Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen yarın ara sekreter kızlar kayıt edecekler senin bilgilerini sonra sana ne zaman araman gerktiğini söylerler arasın canım rabbim şifa versin amin

cnm ya baharım kısmet o zamanaymış keşke flazskla aynı anda olabilseydi olsun
olsunda hayırlısıyla dediğin gibi flazsk la 40 karışır inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm geçmiş olsun bence fazla üzülme bak ne güzel öncü spermler görülmüş bu bile mucize
bizde hücre bile çıkmadı sen kafaya takma üç aylık tedaviden sonra gör bak nasıl spermler oluşacak cnm benim

eşim cuma günü tekrar sperm tahlili verecek...bitkisel kür falan kullanmadığı için herhangi bi süpriz falan beklemiyorum açıkcası adet yerini bulsun

EVET CANIM KÜRLERİ KULLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM EŞİME BENİM YAPTIĞIM KÜRLER YETERLİ GELMEYEBİLİR
EN AZINDAN AKLIMDA KALMASIN SONRA PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM.CANIM BİLİYORSUNUZ BENİM SİGORTAM YOK
ARABAYIDA SATAMADIM ELİM KOLUM BAĞLI BEKLİYORUM BU SÜRECİDE BOŞ GEÇİRMEK İSTEMİYORUM .
İBRAHİM HOCA KESİNLİKLE KEÇİBOTNUZU PEKMEZİNDEN UZAK DURSUN DEDİ.İNŞALLAH CAIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN
cnm sizin fsh çokmu yüksek kaçlarda
da keçi boynuzunu önermedi....
CANIM İBRAHİM HOCAYA EŞİMİN FSH DEĞERİNİN 38 OLDUĞUNU SÖYLEDİM ÇOK YÜKSEK DEDİ BİRAZ DÜŞÜNDÜ
BENDE HOCAM EŞİMDE 6 SENE ÖNCE SPERM ÇIKMIŞTI VE FSH DEĞERİ 76 YDI DEDİM ŞOK OLDU
ALLAH'IN TAKDİRİ NASIL İSTERSE ÖYLE OLUR DEDİ.SONRA YÜZDE KAÇ ŞANSIMIZ VAR DİYE SORDUM ODA %30 DEDİ
BENDE BEN ÇOK ŞANSLIYIM HOCAM SİZ %30 ŞANS VERDİNİZ RABBİMDEN DE UMUDUMU KESMİYORUM %100DE RABBİMİN VERECEĞİNE İNANIYORUM %130 EDER DEDİM
DEDİM YA CANIM BEN RABBİMİN VERMEK İSTEDİKTEN SONRA ÖLÜYÜ DİRİLTECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN RABBİM YOKTAN VAR EDECEK

cnm keşke şimdiki tedavinizde sperm çıksaydı üzüldüm açıkcası
üretim varmış nasılsa inş.3 aylık ilaç tedavinizle spermleriniz faliyete geçer.
anne baba olduğunuz günleri görürsünüz...

canım sen o kalbindeki güzel duyguların olduktan sonra inş rabbim sana yüzde yüzün üzerinde hayırlı bir evlat verecek inş

evet canım kürlere başlıycaz amin canım allah razı olsun inşallah şifa bulur eşim
canım ya aslında bende istiyorum rapor çıkarmak ama elim kolum bağlı demek zamanı gelmedi
biliyorsun bağkur ödememi yapmadığım için sigortam yok ve arabayı satınca eşimin sigortasından yararlanıcam
bende öyle düşündüm en azından eşimin mikrotese öncesi saraçoğlunun kürünü kullanmasını istiyorum seninle konuşunca anlatmıştım
eşimin kullandığı bitkisellerden olabilir kalp ritimlerinde bozukluk olmuştu o yüzden kendi kafama göre bitkisel kullanmak istemedim
en azından ehil ellerde tedavi görsün istedim.inşallah canım içine doğan olur bende dediğin gibi mutluluğu geciktiriyorumdur
canım benim allah razı olsun inşallah bende sizin bebişlerinize söz verdiğim gibi hediyelerimi göndericem
amin canım tek dileğim o bende birgün burda haykırmak istiyorum genetik azoyu yendim mucizem doğdu derim inşallah
inşallah canım hepimiz hamiş oluruz paytak paytak emirgan korosunda yürürüz
Tamam canım ben hemen boşaltıyorum kutumu

BİZDE EN SON OLGUNLAŞMAMIŞ HÜCRE BULUNMUŞTUKAAN BEY PRENGLİY VEYA OVİTRELLE KULLANIN DEDİ.
BEN BUGÜN ACABA EŞİME NASILBİ BESLENME PLANI UYGULASAM DİYE BİLGİSAYARIMA ÖNCEDEN B KONUYLA İLGİLİ YÜKLEİKLERİMİ OKUYODUM.
BİŞEY DİKKATİMİ EKTİ EŞİM TESE OLMADAN ÖNCE KAN SAYIMI YAPTIRMIŞTI DR.VE KANINDA HEMOGLABİN YÜKSEKTİ HOCA BOL SU İÇ DEMİŞTİ...
AMA BENİM ALDIĞIIM NOTLAR İÇİNDE ŞÖYLE BİR BİLGİ VAR

Testesteron eksikliği tedavisi kimlere zararlı
Her yaşta testosteron tedavisi yapılabilir. Ama prostat veya meme kanseri olanlarla şiddetli idrar yapma zorluğu olan erkeklerde tedavi yapılmamalı. Uykuda nefes durması (uyku apnesi), kan sayımında kırmızı kan hücrelerinin çok arttığı kişilerde bu tedaviye dikkat edilmeli. 45 yaşın üzerindeki erkeklerde PSA ölçümü yapılmalı. Tedavi ağız yoluyla, cilde sürülen krem şeklinde veya iğne şeklinde olabilir. Üç ayda bir bazı kan tetkikleri yapılarak tedaviye gerektiği kadar devam edilebilir

İŞTE BEN KAAN BEYE BUGÜN BUNU MAİL ATTIM EŞİMDEKİ DURUMU HEMDE UYKU APNESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM ODA CEVAP OLARAK

Dosyanızı yeniden inceledim. Haklısınız. Hemoglobinde artış oluyor. Belki daha önce uzun süreli kullandığınız testosteron da bunda etkili olabilir. Pregnyli keselim. Suyunuzu bol için. Size son yaptığımız TESE'nin üzerinden 6 ay geçince yani ekim ayında, eşinizi de hazırlayarak aynı gün mikroTESE yapalım. Sperm bulmuştuk, umarım tekrar buluruz.
Saygılarımla.
ŞİMDİ BİZ İĞNELERİ KESİCEZ... BENDE BİTKİSEL KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM......
SİZCENAAPMALIYIZ....

Kızlar hani bir ara bahsetmiştim ya çocuk esirgeme kurumundan çocuk alabilirim diye bugün aradılar beni yarın gelin görüşelim isterseniz hemen çocuk verebiliriz dediler
bende henüz kesin karar vermedim ama seminerinize katılırım dedim.az önce aşkbebekle konuştum yarın onunla birlikte gidicez bakalım yarın benim için ne getiricek hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada annem bugün ultrason çektirdi herhalde sorun var gibi bakalım yarın sonucunu doktora göstericek inşallah korktuğumuz başımıza gelmez dualarınızı eksik etmeyin

canım ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık ne diğeceğimi bilemiyorum herkes bişey söylüyor rabbim doğru olan ne ise kalbine onu geirsin amin

Bbmm canım gözün aydın demek istiyorum çünkü hiç yoktan iyidir inşallah rabbimin izniyle o hücreler sperme dönüşürler ve bebişine kavuşursun

burda bulunan bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim hepinizin samimi yaklaşımları beni çok mutlu etti ne olacak bilmiyorum RABBİME sığındım bakak görek hayırlısı olsun

sen çocuk esirgeme kurumuna bavurmuşmuydun ne zmn başvurdun ay bende gelmek isterdim oraya (
annenede geçmiş olsun cnm şimdiden kötü sonuçlar düşünmeyin sabah olsun hayır olsun..

kızlar bugün topik kalabalık ama ben çıkcağım çünkü 3 gündür temizlik yapamadım eşimde evdeydi
yarın erkenden temizlik yapmalıyımki vck ile çocuk esirgeme kurumuna gideceğiz ama canım vck
kendimi hiç hazır hissetmiyorum çocukları görmek için gelince ya kafama çok takarda kötü olursam ben çabuk etkilenen biriyim
canım bana bişey söyleyin ya çok ağlarsam sonra eşim bana çok kızıyor bana bişey söyleyin kızlar

canım ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık ne diğeceğimi bilemiyorum herkes bişey söylüyor rabbim doğru olan ne ise kalbine onu geirsin amin

amiiin canım amiiin ben hep allaha bize doğru ne ise onu göster ona taabi kıl diye dua ediyorum sonuçta eşimin sağlığı daaha önemli rabbim sağlıktan ayırmasın..

selin neden ertelendi ya bana çok uzun geliyor üç ay ALLAH yardımcımız olsun

o ertelenen 3 ayları ban sor şekerim bekleye bekleye yaz geldi ) 8 ay önce tedaviye başlamıştım o başlıyışla daha dr kapılarında sürünüyoorum... bu ay bu sorunun çıktı öteki ay gel gibisinden inş bu hafta da ertlenmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…