Aleykümselam cnm
İnşallah cnmm benimm allah razıolsunn
sonrada sen olursun inşşş
sağol cnm benim sırada sizler varsınız şu üç aylarda sizlerde sevinip mutlu olun inşllh tabbiii sizin mutluluğunuz sanki bizimmşi gibi oluyo
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah bizlerde sevinenlerden oluruzz cnm
evt cnm burdakii tüm arkadaşlarımız mutluluğu bizide çokk mutlu ediyoooo
selamun aleyküm kızlarrrrrrrrr
bugün süper bi gündüüüüü rabbim VCK ve FLAZSK A da nasip etsin cnm baharım seni unutmadım he sakın içerleme
hemde nasıl mutlu oluyoruz içimiz umut doluyo
sen nasılsın cnm inşllh temizlik bitmiştir
artık dinlen adetinde yaklaşıyo dimi hayırlısıyla mutlu haberlerle donersin inşllh
ALLAH RAZI OLSUN BAHARCIĞIM AMİN İNŞALLAH DUASI KABUL OLANLARDAN OLURUZ RABBİM KABUL EDER HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI İNŞALLAH
EVET CANIM SEN BUNUN HER DEFASINDA SÖYLÜYORSUN BENİ BİLE İNANDIRMAYA BAŞLADIN İNŞALLAH SÖZLERİN DUA HÜKMÜNDE OLUR
İNŞALLAH CANIM SONUCU TEMİZ ÇIKAR RABBİM BİZ SEVDİKLERİMİZLE SINAMISIN BUNU EN İYİ SEN ANLARSIN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFALAR VERSİN SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
AMİN BAHAR BU SENE HEPİMİZ HAMİŞ KALIRIZ ALLAH'IN İZNİYLE HEPİMİZİN EŞLERİNDE BOL BOL SPERM ÇIKAR VE BİZDE MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKERİZ.BEN ŞİMDİ İFTARIMI YAPMAYA GİDİYORUM GELİNCE SİZE ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA YAŞADIKLARIMIZ ANLATICAM BİR YERE AYRILMAYIN OLURMU
ARKADASLAR HEPINIZIN KANDILI MUBAREK OLSUN BU MUBAREK GUNDE RABBIM TUM EVLAT ISTEYENLERIN DUASINI KABUL ETSIN INSALLAH.
KIZLAR BEN BUGUN ADET GORDUM YARIN SABAH DOKTORA GIDIYORUM HAYIRLISIYLA IGNELERE DE YARIN BASLIYORUM;
KIZLAR BENIM COK FECI ADET SANCIM VAR REGL ICIN HER ZAMAN KULLANDIGIM AGRI KESICIYI YUTSAM OLURMU ACABA?tedaviye etki edermi hap. KIZLAR CEVAP YAZIN SANCIDAN KIVRINIYORUM;
ALLAH RAZI OLSUN BAHARCIĞIM AMİN İNŞALLAH DUASI KABUL OLANLARDAN OLURUZ RABBİM KABUL EDER HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI İNŞALLAH
EVET CANIM SEN BUNUN HER DEFASINDA SÖYLÜYORSUN BENİ BİLE İNANDIRMAYA BAŞLADIN İNŞALLAH SÖZLERİN DUA HÜKMÜNDE OLUR
İNŞALLAH CANIM SONUCU TEMİZ ÇIKAR RABBİM BİZ SEVDİKLERİMİZLE SINAMISIN BUNU EN İYİ SEN ANLARSIN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFALAR VERSİN SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
AMİN BAHAR BU SENE HEPİMİZ HAMİŞ KALIRIZ ALLAH'IN İZNİYLE HEPİMİZİN EŞLERİNDE BOL BOL SPERM ÇIKAR VE BİZDE MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKERİZ.BEN ŞİMDİ İFTARIMI YAPMAYA GİDİYORUM GELİNCE SİZE ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA YAŞADIKLARIMIZ ANLATICAM BİR YERE AYRILMAYIN OLURMU
senind ekandilin mübarek olsun canım...
hadi hayırlı olsun tedavin...
inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine
cnm bu akşam sabahlayacağım cnm anneciğinede dua okuyacağım hepinizin kandili mübarek olsun
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EVET HEYECAN DORUKTA AMA İNŞALLAH RABBİM BİZİMDE SABRIMIZIN MÜKAFATINI VERECEK
İNŞALLAH CANIM ANNEM ÇOK ÜZGÜN MORALİ BOZUK ÖNCEKİ GÜN BİZE ÇAĞIRDIM ÖNCE GELMEM DEDİ SONRA ABLAMLA GELDİ ABLAM ANNEM KAÇ GÜNDÜR ÜZGÜN İLK DEFA YÜZÜ BUGÜN GÜLDÜ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM
HEP DUA EDİYORUM SİZLER BİLE DUA ETTİN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BUGÜNDE 41 YASİN BAŞLADIM İNŞALLAH RABBİM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN
CANIM BENİM TABİKİ DUA EDİCEM BİZLER BİRBİRİMİZE DUA ETTİKÇE DAHA ÇOK DUALARIMIZ KABUL OLUYOR İNŞALLAH BU HAYIRLI GÜNLERİ DE DEĞERLENDİRİP DUA EDİCEM RABBİM KABUL EDER HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH
Selam kizlar önceliklen Kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin bizim gibilerede tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Arkadaslar size yazmamin nedeni sakin umudunuzu kesmeyin diye ben 5yillik evliyim esimin sperm sayisi 2,5-5milyon arasi bendede adet düzensizligi var 4yildirda cocuk istiyoruz olmuyor ve 1,5yil icinde 3tüp bebek denedik hersey cok cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi yani Rabbim ol demezse ne yaparsak yapalim olmuyor.bu benim hikayem...
esimin abisi ise Azo sperm yani hic sperm yok onlarda 6yillik evliler gecen yil fertijin tüp bebek merkezinde mikro tese oldu kaynim ama hic sperm bulunamadi yani bulunanlarda ölüydü sonucta döllenme hic olmadi doktor 3-5yil sonra tekrar deneyin dedi.
aradan bir yil gecti yani bu ay tam bir yil oldu mikrotese olali ve eltimin normalde hic günü gecmezdi bu ay 15günü gecti ve hic umudu olmadigi icin test felan yapmadi sonrada kanamasi olunca asiri derecede olunca tabi bayilip hastaneye götürmüsler ve ne ciksin canim eltim megersem düsük yapmis garibim sevinelimmi üzülelimmi anlamadik yani sok gecirdik nasil olur hic sperm yokken böyle düsük olmasi Rabbime sükürler ettik o ol derse istersen hic olmasin zamani gelince rabbim nasip ediyormus iste bu Rabiimin bir mucizesi bunada hep beraber sükür ettik tam aksine üzüleceklerine dahada sevindiler demekki oluyormus.Simdi dahada umudumuz oldu hersey zamani gelince oluyormus ben esimin bu sperm sayisiyln hic hamile kalmazken kurban oldugum rabbim hic sperm olmadigi halde eltime mucizesini verip aldi yani dilersem olur dedi.
Sakin vazgecmeyin umudunuzu yetirmeyi arkadaslar sadece sabir edip dua edelim günü zamani gelince Rabbim ol deyince hepimizin Rabbimin izniylen evlatlari olacak bize bu sinavda isyan etmeden dua edip beklemek düser.
Rabbim bize tez zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?