Canımmm benimm üzülme en azından üretimm varyaaa
ameliyatta en azındann sorunu bulmuşş hocaaa
3 ay sonra ilaçlarlada düzelicek inşşş spremciklerrrrrrrr
tülaycım bizim dr zafer oyman canım işte bizdede sperm varmış ama olgunaşamıyormuş tatlım sizinki tese miydi m tesemiydi biliyosun fark var aralarında bizim dr diyoki bir daha ameliyat yok normal yolla çıkış olur bakalım şu üç ay bi geçsin ne olacak RABBİME sığındım
sen neden kendini üzüyorsunki anlamadım ne güzel orda birsürü çocuk sevicez hepsi kucağımıza atlıycak bizi birkere öpermisin sana anne diyebilirmiyiz diycekler
eğer sen çocukları sevmekten ve onlar tarafından sevilmekten korkuyorsan şimdiden vazgeç gelme derim .neden ağlıyayım ki ben ordaki çocuklarla güzel vakit geçirmeye gidiyorum ağlamaya değilgit ve uyu şimdiden yarın geçireceğin güzel günün hayalini kur benim mutluluğuma ortak olmak istiyorsan tabiki
tülaycım bizim dr zafer oyman canım işte bizdede sperm varmış ama olgunaşamıyormuş tatlım sizinki tese miydi m tesemiydi biliyosun fark var aralarında bizim dr diyoki bir daha ameliyat yok normal yolla çıkış olur bakalım şu üç ay bi geçsin ne olacak RABBİME sığındım
bizim durumda sizin ibi dr ne önerdi neden tekrar ameliyat etmiyo kaç kere ameliyat olmuştuki bide siz nerdesiniz
biraz fazla sordum ama bizdede olgunlaşmamış var eşime testesteron iğneleri kan değerini bozdu hocada iğneyi bırakalım 6 ay sonra bidaha tese yapalım diyo
eğer olursa 4. microtse olacak
bizim durumda sizin ibi dr ne önerdi neden tekrar ameliyat etmiyo kaç kere ameliyat olmuştuki bide siz nerdesiniz
biraz fazla sordum ama bizdede olgunlaşmamış var eşime testesteron iğneleri kan değerini bozdu hocada iğneyi bırakalım 6 ay sonra bidaha tese yapalım diyo
eğer olursa 4. microtse olacak
canım çıkış olur diyo bende dedim neden tese yok diye oda gerek yok dedi cancazım yani anlayacağın şuki bekliycez normal yolla çıkmasını ayrıca ikinci ameliyatı daha bende anlamadım istanbulda oturuyoruz bağcılarda ya bu olgunlaşmayanlar olgunlaşırmı amaaaaannnn ya offf
canım çıkış olur diyo bende dedim neden tese yok diye oda gerek yok dedi cancazım yani anlayacağın şuki bekliycez normal yolla çıkmasını ayrıca ikinci ameliyatı daha bende anlamadım istanbulda oturuyoruz bağcılarda ya bu olgunlaşmayanlar olgunlaşırmı amaaaaannnn ya offf
yok canım erdek bize uzak...
biz genelle ayvalık a gidiyoruz...
bazende burhaniye yada edremite gidiyoruz orası daha yakın diye...
ama ayvalık güzel zamanımız varsa mutlaka oraya gideriz...
deniz gibisi var mı yaaa
slm canlar slm hepinize arkidişlerim benim bugün m tese ameliyatımız oldu biliyosunuz ne mutluyum nede mutsuz sperm üretimi varmış spermler birinci aşamayı geçiyomuş ikinci aşamayıda geçiyomuş üçüncüde kalıyomuş bu aşamalar dört basamakmış ateşli hastalık geçirmiş küçükken sebebi buymuş canlar şimdi ben ne yapayım spermler olgunlaşmadığı için içerde kalıyomuş dışarı çıkış olmuyomuş dr dediki olgun olmadığı için alsakta bişe olmaz şimdi üç aylık bir ilaç tedavisi olacakmış ben ne yapayım kızlar bana bişe diyin bilemedim avareyim ama tabi RABBİME şükürler olsun bunada hamd olsun yine bir umut kapısı oldu bize sizide haberdar edemedim misaafirim var fırsat buldukça bakarım öptüm by
arkadaşlar merhaba, vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıhştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde azfc delasyonu vardı. Biz kaan aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı azfa azfb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. Mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. Eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. Denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. Kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. Bugün 12. Haftamı doldurdum 13. Haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..
Arkadaşlar merhaba, Vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıHştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde AZFc delasyonu vardı. Biz Kaan Aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı AZFa AZFb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. bugün 12. haftamı doldurdum 13. haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. Üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..
Çok güzel canım harika.çok sevindim.allah bebeğini sana kavuştursun sağ salim.bizde azoluyuz ve bizim doktorumuzda kaan aydos.mikro tesede olgunlaşmamış bulundu 3.tese olacak 6 ay sonra. şimdi iğne kullanıyor.
benim şu iğneler içimde kaldı acaba acaba benim eşimde kullansa çıkarmıydı
Arkadaşlar merhaba, Vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıHştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde AZFc delasyonu vardı. Biz Kaan Aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı AZFa AZFb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. bugün 12. haftamı doldurdum 13. haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. Üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..
nasılsınız kızlar ben çooookkk hastayım tefricileri okuyorum onu haber verim dedim nete giremedim yanlış anlaşılmasın ama okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?