kızlar kaan beyin yönlendirdiği cebeci hastanesi tüp bebek bölümünden
dr.sinan özkavuçcuyla görüştüm şimdi
21 haziranda oraya geleceğimizi söyledim orda olup olmayacağını sordum
boyamalı sperm testi içinmi dedi
evt dedim çıkanları saklatacağız dedim
tamam dedi
burdayım gelebilirsiniz dedi
allahım inşlh herşey yolunda gider çok korkuyorum
eşim bu ay bitkiselleri doğru düzgün kullanmadı
ilaçlara devam ediyor...
kızlar dua edin banada nolur inşlh sperm çıkar...
inşallah arkadaşım hayırısı ile çıkar ve gebe kalırsın allahun izniyle.sağlıklı sıhhaetli bebeği kucağına alırsın..
arkadaşlar yok mu fikriniz arkadaşım ikide bir arıyor. m.tese yaptırmış çıkmamış napsınlar başka dr veya kür falan kullansınlar mı sadece bi jel varmış teseden önce onu kullanmışlar. cvplarınızı bekliyorum.
canlarım umarım benı unutmamaıssınızdr tekrar herkese merhaba....BEN dogum yaptım bebekte sorun oldugu ıcın 3 hafta erken geldı...sorunlar devam edıyro.RABBIM SIZLERI DE BU ZORLU YOLCULUKTA ELI DOLU DONENLERDEN EYLESIN INSAALJH
canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar
canım daha öncede yazmıştım biz saraçoğlunda tedavi gördük ve 3 milyon bulundu sonra bazı sorunlar oldu tekrar geri gitti ben size saraçoğlunu aramasını tavsiye edeceğim arkadaşınız bugün arasın pazartesi salı çarşamba günleri saat 1 30 ile beş arasında orda oluyor tabi çok yoğun ve sürekli tel megul oluyor ama sürekli arasa tlf düşüyor sen arkadaşına söyle hemen arsın şimdi kayıt yapacak öğleden sonrada arasın saraçoğluyla görüştürürler canım bir çok insan faydasını görmüş bebekleri olmuş bizde gördük ama
bizi uyaran olmadı sperm çıkınca dondurtmadık demek nasip işi şu an biz tedaviye tekrar devam etmeye başladık bence şimdi kür kullansınlar eşi kendini toparlasın sonra inş bulunur canım
cnm arkadaşını kaan beye yönlendirmişsin anladığım kadarıyla
benimde tavsiyem kaan bey ve emra hocayla iletişime geçsin
sorunu neden kaynaklıymış
bitkisel kürler kullansın
canım daha öncede yazmıştım biz saraçoğlunda tedavi gördük ve 3 milyon bulundu sonra bazı sorunlar oldu tekrar geri gitti ben size saraçoğlunu aramasını tavsiye edeceğim arkadaşınız bugün arasın pazartesi salı çarşamba günleri saat 1 30 ile beş arasında orda oluyor tabi çok yoğun ve sürekli tel megul oluyor ama sürekli arasa tlf düşüyor sen arkadaşına söyle hemen arsın şimdi kayıt yapacak öğleden sonrada arasın saraçoğluyla görüştürürler canım bir çok insan faydasını görmüş bebekleri olmuş bizde gördük ama
bizi uyaran olmadı sperm çıkınca dondurtmadık demek nasip işi şu an biz tedaviye tekrar devam etmeye başladık bence şimdi kür kullansınlar eşi kendini toparlasın sonra inş bulunur canım
canlarım umarım benı unutmamaıssınızdr tekrar herkese merhaba....ben dogum yaptım bebekte sorun oldugu ıcın 3 hafta erken geldı...sorunlar devam edıyro.rabbım sızlerı de bu zorlu yolculukta elı dolu donenlerden eylesın ınsaaljh
saol canım. sorunları eşinin 5 yaşına kadar amlyat alması gerekiomuş testislerinden biri yukarda biri aşağıdaymış, olmamış malyat şimdi de durum bu. emre hocanın no kaç yada soyadı ne ben bi bakıyım netten ark a söleym
peki 3miyondan önce azo muydunuz sizde. Ark m.tese yaptırdı kan falan bisürü şey yapılmış 1tane bile çıkmamış kullandıkları tek şey jel miş
kızlar kaan beyin yönlendirdiği cebeci hastanesi tüp bebek bölümünden
dr.sinan özkavuçcuyla görüştüm şimdi
21 haziranda oraya geleceğimizi söyledim orda olup olmayacağını sordum
boyamalı sperm testi içinmi dedi
evt dedim çıkanları saklatacağız dedim
tamam dedi
burdayım gelebilirsiniz dedi
allahım inşlh herşey yolunda gider çok korkuyorum
eşim bu ay bitkiselleri doğru düzgün kullanmadı
ilaçlara devam ediyor...
kızlar dua edin banada nolur inşlh sperm çıkar...
canım seni hiç unuturmuyum birkaç gün önce seni sordum arkadaşlara bende pek sık sık giremiyorum doğumunu yapmışsın Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı ömürler versin .canlarım umarım benı unutmamaıssınızdr tekrar herkese merhaba....BEN dogum yaptım bebekte sorun oldugu ıcın 3 hafta erken geldı...sorunlar devam edıyro.RABBIM SIZLERI DE BU ZORLU YOLCULUKTA ELI DOLU DONENLERDEN EYLESIN INSAALJH
canlar şimdi evden çıkıyoruz m teseye gidiyoruz bana dua edin sizi seviyom bacılar
aşkbebek arkadaşım bend4e saraçoğlunu aramak isterim sitesindeki iletişim telimi yoksa başka numarası varmı
ben sitesindekini denedim ulaşamadım müşteri temsilcisinemi bağlanmak gerekiyo
bide bizde olgunlaşmamış var sizinki neydi hiç mi yoktuda bu kürlerle çıktı yoksa sayınızmı azdı cevalarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?