Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar Allahım gönül muratlarımızı şu mubarek günlerin yüzü suyuna bize nasip etsin dualarımız birbirimize olsun.

İlk önce teşekkür ederim inşallah yaradanım kucağımıza almayı nasip eder. Aminn... Sperm olması çok güzel tıkanıklığında tedavileri var varikosel ise ameliyatı varmış ama tabi bende detaylı bilemem tek bildiğim Andoroloji de sadece Kaan Aydosu tanırım ve yapılacak ne var ise emin ol yapar.. Embriyo kaliteleriniz nasıl? Tutmadı diye tabiki üzülüceksin ama pes etmiceksin.. bizim sperm zor bulunduğu gb canlı ama hareketsizdi hep elektrik verilerek döllenme oldu kaliteliyi 3 de zor aslında 4 de yakaladık bile diyebiliriz. Sen inan ben inanmaktan hiç vazgeçmedim bugünümüze şükürler olsun.. Ben şuanda aşırı rahatsızım hergün böbrek ağrısı çekiyorum hastaneye yattım yarında randevum var belki operasyona giricem inan ağrı tarifsiz ama şükür ediyorum yine ağlarkende bağırırkende.. Şuanda bebeğim herşeyden daha önemli benim için.. Çok zor buldum çünkü.. Herşey gönlünce olur Allahın izniyle inancını sakın kaybetme..

Kurban oldugum allahim sana ne bicim sabir vermis massallah nasil mücadele etmissin bizimki senin yaninda bir hictir. Allahim sag salim kucagina almayi nasip eder insallah

Amin canım teşekkür ederim cemil cümlemize inşallah.. Ben sabır nedir bilmezdim eğer ben başardıysam hepiniz yapabilirsiniz.. Dediğim gb inanın mücadele edin...

nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor,ben tüp bebekte olumsuz sonuç olınca fazla girmedim senin hamileliğinden haberim oldu fakat sende girmediğin için pek bilmiyordum. baya zorluklar geçirmişsin.umarım bundan sonrası güzel geçer hayırlısıyla sağ sağlim alırsın bebeğini kuçağına .bende bu ay adetimle tekrar başlıyorum sanırım haziran 25 -26 gibi adet olursam ,lütfen duanı bizlerden esirgeme görüşürüz.

yapmayı hayal ettiğin hiç birşeyi içinde bırakma. biz senelerdir bu 9 ayı bekliyoruz. hakkımız bizim

kızlar benim 9 tane yumoşum olusmuşya bana bu sayı az geldi ama doktorum normal dedi topladgımızda daha fazlada olabilir dedi sizce cumartesiye kadar sayı artarmı

canım tarnsfer edilecek bir tane en fazla iki tane. önemli olan kaliteli yumoşların olsun. syaın gayet güzel hiç canını sıkma.

tedavin hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun hayırlısı ile. sizin sorununuz neydi? nerede tedavi oluyorsun.

öğleden sonra eşimin sperm tahlil sonuçlarını almaya gidicem bakalım ne çıkıcak ? yine koca bir sıfır görmem inş. Allah yardımcımız olsun.

hadi bakalım bol bol spermleriniz çıkar inşallah. daha önceki tedavilerinde sperm çıkmıştı sizde dimi?

Merhaba Canlarım
Nasılsınız ? Ne var ne yok?
Hakkınızı Helal edin giremiyorum. başımı kaşımaya vaktim yok bu aralar.
bugün biraz tenhalaştım işyerindede hemen açtım sizlere yazayım dedim.
Yeni haberler varmı?
Güzel Bikaç Haber aldım çooook sevindim .
İstiyorumbebeğimin bebeklerine çooook sevindim kendimin olmuş gibi.
Nursenin bebişinede çoook sevindim. darısı bize olsun....
ben de bi gelişme yok beni sorarsanız. aynı devam.
alıştım heralde. hiçbi tepki yok artık hiçbişeye. unuttum silindi gitti aklımdan.
içimin kenarında duruyor o ayrı ama. düşünmeye vaktim yok.
Belki iyi oldu belki kötü bilmiyorum ama bu aralar böyleyim durgunum.sakinim. tepkim yok.
herşeyin hayırlısı diyelim.
bu arada ümreye gidip geldim. hepinize çook çok dua ettim.
özellikle tefriciyeleri okuduğum arkadaşları medinede mekkede kabenin karşısında okudum hep. dualrımı kabeye bakarak yaptım.
allah kabul etsin inşallah.
herkesin gönlünde olanı versin rabbim.
benden bu kadar. güzelhaberler varmı söyleyin bakalım

merhaba canım, eşin nasıl oldu?

dün rapor için gittim süleymaniyeye senin daha önce bahsettiğin raporu istediler bendende. eyüp ssk ya telefon ettim. randevu almadan gel sağlık rapou alacağım de, direk kurula giriyorsun dediler.

sen ne yaptın aldın mı raporunu?

İyiyim şükür bitanem rahatsızlıklarım var ama buna şükür.. Ben gerçekten girmiyordum ben geçen sene haziran ayından sonra uzun bir süre girmedim sonra ara ara dolaştım bakındım ama yazmadım, inan hamile kaldıktan sonra biraz bişeyler yazmaya cesaretim oldu.. Psikolojimde çok bozuktu tedavi tedavi üstünee güçlü olmaya çalışıyordum ardından olumsuz sonuçta kesin bir 20 gün dağıtıyordum sonra ayaklanıyordum ara ara yine gelip gidiyorlardı mecbur destek aldım ama çok iyi ggeldi.. İnşallah bebeğimee kavuşurummmm. İnan sürekli dua ediyorum rabbimm hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhh..

merhaba cnm sen nasılsın o mübarek yerlere gittin ayy ne güzel bi dygu dimi
rabbim banada nasip etsin inşllhh
allhrazı olsun senden duaları kabeye karşı bağışladığın için cnm hakkını helal et
bende aynıyım yani bıraktım artık zaten zorla bişey olmuyo eşim panaxa daha başlamadı
hadi başla dıyorum kızıyo bende bıraktım şu aralar zaten kendiş hzurum bile kalmadığı için bende artık kasmıyorum eskisi kadar
ne yapayım kaderde varsa olur yoksa ya sabırdan başka bişey denmez

arkadaşım çook geçmiş olsun.böbrek ağrısı ağır olur derler. umarım bir an önce iyileşirsin.benim 2. denemem de embriyolar daha kaliteliydi. hem de 2 embriyo transfer edilmişti. doktor da çok ümitliydi tabi biz de. ama ben çok dinlenmedim. ve rutin yaşamıma devam ettim. rapor falan da kullanmadım. şimdi de suçluluk hissediyorum. keşke daha dikkatli olsaydım diye.hep hayırlısı olsun diye dua ettim. demek ki en hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışsam da üzülmekten,kendimi alıkoyamıyorum. bu gün biraz daha iyiyim.senin yazdıklarını çok beğendim. doğru söylüyosun sabretmeliyiz. herşeyin bir zamanı vardır. demek ki doğru zaman daha gelmedi.. sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dilerim. herşey gönlünce olsun.

çoook güzel duygu canım.
allah inşallah sanada nasip eder. sen çok istiyorsun inşallah birgün gidersin.
o yerleri görmen lazım. kabe yi görünce dizleirmin bağı çözüldü. canlı görmek çok farklı.
hyaırlısıolsun canım zorla hiçbişey olmuyor.
bizimkide hurma poleni getirdik onu yiyor sözde bi gün yiyo 2 gün yemiyo filan. bende hazırlamıyorum.kedi yapıyo kendi yiyo.
üzerine düşmemek lazım çok düştük kendimizi yıprattık.
oluruna bırak canım sende. sıkma hiç canını.
allah herşeyin iyisini biliyordur. vardır bir bildiği vermiyordur.
isyan etmeden sabırla bekleyeceğiz bizde.

baharcım ben dualarımı okudum

canım hoşgeldin Allah kabul etsin umrenizi sağolasın dua etmişsin bizler için
nursenin bebeğine de sevindim demişsin beni kastettin heralde ama bizim olmadı malesef canım tutmadı.
inşallah en kısa zamanda seviniriz biz de canım.

bahar ben duami okudum allah kabul etsin. vck canim allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda

kızlar merabalar hepinize demin doktordan geldik ve keselerimizi gördük çok şükür iki tane pirinç tanesi varmış yani okadarmış en fazla allahım sizlerde göstersin valla ben hale inanamıyorum hamile olduguma hamileyim demek bile tuafıma gidiyor alışmışız yok deyip boyun bükmeye ya töbe yarebbim ayy kalbim durcaktı doktorun kapısından girerken yokmu derler ya dış gebelik bilmemne olurdiye çok şükür herşey çok güzel güzel yere yerleşmişler dedi doktor ikitane kese vardı birisi ötekinden küçüktü haftaya kalp atışlarını görmeye gidicez allahım inşallah ikisinede can verir büyürler kucagımızdada görmek nasip olur sizlerde tez günden yaşayın valla çok dua ediyorum hepinize üç günde unutmam sizleri aynı duyguları sizden fazla çektim onun yoklugunu çok iyi bilirim ömrim boyuncada heralde beynimin köşesinde kalır yer etti artık kafamın biyerine o günleri silip atmak mümkün degil neyse bugünlkerime çok şükür allahım geçte olsa gösterdi geç kosun boş komasın kimseyi olman kim varsa onlarında olsun aminnnnn..

cok mutluyum senin adina canim allah tamamina erdirsin insallah sag saglim alirsin kucagina

canım daha rapor için başvurmadım o hafta sınavım vardı sınavı verdim tabi o arada süleymaniyeyi aradım sordum sağlık raporunu biraz geç getireceğim sorun olurmu diye olmaz dediler haftaya çatalca devlet hastanesine gideceğim ordan alacağım canım büyükçekmece yakın ama çok kalabalıkmış canım acaba muayene yapacaklarmı uf şu kadın doğumda muayene olmaktan hiç hoşlanmıyorum canım sağlık raporu için para veriliyormuş hastaneye bir arkadaşın eşi almıştı 105 tl vermiş ben birazda paardan dolayı bekledim
çünkü ilaç parasını tamamlayamamıştık neyseki inş haftaya raporu alıp götüreceğim inş ilaçlarda fazla tutumaz canım inş şifa olur bbeeğimiz olur amin

tekrar gözün aydın, inşallah kucağına almakta nasip olur. bizede bol bol dua et inşallah biizmde olur sağlıklı hayırlı ikizlerimiz :)

gittim eşimin sperm tahlil sonucunu aldım ama ordada sorun çıktı ya hep benimi bulur bu ne ya sperm tahlilinde mikrop görünmüş eşimin tekrardan üroloji bölümünde idrar ve sperm kültür testi vermesinin şart olduğunu söylediler.eşim şuan uyuyor duyunca oda şok olucak ne umutlarla gitmiştir kim bilir oda bende sorunlardan bıktık.akşam kesin kavga edicem ben ona 2 hafta önce git tahlili ver içimiz rahat olsun dedim o gitmedi adetime bi kaç gün kala gittide ne oldu benim tedavim yine iptal olabilir( of sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi yol boyunca benim nasibimde yok heralde bu tedaviyi olmak

maşallah maşallah maşallah
çok sevindim canım ya ne güzel inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur canım benim sonra da sağsalim kucağınıza da alırsınız inşallah
hani diyosun ya yaşadıklarımı unutmam mümkün değil diye inşallah görürsün ki evlatlarını kucağına aldığında unutursun o kötü günleri.

rabbim nazarlardan korusun sizi
bidenem inan yazını okuduğumdan beri ağlıyorum ama sevinç gözyaşları bunlar
çok duygulandım çok...
hep dedim rabbim benden önce istiyorumbebeğimiye ver diye...
senin mücadelen hepimize güç veriyordu...
hep istedim kendimden daha çok istedim senin anne olmanı...
rabbim nasip etti işte sonunda
sen ilk idrar testini yaptığında yazmıştım ben bukadar çabuk belli oldu kesin çoğul gebelik diye...
değerini yazıncada bu daha da belli olmuştu...
ama bu şekilde gerçekten bebişlerin varlığını öğrenmek çok etkiledi beni...
nasıl mutlu olduğumu anlatamam
rabbim inş iki bebişinede can verir son ana kadar bırakmazlar seni
sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin rabbim
20-21 senenin acısını inş ikizlerinizi büyütürken çıkarırsınız
dualarım hep seninle olacak bidenem seni çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmm
bunlarda ikiz yiğenlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…