sizde sperm çıkışı varmıydı peki.3 milyonu hiç sperm yokkenmi buldunuz.bildiğim kadarıyla saraçoğlu kürleri sperm sayısını artırmaya yönelik.daha önce tese yapılmışmıydı.
aşkbebek arkadaşım bend4e saraçoğlunu aramak isterim sitesindeki iletişim telimi yoksa başka numarası varmı
ben sitesindekini denedim ulaşamadım müşteri temsilcisinemi bağlanmak gerekiyo
bide bizde olgunlaşmamış var sizinki neydi hiç mi yoktuda bu kürlerle çıktı yoksa sayınızmı azdı cevalarsan sevinirim
canım sitedeki no evet bir kaç tane var müşteri temsilcisine bağlanıyorsun kızlar çıkıyor gerekn ne ise söylüyorlar canım istersen
nomu verebilirim beni arasın ben faydasını gördüm ve herkesinde bilip faydalanmasını istiyorum söylemmemk bencilliktir canım geçmiş olsun inş bulunur
biizzm hiç yoktu azo idi
slm canlar slm hepinize arkidişlerim benim bugün m tese ameliyatımız oldu biliyosunuz ne mutluyum nede mutsuz sperm üretimi varmış spermler birinci aşamayı geçiyomuş ikinci aşamayıda geçiyomuş üçüncüde kalıyomuş bu aşamalar dört basamakmış ateşli hastalık geçirmiş küçükken sebebi buymuş canlar şimdi ben ne yapayım spermler olgunlaşmadığı için içerde kalıyomuş dışarı çıkış olmuyomuş dr dediki olgun olmadığı için alsakta bişe olmaz şimdi üç aylık bir ilaç tedavisi olacakmış ben ne yapayım kızlar bana bişe diyin bilemedim avareyim ama tabi RABBİME şükürler olsun bunada hamd olsun yine bir umut kapısı oldu bize sizide haberdar edemedim misaafirim var fırsat buldukça bakarım öptüm by
slm canlar slm hepinize arkidişlerim benim bugün m tese ameliyatımız oldu biliyosunuz ne mutluyum nede mutsuz sperm üretimi varmış spermler birinci aşamayı geçiyomuş ikinci aşamayıda geçiyomuş üçüncüde kalıyomuş bu aşamalar dört basamakmış ateşli hastalık geçirmiş küçükken sebebi buymuş canlar şimdi ben ne yapayım spermler olgunlaşmadığı için içerde kalıyomuş dışarı çıkış olmuyomuş dr dediki olgun olmadığı için alsakta bişe olmaz şimdi üç aylık bir ilaç tedavisi olacakmış ben ne yapayım kızlar bana bişe diyin bilemedim avareyim ama tabi RABBİME şükürler olsun bunada hamd olsun yine bir umut kapısı oldu bize sizide haberdar edemedim misaafirim var fırsat buldukça bakarım öptüm by
askbebek arkadaşım sizin tam olarak problem neydi?saraçoğlu nasıl bir kür önerdi .vck arkadaş bir tel vermiş oradan mı aradın bu arada ne kadar kullandınız..
tatlm bence bunada sevinmelisin bak sonucta üretimde war spermde war ilaclarla düzelecegine inanıyorum ben rabbim tez wakitte muradını wersin insallah
canım benim sakın canını sıkma buna da şükür...
bak negüzel üretim varmış...
evet bi aksaklık varmış bu sayede bunun ne olduğunu öğrendiniz...
inş buna yönelik tedaviyle bu sorunuda aşacaksınız...
tatlım durumunuz gayet iyi bunun farkında olun ve umudunuzu kaybetmeyin...
allah yardımcınız olsun...
canımsın sağol güzel sözlerin için bende sizin gibi düşünüyorum evet elimizde sperm yok ama üretim var sperminde ham hali var inşlh kürlerle vitaminlerle halletcez fırsat buldukça bakcam size misafirim var by
nurdah cım ve selincim ve diğer kardeşlerim hepinizden ALLAH razı olsun dimi sizin dediğiniz pencereden bakmam lazım üretim varsa gerisi gelir sizi seviyorum kızlar misafirlerim gitsin görüşürüz
askbebek arkadaşım sizin tam olarak problem neydi?saraçoğlu nasıl bir kür önerdi .vck arkadaş bir tel vermiş oradan mı aradın bu arada ne kadar kullandınız..
evet canım vck nin söylediği no dan aradm vck de aradı canım bizim eşim azo sebebini inan tam bilmiyoruz çocukken kabakulak geçirmiş ama o yaşta bir zararı olmazmış sonra bazı dr beyinden geliyor dediler bayin üretmiyormuş sperm dediler ve eşim de varikosel vardı amaliyat oldu ama öncede azo idi sonrada
sonra saraçoğlunu kürlerini kullandık ve 3 milyon oldu ama dedğim gibi bizi yönlendiren olmadı diye donurtamadık üzerinden bir yıl geçti ve eşim tekrar azo oldu şimdi tekrar tedaviye başladık canım inş sizde de şifa olur canım sizin sorun neydi
SELAM CANLARIM NASILSINIZ IYIMISINIZ BENDE IYI OLMAYA CALISIYORUM TOPARLANDIM COK SUKUR , PEK HAMILELIK BEBEK MUHABBETLERINE DAHIL OLMAMAYA CALISIYORUM ARTIK INTERNETTEN ARASTIRMA YAPMIYORUM BIRAZ KAFAMIN ICINI BOSALTMAK ISTIYORUM .(ASLINDA NE KADAR UZAK KALMAK ISTESEMDE OLMUYOR BU GECE YINE BEBEK RUYASI GORDUM HAMILELIKTEN SUPHE EDIYORUM IDRAR TESTI YAPTIM TEK CIZGI CIKTI) TEFRICIYELERI YAZMAK ICIN GIRIYORUM BIRDE SIZI COK OZLUYORUM MERAK EDIYORUM GIRIP OKUYUP CIKIYORUM . BU ARADA SPERM BULUNAN TUBBEBEK DENEMESI YAPAN VE HAMILE OLAN ARKADASLAR HEPINIZIN GOZU AYDIN OLSUN RABBIM BEBEKLERINIZI SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH BEN 5 VAKIT NAMAZIMDA HEPINIZE OZEL DUA EDIYORUM RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH SELAMETLE INSALLAH HEP GUZEL HABERLERINIZI ALMAK NASIB OLUR
canım benim ne kadar üzülme desekte boş,ama umudunu kaybetme nolur.rabbim istedimi herşey olur.herşeyin çaresi rabbimde,seninde çareni ve mutluluğunu verecek inşallah.
canım bizimde azo biz sadece sperm testi yaptırdık orda 0 çıktı sperm bir dahada yaptırmadık şimdi emre beye gidecez onuniçin öncesinde bitkisel bişeyler kullanalım dedik senin yazdıklarınıda okuduktan sonra kafama yattı yarın arayacağım saraçoğlunu artık.hormon değerleri falan normal.anlayacağın yolun başındayız.evet canım vck nin söylediği no dan aradm vck de aradı canım bizim eşim azo sebebini inan tam bilmiyoruz çocukken kabakulak geçirmiş ama o yaşta bir zararı olmazmış sonra bazı dr beyinden geliyor dediler bayin üretmiyormuş sperm dediler ve eşim de varikosel vardı amaliyat oldu ama öncede azo idi sonrada
sonra saraçoğlunu kürlerini kullandık ve 3 milyon oldu ama dedğim gibi bizi yönlendiren olmadı diye donurtamadık üzerinden bir yıl geçti ve eşim tekrar azo oldu şimdi tekrar tedaviye başladık canım inş sizde de şifa olur canım sizin sorun neydi
canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla hepsini cevaplarım ben faydasını gördüm ama değerlendiremedik aslında 3 mmilyon çıkınca saraçoğlunu aradım yine kür gönderecekti eşim asker diye kullaamaz diye istemedim sonra saraçoğlu artık rahatlıkla tüp bebek yapabilirsiniz demişti ama dediğim gibi eşim askerdi herşey çok farklı oldu inş tekrar bulunur çıkış olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?