Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımmm benimm üzülme en azından üretimm varyaaa
ameliyatta en azındann sorunu bulmuşş hocaaa
3 ay sonra ilaçlarlada düzelicek inşşş spremciklerrrrrrrr

öyle canım doğdru diyosun aza kanaat getiremeyen çoğu hiç bulamaz ben sadece çok uzun yıllar beklemekten korkuyorum işte neyse inşlh spermciklere iyi bakarsak büyür dimi bizim dr daha ameliyat yok dedi normal yolla çıkış bekliyomuş ALLAH büyük bakalım.....

canım ne güzel ya sizin doğal çıkış olacakmış.bizim mikro tese oldu.artık bu doktorlarada güven yok ya...insan ne yapacağını şaşırıyor ya

canım nedense birden duygulandım onların anneleri babaları yok yetimler bir çoğunun bırakıp gitmişler ay canım kızma tamam
cesaretimi toplayıp gelecem belkide daha iii olur kendime gelirim canım
ya canım ben o kadar duygusal oldumki zaten öyleydim daha çok oldum
kursta arkadaşım güzel bir şarkı söyledi ben bir ağlamaya başladım gerçekten ama sende yanımdasın birbirimizi anlarız
tamam canım ben hazırlanınca sana çağrı bırrakacağım o zaman sende hazır olursun sonra otobüse binice tekrar bırakırım sende durağa gelirsin
tama canım hadi görüşürüz ben hemen temizliğe başlayayım

Selam kızlar nasılsınız ben çok heyecanlıyım bugün çocuk esirgeme kurumuna gidiyoruz.aşkbebeğide kandırdım oda benimle geliyoraslında çok haklı biraz duygu seli yaşıycaz ama ben yinede gitmek görmek istiyorum o bebişleri şimdi nasıl koşacaklar peşimizden allah'ım sen bizi evlatsız evlatlarıda ana babasız koyma amin

bizim durumda sizin ibi dr ne önerdi neden tekrar ameliyat etmiyo kaç kere ameliyat olmuştuki bide siz nerdesiniz
biraz fazla sordum ama bizdede olgunlaşmamış var eşime testesteron iğneleri kan değerini bozdu hocada iğneyi bırakalım 6 ay sonra bidaha tese yapalım diyo
eğer olursa 4. microtse olacak

canım olursa bu 3.tese olacak ve 6 ay sonra olacak yine.şimdi tedaviye devam edelim dedi.ilk gittiğimizde doktor bize ilaç vermedi çünkü ilaçlar ileride kansere çevirebiliyormuş.3 ay besinleri kullandık.doktor eşim ameliyattan çıktıktan sonra yanımıza geldi.çok güzel dedi.yarın sonuçları ben size söylerim dedi.ertesi gün araştırdığında olgun sperm yok dedi.sıkı bir tedavi uygulamay devam dedi.şimdi 4 tane ovitrelle iğne verdi onu kullanıp tekrar kanda fsh lh ve testesteron tahlilli yaptırıp mail atacağız ona göre söylüyecek artık birşeyler.inşallah iğneler işe yarar.ben denizlide oturuyorum sen nerdesin

canım çıkış olur diyo bende dedim neden tese yok diye oda gerek yok dedi cancazım yani anlayacağın şuki bekliycez normal yolla çıkmasını ayrıca ikinci ameliyatı daha bende anlamadım istanbulda oturuyoruz bağcılarda ya bu olgunlaşmayanlar olgunlaşırmı amaaaaannnn ya offf

kızlar biradan vck ile çocuk esirgeme kurumuna gideceğiz önce çok kötü olurum sandım amaonu yenmeye çalıştım ve vck beni dediği gibi kandırdı
bende gidiyorum dönüşte paylaşırız

inşallah olgunlaşır ve doğal çıkış olur

bebğim çok takma kafana elongeyle bile hamile kalan var inşallah sizin spermler olgunlaşacak ve sende hamiş olcakasın en azından sperm çıkmamasından iyidir.sana şunu söyleyeyim benim eşimde de immatür germ hücre çıkmıştı bende çok sevinmiştim çünkü spermin olgunlaşmamış haliymiş doktorumuza sordum sperm olabilirmi diye oda ne zaman ne olur bilemeyiz evet birşeyler var yani şunu hamileliğe benzetirsek kaç aylık hamile olduğunu bilmemek gibi birşey yani bebiş ne zaman dünyaya gelicek bilemeyiz demişti.sperm oluşurmu oluşmazmı kaç ay sonra oluşur bilemiycez dedi bunu anlamanın yoluda bol bol sperm testi yaptırmak ve vitamin takviyeleri almak sende ibrahim saraçoğlunu ara istersen

yok canım erdek bize uzak...
biz genelle ayvalık a gidiyoruz...
bazende burhaniye yada edremite gidiyoruz orası daha yakın diye...
ama ayvalık güzel zamanımız varsa mutlaka oraya gideriz...
deniz gibisi var mı yaaa

ne güzeldir oralar kim bilir.. bu sene tatil yok bize bebiş yapıcaz onu kucağıma alınca her gün tatil gibi olacak inşallah...
baharcım ben bugün rapor sonucu almak için hastaneye gittim. sağlık raporu istediler benden. üroloji,nöroloji, göz, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum hepsinden tek sağlık raporuna hepsinin imzası olacakmış. birde tedavi göreceğin hastaneden tedaviye başlamaya uygundur diye bir yazı istediler. sendende istediler mi?
birde rapor 3 gün geçerliymiş, adetinden 3 gün önce sağlık raporunu getirip alırsın raporu dediler.

geçmiş olsun canım, önemli olan üretim olması, çok şükür varmış. gerisini ilaçla bitkisellerle desteklersin mutlaka. allah yardımcınız olsun canım

oley turtim gelmiş o kadar hezeyandan sonra gelmemek mümkün değil değilmi bebekim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, Vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıHştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde AZFc delasyonu vardı. Biz Kaan Aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı AZFa AZFb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. bugün 12. haftamı doldurdum 13. haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. Üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..

allah iyilik versin canımcım okunan ezanlar hürmetine rabbim bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.evet canım ogünü çok iyi hatırlıyorum seninle bizde dua ediyorduk ve şükürler olsun ki eşinde sperm çıkmıştı mutluluğumuz daha çok katlanmıştı.ben sadece gelip hamiş olduğunu söylemeni istedim çünkü bizler kader arkadaşıyız seninle aynı durumda olan ve senin yazdıkların sayesinde umutlanacak olan arkadaşlarımız var.biliyorsun ki hepimizin eşi azolu biz belki bu derten kurtulucaz allah'ın izniyle belki bize gün gelecek kimse ulaşamıycak ama burda yazdıklarımız gün gelecek başka kişilere umut olacak aynen bize daha önceki yazan arkadaşların umut olduğu gibi .rabbim sanada şifa versin ama seni arada sırada da olsa aramızda görmek istiyoruz bebişim

nasılsınız kızlar ben çooookkk hastayım tefricileri okuyorum onu haber verim dedim nete giremedim yanlış anlaşılmasın ama okudum

Çok güzel canım harika.çok sevindim.allah bebeğini sana kavuştursun sağ salim.bizde azoluyuz ve bizim doktorumuzda kaan aydos.mikro tesede olgunlaşmamış bulundu 3.tese olacak 6 ay sonra. şimdi iğne kullanıyor.

Çok güzel canım harika.çok sevindim.allah bebeğini sana kavuştursun sağ salim.bizde azoluyuz ve bizim doktorumuzda kaan aydos.mikro tesede olgunlaşmamış bulundu 3.tese olacak 6 ay sonra. şimdi iğne kullanıyor.

benim şu iğneler içimde kaldı acaba acaba benim eşimde kullansa çıkarmıydı

tebrik ederim, allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. bizde mart ayında azoyu öğrenmiştik, sonra mikrotesede sperm bulundu ve donduruldu. şimdi ben tedavi için bekliyorum. azoyu ilk öğrendiğimde bu sayfadan çok destek aldım. doktorumuzu buradan buldum. kullandığımız bitkiselleri ilaçları buradan öğrendim. en önemliside içimi burada döktüm, derdimi anlattım ve adını bilmediğim yüzünü görmediğim arkadaşlarım bana dert ortağı oldular.
şimdi böyle azodan kurtulan bebeğine kavuşanları duydukça çok mutlu oluyorum. bende bebeğime kavuşacağım günü iple çekiyorum.

inşallah burada hep böyle güzel haberler duyarız. sende bebeğini kucağına alırsın, peşindende bizler geliriz.
allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar ben çooookkk hastayım tefricileri okuyorum onu haber verim dedim nete giremedim yanlış anlaşılmasın ama okudum

iyiyiz canım geçmiş olsun şimdi nasılsın ??
tamam canım allah kabul etsin senden haber alamadığım için yazamamıştım...
zcunun kini okudun yani tamam eklerim şimdi...
peki vcknın tefriciyesinide okudun mu şimdi ona okunuyor karışıklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…