Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok uzun zamandır yazamıyordum

Evet arkadaşlar ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım

İlk iğnem bugün güler yüzlü hemşire tarafından yapıldı

Puregon 225 başladım

Kullanacağım doz ayarlanıp nasıl kullanacağımı gösterdi umarım doğru bir şekilde yapabilirim

Salı günü tekrar kontrole çağrıldım

ya aşk olsun sana ne demek vck verdi bende yedim ben birkere rejimdeyimgerçekten güzel birgün geçirdik teşekkür ederim bebeğim beni yalnız bırakmadığın için.annemler şu anda bendeler fatmagülü izliyorlar bende bakayım ne yapıyorsunuz dedim

vck arkadaşım ben bugün saraçoğlunu aradım oradaki sekreter bana internetten saraçoğlunun sitesinden sperm arttırıcı ürünü almamı söyledi daha sonra kullandıktan sonra arayın saraçoğlunda görüşün dedi acaba diğer arkadaşlarde aynı şekildemi yaptılar yoksa kadın beni başındanmı savdı kafam karıştı doğrusu? ibrahim saraçoğlunun kürlerinden kullanan arkkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

Son düzenleme:

benim arkadaşım gerçekten rejimde sadece gofret dondurma vs yedik ne yedikki canım benimya çok güzel birgündü
biz seninle arada takılalım canımbeni götürdüğün için teşekkür ederim gelmeseydim bomboş evde oturup sıkılacaktım
sağol salı günü muhasebe sınavım var veeee çarşamba günü yürüyüşe başlıyoruz canım sabah sekizdede çıkabiliriz sen nasıl istersen

arkadaşlar ben bugün saraçoğlunu aradım oradaki sekreter bana internetten saraçoğlunun sitesinden sperm arttırıcı ürünü almamı söyledi daha sonra kullandıktan sonra arayın saraçoğlunda görüşün dedi acaba diğer arkadaşlarde aynı şekildemi yaptılar yoksa kadın beni başındanmı savdı kafam karıştı doğrusu? ibrahim saraçoğlunun kürlerinden kullanan arkkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

canım bugün saraçoğlundan görüşemezsin çünkü orda bugün yoktu ama sen pazartesi ara saraçoğlundan görüşeceğini söyle
ve saraçoğluna kızın sana bunu söylediğini söyle canım öyle birşeyi yeni duydum ve sen kayıt yaptırdınmı

canım ilk defa duydum ben defalaraca aradım ama böyle diyen olmadı canım sen dediüm gibi yap

merhaba kızlar..
nasılsınız bakalım..
kimsecikler yok malesef.
uzun zamandır girememiştim.vck cım dualarını yarın bitiririm canım..
kusuruma bakma bitanem bu sefer geç kaldım.
bu aara biraz kafamı kaşıyacak vaktim yok..
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

Kızlar günaydın hayırlı cumalar nasılsınız bakalım.ben face de eşi azosperm olanlar diye bir gizli grup kurdum.benim face tülay sarı.orda daha rahat yazışır ve dertleşiriz.face leriniz varsa bana yazın ekliyeyim sizi gruba ekliyeyim.ha şunuda söyliyeyim grup gizli olduğu için yazılanları sadece üyeler görebiliyor.hadi bakalım bekliyorum sizi.

ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««

herkese haıyrlı cumalar
bugün rabbim dualarımızı kabul etsın açılan elleri geri çevirmesin
yarında kandil şu üç ayların hürmetine dualarımız hayırlısıyla kabul olsunnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnn

Hayırlı cumalar canlarım... 1 aydır evimden ayrıydım. Sizi çok özledim merak ettim. Herkez iyidir inş.istiyorumbebeğimi hamileymiş çoook sevindim.rabbim tamamına erdirsin.darısı bize olsun inşaallah.tedavideki diğer arkadaşlardan nehaber geçmişin tamamını okuyamadım.bugüzel günde dualarımız kabul olsun.kucaklarımız nurtopu bebişlerle dolsun.

canım ilk defa duydum ben defalaraca aradım ama böyle diyen olmadı canım sen dediüm gibi yap
arkadaşım allah razı olsun senden burda bilgi ve deneyimlerini aylaşıyorsun sağolasın.bugün tekrar aradım senin dediğin üzre kadın ismimi fln aldı azartesi ara dedi %40 ihtimal var dedi ama bende olsun dedim .hakkımızda hayırlısı artık ALLAHIM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH BURDAN BUNLARI KONUŞTUĞUMUZ GİİBİ BEBEKLERİMİZİDE KONUŞURUZ...

allah sendende razı olsun canım dualarına gönülden katılıyorum canım zaten %40 tan fazlasını vermez bana %35 ve % 40 arası demişti vck ye%30 demiş rabbim hepimizin gönlündekini versin amin

öğleden sonra eşimin sperm tahlil sonuçlarını almaya gidicem bakalım ne çıkıcak ? yine koca bir sıfır görmem inş. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…