Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam bebekimmm
iyiyiz sen nasılsın oralarda çok sıcak galiba piştik bebekim yaaa.

bendee hem sıcakla hemm temizlikle uğraşıyorumm
valla hiç bişey yapamıyokii insannn su gibi oluyooosunn
bi görsenn hep dinleniyorumm mecburenn bebekimm
demek sizin orallarda sıcakkkkk napcaz tatlım ya
sen nasılsınn biraz önce mutsuz ve umutsuzum yazmışsınn cnmm
kıyamam cnmm yaaa eşinde başlamışş kürlereee hallettinizmii eşinin nasıll kullanacağınıı
hadii inşş şifa olucakkkkkkkkkk bunlarr mutsuz ve umutsuz olmaaaaaaaaaaaa canım benim

en iyisi evde oturmak tatlım paket oluruz dışarı çıksak.
sağol canım benim inşallah şifa olur.
evet bazen böyle oluyo karabasanlar basıyo resmen.
kaldım burda çanakkaleyede gidemedik birtürlü çok sıkıldım ya.
bu gidişle bayram sonuna kalacak gibi görünüyo.
elazığda izinler durdurulmuş teftiş nedeniyle.
amannnn sağlık olsun ne diyelim.
ahh be bebekim ya bu sıcaktada hiç çekilmez dediğin gibi dolu şeyler olsa neyse.
boş işler yapıyorlar sen şimdiye kadar dolu bi iş gördünmü.
sabret bebekim bitsin biranöncede sende dinlen bol bol.

canım benim ağrım olmaz zaten ama bu defa az da olsa var...
dediğin gibi sıcakta hiç çekilmiyor
neyse hamiş olunca kurtulucaz inş
bitirirsin tatlım yavaş yavaş yap yorma kendini önemli olan bu...

Evt cnm ya ne güzell hamiş oluncaa o sorundan da kurtuluyosunnn
öle yapıyorummm cnm benimmmm sllana sallana işteee

çok sıcak canım ya yorma kendini yavaş yavaş yap bitanem acelesi yok.
bizim buralar feci tatlım doğunun sıcağını bilirsiniz.
bizde hiç memnun olmuyoruzki kışın çok soğuk yazın çok sıcak diye sitem ediyoruz
asıl ramazanı düşünüyorum ben amanınnn nasıl dayanacağız bilmem.
ALLAH bir kolaylık verir innşallah.
biraz sıkıntılıyım bugün geçer bitanem bazen oluyo öyle.
evettt bebekimmmm kociş başladı kürlere aradım öğrendim nasıl kullanılacağını.
eczaneden vitamininide aldı 4 gün oldu başlayalı.
umarım faydasını görürüz başkalarınada umut oluruz.
bebekim yorma kendini tamammı yavaş yavaş ALLAH korusun hasta olursun canımıniçi.

yaa ne tefrişmiş bu bi bitiremediler
neyse sağlık olsun inş bi an önce biterde gidersiniz hayırlısıyla
bide sen gidicez diye kendini hazırlayıp sonra böyle aksilik çıkınca ondan da sıkıldın bukadar...
sabrediyoruz bebekim napalım elden gelir bişey yok...
artık herşey değişiyor...
eğitim öğrretim yılın 2 dönem değil 3 dönem olacakmış...
3 er ay olacakmış dönemler...
yaz tatilimizde kısalacakmış...
hayır bu çocuklar sıcaklarda nasıl ders yapıcaklar nekadar verim sağlanacak demiyorlar...
normalde nisandan sonra bile çocuklarda bi bıkkınlık oluyor şimdi ne olacak bakalım
valla herşey değişiyor eskiye dair hiçbişey kalmayacak gibi görünüyor

Evt cnm ya ne güzell hamiş oluncaa o sorundan da kurtuluyosunnn
öle yapıyorummm cnm benimmmm sllana sallana işteee

sallan bebeğim ne olacak yaaa
bende yapamıyorum sıcaklardan...
haftaya biraz serinleyecekmiş ozaman yaparım artık...

Evet canım ne günler gelip geçiyor, hiç geçmeyecek sandığım o günler bir bakmışım geride kalmış, ama ben sizleri unutmuş değilim her duamda varsınız bunu yürekten söylüyorum, ben inanıyorum ki sizlerde başarıcaksınız. Biz sadece azoyu yenmekle bitirmedik hep hayal kırıklıkları yaşadık ben bissürü tedavi gördüm ama pes etmeden, bu yolda psikolojik destek imkanınız varsa kullanın, bende girerim yazarım size..

Çok güzel canım harika.çok sevindim.allah bebeğini sana kavuştursun sağ salim.bizde azoluyuz ve bizim doktorumuzda kaan aydos.mikro tesede olgunlaşmamış bulundu 3.tese olacak 6 ay sonra. şimdi iğne kullanıyor.
Amin canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin.. İnşallah tedaviye cevap verir yüzünüz güler ama dediğim gb sperm bulununcada bitmedi embiryolarımız kalitesiz oldu hep 4. tüpde nasip oldu bizede.. Pes etmeyin..

Amin canım inşallah cemil cümlemizle beraber inşallah.. BEnde burda dertleştim bende burda buldum doktorumu bu topik bizler ve bizim gibilere ışık niteliğinde..

gözün aydın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
darısı hepimizin başına inş

Amin canım inşallahh..

Kaan Aydos hoca olarak. merkez zaten bildiğim kadarıyla sadece Gen-Art tüp bebek merkezinde m.tese ameliyatı yapıyor. Normal meni yoluyla ölü çıkış varsa içerde mutlaka canlı sperm vardır.. Bizim spermler canlıydı ama hareketsizdi elektrik verilerek döllendi hep içini ferah tut..

hiç sorma canım ya 1 ay olacak neredeyse hala bekliyoruz.
evet ha bugün ha yarın gelirler biterde gideriz diye bekliyorum ama nafile.
çocuklarda sizlerde iyice daralacaksınız öyle olursa.
amannn sıcaklarda bunalıyo insan biz bu yaşta dayanamıyoruz birde çocukları düşünsene asla adapte olamazlar.
çok yanlış bir uygulama ama napıcan tatlım yapacak bişey yok.
buarada canımcım sen adet oldumuşun galiba.
eğer düzenli olursa birdahaki aya bugünlerde tedaviye başlamış oluyorsun değilmi?

canım merhaba.
yanlış okumadıysam senin eşindemi azfc de mikrodelsyon varmış.

Yokk tatlımm acele etmiyorumm yavaş yapıyorumm halim kalmıyoo zatennn valla
evt yaa hiçç bişeydenn memnun olmuyoruzzz sıcak mı çook sıcak soğuk oluncaa çook soğukk
Evttt ramazan bu sene tamm sıcaklara denk geliyooo ama Allah sabrını verir cnmmm
bazenn hepimiz oluyorumm tatlımm bi gün umutlu güzel düşünüyorumm öbür günn kötüyümm seninde
geçer inşş güzelimmm çabucakkkk bizler nelere dayanıyoruzz..sağlıkolsunn cnm napalımmm
umarımm cnmm görecektir faydaaaa kürlerdennnnn

doğru sıcaktan hali kalmıyoki insanın ister istemez ağır ağır yapılıyo işler.
memnuniyetsiziz bebekimm herşeyden çabuk bunalıyoruz
bir günümüz dğer günümüzü tutmuyor bazen sıkıntı çöküveriyo yüreğimize.
evet sağlık olsun canımcım.
inşallah bitanem inşallah az mücadele etmiyoruz inşallah karşılığını alırız.
tedaviye nezaman başlıyosunuz tatlım?

Slm canlarm bugun doktora gittim 9 yumoşum olmuş bugun çatlatma ignemi vurulcam vee cumartesi sabah 9 da eşim m.tese olcak sperm bulunursa 11 de benim yumoşlar toplanacak cok heycanlıym çokk neolur dua edin bana

Canımm ben bu ayın 27 si gib adet olucamm bi aksilik olmazsaa
28 gibi başlıycağızz inşşşş bakalımm neler olucakk nasıl geçicekkk ameliyattt
eşimm dün diyokiii eğer bişey çıkmazsaa hemen izine çıkıcammm mutlaka biyerlere gidelimm diyo ben duramam buralardaa
bende gidelimm canımm dedim ama iyi düşün inşş çıkacak dedimmmmmm emre beyy iyi bi doktorr merkez iyiiiiiiii
bakalımm hayırlısı neyse o olsun artıkkkkk canımcımm

Son düzenleme:

az kalmış bitanem hadi bakalım hayırlısıyla başlayında inşallah herşey yolunda gider.
iyi düşünün iyi olsun tatlım inşallah sperm bulunacak vede hamiş haberlerini vereceksin bizde halayımızı çekicez.
hiç olumsuzunu düşünmek istemiyorum canım sizlerde düşünmeyin.
inşallah herşey çok güzel olacak.
bitanem ben çıkıyorum.
kociş aradı baktı canım sıkkın erken çıkarım birazdan gelirim dedi.
bende kociş gelmeden azcık toparlayayım ortalığı.
sanada kolay gelsin canımcım yine görüşürüz

Slm canlarm bugun doktora gittim 9 yumoşum olmuş bugun çatlatma ignemi vurulcam vee cumartesi sabah 9 da eşim m.tese olcak sperm bulunursa 11 de benim yumoşlar toplanacak cok heycanlıym çokk neolur dua edin bana

merhaba canım, bende seni merak ettim bugün. inşallah cumartesi bir sürü sperminiz çıkar, seninde sağlıklı yumurtaların. bebeğine kavuşursun bir an önce. allah yardımcın olsun canım.

oo seninde az kalmış zamanın, şimdiden tedavin hayırlı olsun canım. hiç kötüyü getirmeyin aklınıza. temmuz anneleri olucaz hepimiz inşallah :)

İnşallah cnm benimm inşş herşey iyi giderrr
benim senin ve tümm arkadaşlarımızın inşş
Sağol tatlımm görüşürüzzzz

Evt cnmm az kaldıııııı:18:
sağol cnm benimmmmm,ne kadar insan iyi düşünsedee arada aklına olumsuz gelmiyo değill cnmm maaleseff
ama inşş iyisi olurrrrrrrrr da temmuz anneleri oluruzz inşşş

merhaba arkadaşım. öncelikle allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim eşime tam 1 yıl evvel azo teşhisi kondu.tesa da sperm bulundu ve donduruldu. azonun tıkanıklığa bağlı olduğu sanılıyor.2 kez tüp denedik. 2. negatif sonucu dün öğrendim. öğrendiğimden beri de çok üzgünüm.eşim internetten kağan aydos hocayı bulmuş. sizin de doktorunuz muş galiba.ona gitmeyi düşünüyoruz. tıkanıklığa bağlı ise açılır mı acaba?tedavisi var mıdır?bizim durumumuza benzer örnekler duydun mu hiç?cevap yazarsan sevinirim.

canım ne güzel bir haber inşAllah eşindede spermler çıkarda birdaha bebeşinin tutmasını kutlarız. Allah emeklerinizin mükafatını versin canım.

merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. inşallah bu son üzüntün olur. biraz toparlanınca tekrar denersin. ödülümüz büyük, bizim pes etme şansımız yok.
benimde eşimde tıkanıklık vardı. tüm tahlillerini kağan beyede emre beyede mail attık. kağan bey tıkanıklığın ameliyat ile çözülebileceğini söyledi. ama emre bey o ameliyatı kesinlikle önermedi. bizde ameliyat olmaktan vaz geçtik. tese yapıldı ve sperm donduruldu bizim.
kağan beyin web sayfasında bu ameliyat ile ilgili yazılar var. oradan bir oku derim.
tıkanıklık olanlarda tesede sperm bulunma olasılığı çok yüksek. daha önce denediniz demek zaten eşinde sperm üretimi var demek. bence çok iyi araştırmadan tıkanıklık açmak için ameliyatı düşünmeyin derim.

baharcım ben okudum vck ın tefriciyelerini..Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…