Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım arkadaşım nasılsın
tatil nasıl gidiyor
buralar çok sıcak çok bunalıyoruz.....

canım iyiyim şükür.tatile girmedik henüz.
seminerdeyiz.saat 14 e kadar okuldayız.
aynen burasıda sıcak ama nem yok ALLAH tan.
sen nasılsın? epeydir görğşmeyince merak ettim canım.
sorun olmadığına sevindim.inş spermler çıkar.
canım siz arjinmax mı kullannıyorsunuz proxeden plus mı kullanıyorsunuz?

Hayatım biz izmirden geliyoruz.Eşimden herşey normal.2 kere mikrotese yaptırdık çıkmada.Şimdi kaan Hocada 10 aydır tedavideyiz.6 ay ilaç tedavisi 4 aydırda iğne kullanıyor eşim.Hormonlar çok iyi tepki veriyor diyor.microtese yapmıyıp erteliyor.bakalım bu sefer boyamalı sperm testi yapalım dedi sperm hücresi yoksa bile aşamasını bulacağına inanıyor.Sonrada tüp beebek konuşuruz yazmış.İçim kıpır kpır.Hiçbir yere sığamıyorum.Buradaki herkez gibi o kadar olumsuzluk yaşadıkki artık düşünemiyoum bile.

anladım cnm inşlh tedaviniz sonucunda yüzünüz güler
o içindeki heyecan hiç kaybolmasın inşlh
artık hayatında hep güzel olumlu şeyler olur inşlh cnm allah büyük sabrımızın mükaafatını elbet birgün verecek ben inanıyorum....

canım
sana tefriciye okumaya başlıyacağız denizbulutu ve ben kendi adımıza bi karar aldık
katılmak isteyen arkadaşlar da katılabilir.
sen namazını kıl istersen .biz önden başlarız.
zamanı olan arkadaşlar da katılır.

inşaallah canım ne güzel bi gelişme sizdeki
kaan bey bizede söyledi dün görüştüm sizin gibi bi hastam dün aradı ve 4 tane sperm çıktı dedi
işte yinede insan üzülüyo
ümidimi kesmiyorum rabbim verecekki dua ettiriyo
zaman bu zaman değilmiş bakalım ne zaman
sabırlı olucaz demi 11 yıldır bekliyoruz
kaan hocadan başka bize ilaç veren kimse olmadı
gidin bekleyin dediler hep
yaa bide ben genartta aysun hocada hazırlanırken kilo vermemi istedi öyle heyecanla 3 haftada 5 kilo verdim çok konsantre olmuştum işler bi anda tersine gidince üzüldük
ama bundada vaar bir çok hayır bunda şüphem yok
rabbim bizim için en iyisini bilir
yaa sağol beni kendime getirdin teşekkür ederim eşine başka ne yedirdin
bize kaan hoca sade ısırgan bilee sizin hayat kurtarıcınız dedi

Canım arkadaşlarım dualarınızı esirgemediğimniz için allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarsınız.gelelim annemin test sonuçlarına bugün doktora gitti sonucu almak için sonuç çıktı fakat parçayı çok üstten aldıkları için sonuç alınmazdı tekrar parça almak gerekiyormuş doktor öncesinde ultrasonla bakılsın ve rapor sonucunu bana getirin ona göre tekrar parça alıp alınmayacağına karar vericez demiş.şimdilik allah'a şükür kötü haber almadık inşallah sonuçta yine temiz çıkar.benim vereceğim haberler bu kadar

canım benim allah razı olsun inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim.düşünmeniz bile beni çok mutlu etti.
Inşallah benim için ettiğiniz dualarınız en sıkıntılı olduğunuz anda karşınıza çıksın sizinde rabbim yüzünüzü güldürsün
kelimelerin yetersiz olduğu anlardan birini yaşıyorum sizlerin duaları sayesinde bu duruma geldim
inşallah sizlerin hayırlı dualarınızlada evlatlarıma kavuşurum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.
Canım bence baharın gelmesini bekleyelim çünkü baharda benim adıma dua okunmasını istiyordu
en azından kimler istiyorsa tekrar liste yapar yinede karar size kalmış tekrar allah razı olsun

CANIM SENİNLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM YADA HATIRLAMIYORUM ARAMIZA HOŞGELDİN ÖNCELİKLE RABBİM EŞİNE ŞİFA VERSİN TEZ VAKİTTE EVLADINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH
CANIM NE GÜZEL BAK EŞİNDE SPERM ÇIKMIŞ İNŞALLAH YİNE ÇIAKACAK HEMDE DENİZBULUTUN DEDİĞİ GİBİ ONLARDA NASIL SONRADAN SPERM ÇIKTIYSA SİZDE DE ÇIKACAK BUNA İNANMALISIN VE YOLUNA DEVAM ETMELİSİN GÜÇLÜ VE DİMDİK AYAKTA KALMALISIN Kİ EVLATLARIN SENDEN GÜÇ KUVVET BULUP SANA SIKI SIKI TUTUNSUNLAR

canım,bahar ayarlar elbet.o da söylemişti.bu aralar yoğun galiba sıkıştırmak istemedim sadece
sen nasıl istersen canım.ben okuyabilirim.inş.dualarımız bizi bir yerlere getirecek.
bahar inş mutlu haberle döner de.....

arkadaşlar size bişey sorcam bi arkadaşım var yeni içini döktü bana eşi azoluymuş evinde net yok, ben kaan hocayı söyledim ama onlar ay tedavi görmüşler, yanluş hatırlamıosam testojel mi ne kullanmış, sonra kanda falan bakmışlar bisürü test yapılmış ama tane bile çıkmamış çok üzüldüm, arkadaşıma diyebileceğiniz bişey varmı?? onun durumunda olup da olumlu sonuç alan oldumu?? ben sizlerden bahsettim ama kızın nete yada internet kafeye falan gitme durumu yok benden ricw etti , kimseye de söyliyemiyormuş. ben keçiboynuzu kürünü falan tavsiye ettim ama sizden gelecek cvpları bekliyorum. şimdiden Allah razı olsun.

bu arada eşinin 5 yaşına kadar amaliyat olması gerekiomuş olmamış geç farketmişler sorunu

baharrrrrrr haydi gel artık merak ettim seni.İnşallah her şey yolunda gitmiştir.:106:

vck,Allahın izni ile annenin daha güzel haberlerini alıp bizimle paylaşacaksın.bu arada bende seve seve canı gönülden duana katılırım.Sana o zaman söylememiştim ama benim değil annemin adına okuyun dediğinde az ağlamamıştım.analar evlada evlatlarda analara kıyamaz.Allah başımızdan eksik etmesin.

canm arkadasna cok gecmis olsun mikro tese ameliyatı olabilirler bu şekilde sperm bulunabiliniyor ne ameliyatı olmuş eşi

canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir

çok şükür canım çok merak ettim seni.bir adım daha yaklaştın kuzucuğuna
hayırlı olsun canım

saol bitanem allah razı olsun
sizin dualarınız sayesinde işlerimiz hep rast gidiyor
allahın izniyle rapor işimizide hallettik...
artık geriye sadece istanbula gelip tedaviye başlamak kaldı
canım senin duaları unutmadım aklımda...
ama dün listeni bilerek paylaşmadım...
çünkü zcunun duasını okuyacak olan 5 arkadaştan haber alamamıştım...
iyice karışıklık olmasın diye 1 gün daha beklemek istedim...
ama sadece enfal haber verdi okunuğunu...
neyse artık ben senin listenide paylaşıcam...
kimsenin okumayacağını düşünmüyorum...
eksik tefriciyelerinde okunduğunu haber verirler arkadaşlar inş...

çok şükür canım çok merak ettim seni.bir adım daha yaklaştın kuzucuğuna
hayırlı olsun canım

saol bitanemmmmmmmm benimmmmmmmmmm
valla sonuçlar açıklanırken nasıl heyecanlıydım görmelisin
spermler artsın diye yapmadığımız kalmadı sayı artıncada ya raporu vermezlerse stresi başlamıştı ki ucuz kurtardık
bu yaz bizim yazımız olsun canlarrrrrrrrrr

canım inş yarın güzel haberlerinizi alıcaz...
rabbim sizinde bizimde dualarımızı kabul etsin...
size önce bol bol kaliteli sperm ve yumurtalar nasip etsin...
sonrada tatlı mı tatlı bebişler inş
dualarım seninle canım yarın halayını çekicez inş

canım bizim raporumuzun heyetten geçti inş sizde hayırlısıyla alırsınız
hadi bakalım bu yaz topikte tüm hamişler senin deyiminle göbek tokuşturucaz

baharcım dualarım seninle canım inşallah herhangi bir sorun çıkmadan raporunu alırsın...Temmuzda da hayırlısıyla başlarsınız canım tedaviye....

canım benim güzel annemiz allah razı olsun bitanem
senin gibi hamiş oluruz inş hepimiz

kızlar nasılsınız bahar cnm inşllh hayırlı haberlele dönersin cnm
ben bugün ders çalışacağım çünkü sınav yaklaşıyor amam akşama sizlerleyim

saol bitanem dualarınız sayesinde döndüm hayırlı haberlerle
sana da allah kolaylıklar versin bitanem...
emeklerinin karşılığını her yönden alırsın inş

Geldinizmiiiiii canım benimm bende merakla bekliyodummmmm
Gözün aydınn cnmm çok şükürr raporuda hallettinizzz.....
ben inanıyodumm bi sorunn olmayacağınaa zatennnnnnn tatlımmmmmmm
Bir adımm daha yaklaştınn bebişineeeeeeee deseneeeeeeee
Amin cnm inşşşşşşşşşş
RABBİMM HEPİMİİZNN MURADNIII VERİSNNN İNŞŞŞŞŞŞ EN KISA ZAMANDAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…