canım bizimde azo biz sadece sperm testi yaptırdık orda 0 çıktı sperm bir dahada yaptırmadık şimdi emre beye gidecez onuniçin öncesinde bitkisel bişeyler kullanalım dedik senin yazdıklarınıda okuduktan sonra kafama yattı yarın arayacağım saraçoğlunu artık.hormon değerleri falan normal.anlayacağın yolun başındayız.
slm canlar slm hepinize arkidişlerim benim bugün m tese ameliyatımız oldu biliyosunuz ne mutluyum nede mutsuz sperm üretimi varmış spermler birinci aşamayı geçiyomuş ikinci aşamayıda geçiyomuş üçüncüde kalıyomuş bu aşamalar dört basamakmış ateşli hastalık geçirmiş küçükken sebebi buymuş canlar şimdi ben ne yapayım spermler olgunlaşmadığı için içerde kalıyomuş dışarı çıkış olmuyomuş dr dediki olgun olmadığı için alsakta bişe olmaz şimdi üç aylık bir ilaç tedavisi olacakmış ben ne yapayım kızlar bana bişe diyin bilemedim avareyim ama tabi RABBİME şükürler olsun bunada hamd olsun yine bir umut kapısı oldu bize sizide haberdar edemedim misaafirim var fırsat buldukça bakarım öptüm by
EVET CANIM KÜRLERİ KULLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM EŞİME BENİM YAPTIĞIM KÜRLER YETERLİ GELMEYEBİLİRKürleri kullanacakmısınız cnm şimdiiiiiiii
rapor ne zaman çıkaracaksınızzzzz?
Hmm keçi boynuzu kullanmayın dedi demek fsh ı yükseltiyomuşuz ya ondan seninde eşinin fsh yüksek
olsun cnm ya hayırlısı olsunnnn
CANIM İBRAHİM HOCAYA EŞİMİN FSH DEĞERİNİN 38 OLDUĞUNU SÖYLEDİM ÇOK YÜKSEK DEDİ BİRAZ DÜŞÜNDÜcnm sizin fsh çokmu yüksek kaçlarda
da keçi boynuzunu önermedi....
EVET CANIM KÜRLERİ KULLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM EŞİME BENİM YAPTIĞIM KÜRLER YETERLİ GELMEYEBİLİR
EN AZINDAN AKLIMDA KALMASIN SONRA PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM.CANIM BİLİYORSUNUZ BENİM SİGORTAM YOK
ARABAYIDA SATAMADIM ELİM KOLUM BAĞLI BEKLİYORUM BU SÜRECİDE BOŞ GEÇİRMEK İSTEMİYORUM .
İBRAHİM HOCA KESİNLİKLE KEÇİBOTNUZU PEKMEZİNDEN UZAK DURSUN DEDİ.İNŞALLAH CAIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN
CANIM İBRAHİM HOCAYA EŞİMİN FSH DEĞERİNİN 38 OLDUĞUNU SÖYLEDİM ÇOK YÜKSEK DEDİ BİRAZ DÜŞÜNDÜ
BENDE HOCAM EŞİMDE 6 SENE ÖNCE SPERM ÇIKMIŞTI VE FSH DEĞERİ 76 YDI DEDİM ŞOK OLDU
ALLAH'IN TAKDİRİ NASIL İSTERSE ÖYLE OLUR DEDİ.SONRA YÜZDE KAÇ ŞANSIMIZ VAR DİYE SORDUM ODA %30 DEDİ
BENDE BEN ÇOK ŞANSLIYIM HOCAM SİZ %30 ŞANS VERDİNİZ RABBİMDEN DE UMUDUMU KESMİYORUM %100DE RABBİMİN VERECEĞİNE İNANIYORUM %130 EDER DEDİM
DEDİM YA CANIM BEN RABBİMİN VERMEK İSTEDİKTEN SONRA ÖLÜYÜ DİRİLTECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN RABBİM YOKTAN VAR EDECEK
evet canım kürlere başlıycaz amin canım allah razı olsun inşallah şifa bulur eşimcanımmmmmmm siz kürlere mi başlayacaksınız
Hadi hayırlısı bitanem şifa olsun eniştemize...
Zaten siz çok yavaşsınız daha rapor çin falan başvuramadınız
Siz işlemleri tamamlayıp tedaviye başlayana kadar baya bi zaman geçer...
Bu süreçte de kürleri kullanıp şansınızı daha da arttıracaksınız...
Yaaa okadar çok inanıyorum ki sizde sperm çıkacağına bugün flzaska da söyledim...
Bekleyip duruyorlar güzel haberi geciktiriyorlar diye hem kızıp hem güldüm
Bu kürlerle daha da kaliteli spermler bulunacak inş...
Bizde yiğenimiz için n ehediye alsak diye düşünicez
Jklm gibi sende "kızlar mucizeme kavuştum" diyeceksin allahın izniyle
Sen bu yaz hamiş olacaksınnnnnnn inanıyorummmmmmmmmmmmm
Canım buarada ben nette gezinirken sizin durumla ilgili bi bilgiye ulaştım seninlede paylaşmak istedim...
Bikaç gün arayla sana özelden göndermek istedim ama mesaj kutun doluydu ikisinde de...
Bi arra boşaltıverr olur mu
Bence de en güzeli böyle düşünmen herşey güzel olacak inşallah,bak ben diğer aya mikrotese beklerken,5-6 ay bekliyceğim,elbet vardır bir hayır.
BİZDE EN SON OLGUNLAŞMAMIŞ HÜCRE BULUNMUŞTUKAAN BEY PRENGLİY VEYA OVİTRELLE KULLANIN DEDİ.
BEN BUGÜN ACABA EŞİME NASILBİ BESLENME PLANI UYGULASAM DİYE BİLGİSAYARIMA ÖNCEDEN B KONUYLA İLGİLİ YÜKLEİKLERİMİ OKUYODUM.
BİŞEY DİKKATİMİ EKTİ EŞİM TESE OLMADAN ÖNCE KAN SAYIMI YAPTIRMIŞTI DR.VE KANINDA HEMOGLABİN YÜKSEKTİ HOCA BOL SU İÇ DEMİŞTİ...
AMA BENİM ALDIĞIIM NOTLAR İÇİNDE ŞÖYLE BİR BİLGİ VAR
Testesteron eksikliği tedavisi kimlere zararlı
Her yaşta testosteron tedavisi yapılabilir. Ama prostat veya meme kanseri olanlarla şiddetli idrar yapma zorluğu olan erkeklerde tedavi yapılmamalı. Uykuda nefes durması (uyku apnesi), kan sayımında kırmızı kan hücrelerinin çok arttığı kişilerde bu tedaviye dikkat edilmeli. 45 yaşın üzerindeki erkeklerde PSA ölçümü yapılmalı. Tedavi ağız yoluyla, cilde sürülen krem şeklinde veya iğne şeklinde olabilir. Üç ayda bir bazı kan tetkikleri yapılarak tedaviye gerektiği kadar devam edilebilir
İŞTE BEN KAAN BEYE BUGÜN BUNU MAİL ATTIM EŞİMDEKİ DURUMU HEMDE UYKU APNESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM ODA CEVAP OLARAK
Dosyanızı yeniden inceledim. Haklısınız. Hemoglobinde artış oluyor. Belki daha önce uzun süreli kullandığınız testosteron da bunda etkili olabilir. Pregnyli keselim. Suyunuzu bol için. Size son yaptığımız TESE'nin üzerinden 6 ay geçince yani ekim ayında, eşinizi de hazırlayarak aynı gün mikroTESE yapalım. Sperm bulmuştuk, umarım tekrar buluruz.
Saygılarımla.
ŞİMDİ BİZ İĞNELERİ KESİCEZ... BENDE BİTKİSEL KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM......
SİZCENAAPMALIYIZ....
canım sen o kalbindeki güzel duyguların olduktan sonra inş rabbim sana yüzde yüzün üzerinde hayırlı bir evlat verecek inş
Kızlar hani bir ara bahsetmiştim ya çocuk esirgeme kurumundan çocuk alabilirim diye bugün aradılar beni yarın gelin görüşelim isterseniz hemen çocuk verebiliriz dediler
bende henüz kesin karar vermedim ama seminerinize katılırım dedim.az önce aşkbebekle konuştum yarın onunla birlikte gidicez bakalım yarın benim için ne getiricek hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada annem bugün ultrason çektirdi herhalde sorun var gibi bakalım yarın sonucunu doktora göstericek inşallah korktuğumuz başımıza gelmez dualarınızı eksik etmeyin
canım ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık ne diğeceğimi bilemiyorum herkes bişey söylüyor rabbim doğru olan ne ise kalbine onu geirsin amin
selin neden ertelendi ya bana çok uzun geliyor üç ay ALLAH yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?