baharım bugün süleyman beyle tanıştım çok sevdim polipim varmış onu alıp başlayacağız tedaviye ağustosa kaldı tedavi emre beylede uzun uzun konuştuk sadece proxeed plus kullanın dedi
Canımmm napıyosunnnnnnn
iyiyim canım bende yeni geldim eve...
ev sahibimle kandil için sohbete gitmiştik...
sohbet bitti namaza başlandı bizde kalktık...
ikimizde adettik namazımızı kılamadık...
öyle işte tatlım sen napıyorsun
Ne güzel cnmmm
iyi yapmışsınnnnnnn
bende oturuyorum iştee cnmm
bi uyku çöktü üstümeee erken kalktım yaaa
canım uykun varsa yat dinlen zaten yoruluyorsun gün boyu...
yorma kendini canım
canım nasılsın? benim eşimin de ilk tesesinde testisleri şişmişti biraz.
ndoktor normal dedi.korkulacak bişey değilmiş anlıyacağın.
eşin ayaklarını havaya kaldırarak yatsın bir müddet. ozaman biraz daha rahat oluyormuş.geçmiş olsun.
sperm bulundu ya canım bunlar geçer inş.
bebişlerini kucağına aldın mı inş. hepsini unutursun canım .amin.
Yatmakta istemiyorumm direnim biraz daha bu mübarek geceyii boşş geçirmeyeyimmm
dua okurumm enazındannn
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mubarek olsun.
Allah rizasi icin lütfen benim icinde dua edin haftaya antalyada olucaz hayirlisiyla doktor ne diyecek merak ediyorum insallah allahim hepimize nasip eder cocuk sahibi olmaya
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mubarek olsun.
Allah rizasi icin lütfen benim icinde dua edin haftaya antalyada olucaz hayirlisiyla doktor ne diyecek merak ediyorum insallah allahim hepimize nasip eder cocuk sahibi olmaya
Selam kizlar önceliklen Kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin bizim gibilerede tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Arkadaslar size yazmamin nedeni sakin umudunuzu kesmeyin diye ben 5yillik evliyim esimin sperm sayisi 2,5-5milyon arasi bendede adet düzensizligi var 4yildirda cocuk istiyoruz olmuyor ve 1,5yil icinde 3tüp bebek denedik hersey cok cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi yani Rabbim ol demezse ne yaparsak yapalim olmuyor.bu benim hikayem...
esimin abisi ise Azo sperm yani hic sperm yok onlarda 6yillik evliler gecen yil fertijin tüp bebek merkezinde mikro tese oldu kaynim ama hic sperm bulunamadi yani bulunanlarda ölüydü sonucta döllenme hic olmadi doktor 3-5yil sonra tekrar deneyin dedi.
aradan bir yil gecti yani bu ay tam bir yil oldu mikrotese olali ve eltimin normalde hic günü gecmezdi bu ay 15günü gecti ve hic umudu olmadigi icin test felan yapmadi sonrada kanamasi olunca asiri derecede olunca tabi bayilip hastaneye götürmüsler ve ne ciksin canim eltim megersem düsük yapmis garibim sevinelimmi üzülelimmi anlamadik yani sok gecirdik nasil olur hic sperm yokken böyle düsük olmasi Rabbime sükürler ettik o ol derse istersen hic olmasin zamani gelince rabbim nasip ediyormus iste bu Rabiimin bir mucizesi bunada hep beraber sükür ettik tam aksine üzüleceklerine dahada sevindiler demekki oluyormus.Simdi dahada umudumuz oldu hersey zamani gelince oluyormus ben esimin bu sperm sayisiyln hic hamile kalmazken kurban oldugum rabbim hic sperm olmadigi halde eltime mucizesini verip aldi yani dilersem olur dedi.
Sakin vazgecmeyin umudunuzu yetirmeyi arkadaslar sadece sabir edip dua edelim günü zamani gelince Rabbim ol deyince hepimizin Rabbimin izniylen evlatlari olacak bize bu sinavda isyan etmeden dua edip beklemek düser.
Rabbim bize tez zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah....
Allah gönlüne göre versin canım.sevinçli haberlerle dönersin inş. antalyadan.
azo sebebiniz neydi canım ?
seninde kandilin mübarek olsun.canım siz nerdesiniz.ben antalyadayım.sen yeni katıldın herhalde.inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.hangi hastane yada merkeze geleceksiniz.
evli değilim,anne değilim,nedendir bilmiyorum bir saattir bu başlığı okuyorum,şimdi de oturdum ağlıyorum... Şu mübarek gecede Allah dualarınızı kabul etsin,Allah yardımcınız olsun, bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?