ya gülüm denemekte fayda var.çok etkili bir ilaçmış.ilacı sigorta karşılamıyor.mecburen para ile aldık.tanesi 70 tl.
Arkadaşlar merhaba, Vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıHştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde AZFc delasyonu vardı. Biz Kaan Aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı AZFa AZFb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. bugün 12. haftamı doldurdum 13. haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. Üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..
RABBİMbebeğinizi kucağınıza alıp hayırlı evlat etsin inşallah.bizim de azosperm sorunumuz var .bi kaçtane sperm çıkabiliyo ama onlarda ölü dedi doktor.biz şimdi tese ameliyatı olucak eşim ,ama ben geçen gün duyduğumda azopaerm olup tese ameliyatı ile alacaklarını çok ağadım.genetik testndeArkadaşlar merhaba, Vck'cım canım iyiyim ben şükürler olsun ki, biz geçen sene nisan ayında azoyu yendik ve ben burda herkesle paylaşmıHştım sanırım sen atladın, yalnız hamile olduğumu bu sayfada yazmamıştım doğru sölüyorsun.. Benim eşimde AZFc delasyonu vardı. Biz Kaan Aydosun hastasıyız, kaan hoca bize bizim şansımız %50 vardı AZFa AZFb olan hastalara göre, kaan hoca umutlandırmadı tedaviye cevap veren hastalarımda oldu vermeyen hastalarımda dedi, şükürler olsun ki 5 aylık tedavinin ardından eşim hastalığa cevap verdi. Eşimin 2010 yılının haziran ayında bir mikrotese geçirmişti ve hiç sperm bulunamamıştı, bize evlat edinin yada sperm donasyonu yaptırın denmişti. Kaan hocaya 2010 eylül ayında ulaştık bizden genetik testler istediler onların çıkması biraz uzun sürdü. Biz 2010 kasım ayında başladık tedaviye 2011 nisan ayında eşim 2. mikroteseye girdi vücudu tedaviye cevap verince sperm bulundu ve donduruldu. 4 kez tüp bebek denedim 1 yılda. eşim 2 kez daha mikrotese oldu bu arada ilk 2 denememizde embiriyoların kalitesi hep düşüktü 3.kalite 2.kalite bile zor bulduk. Dolayısıyla bebekler tutmadı, pes etmedik 3. denememizde 1 tane 1.kalite yakaladık ama malesef oda tutunamadı, en son denememiz 29 martta ben opuda o m.tese ameliyatındaydı 1 nisanda transfer oldu bu sefer 3 adet 1. kalite embiromuz oldu ondanda şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. bugün 12. haftamı doldurdum 13. haftama girdim.. Dilerim herşey güzel devam eder ve rabbim kucağımıza almamızı nasip eder. Ben bugün hastaneden çıktım kum döküyorum inanın her günüm azap gb geçiyor bebeğe bişey olucak diye ödüm kopuyor. Üroloji servisinde yattığım için doktorlar eşimi biliyorlar ve bebeğimizi mucize olarak görüyorlar. Hamile kalıncaya kadarda zor hamile kaldıktan sonra çok daha zor. Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım. Yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Görüşmek üzere..
evet canım kürlere başlıycaz amin canım allah razı olsun inşallah şifa bulur eşim
canım ya aslında bende istiyorum rapor çıkarmak ama elim kolum bağlı demek zamanı gelmedi
biliyorsun bağkur ödememi yapmadığım için sigortam yok ve arabayı satınca eşimin sigortasından yararlanıcam
bende öyle düşündüm en azından eşimin mikrotese öncesi saraçoğlunun kürünü kullanmasını istiyorum seninle konuşunca anlatmıştım
eşimin kullandığı bitkisellerden olabilir kalp ritimlerinde bozukluk olmuştu o yüzden kendi kafama göre bitkisel kullanmak istemedim
en azından ehil ellerde tedavi görsün istedim.inşallah canım içine doğan olur bende dediğin gibi mutluluğu geciktiriyorumdur
canım benim allah razı olsun inşallah bende sizin bebişlerinize söz verdiğim gibi hediyelerimi göndericem
amin canım tek dileğim o bende birgün burda haykırmak istiyorum genetik azoyu yendim mucizem doğdu derim inşallah
inşallah canım hepimiz hamiş oluruz paytak paytak emirgan korosunda yürürüz
Tamam canım ben hemen boşaltıyorum kutumu
Kızlar hani bir ara bahsetmiştim ya çocuk esirgeme kurumundan çocuk alabilirim diye bugün aradılar beni yarın gelin görüşelim isterseniz hemen çocuk verebiliriz dediler
bende henüz kesin karar vermedim ama seminerinize katılırım dedim.az önce aşkbebekle konuştum yarın onunla birlikte gidicez bakalım yarın benim için ne getiricek hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada annem bugün ultrason çektirdi herhalde sorun var gibi bakalım yarın sonucunu doktora göstericek inşallah korktuğumuz başımıza gelmez dualarınızı eksik etmeyin
cnm ya baharım kısmet o zamanaymış keşke flazskla aynı anda olabilseydi olsun
olsunda hayırlısıyla dediğin gibi flazsk la 40 karışır inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BAHARIMMMMM bebekim rapor işini halletmişsiniz gözün aydın tatlımmm.
şimdi büyük bir yük kalkmıştır üstünden bebişimm.
herşey yolunda gidiyo çok şükür sıra geldi hayırlısıyla bebişlerine kavuşmaya.
heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum hamiş olacağın günüüüü
cnm çok haklısın seminer saçma sapan ve zamanımı alıyor ben istdayım da yinede okuldan kısmet olmuyor haftasonu dr gidiyorum benimde temmuzda inşallah bekleyelim demezler direk tüpe geçeriz
ne güzeldir oralar kim bilir.. bu sene tatil yok bize bebiş yapıcaz onu kucağıma alınca her gün tatil gibi olacak inşallah...
baharcım ben bugün rapor sonucu almak için hastaneye gittim. sağlık raporu istediler benden. üroloji,nöroloji, göz, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum hepsinden tek sağlık raporuna hepsinin imzası olacakmış. birde tedavi göreceğin hastaneden tedaviye başlamaya uygundur diye bir yazı istediler. sendende istediler mi?
birde rapor 3 gün geçerliymiş, adetinden 3 gün önce sağlık raporunu getirip alırsın raporu dediler.
ya bahar sendende sağlık raporu istediler mi? sinir oldum bugün raporu alıcam diye salına salına gittim. not kağıdını tutuşturdular elime. öyle bir raporu nereden nasıl alırım hiç bilmiyorum. özelde hiç yapamam. 8 doktorda muayane olamam. 50 şerden desem 400 lira sadece muayane ücreti olur. yapacakları tahiller falan cabası. şaşırıdm kaldım. birde zaman kaybetmeden yaptırmam lazım. 5 temmuz adet günüm.
artık işten izin almaktanda utanıyorum, koyacaklar kapının önüne sonunda.
canım bende şimdi sana yazmıştım benden istemediler...
haftaya gelmenize gerek yok eşiniz gelip alır raporu dediler...
sağlık raporuna gelince o çok basit tatlım korkulacak bişey değil...
normal devlet hastanesine gidip sağlık raporu almak istediğini söylüyorsun...
evrakını doldurup tüm drlara tek tek giriyorsun...
kimse test falan istemiyor bi hastalığın var mı diye soruyorlar okadar...
herkes imzasını atıp gönderiyor sen sıkıntı yapma bukadar...
ama bian evvel yaptır son ana kalmasın
evet bitanem kısmet böyleymiş...
olsun sonucumuz güzel olsun da en önemlisi o bizim için
rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin bidenem benim
saol bebekimmmmmmmmmmmmmmm
hem de nasıl anlatamam aayip rahatladım
allah razı olsun bebekimm inşşşşşşşşşş
canım benim bende senin hamiş olacağına inanıyorum tüm kalbimleeeeeee
ALLAH sendende razı olsun bitanemmm
inşallah canım o günleri görebilecekmiyim acaba...
Selamm kızlarrrrrr
Nasılsınızzzzzzzz?
sağol canım, nasıl hevesli gitmiştim bugün raporu alırım diye. cumartesi günüde süleyman beyden randevum var. tedavi öncesinde bir muayane olacaktım. rapor alır cumartesi ilaçlarımıda yazdırır adet günümü beklerim diyordum. hatta telefon edip randevumu bugüne almayı bile düşünmüştüm.
tüm hevesim kursağımda kaldı. ne yapalım bunuda yapacağız.
görecesin tab bebekim allahın izniyle o günlerde gelecek
nasılsın buarada biz kavruluyoruz valla...
balıkesir en sıcak illerden biriymiş yanıyoruz resmen...
siz de durumlar nasıl bebekim
Selamm kızlarrrrrr
Nasılsınızzzzzzzz?
selam tatlım valla bugün aşırı sıcak bende dün adet oldum...
bugünde biraz ağrım var...
böyle geçiriyorum günü...
sen napıyorsun tatlım temizliğe devam mı
inşallah bitanem
burasıda çok sıcak tatlım otuurduğum yerde terliyorum.
sokaklar bomboş herkes kendini evlere kapamış.
bizde durumlar iyi bitanem çok şükür.
kociş 4 gün oldu başlayalı kürlere.
evicap ı da aldık kullanıyo.
inşallah faydasını görürüz.
ben bugün biraz mutsuz umutsuz vede yorgun hissediyorum kendimi.
mühim değil toparlarım.
seminer devam ediyo değilmi tatlım?
Aynen cnm benimde dışarda işim vardııı zor gidip geldimmmmm
demek oldunnnnnnnnnn ilk günnlerr biraz ağrı oluyoo benimdee dinlen artık tatlımm
uff sıcaktda hiçç çelikmiyo yaniiii
ben tabikii devamm temizliğee cnmmm
bakalımm ne zaman bitirirsem artıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?