Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın baharcım valla içimi rahatlattın sagol ya

ohhh,kayınvalideyi geri püskürtme,eşten intikam alma planları yapılmış kaynamış kaynatmış bizim kızlar.hissettim koştum geldim.

ohhh,kayınvalideyi geri püskürtme,eşten intikam alma planları yapılmış kaynamış kaynatmış bizim kızlar.hissettim koştum geldim.

Hşgeldin cnmmm
bendee hissettim hemen geldimmmmmmmmmm
sende iyi yaptınn tatlımmmmmmm
ooo yapıyoruzz planlar vallaaa varmıı senindeeeeee

kızlar nasılsıız biz bugün vck ile çocuk esirgeme kurumuna gittik ay baya yorrucu bir gün oldu
orda bizden başka 2 kişi daha gelmişti koruyucu anne ılmak için veeeee çocukları getirdiler önce 2 tane birbuçuk yaşında kız çocuğu
getirdiler bir tanesini çağırdım gel dedim hemen geldi bir sarıldı bana yavrum ya demek anne özlemi çekiyor vck de sevdi aldı kucağına onuda sevdi sonra bir tane daha getirdiler
o yabancılık çekti gelmedi ama iyi şartlarda bakılıyor güzel giydirmişler çok şeker şeylerdi rabbim kimseyi anne babadan evlattan ayırmasın amin

Hşgeldin cnmmm
bendee hissettim hemen geldimmmmmmmmmm
sende iyi yaptınn tatlımmmmmmm
ooo yapıyoruzz planlar vallaaa varmıı senindeeeeee

elimi sıcak sudan soğuk suya sürmeyip haftalık yardımcı alıcam(ay çok oldu galiba 15 günde bir yeter).Allah ömür versin sağlıklı olsun ama benden uzak olsun sevgili kayınvalidecime ne yapsam karar veremiyorum.

bak yardımcı ii fikir bunu bş düşünelim hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
asıl kaynanalar önemli kız benim yoğun palnım onun üstünden olacak

İyiyim cnmmmmm
ne güzelll cnm yaptınızz şeyyy bende hep istemişimdirr çoçuk esirgemeye gitmek ama bende çook duygusalımm daa dayanamam diyee hiç gitmedim
ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca bile gözlerim dolduuuuuu
ay demek 1.5 yaşında bi kızz geldiii sana sarıldıııı yavrumm benim ya tabii ki sevgiye muhtaçlar onlar orda ne kadarını sevebiilirlerkiiii
Aminnnnnnnnn cnmmm

bak yardımcı ii fikir bunu bş düşünelim hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
asıl kaynanalar önemli kız benim yoğun palnım onun üstünden olacak

canım,kadın bana bir geçmiş olsun demedi ya :
kaç kez gidip geldik ne yaptınız diye sormadılar.şaşkın kocamda koşa koşa gitti anlatmaya.sanki bizi merak eden var.
bende kendimi tutamadım dedimki,hayatım yanlış anlama ama yolda senin başına bişey gelse,Allah başımdan eksik etmesin ama seni öğle namazına müteakip kaldırsam haberleri olmayacak.valla haber vermem dedim.
çok güldük bana yapmazsın demi diyor.söz veremem dedim.son günlerde aramızdaki geyikde bu oldu.Allahtan tartışmadan halleder olduk.benimde içimde kalmadı.

Ayyyyyyy çook tatlısınnnnn cnmmmm
haftalıkk yardımcııııııı heeeeeeee
ayy biz bi hamiş olalımda ne planlar çıkıcak ortayaaaaaaaaa
Ben kayınvalidem için bişeyy düşünmüyorum allah var şimdi fazla bişeyini görmedimmmmmm
oraya gidince bilee ben gelinimiyimm misafirmiyim anlamam bişey yaptımaz bana
hamiş olsamm eminimm bana karşıı daha iyi olurrrrr
ben tekk sorunumm bizi çok sık çağıramazlarrrrrrrrrr o çooooooooook iyi olucak işteee

valla benimki iyide kötüde bişey yapmaz.etkisiz eleman olması daha gıcık bişey.insan arar bir hayır duası eder o da yok.ben çabuk akıllandım bayramdan bayrama.oda 1 saat.daha yeni geldiniz der.benimde annemler var derim.Allahı var bulaşmaz tepkimi anlayınca.kendime haksızlık etmeyeyim 4 sene ağzımı açmadım.bütün köylüleri,güler yüzlülüğümü konuşur.kimsenin yanında utandırmadım onları.kısacası bu yeni beni onlar yarattı.

Evt cnm ya öle daha kötüüüüüüüü
bizimkilerdeeeee arada ararlar bugünde kayınvalidemm aradı meselaa ne zman başlıycaksınız diyoo
ama kaç kere sorduuuuuuu
dün görümcem aradıı oda soruyoooooo
ama hiç gelmezlerrrrrrr hep bizi çağırırlarrrrrrr
ayyyyy bide benim eşim tek erkek çoçuk bide görümcem varrrrr
kayınvalidemmmm eşimin üzerine bi düşüyoooooooo ay hareketler beniiiii sinir ediyooooooo
belkii benimde çoçuğum olsa ilerde farklı düşünürümmmm am şimdi böle düşünüyorummm
Ama siznkilerde nasılmış öleeeeeee hiç aramıyolarmışşşşş insan böle dönemlerdeeeee iyi şeyler duymak istiyoooo
yanında birilerinin pna destek olmasını moral vermesini isterrrr ama sizinkilerdeeeeeeee hiç
ama iyi yapıyosun cnm bayramdan bayramaaaaaaaa bence gitmek en iyisi
bende eskisi gibi değil ama önceden 5-6 hatta daha fazla bile kalırken şimdi en fazla 2 gün kalıyorummmmm iyi oluyoooooooo ama

evet canım ya çok tatlıydılar vck ile güzel bir gün geçirdik keşke sizlerde olsaydınız tabi vck ile dondurma yedik bisküvi vs yemeyecektim ama işte vck verdikçe bende yedim ya aslında kilo vermeliyim vck ye söyledim bundan böyle haftda en az 3 kere yürüyüş ay yoksa dr bana kızacak kilo vermedim diye ya moralim çok bozuluyor

Kızlarrr ben çıkıyorummm
koçiş istiyooooooo pc yiiiiii
girerim sonraaaaaaaaa görüşürüzzzzzz

kızlar kök hücre
yle ilgili bilgi ve düşünelerinizi yazar mısınz?

inan ben çok üzülüyorum böyle olmasına.kendi ailemde böyle kopukluk olmadığı için çok zoruma gidiyor.sende iyi yapıyorsun canımda her zaman gelip günlerce onlar kalsa daha zor olur.ne güzel git keyif yap gel.işte yaptırmıyormuş.

selam kızlar nasılsınız hoşuma gittide sizlerlede paylaşmak istedim tvde türkçe olimpiyatları var ya muhteşem yapmışlar insan gururlanıyor sizde bi bakın kızlar

Kurban oldugum allahim sana ne bicim sabir vermis massallah nasil mücadele etmissin bizimki senin yaninda bir hictir. Allahim sag salim kucagina almayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…