allah hepinizden razı olsun dualarınız sizide bulsun hayırlı evlatlrınıza kavuşursunuz tez vakitte inşallah.benim az evvel elime saraçoğlunun kürleri ulaştı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.gelen kürler şunlar vitex agnus-cactus.bu kürü 1 bardak klorsuz sıcak suda demleyerek öğlen ve akşam içiniz diyor.2.kürde bal ve polen bunuda birinci kürü tamamladıktan sonra bu küre başlayınız diyor.3.kürde brokoli kürü ben bu mevsimde taze brokoli bulabilirmiyim acaba birde kızlar 1.kür bitecek mesela 15 gün sonra .ondan sonramı ballı poleni yiycek eşim o birincede brokoli kürünümü yiycek yanlışlık olmasın diye soruyorum rabbim hepimizin eşlerine şifalar ve bol spermler nasip etsin amin
canım merhaba.
hımm canım farklı kürler önermiş demekki.
ben belki aynı kürleri öneriyordur diyordum ama değilmiş.
aslında buna sevindim demekki herkesin sorununa göre kür hazırlatıyo azo deyipte aynı şeyleri vermiyor.
canım at kuyruğunu poşet çay şeklinde göndermiş içinde 8 tane var bir ay sonra kullanmaya başlayacakmışız.
bu poşet çayları haftada 2 kez belirli günlerde içecekmiş.
bal karışımınıda 2 şişe göndermiş ama çok küçük şişeler 1 ayda biter yani.
zaten hayıtla bal karışımını bitirdikten sonra at kuyruğuna başlayacak vede bununla beraber keçi boynuzu kürü kullanacak yani kaynatılıp içilecek.
l arginine vitamin hapı tatlım bize birde evicap verdi evicap bittikten sonra l arginine başlayacak birde 2 kutu l arginin almamızı istedi.
içerisinde 50 tane var toplam 2 şişe ortalama 3,5 ay gidecek.
umarım faydasını görürüz canım siz ilk kulandığınızda bayaa bi faydasını görmüşsünüz.
inşallah tekrar sperm çıkışı olurda bizlere güzel haberler verirsin.
canım merhaba.
hımm canım farklı kürler önermiş demekki.
ben belki aynı kürleri öneriyordur diyordum ama değilmiş.
aslında buna sevindim demekki herkesin sorununa göre kür hazırlatıyo azo deyipte aynı şeyleri vermiyor.
canım at kuyruğunu poşet çay şeklinde göndermiş içinde 8 tane var bir ay sonra kullanmaya başlayacakmışız.
bu poşet çayları haftada 2 kez belirli günlerde içecekmiş.
bal karışımınıda 2 şişe göndermiş ama çok küçük şişeler 1 ayda biter yani.
zaten hayıtla bal karışımını bitirdikten sonra at kuyruğuna başlayacak vede bununla beraber keçi boynuzu kürü kullanacak yani kaynatılıp içilecek.
l arginine vitamin hapı tatlım bize birde evicap verdi evicap bittikten sonra l arginine başlayacak birde 2 kutu l arginin almamızı istedi.
içerisinde 50 tane var toplam 2 şişe ortalama 3,5 ay gidecek.
umarım faydasını görürüz canım siz ilk kulandığınızda bayaa bi faydasını görmüşsünüz.
inşallah tekrar sperm çıkışı olurda bizlere güzel haberler verirsin.
canım inş sizinde bizimde tekrar çıkar hepimiz seviniriz inş bende en kısa zamanda buradan eşimde sperm çıktı haberini size veririm bir buçuk yıl önce çok sevinmiştik inş rabbim kıslarln en kısa zamanında bize tekrar o mutluluğu yaşatır amin
canım ı arginin ne kadar fiyatı bilgin varmı canım
KIZLAR BUGUN ARADILAR 9 YUMURTAMDAN 5 TANESİ OLGUNLAŞMIŞ WE 4 TANESİ DÖLLENMİŞ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SALI GÜNÜ TRANSFER OLABİLİRMiŞ DUA EDiN BANA
KIZLAR BUGUN ARADILAR 9 YUMURTAMDAN 5 TANESİ OLGUNLAŞMIŞ WE 4 TANESİ DÖLLENMİŞ RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SALI GÜNÜ TRANSFER OLABİLİRMiŞ DUA EDiN BANA
üç ay ilaç kullanımı sonrası sperm testi çıkış olmazsa ilaç tedevisine devamselam canlar
yoğun istek üzeri azosperm ile ilgili tablomuzu hazırlamaya başladım...
örnek olsun diye kendi bilgilerimi içeren tabloyu paylaştım...
herkes bilgilerini paylaşınca hepsini birleştirip yeni tablomuzu oluşturup topiğe ekliycem...
böylece hem bilgiler taze kalıcak...
hemde herrkes herkesin durumunu daha net öğrenmiş olacak...
en önemliside aramıza yeni katılan arkadaşlara güzel sonuçlarla umut olmuş oluruz...
şimdi aşağıya yazacaklarımın karşısına kendi bilgilerinizi yazıp paylaşın lütfen...
sonrasında tüm bilgileri bi tabloda birleştiricem...
İSİM: bbmm
YAŞ-EŞİN YAŞI: 25 31
EVLİLİK SÜRESİ: 7 yıl
AZOSPERM NEDENİ: çocukken geçirmiş olduğu enfeksiyon ve ateşli hastalık
TEDAVİ SÜRECİ: 1 yılGEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR: tese ve m tese
SONUÇLARI: m teseden sonra sperm kanallı ve spermin olgunlaşmamış hali bulundu ilaçla tedavi süremiz başladı
TÜP BEBEK DENEME SAYISI:
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:
SON DURUM:
Baharcım ben topige tlfondan giriyorum bu yüzde azosperm tablosunda soruların karşısına cwpları. Yazamıyorum nasıl yapsam acabaa
Canim ben hep telefondan yaziyorum o yüzden faZla takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?