Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba artvinli nasılsın canım

merhaba artvinli arkadaşaım çok şükür iyiyim sen nasılsın

evet umut olsun tosbik gelmişti ama hemen çıktı heralde slm verdim ama cevap vermedi ben ankara genartta yaptım metrkez çk iyiydi aysun hanımda öle ama erkek interfilitesinde bence istanbuldaki merkezler daha iyi

çok şükür iyiyim kızlar.sizler nasılsınız..............ya kızlar gerçi yazdım ama bir kez daha yazayım.size nacizane tavsiyem memorialde semih bey var.biz çok memnun kaldık bir görüşmeye gitseniz diyorum.:1hug:

kızlar demin daha çok kişi vardı ama çıkmışlar balsuratta burdaydı ama bir slm bile vermedi ben görmedim

vallaha artvinli arkadaşım allah kısmet ederse bu sefer zaten istanbuldaki doktorlarala görüşcez

canım benim üzme kendini herşeyde bir hayır vardır evet kaan hoca gerçekten çok iyi bir dr ama orası bencede tüpbebek yapacak kadar güvenilir bir yer gibi gelmiyor...

merhaba ben aranıza yebi katıldım uzun zamandır takip ediyodum bu güneymiş nasip bende bebiş isteyenlerdenim allah herkese hayırlısını versin amiiin...

merhaba ben aranıza yebi katıldım uzun zamandır takip ediyodum bu güneymiş nasip bende bebiş isteyenlerdenim allah herkese hayırlısını versin amiiin...
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz yavrularımıza...

belgincim merhaba nasılsın canım.bizi davet etmişsin ama sen yoksun.ya bu arada geçen gün ben sana nazar boncuğu almıştım.söylemeyi unuttum sende hiç sormuyorsun nerden geldi diyekaydirigubbakcemile3

amin inş burada bu durumdan çok muzdarip var girince inanamadım nasip allah ol deyince olur her şey onun elinde.

merhaba canım.aramıza hoş geldin.....kendinden bahsetsene,senin durumun nedir

canım benim iyiyim sagol bende geçen kendime nazar boncugu almıştım o sandım demekki sen aldın sagol canım benim ben alamıyorum ya param yetmiyo...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…