Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nasılsın? benim eşimin de ilk tesesinde testisleri şişmişti biraz.
ndoktor normal dedi.korkulacak bişey değilmiş anlıyacağın.
eşin ayaklarını havaya kaldırarak yatsın bir müddet. ozaman biraz daha rahat oluyormuş.geçmiş olsun.
sperm bulundu ya canım bunlar geçer inş.
bebişlerini kucağına aldın mı inş. hepsini unutursun canım .amin.

baharım bugün süleyman beyle tanıştım çok sevdim polipim varmış onu alıp başlayacağız tedaviye ağustosa kaldı tedavi emre beylede uzun uzun konuştuk sadece proxeed plus kullanın dedi

canım drunun içine sinmesine sevindim...
sağlık olsun tatlım tüm engellerden kurtulup tedavine öyle başlaman senin için daha iyi olur
inş ağustosta kavuşmak nasip olur bebişine

Canımmm napıyosunnnnnnn

iyiyim canım bende yeni geldim eve...
ev sahibimle kandil için sohbete gitmiştik...
sohbet bitti namaza başlandı bizde kalktık...
ikimizde adettik namazımızı kılamadık...
öyle işte tatlım sen napıyorsun

Ne güzel cnmmm
iyi yapmışsınnnnnnn
bende oturuyorum iştee cnmm
bi uyku çöktü üstümeee erken kalktım yaaa

anladm tatlm ama bu benim eşim laf dinlemiyor malesef hep ayakta dolanıyo adam ya :))))

canım benim Allaha çok şükür sperm bulunmuş,çokkkkk sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallahhhh.Hamişimmm diye yazdığını da göreceğiz daha bitanem

evli değilim,anne değilim,nedendir bilmiyorum bir saattir bu başlığı okuyorum,şimdi de oturdum ağlıyorum... Şu mübarek gecede Allah dualarınızı kabul etsin,Allah yardımcınız olsun, bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mubarek olsun.

Allah rizasi icin lütfen benim icinde dua edin haftaya antalyada olucaz hayirlisiyla doktor ne diyecek merak ediyorum insallah allahim hepimize nasip eder cocuk sahibi olmaya

Allah gönlüne göre versin canım.sevinçli haberlerle dönersin inş. antalyadan.
azo sebebiniz neydi canım ?

seninde kandilin mübarek olsun.canım siz nerdesiniz.ben antalyadayım.sen yeni katıldın herhalde.inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.hangi hastane yada merkeze geleceksiniz.

Gözlerim doldu vallah kurban oldugum allahim iste istedigi an verir cok cok gecmis olsun ya vallah kadin cagiz sevinainmi üzülsünmü insallah allahim tez vakitte gene nasip eder hamile kalmayi hayirlisiyla insallah sende tez vakitte hamile kalirsin allahim hayirlisiyla herkese nasip etsin inallah

seninde kandilin mübarek olsun.canım siz nerdesiniz.ben antalyadayım.sen yeni katıldın herhalde.inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.hangi hastane yada merkeze geleceksiniz.

Evet yeniyim canim. Hayirlisiyla dr kemal özgürün yanina gidicez. Cok sevindim birininde antalyadan oldugunu. Sen nerde tedavi oluyorsun canim ?? Esimin bir kere 3 mio cikti spermi igneler sayesine tüp bebek yaptik tutmadi burda simdide dedik antalyada deniyelim hayirlisi olsun canim

canım bizmderdimize ortak olduğun için teşekkür ederiz
her kadın aslında annedir
üzüldüğün bişey olunca ilk göğüslerin hisseder ürperir için çekilir
belki snde doğuştan gelen annelik duygusuyla ağlıyosun ....bu öyle bi acı ki... anne olmasanda hissedersinbak bende anne değilim olamadım ama sanki bi bebeğim varmışta biyerden gelecekmiş gibi o hissi derinden yaşıyorum ..
sen evlenince hemen anne ol inşaallah bizim yaşadığımızı bir kişi bile yaşamasın....gecen mübarek olsun

canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi

canım merhaba.
hımm canım farklı kürler önermiş demekki.
ben belki aynı kürleri öneriyordur diyordum ama değilmiş.
aslında buna sevindim demekki herkesin sorununa göre kür hazırlatıyo azo deyipte aynı şeyleri vermiyor.
canım at kuyruğunu poşet çay şeklinde göndermiş içinde 8 tane var bir ay sonra kullanmaya başlayacakmışız.
bu poşet çayları haftada 2 kez belirli günlerde içecekmiş.
bal karışımınıda 2 şişe göndermiş ama çok küçük şişeler 1 ayda biter yani.
zaten hayıtla bal karışımını bitirdikten sonra at kuyruğuna başlayacak vede bununla beraber keçi boynuzu kürü kullanacak yani kaynatılıp içilecek.
l arginine vitamin hapı tatlım bize birde evicap verdi evicap bittikten sonra l arginine başlayacak birde 2 kutu l arginin almamızı istedi.
içerisinde 50 tane var toplam 2 şişe ortalama 3,5 ay gidecek.
umarım faydasını görürüz canım siz ilk kulandığınızda bayaa bi faydasını görmüşsünüz.
inşallah tekrar sperm çıkışı olurda bizlere güzel haberler verirsin.

Son düzenleme:
nurdahh canım benim gözün aydın çoook sevindim
inşallah çoook kaliteli embriyolarınız oluşur vede bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…