hayırlı olsun cnm yumoşların onlar cumartesiye kadar iyice artarinş. eşinin ameliyatıda başarılı geçer de sağlıklı spermler bulunur anne olursun..
hiç sorma canım ya 1 ay olacak neredeyse hala bekliyoruz.
evet ha bugün ha yarın gelirler biterde gideriz diye bekliyorum ama nafile.
çocuklarda sizlerde iyice daralacaksınız öyle olursa.
amannn sıcaklarda bunalıyo insan biz bu yaşta dayanamıyoruz birde çocukları düşünsene asla adapte olamazlar.
çok yanlış bir uygulama ama napıcan tatlım yapacak bişey yok.
buarada canımcım sen adet oldumuşun galiba.
eğer düzenli olursa birdahaki aya bugünlerde tedaviye başlamış oluyorsun değilmi?
Slm canlarm bugun doktora gittim 9 yumoşum olmuş bugun çatlatma ignemi vurulcam vee cumartesi sabah 9 da eşim m.tese olcak sperm bulunursa 11 de benim yumoşlar toplanacak cok heycanlıym çokk neolur dua edin bana
Slm canlarm bugun doktora gittim 9 yumoşum olmuş bugun çatlatma ignemi vurulcam vee cumartesi sabah 9 da eşim m.tese olcak sperm bulunursa 11 de benim yumoşlar toplanacak cok heycanlıym çokk neolur dua edin bana
merhaba kızlarr
dün giremnedim bugünde ders çalışmaktan giremedim dedim yeter artıkdinlen
veeee soluğu burda aldım
yaa ne tefrişmiş bu bi bitiremediler
neyse sağlık olsun inş bi an önce biterde gidersinizhayırlısıyla
bide sen gidicez diye kendini hazırlayıp sonra böyle aksilik çıkınca ondan da sıkıldın bukadar...
sabrediyoruz bebekim napalım elden gelir bişey yok...
artık herşey değişiyor...
eğitim öğrretim yılın 2 dönem değil 3 dönem olacakmış...
3 er ay olacakmış dönemler...
yaz tatilimizde kısalacakmış...
hayır bu çocuklar sıcaklarda nasıl ders yapıcaklar nekadar verim sağlanacak demiyorlar...
normalde nisandan sonra bile çocuklarda bi bıkkınlık oluyor şimdi ne olacak bakalım
valla herşey değişiyor eskiye dair hiçbişey kalmayacak gibi görünüyor
merhaba bitanem çok özledim seni
iyi ki yeter dedin yaaaaaaaaaa nasılsın bitanemmmmmmmm
olanlar beni çok yoruyor okulumda büyük ihtimalle norm fazlası olacağım çok üzgünüm kuzularım için kendim için tedavim sonucunda inşallah hamiş olursam nerde olacağım kaçıncı sınıfa bakacağım olduda negatif oldu rabbim nasip ederse yola devam edeceğim nsl sıkıntıda geçenlerde dişimi kırdım bugün emre bey aradı o çok sevinçli biz çok şaşkın biliyorsunuz kızlar biz azo değildik bol sperm vvar ama morfoloji sıfır hatta sperm her zaman 80 milyondu 7 milyon dedi bu fark nsl oluştu biz rakamla devletten rapor alırdık biz 3 aşılama yaptırmadığımızdan rapor alamıyorduk çok heyecanlıyım cmtsi süleyman beydeyim
ah cnm hiç sorma bende özledim sizi dün girecektim kursun son günüydü ( bu arada kursu geçtimmmmmmmm)
eşim aradı annesi çamaşır makinesini açamamış okuma yazma bilmiyo ya gittim makine yi çalıştırmaya yanii ne acayip dimi
bugünde biraz dersime baktım gün yaklaşıyo ne yapalım
yaaa seninde seminer yüzünden ıleeri tarihe ertelendi he umut
olsun kız sonundahamiş olda bi tanem ayyy ne tatlı olursun gız sennnn
slm kızlar.nasılsınız?geçmişe bir göz atayım.
inş.güzel haberler vardır.sevinirim
tebrikler bitanemmmmmmmmmmm
sen herşeyi yaparsın başarılı arkadaşım benim
aman oda kaşınıyor valla
beni bile delirtti burada
evet canım gelecek aya kaldı olsun napalım hayırlısı böyleymiş...
canım benimmmmmmmmmmm çok teşekkürler
tatlı olurum dimi
bana da öyle geliyor çok şirin bi hamiş olurum diye düşünüyorum ama bakalım
rabbim hepimize naisp etsin hayallerimizi gerçek eylesin inş...
benim kaynanam herkesi delirtir be
evet cnm sen özünde zaten güler yüzlü ve tatlısın
hamişlik bi güzellik verirmiş ya insana seninde güzelliğine güzellik katar inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?