evet canım ya çok tatlıydılar vck ile güzel bir gün geçirdik keşke sizlerde olsaydınız tabi vck ile dondurma yedik bisküvi vs yemeyecektim ama işte vck verdikçe bende yedim ya aslında kilo vermeliyim vck ye söyledim bundan böyle haftda en az 3 kere yürüyüş ay yoksa dr bana kızacak kilo vermedim diye ya moralim çok bozuluyor
cok sagol insallah cnm
ya aşk olsun sana ne demek vck verdi bende yedim ben birkere rejimdeyimgerçekten güzel birgün geçirdik teşekkür ederim bebeğim beni yalnız bırakmadığın için.annemler şu anda bendeler fatmagülü izliyorlar bende bakayım ne yapıyorsunuz dedim
vck arkadaşım ben bugün saraçoğlunu aradım oradaki sekreter bana internetten saraçoğlunun sitesinden sperm arttırıcı ürünü almamı söyledi daha sonra kullandıktan sonra arayın saraçoğlunda görüşün dedi acaba diğer arkadaşlarde aynı şekildemi yaptılar yoksa kadın beni başındanmı savdı kafam karıştı doğrusu? ibrahim saraçoğlunun kürlerinden kullanan arkkadaşlar bilgi verirse sevinirim...
canım bugün saraçoğlundan görüşemezsin çünkü orda bugün yoktu ama sen pazartesi ara saraçoğlundan görüşeceğini söyle
ve saraçoğluna kızın sana bunu söylediğini söyle canım öyle birşeyi yeni duydum ve sen kayıt yaptırdınmı
arkadaşım allah razı olsun senden burda bilgi ve deneyimlerini aylaşıyorsun sağolasın.bugün tekrar aradım senin dediğin üzre kadın ismimi fln aldı azartesi ara dedi %40 ihtimal var dedi ama bende olsun dedim .hakkımızda hayırlısı artık ALLAHIM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH BURDAN BUNLARI KONUŞTUĞUMUZ GİİBİ BEBEKLERİMİZİDE KONUŞURUZ...canım ilk defa duydum ben defalaraca aradım ama böyle diyen olmadı canım sen dediüm gibi yap
Nasılsınız cumanız mubarek olsun
arkadaşım allah razı olsun senden burda bilgi ve deneyimlerini aylaşıyorsun sağolasın.bugün tekrar aradım senin dediğin üzre kadın ismimi fln aldı azartesi ara dedi %40 ihtimal var dedi ama bende olsun dedim .hakkımızda hayırlısı artık ALLAHIM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH BURDAN BUNLARI KONUŞTUĞUMUZ GİİBİ BEBEKLERİMİZİDE KONUŞURUZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?