Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....
canım benimmmmmmmmm ne yapalım kısmet değilmiş aynı anda umutta olmak
olsun ben geldiğimde senin tansferin gerçekleşmiş olacak ve sabırla bekliycez hamiş haberini almayı
sonrada kırklarımız karışacak inş bitanemmmmmmm
sen üzme kendini bak nekadar az kaldı...
en heyecanlı zamanlarında yanında olup elini tutmak istiyordum ama ben burdan da her an yanında olurum senin
üzülmek yok heyecanla tedavilerimizi beklemek var tamam mı
hoş bulduk canım.daha önce çok doktora gitttik ama herhangi bir netice alamadık.en son bu doktoru bulduk.tedaviye devam ediyor.sen nerde oturuyorsun
canım tefriciyeler tamam.
aynen canım seminerden bişey anlamıyoruz.
görüşemediğimiz arkadaşlarla bari görüşmüş olduk.
bol bol sohbet ediyoruz valla....
canım herşeyde hayır vardır.adetin erken gelmesine üzüldüm.
inş herşey zamanında istediğin gibi olur. moralini bozma...
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....
Evt cnm yaa kısmet değilmiş bişeyi çok isteyince olmuyooo maalesefffffff
Bende çok istiyodummm yanımda olmanı ama inş ben transfer aşamalarına gelirsemmmmmmmmmm sen bana ziyaret gelirsin artıkkkk tatlım
ayyy sonrada kırklarımız karşışır inşşşşşşşş
Tamam cnm benimmmmm şurda 2 hafta bi zamanımm kaldııııııı:18:
ayyyyy şaka maka derken gün yaklaşıyoooooooo şimdi işlerle ilgilendiim içinnnnnn fazla düşünmüyorumm
iyide oluyooooo böylee zaman geçiyo en azındannnn
RABBİMMMM İNŞŞŞŞŞ BU SEFER GÜLDÜRÜR YÜZÜMÜZÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
TÜMMM ARKADAŞLARIMDAAAAAAA inşşşş
nasılsınız kızlar çok özledim sizleri bikaç gündür yine giremedim topiğe
umarım herşey yolundadır ve güzel haberler vardır topiğimizde
evet bitanem olsun napalım ben seni hergün sık sık ararım yanındaymışım gibi olur sıkılırsın bile valla
gelmez miyim canımmmmmmmmm benim tatlı hamişadayımı görmeden durabilir miyim hiç
allahın izniyle biçok arkadaşla kırklarırmız karışacak inş
negüzel işte heyecan yapmadan geçireceksin günlerini...
aklın dağılacak temizlikle...
canım arkadaşım rabbim nasip edecek bu defa yüzün gülecek inş
Sen ara bitanemmmmmm ben senden hiççççççççç bir zaman sıkılmammmmmm
yaaaa inşallah olurummmmm inşşşş herşeyin hayırlısı olsun..
Evt cnmm ya bu yaz süper olucakkkkkkk hamişlerimizleeee
İnşlllah bitanemmmmmmmmm
nasılsınız kızlar çok özledim sizleri bikaç gündür yine giremedim topiğe
umarım herşey yolundadır ve güzel haberler vardır topiğimizde
bişey dicem bizim neden azolu olupta hamiş kalanlar listemiz yok ?liste yapmasını bilen arkadaşlarımızdan biri bir liste yapsa ne iyi olur....
hayırlı ,ömürlü,sağlıklı olsun bebişin...ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR.BEN NETE PEK GIREMIYORUM.ask bebek TATLIM BIZIM DE TUP BEBEKLE OLDU.7 SENEELIK BEKLEYIS 3 YILLIK TUP BEBEK TEDAVISI 2 TUP BEBEK DENEMESI 1 MIKROTESE ILE PRENSIMIZI ALDIK SUKURLER OLSUN KUCAGIMIZA....BEBEKTE BOBREK RAHATSIZLIGI OLDUGU ICIN ERKEN ALINDI ...HALA DA DR LARAR GIDIYRZ.BUNA DA SUKUR....RABBIM SIZLERE DE NASIP ETSIN KIZLAR ...YILMADAN UMUDUNUZU KAYBETMEDEN DUAYLA ILERLEYIN INSAALH.....HEPINIZI COK OPTUM...HAKKINIZI HELAL EDIN
canım ya evdeyim de internet arada sorun çıkarıyo o yüzden giremedimbizde seni özledik tatlım nerelerdeydin
yeni haberler seda ecrin diye bi arkadaşımız vardı hatırlıyor musun ??
varikosel ameliyatından sonra çıkış olmaya başlamıştı...
doğal yoldan hamile kalmış
hatgokta tüp bebek tedavisi sonucunda hamiş
darısı bizlerin başına inşşşşşş
bugünde bbmmnin eşi m.tese olacaktı haber gelmedi daha...
inş ondan da güzel haberler alır halayımızı çekeriz...
evt canımm nerelerdesinnnn sennn
bizde seni özledikkk daha biraz önce aklımdan geçirdimmm uzun zamandır gelmeyen arkadaşlarıı
neden gelmiyolar napıyolar dedimmm acaba
sende geldin aklımaaaa
napıyosun cnmm nasılsınnnn
bu arada bahar haberleri vermişşşşşşş
canım ya evdeyim de internet arada sorun çıkarıyo o yüzden giremedim
seda ecrinin haberini almıştım ama tüpbebekle mi hamile kaldı diye düşünüyodum
maşallah doğal yoldan hamile kalmış çok güzel darısı bizlere olsun inş.
hatgök için de çok sevindim yaa maşallah gözü aydın arkadaşımızın
Allah tamamına erdirsin
inşallah bbmm den de güzel haberler alırız.
maşallah canım yaa bak bu güzel haberleri okuyunca çok mutlu oldum.
canım eski sayfalarda var listeler...
çokda hamiş var ama neyazıkki hiç biri girmiyor...
kim nedir ne tedavi gördü hiç bilmiyoruz...
ben hazırlayabilirim ama sadece 1 senedir hamiş olan ve doğum yapanları yazabilirim...
zaten öncesine gerek yok çünkü kimse girmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?