Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayırlı olur inş faydasını görürüsünüz canım sen saraçoğlunu gündüz herhangi bir ssatte ara çıkan kızlara sor orda bu iş için ilgilelenler var bende anlaammıştım arayıp sordum anlattılar canım

canım inş sizinde bizimde tekrar çıkar hepimiz seviniriz inş bende en kısa zamanda buradan eşimde sperm çıktı haberini size veririm bir buçuk yıl önce çok sevinmiştik inş rabbim kıslarln en kısa zamanında bize tekrar o mutluluğu yaşatır amin

canım ı arginin ne kadar fiyatı bilgin varmı canım

amin canım inşallah.

canım ı arginin ne kadar fiyatı bilgin varmı canım

l arginie 50 kapsül olandan aldık 26,50 tl. canım.

KIZLAR BUGUN ARADILAR 9 YUMURTAMDAN 5 TANESİ OLGUNLAŞMIŞ WE 4 TANESİ DÖLLENMİŞ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SALI GÜNÜ TRANSFER OLABİLİRMiŞ DUA EDiN BANA

KIZLAR BUGUN ARADILAR 9 YUMURTAMDAN 5 TANESİ OLGUNLAŞMIŞ WE 4 TANESİ DÖLLENMİŞ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SALI GÜNÜ TRANSFER OLABİLİRMiŞ DUA EDiN BANA

hayırlı olsun canım.benimde 6 yumurtadan 5 i olgun çıkmış 3 ü dölenmişti.doktora yalvar 2 embiriyo koydur.eger dondurulacAK kalitede olursa diğer 2 sinide dondur.birde transferden sonra seni ameliyathane masasında bırakırlar sakın o 1 saatlik sürede hiç kıpırdamadan dua ederek dur.ben öyle yapmıştım.

[table="width: 1200, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]AZOSPERM NEDENİ[/td]
[td]TEDAVİ SÜRECİ[/td]
[td]GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR[/td]
[td]SONUÇLARI[/td]
[td]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]2 defa kanser tedavisi gördü. 2. sinden sonra azosperm oldu…[/td]
[td]Kaan aydosla tedaviye başladılar ilk aydan çıkış başladı. 3 ay ilaç tedavisi gördükten sonra tedaviyi sonlandırdılar. Daha sonra bazı ilaç ve bitkisellere devam ettiler. Şimdi eme bakırcıoğluyla tedaviye devam ediyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Sperm sayısı 5,6 milyona yükseldi…
Temmuzda umut tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacaklar…
[/td]
[/tr]
[/table]

selam canlar
yoğun istek üzeri azosperm ile ilgili tablomuzu hazırlamaya başladım...
örnek olsun diye kendi bilgilerimi içeren tabloyu paylaştım...
herkes bilgilerini paylaşınca hepsini birleştirip yeni tablomuzu oluşturup topiğe ekliycem...
böylece hem bilgiler taze kalıcak...
hemde herrkes herkesin durumunu daha net öğrenmiş olacak...
en önemliside aramıza yeni katılan arkadaşlara güzel sonuçlarla umut olmuş oluruz...
şimdi aşağıya yazacaklarımın karşısına kendi bilgilerinizi yazıp paylaşın lütfen...
sonrasında tüm bilgileri bi tabloda birleştiricem...

İSİM:
YAŞ-EŞİN YAŞI:
EVLİLİK SÜRESİ:
AZOSPERM NEDENİ:
TEDAVİ SÜRECİ:
GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR:
SONUÇLARI:
TÜP BEBEK DENEME SAYISI:
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:
SON DURUM:

gözleriin aydın çok güzel
inş bebeğind e bu kadar hızlıca sana tutunur

üç ay ilaç kullanımı sonrası sperm testi çıkış olmazsa ilaç tedevisine devam

Son düzenleme:
canım ya çok güzel düşünülmüş bişey bu çok iyi oldu hem aramıza malesef yeni katılan arkadaşlar adına hem de bizim sürekli soruyoruz insan unutuyor haliyle neyse on numara bu ya

nurdah,hayırlı olsun canım.çok az kaldı Allahın izniyle her gün bir adım daha yaklaşıyorsun bebişine

İSİM: hasretim
YAŞ-EŞİN YAŞI: 23- 23
EVLİLİK SÜRESİ: 3 sene
AZOSPERM NEDENİ: küccüken atesli hastalik gecirdi, testisin 1 tanesi yukarda bide beyni desteklemiyormus sperm üreten hormonu , testesteron seviyeside düsük o yüzden ergenlik cagina gec girdi
TEDAVİ SÜRECİ: 3 sene
GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR:
SONUÇLARI:
TÜP BEBEK DENEME SAYISI: 1 tane
DENEME YAPTIĞI MERKEZ: yurt disi
SON DURUM: suan igne kulaniyor antalyada m tese olucak hayirlisiyla

Baharcım ben topige tlfondan giriyorum bu yüzde azosperm tablosunda soruların karşısına cwpları. Yazamıyorum nasıl yapsam acabaa

İSİM:nurdah YAŞ EŞİN YAŞI:24 29 EVLİLİK SÜRESİ:1,5 yıl AZOSPERM NEDENİ:çift taraflı inmemiş testis ameliyatı TEDAVİ SÜRECİ: bitkiseller kürler kullandı GEÇİRDİGİ AMELİYATLAR:m.tese SONUÇ: 3 tüp sperm bulundu TÜP BEBEK DENEME SAYISI :1 DENEME YAPTIĞI MERKEZ:umut tüp bebek SON DURUM: transferi bekliyo...

Son düzenleme:
Isim:hatgok
eşim yaşı:40
benim yaşım :34
evlikik süresi :8 yıl
azospermi nedeni:tümör nedeni ile tek testisin ameliyatla alınması damarların iltihaplı olması
tedavi süreci:kaan aydosta ilaç ve bitkisel tedavi 5 ay
geçirdiği ameliyatlar:tese sonucu sperm bulunması
sonuç:hamile
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…