Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADASLAR HEPINIZIN KANDILI MUBAREK OLSUN BU MUBAREK GUNDE RABBIM TUM EVLAT ISTEYENLERIN DUASINI KABUL ETSIN INSALLAH.
KIZLAR BEN BUGUN ADET GORDUM YARIN SABAH DOKTORA GIDIYORUM HAYIRLISIYLA IGNELERE DE YARIN BASLIYORUM;
KIZLAR BENIM COK FECI ADET SANCIM VAR REGL ICIN HER ZAMAN KULLANDIGIM AGRI KESICIYI YUTSAM OLURMU ACABA?tedaviye etki edermi hap. KIZLAR CEVAP YAZIN SANCIDAN KIVRINIYORUM;

Aleykümselam cnm
İnşallah cnmm benimm allah razıolsunn
sonrada sen olursun inşşş

sağol cnm benim sırada sizler varsınız şu üç aylarda sizlerde sevinip mutlu olun inşllh tabbiii sizin mutluluğunuz sanki bizimmşi gibi oluyo
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağol cnm benim sırada sizler varsınız şu üç aylarda sizlerde sevinip mutlu olun inşllh tabbiii sizin mutluluğunuz sanki bizimmşi gibi oluyo
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah bizlerde sevinenlerden oluruzz cnm
evt cnm burdakii tüm arkadaşlarımız mutluluğu bizide çokk mutlu ediyoooo

İnşallah bizlerde sevinenlerden oluruzz cnm
evt cnm burdakii tüm arkadaşlarımız mutluluğu bizide çokk mutlu ediyoooo

hemde nasıl mutlu oluyoruz içimiz umut doluyo
sen nasılsın cnm inşllh temizlik bitmiştir
artık dinlen adetinde yaklaşıyo dimi hayırlısıyla mutlu haberlerle donersin inşllh

bugün peygamberimiz miracca çıktığı gece rabbim bu gecenin hürmetine peygamber efendimizin hürmetine salihlerin hürmetini bütün çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin dua edcekler beni dualarınızda unutmayın arkadaşlarım güzel haberler aldıkça daha çok mutlu oldum hepiniz allaha emanet olun amin

selamun aleyküm kızlarrrrrrrrr
bugün süper bi gündüüüüü rabbim VCK ve FLAZSK A da nasip etsin cnm baharım seni unutmadım he sakın içerleme

a.s bitanem hoşgeldin
canım ben sizi yanlış anlayabilir miyim hiç
rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı inş

hemde nasıl mutlu oluyoruz içimiz umut doluyo
sen nasılsın cnm inşllh temizlik bitmiştir
artık dinlen adetinde yaklaşıyo dimi hayırlısıyla mutlu haberlerle donersin inşllh

İyiyim cnm anneme geldimm yemek filan yaptımm
şimdi kardeşime yemek hazırlıyorum bi taraftan
ay utanıyorum artıkk bitmedi demeye kızzzzz
eve yarın dönücem geri kalanları hallederim buhafta artıkk
evt cnm benim beklediğim tarih 27'si bakalımm hayırlısı artık

canım öyle olacağına gerçekten inanıyorum...
inş içimizden geçtiği gibi olur rabbim nasip eder size de o mutluluğu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş canım yaaa rabbim bu mübarek günde kabul etsin dualarımızı

senind ekandilin mübarek olsun canım...
hadi hayırlı olsun tedavin...
inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine

cnm bu akşam sabahlayacağım cnm anneciğinede dua okuyacağım hepinizin kandili mübarek olsun

senind ekandilin mübarek olsun canım...
hadi hayırlı olsun tedavin...
inş herşey yolunda gider ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine

baharım bugün süleyman beyle tanıştım çok sevdim polipim varmış onu alıp başlayacağız tedaviye ağustosa kaldı tedavi emre beylede uzun uzun konuştuk sadece proxeed plus kullanın dedi

allah hepinizden razı olsun dualarınız sizide bulsun hayırlı evlatlrınıza kavuşursunuz tez vakitte inşallah.benim az evvel elime saraçoğlunun kürleri ulaştı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.gelen kürler şunlar vitex agnus-cactus.bu kürü 1 bardak klorsuz sıcak suda demleyerek öğlen ve akşam içiniz diyor.2.kürde bal ve polen bunuda birinci kürü tamamladıktan sonra bu küre başlayınız diyor.3.kürde brokoli kürü ben bu mevsimde taze brokoli bulabilirmiyim acaba birde kızlar 1.kür bitecek mesela 15 gün sonra .ondan sonramı ballı poleni yiycek eşim o birincede brokoli kürünümü yiycek yanlışlık olmasın diye soruyorum rabbim hepimizin eşlerine şifalar ve bol spermler nasip etsin amin

hayırlı kandiller arkadaşlar.bu gecenin hürmetine ALLAh bütün dileklerinizi gerçekleştirsin.amin.
hepimize anne baba olmayı nasip etsin.amin.

Selam kizlar önceliklen Kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin bizim gibilerede tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Arkadaslar size yazmamin nedeni sakin umudunuzu kesmeyin diye ben 5yillik evliyim esimin sperm sayisi 2,5-5milyon arasi bendede adet düzensizligi var 4yildirda cocuk istiyoruz olmuyor ve 1,5yil icinde 3tüp bebek denedik hersey cok cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi yani Rabbim ol demezse ne yaparsak yapalim olmuyor.bu benim hikayem...

esimin abisi ise Azo sperm yani hic sperm yok onlarda 6yillik evliler gecen yil fertijin tüp bebek merkezinde mikro tese oldu kaynim ama hic sperm bulunamadi yani bulunanlarda ölüydü sonucta döllenme hic olmadi doktor 3-5yil sonra tekrar deneyin dedi.
aradan bir yil gecti yani bu ay tam bir yil oldu mikrotese olali ve eltimin normalde hic günü gecmezdi bu ay 15günü gecti ve hic umudu olmadigi icin test felan yapmadi sonrada kanamasi olunca asiri derecede olunca tabi bayilip hastaneye götürmüsler ve ne ciksin canim eltim megersem düsük yapmis garibim sevinelimmi üzülelimmi anlamadik yani sok gecirdik nasil olur hic sperm yokken böyle düsük olmasi Rabbime sükürler ettik o ol derse istersen hic olmasin zamani gelince rabbim nasip ediyormus iste bu Rabiimin bir mucizesi bunada hep beraber sükür ettik tam aksine üzüleceklerine dahada sevindiler demekki oluyormus.Simdi dahada umudumuz oldu hersey zamani gelince oluyormus ben esimin bu sperm sayisiyln hic hamile kalmazken kurban oldugum rabbim hic sperm olmadigi halde eltime mucizesini verip aldi yani dilersem olur dedi.
Sakin vazgecmeyin umudunuzu yetirmeyi arkadaslar sadece sabir edip dua edelim günü zamani gelince Rabbim ol deyince hepimizin Rabbimin izniylen evlatlari olacak bize bu sinavda isyan etmeden dua edip beklemek düser.
Rabbim bize tez zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah....

canım benim.ALLAH anneciğine şifa versin.acısını göstermesin.
babamsız 2.geçirdiğimiz miraç kandili.
okadar zor ki annesizlik babasızlık. babacığımın yattığı yer nur gittiği yer cennet olur inş.
neyse canım adet oldum arapça dua edemiyorum.
ama dilim döndüğünce türkçe dua ediyorum herkese.canım adetim geçince annen için bende yasin okuyabilirim.
ALLAh dualarımızı kabul eder inş.( ağlattın beni kız....üzülme inan annen iyi olur inş)

canınm teşekkürler paylaşımın için.aynen öyle.sabır iman inanç. inş hepimiz bu sınavı sabırla başaranlardan oluruz.amin.
canım kaynın spermlerini dondurtsun . azo larda bir an çıkış olup geri gidiyormuş.inş.normal yolla yine olur ama yine de dondurtsunlar.
eltine de geçmiş olsun.üzülsün mü sevinsin mi....KURBAN olduğum ALLAH IM herşeye kadir.inş hiç vakit kaynetmeden tekrar dan hamile kalır da acısını unutur canım eltin.
ALLAH yar ve yarsımcınız olsun.. sana da tez vakitte evlatlar nasip etsin RABBİM.amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…