş sanırım bir ameliyat olmuş sperm çıkmamış.hormon değerleri hakkında bir bilgin varmı bilmiyorum ama nohut suyu içsin ,zeytin yağında bekletilmiş incir yesin,ama bence bunlardan da önemlisi aşkbebek arkadaşımızında dediği gibi kişiye özel tedavi eden imanı kuvvetli yani para için birşeyler yapmayan ibrahim saraçoğlunu arasın bütün sıkıntılarını anlatsın inşallah rabbim onun eşinede şifa verir bebeğine kavuşur

İnşaaalllahh çok güzel haberler vereceksin.Ben inanıyorum buna.

aşkbebek arkadaşım bend4e saraçoğlunu aramak isterim sitesindeki iletişim telimi yoksa başka numarası varmı
ben sitesindekini denedim ulaşamadım müşteri temsilcisinemi bağlanmak gerekiyo
bide bizde olgunlaşmamış var sizinki neydi hiç mi yoktuda bu kürlerle çıktı yoksa sayınızmı azdı cevalarsan sevinirim

canım seni hiç unuturmuyum birkaç gün önce seni sordum arkadaşlara bende pek sık sık giremiyorum doğumunu yapmışsın Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı ömürler versin .
canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar

Allah yardımcınız olsun canım, Rabbim umduğunuz kapılardan boş cevirmesin mutlu haberlerle gelin.

canım aşkbebk şu anda topikte yok ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olayım saraçoğlunun telefonu:05394707646-47

canım önce arıyorsun düşürünce önce bir ön kayıt alıyorlar sonra sana ne zaman arman gerektiğini söylüyorlar
daha sonra aradığında birebir görüşebiliyorsunuz saraçoğluyla.canım aşkbebeğin eşinde sıfır çıkıyordu daha sonra saraçoğlunun verdiği kürleri kullanmış ve eşi 3. Kürü çeşitli sebeplerden dolayı kullanmamış daha sonra askere gitmiş.orda test yaptırmış ve eşinde 3milyon sperm çıkmış kendileri bilmediği ve doktorlarda yol göstermediği için dondurtmamışlar.daha sonra test yapmışlar kürleri kullanmadıkları için mi bilemiyorum sperm sayısı sıfır çıkmış.son olarak yaptıkları testte sperm dışı hücre çıkmış.şimdi tekrar saraçoğlunun kürlerine başladılar inşallah şifa olur .canım sizde olgunlaşmamış hücreler sperm testindemi yoksa mikrotesedemi çıktı.sizde arayın belki sizin hücrelerde sperme dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…