merhaba arkadaşım. öncelikle allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim eşime tam 1 yıl evvel azo teşhisi kondu.tesa da sperm bulundu ve donduruldu. azonun tıkanıklığa bağlı olduğu sanılıyor.2 kez tüp denedik. 2. negatif sonucu dün öğrendim. öğrendiğimden beri de çok üzgünüm.eşim internetten kağan aydos hocayı bulmuş. sizin de doktorunuz muş galiba.ona gitmeyi düşünüyoruz. tıkanıklığa bağlı ise açılır mı acaba?tedavisi var mıdır?bizim durumumuza benzer örnekler duydun mu hiç?cevap yazarsan sevinirim.
Kurban oldugum allahim sana ne bicim sabir vermis massallah nasil mücadele etmissin bizimki senin yaninda bir hictir. Allahim sag salim kucagina almayi nasip eder insallah
oley be fena kadınlarız doğru kocişler savulun hamiş eşleriniz intikama geliyooooooo
ben herşeyden önce hep cnm benim sancım var evde otuırayım gicem ki annesine gitmiyim o gelsin
ha ha hahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa fikirlerim birikiyo eee yılların acısı kolay çıkmaz
kızlar benim 9 tane yumoşum olusmuşya bana bu sayı az geldi ama doktorum normal dedi topladgımızda daha fazlada olabilir dedi sizce cumartesiye kadar sayı artarmı
Çok uzun zamandır yazamıyordum
Evet arkadaşlar ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım
İlk iğnem bugün güler yüzlü hemşire tarafından yapıldı
Puregon 225 başladım
Kullanacağım doz ayarlanıp nasıl kullanacağımı gösterdi umarım doğru bir şekilde yapabilirim
Salı günü tekrar kontrole çağrıldım
öğleden sonra eşimin sperm tahlil sonuçlarını almaya gidicem bakalım ne çıkıcak ? yine koca bir sıfır görmem inş. Allah yardımcımız olsun.
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor,ben tüp bebekte olumsuz sonuç olınca fazla girmedim senin hamileliğinden haberim oldu fakat sende girmediğin için pek bilmiyordum. baya zorluklar geçirmişsin.umarım bundan sonrası güzel geçer hayırlısıyla sağ sağlim alırsın bebeğini kuçağına .bende bu ay adetimle tekrar başlıyorum sanırım haziran 25 -26 gibi adet olursam ,lütfen duanı bizlerden esirgeme görüşürüz.
Merhaba Canlarım
Nasılsınız ? Ne var ne yok?
Hakkınızı Helal edin giremiyorum. başımı kaşımaya vaktim yok bu aralar.
bugün biraz tenhalaştım işyerindede hemen açtım sizlere yazayım dedim.
Yeni haberler varmı?
Güzel Bikaç Haber aldım çooook sevindim .
İstiyorumbebeğimin bebeklerine çooook sevindim kendimin olmuş gibi.
Nursenin bebişinede çoook sevindim. darısı bize olsun....
ben de bi gelişme yok beni sorarsanız. aynı devam.
alıştım heralde. hiçbi tepki yok artık hiçbişeye. unuttum silindi gitti aklımdan.
içimin kenarında duruyor o ayrı ama. düşünmeye vaktim yok.
Belki iyi oldu belki kötü bilmiyorum ama bu aralar böyleyim durgunum.sakinim. tepkim yok.
herşeyin hayırlısı diyelim.
bu arada ümreye gidip geldim. hepinize çook çok dua ettim.
özellikle tefriciyeleri okuduğum arkadaşları medinede mekkede kabenin karşısında okudum hep. dualrımı kabeye bakarak yaptım.
allah kabul etsin inşallah.
herkesin gönlünde olanı versin rabbim.
benden bu kadar. güzelhaberler varmı söyleyin bakalım
İlk önce teşekkür ederim inşallah yaradanım kucağımıza almayı nasip eder. Aminn... Sperm olması çok güzel tıkanıklığında tedavileri var varikosel ise ameliyatı varmış ama tabi bende detaylı bilemem tek bildiğim Andoroloji de sadece Kaan Aydosu tanırım ve yapılacak ne var ise emin ol yapar.. Embriyo kaliteleriniz nasıl? Tutmadı diye tabiki üzülüceksin ama pes etmiceksin.. bizim sperm zor bulunduğu gb canlı ama hareketsizdi hep elektrik verilerek döllenme oldu kaliteliyi 3 de zor aslında 4 de yakaladık bile diyebiliriz. Sen inan ben inanmaktan hiç vazgeçmedim bugünümüze şükürler olsun.. Ben şuanda aşırı rahatsızım hergün böbrek ağrısı çekiyorum hastaneye yattım yarında randevum var belki operasyona giricem inan ağrı tarifsiz ama şükür ediyorum yine ağlarkende bağırırkende.. Şuanda bebeğim herşeyden daha önemli benim için.. Çok zor buldum çünkü.. Herşey gönlünce olur Allahın izniyle inancını sakın kaybetme..
Amin canım teşekkür ederim cemil cümlemize inşallah.. Ben sabır nedir bilmezdim eğer ben başardıysam hepiniz yapabilirsiniz.. Dediğim gb inanın mücadele edin...
merhaba cnm sen nasılsın o mübarek yerlere gittin ayy ne güzel bi dygu dimi
rabbim banada nasip etsin inşllhh
allhrazı olsun senden duaları kabeye karşı bağışladığın için cnm hakkını helal et
bende aynıyım yani bıraktım artık zaten zorla bişey olmuyo eşim panaxa daha başlamadı
hadi başla dıyorum kızıyo bende bıraktım şu aralar zaten kendiş hzurum bile kalmadığı için bende artık kasmıyorum eskisi kadar
ne yapayım kaderde varsa olur yoksa ya sabırdan başka bişey denmez
ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
kızlar merabalar hepinize demin doktordan geldik ve keselerimizi gördük çok şükür iki tane pirinç tanesi varmış yani okadarmış en fazla allahım sizlerde göstersin valla ben hale inanamıyorum hamile olduguma hamileyim demek bile tuafıma gidiyor alışmışız yok deyip boyun bükmeye ya töbe yarebbim ayy kalbim durcaktı doktorun kapısından girerken yokmu derler ya dış gebelik bilmemne olurdiye çok şükür herşey çok güzel güzel yere yerleşmişler dedi doktor ikitane kese vardı birisi ötekinden küçüktü haftaya kalp atışlarını görmeye gidicez allahım inşallah ikisinede can verir büyürler kucagımızdada görmek nasip olur sizlerde tez günden yaşayın valla çok dua ediyorum hepinize üç günde unutmam sizleri aynı duyguları sizden fazla çektim onun yoklugunu çok iyi bilirim ömrim boyuncada heralde beynimin köşesinde kalır yer etti artık kafamın biyerine o günleri silip atmak mümkün degil neyse bugünlkerime çok şükür allahım geçte olsa gösterdi geç kosun boş komasın kimseyi olman kim varsa onlarında olsun aminnnnn..
merhaba canım, eşin nasıl oldu?
dün rapor için gittim süleymaniyeye senin daha önce bahsettiğin raporu istediler bendende. eyüp ssk ya telefon ettim. randevu almadan gel sağlık rapou alacağım de, direk kurula giriyorsun dediler.
sen ne yaptın aldın mı raporunu?
kızlar merabalar hepinize demin doktordan geldik ve keselerimizi gördük çok şükür iki tane pirinç tanesi varmış yani okadarmış en fazla allahım sizlerde göstersin valla ben hale inanamıyorum hamile olduguma hamileyim demek bile tuafıma gidiyor alışmışız yok deyip boyun bükmeye ya töbe yarebbim ayy kalbim durcaktı doktorun kapısından girerken yokmu derler ya dış gebelik bilmemne olurdiye çok şükür herşey çok güzel güzel yere yerleşmişler dedi doktor ikitane kese vardı birisi ötekinden küçüktü haftaya kalp atışlarını görmeye gidicez allahım inşallah ikisinede can verir büyürler kucagımızdada görmek nasip olur sizlerde tez günden yaşayın valla çok dua ediyorum hepinize üç günde unutmam sizleri aynı duyguları sizden fazla çektim onun yoklugunu çok iyi bilirim ömrim boyuncada heralde beynimin köşesinde kalır yer etti artık kafamın biyerine o günleri silip atmak mümkün degil neyse bugünlkerime çok şükür allahım geçte olsa gösterdi geç kosun boş komasın kimseyi olman kim varsa onlarında olsun aminnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?