Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizde sperm çıkışı varmıydı peki.3 milyonu hiç sperm yokkenmi buldunuz.bildiğim kadarıyla saraçoğlu kürleri sperm sayısını artırmaya yönelik.daha önce tese yapılmışmıydı.

canım ben bildim bileli eşim azo idi hiç tese olmadı saraçoğlunu kürlerini kullandık ve eşimde 3 milyon sperm normal yolla çıkış oldu ama
biz devam etmedik eşimin bazı steres durumu oldu ve bizi yönlendiren olmadı ve eşim tekrar azo olduşu an tekrar tedaviye başladık canım inş bulunur bizimde sizlerinde amin

canım sitedeki no evet bir kaç tane var müşteri temsilcisine bağlanıyorsun kızlar çıkıyor gerekn ne ise söylüyorlar canım istersen
nomu verebilirim beni arasın ben faydasını gördüm ve herkesinde bilip faydalanmasını istiyorum söylemmemk bencilliktir canım geçmiş olsun inş bulunur
biizzm hiç yoktu azo idi

askbebek arkadaşım sizin tam olarak problem neydi?saraçoğlu nasıl bir kür önerdi .vck arkadaş bir tel vermiş oradan mı aradın bu arada ne kadar kullandınız..

Son düzenleme:

Canim senin adina cok sevindim hayirlisi olsun insallah 3 ayin icinde hamis olursun sag salim

bunada şükür canım,en azından sperm üretimi olduğunu biliyorsun,ilaç tedavisiyle inşallah sonuca ulaşırsınız.üzülme sakın umudumuzu asla yitirmemeliyiz.

askbebek arkadaşım sizin tam olarak problem neydi?saraçoğlu nasıl bir kür önerdi .vck arkadaş bir tel vermiş oradan mı aradın bu arada ne kadar kullandınız..

Saraçoğlunun internet sitesinde tlf numarası var ordan arıyorsun,biraz sabret düşürmesi zor oluyor sadece.Bende 15 gün önce aramıştım,kürümü aldım.Ama eşinin hormon tahlil sonuçlarınıda istiyor,onları söyledikten sonra sana kür öneriyor.Doktorlarda zaten bu kürlere karşı çıkmıyorlar,Saraçoğlu zaten seni dinliyor dikkatlice ve çok samimi,aklına takılan herşeyi sorabilirsin.Ben bitkisellerin çok işe yaradığını düşünüyorum,ondan aldım hemen.Sende ara canım aklında kalmasın inşallah faydasını görürüz.

canım benim sakın canını sıkma buna da şükür...
bak negüzel üretim varmış...
evet bi aksaklık varmış bu sayede bunun ne olduğunu öğrendiniz...
inş buna yönelik tedaviyle bu sorunuda aşacaksınız...
tatlım durumunuz gayet iyi bunun farkında olun ve umudunuzu kaybetmeyin...
allah yardımcınız olsun...

tatlm bence bunada sevinmelisin bak sonucta üretimde war spermde war ilaclarla düzelecegine inanıyorum ben rabbim tez wakitte muradını wersin insallah

nurdah cım ve selincim ve diğer kardeşlerim hepinizden ALLAH razı olsun dimi sizin dediğiniz pencereden bakmam lazım üretim varsa gerisi gelir sizi seviyorum kızlar misafirlerim gitsin görüşürüz

Son düzenleme:

canımsın sağol güzel sözlerin için bende sizin gibi düşünüyorum evet elimizde sperm yok ama üretim var sperminde ham hali var inşlh kürlerle vitaminlerle halletcez fırsat buldukça bakcam size misafirim var by

iyi akşamlar canlar nasılsınızmaşallah bu günlerde topikte bi canlılık görüyorum

malesef bir sürüde yeni arkadaş görüyorum
inşlh hiç kimse bu yolda oyalanmaz
en kısa zamanda hepimizin yüzü güler inşlh amin...

Bence de en güzeli böyle düşünmen herşey güzel olacak inşallah,bak ben diğer aya mikrotese beklerken,5-6 ay bekliyceğim,elbet vardır bir hayır.

nurdah cım ve selincim ve diğer kardeşlerim hepinizden ALLAH razı olsun dimi sizin dediğiniz pencereden bakmam lazım üretim varsa gerisi gelir sizi seviyorum kızlar misafirlerim gitsin görüşürüz

aynen öyle bitanem iyi düşünki iyi olsun herşey....

evet canım vck nin söylediği no dan aradm vck de aradı canım bizim eşim azo sebebini inan tam bilmiyoruz çocukken kabakulak geçirmiş ama o yaşta bir zararı olmazmış sonra bazı dr beyinden geliyor dediler bayin üretmiyormuş sperm dediler ve eşim de varikosel vardı amaliyat oldu ama öncede azo idi sonrada
sonra saraçoğlunu kürlerini kullandık ve 3 milyon oldu ama dedğim gibi bizi yönlendiren olmadı diye donurtamadık üzerinden bir yıl geçti ve eşim tekrar azo oldu şimdi tekrar tedaviye başladık canım inş sizde de şifa olur canım sizin sorun neydi

SELAM CANLARIM NASILSINIZ IYIMISINIZ BENDE IYI OLMAYA CALISIYORUM TOPARLANDIM COK SUKUR , PEK HAMILELIK BEBEK MUHABBETLERINE DAHIL OLMAMAYA CALISIYORUM ARTIK INTERNETTEN ARASTIRMA YAPMIYORUM BIRAZ KAFAMIN ICINI BOSALTMAK ISTIYORUM .(ASLINDA NE KADAR UZAK KALMAK ISTESEMDE OLMUYOR BU GECE YINE BEBEK RUYASI GORDUM HAMILELIKTEN SUPHE EDIYORUM IDRAR TESTI YAPTIM TEK CIZGI CIKTI ) TEFRICIYELERI YAZMAK ICIN GIRIYORUM BIRDE SIZI COK OZLUYORUM MERAK EDIYORUM GIRIP OKUYUP CIKIYORUM . BU ARADA SPERM BULUNAN TUBBEBEK DENEMESI YAPAN VE HAMILE OLAN ARKADASLAR HEPINIZIN GOZU AYDIN OLSUN RABBIM BEBEKLERINIZI SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH BEN 5 VAKIT NAMAZIMDA HEPINIZE OZEL DUA EDIYORUM RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH SELAMETLE INSALLAH HEP GUZEL HABERLERINIZI ALMAK NASIB OLUR

canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla hepsini cevaplarım ben faydasını gördüm ama değerlendiremedik aslında 3 mmilyon çıkınca saraçoğlunu aradım yine kür gönderecekti eşim asker diye kullaamaz diye istemedim sonra saraçoğlu artık rahatlıkla tüp bebek yapabilirsiniz demişti ama dediğim gibi eşim askerdi herşey çok farklı oldu inş tekrar bulunur çıkış olur canım

arkadaşım bu durumda gayet iyi inşallah daha da iyi olacak Allahın iziniyle.
en azından üretim var kürleri de deneyin inşallah faydası sizde olur

Canım benim ne kadar üzülme desekte boş,ama umudunu kaybetme nolur.Rabbim istedimi herşey olur.Herşeyin çaresi Rabbimde,seninde çareni ve mutluluğunu verecek inşallah.

canım bizimde azo biz sadece sperm testi yaptırdık orda 0 çıktı sperm bir dahada yaptırmadık şimdi emre beye gidecez onuniçin öncesinde bitkisel bişeyler kullanalım dedik senin yazdıklarınıda okuduktan sonra kafama yattı yarın arayacağım saraçoğlunu artık.hormon değerleri falan normal.anlayacağın yolun başındayız.

Hayirlisi olsun canim belkide bu bir umut isisgiydi cabuk pes etkiyesiniz diye benim esimind 0 dan 3 mio cikti sonra gene kayboldu bizde bunu umut isigi olarak gördük insallah tesede bulunur. Emin degilim ama eger birkere ciktiysa tesede cikar sanki. Benim esin kücüken cok ateslenirmisde kaynanam söyledi 40 dan düsmüyormus ondanda kaynaklanabiliyormus hayirlisi olsun ne yapalim bizim kaderimizdede böylesi varmis bunada sükür. Allahim insallah dualarimizi kabul eder hic kimsenin kucagini bos birakmaz insallah yarrabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah tez vakite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…