Canım arkadaşım nasılsın
tatil nasıl gidiyor
buralar çok sıcak çok bunalıyoruz.....
yok cnm ben henüz görüşemedim
bugün çok yoğundum arayamadım yarın sabah ararım artık bende
senin adına çok sevindim
sizde boyamalı sperm testi yaptırmak için geliyorsunuz değilmi
birde hangi şehirde yaşıyorsunuz cnm nerden geleceksiniz
biz antalyadayız...
hayatım biz izmirden geliyoruz.eşimden herşey normal.2 kere mikrotese yaptırdık çıkmada.şimdi kaan hocada 10 aydır tedavideyiz.6 ay ilaç tedavisi 4 aydırda iğne kullanıyor eşim.hormonlar çok iyi tepki veriyor diyor.microtese yapmıyıp erteliyor.bakalım bu sefer boyamalı sperm testi yapalım dedi sperm hücresi yoksa bile aşamasını bulacağına inanıyor.sonrada tüp beebek konuşuruz yazmış.içim kıpır kpır.hiçbir yere sığamıyorum.buradaki herkez gibi o kadar olumsuzluk yaşadıkki artık düşünemiyoum bile.
cnm merhaba yazını şimdi rast gele okudum
benim eşimde 10 ekim 2011 de gen artta kaan beyde mikro tese oldu
kaan beye göre elongeler bulundu patoloji raporuna görede sertoli cell only idi
ameliyat sonrası tedavimizin 8.ayı içersindeyiz
bizde biçok şey kullandık ve eşim 15 tane ovitrelle kullandı son 2 aydırda pregni 5000 kullanıyor
6.ay tedavisonrasında 1 adet ölü sperm bulundu
7.ay tedavi sonunda ise 200 bin ölü sperm bulundu
şimdi 8 .aydayız ve kısmetse haftaya ankaraya gideceğiz birde eşim orda test yaptıracak kaan beyin isteği üzerine
allahtan ümidini kesme inşlh doğal yoldan çıkış olur cnm..
canım
sana tefriciye okumaya başlıyacağız denizbulutu ve ben kendi adımıza bi karar aldık
katılmak isteyen arkadaşlar da katılabilir.
Sen namazını kıl istersen .biz önden başlarız.
Zamanı olan arkadaşlar da katılır.
inşaallah canım ne güzel bi gelişme sizdeki
kaan bey bizede söyledi dün görüştüm sizin gibi bi hastam dün aradı ve 4 tane sperm çıktı dedi
işte yinede insan üzülüyo
ümidimi kesmiyorum rabbim verecekki dua ettiriyo
zaman bu zaman değilmiş bakalım ne zaman
sabırlı olucaz demi 11 yıldır bekliyoruz
kaan hocadan başka bize ilaç veren kimse olmadı
gidin bekleyin dediler hep
yaa bide ben genartta aysun hocada hazırlanırken kilo vermemi istedi öyle heyecanla 3 haftada 5 kilo verdim çok konsantre olmuştum işler bi anda tersine gidince üzüldük
ama bundada vaar bir çok hayır bunda şüphem yok
rabbim bizim için en iyisini bilir
yaa sağol beni kendime getirdin teşekkür ederim eşine başka ne yedirdin
bize kaan hoca sade ısırgan bilee sizin hayat kurtarıcınız dedi
canım benim allah razı olsun inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim.düşünmeniz bile beni çok mutlu etti.
Inşallah benim için ettiğiniz dualarınız en sıkıntılı olduğunuz anda karşınıza çıksın sizinde rabbim yüzünüzü güldürsün
kelimelerin yetersiz olduğu anlardan birini yaşıyorum sizlerin duaları sayesinde bu duruma geldim
inşallah sizlerin hayırlı dualarınızlada evlatlarıma kavuşurum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.
Canım bence baharın gelmesini bekleyelim çünkü baharda benim adıma dua okunmasını istiyordu
en azından kimler istiyorsa tekrar liste yapar yinede karar size kalmış tekrar allah razı olsun
arkadaşlar size bişey sorcam bi arkadaşım var yeni içini döktü bana eşi azoluymuş evinde net yok, ben kaan hocayı söyledim ama onlar ay tedavi görmüşler, yanluş hatırlamıosam testojel mi ne kullanmış, sonra kanda falan bakmışlar bisürü test yapılmış ama tane bile çıkmamış çok üzüldüm, arkadaşıma diyebileceğiniz bişey varmı?? onun durumunda olup da olumlu sonuç alan oldumu?? ben sizlerden bahsettim ama kızın nete yada internet kafeye falan gitme durumu yok benden ricw etti , kimseye de söyliyemiyormuş. ben keçiboynuzu kürünü falan tavsiye ettim ama sizden gelecek cvpları bekliyorum. şimdiden Allah razı olsun.
canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir
bahar canım inşallah yarın zorlu sınavı geçip bebişine bir adım daha yaklaşırsın rabbim işlerinizde kolaylıklar versin hayırlısıyla gidin dönün sen karneleri verdin sıra sende karneni alda gel bebeğim dualarımız seninle
çok şükür canım çok merak ettim seni.bir adım daha yaklaştın kuzucuğuna
hayırlı olsun canım
herkese günaydınlar kızlar yarın eşim tese oluyor ikinci tesemiz ne dersiniz çıkarmı spermcikler bana bişe diyin ölecem sitresten yaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi eşim gelecek hz yuşa nın kabrine gircez dua edelim diyo kocacım sizde dua edin hep beraber sevinelim canlar
hadi güzel haberlerle gel inşallah. rapor için aynı hafta başvurmuştuk seninle. bugün bizde heyete giriyoruz ama beni perşembe çağardılar. sonucu almak için. inşallah bir an önce alabiliriz raporu hemen başlarız tedavimize.sonrada göbek tokuştururuz :)
baharcım dualarım seninle canım inşallah herhangi bir sorun çıkmadan raporunu alırsın...Temmuzda da hayırlısıyla başlarsınız canım tedaviye....
kızlar nasılsınız bahar cnm inşllh hayırlı haberlele dönersin cnm
ben bugün ders çalışacağım çünkü sınav yaklaşıyor amam akşama sizlerleyim
canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
allahın izniyle raporumuz heyetten geçti
haftaya çarşamba raporumuzu alabilicez...
sonrada hemen istanbula gidip ilaçlarımızı yazdırıcaz...
allaha şükür tedavi için bi adım daha attık...
inş rabbim hepimizin muradını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?