Bugün kontrolüm yapıldı herşey yolundaymış ahhhh ahh inşallah eşimin işlemide iyi gecerrrrr :18:
vck canım hangi devlet hastanesi söyle bizde yaptıralım
canım transferin hayırlı olsun,bebişin anneciğinin içinde büyüsün,İnşallah bebişin seninle olacak,içimden geliyor kuzum ya hamişim diye yazacaksın
Bugün kontrolüm yapıldı herşey yolundaymış ahhhh ahh inşallah eşimin işlemide iyi gecerrrrr :18:
slm canlarm rabbime şükür transferim oldu tek ebriyo konuldu rabbim yavrumu bana bagslasn insallah bi gün hepimiz anne oluruz
nurdah canim hayirli ugurlu olsun insallah transferin.insallah bebegin 9 ay boyunca simsiki tutunur
aaumut sevindim sperm ciktigina tedavinde basarilar dilerim canim benim.soyle bakiyorumda topikte herkes allahin izniyle evladina bir adim daha yaklasiyor ne guzel
slm arkadaşlar.nasılsınız?
bu aralar fazla giremiyorum topiğe.
girip okuyup çıkıyorum.
zamanım olmuyor.inş. güzel gelişmeler vardır.
hepinizi çoook seviyorum veeee öpüyorum canlar....
merhaba canlar
ben cok giremiyorum hala kendimi tam toparlayamadım.bilmeyenler için hemen özet geceyim eşimde y karomozoumnda azf b ve azf c de delesyon var.emre hocaya gittik dünya üzerinde azf b de sorun olan hastalarda daha hiç sperm bulunamadı.sprm çıkma ijtimailniz yok dedi.
ben yıkıldım eşim yıkıldı tabi.azf b delesyonu dünya üzerinde çok az erkek te görülürmüş siz sayılı insanlardansınız dedi doktor.neyse ben ağlama krizinide girdim umut tüp bebek merkezinin merdeivenlerini nasıl indik kendimizi sokağa nasıl attık hiç bilmiyorum.yol kenarına kaldırıma oturduk ben ağladım ağladım eşim beni sakinleştirmeye çalıştı.o arada bi an gözümü kapattım kabe karşımda dev bir kapıdan girdim kabeyi karşımdda gördüm... işte o an eşime dedim Rabbim beni çağırıyor bizim gitmemiz lazım...ev alırken bile satmadığım hep doğum için bebiş için sakladığım bir bileziğim vardı dedimki bebişime nasip olmayacaksa bu bilezik rabbimmin yolunda harcansın..hemem onu sattık ramzan umresine yazıldık.nasip olursa gidiyoruz.
gecen hafta sonu eşimin memleketine giittik durumumuzu anlattı eşim annesine doktorların hiç bir zaman olmaz dediğini bunun üzerine umre kararı aldığımızı.bu hafta sonuda benimkilere ben söyledim.herkese çok iyim diyorum sonra telefonu kapatınca yada öbür odaya gidince hıçkırıklara boğuluyorum.sizlere bunları hiç anlatmıycaktım ama sizden başkası beni anlamıyor canlar.iyim diyorum temizlik yapıyorum tatlı yapıyorum ama tatlılarımın bile tadı yok.için için bir ateş yanıyorum sanki.
eşim bir nebze benden daha iyi gibi sanki.onun yanında mutluluk oynuyorum.sanrım oda bana oynuyor.bu konuyu aşmışız gibi espiri yapıyoruz bununla ilgili ama arkamı dönünce ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.napıcam ben şimdi bu kadar hayali bu kadar umutu....
beni yanlış anlamayın Rabbimden umudu kesmiş değilim haşa ama bende garip bir kulum .canım acıyor.
çok şükür diyorum eşim sağlıklı olsun bebiş istemem diyorum ama ne bileyim kendimide tutamıyorum.etrafımdaki insanlar beni anlamıyorlar bu derdimle dertlenecek kimsem yok bir annem babam var bende onlara kıyamıyorum içimdekileri gösteremiyorum.benim bu halimi görüp üzülmelerine dayanamıyorum.
hakkınızı helal edin üzdüm sizi.
İSİM:_haSreT
YAŞ-EŞİN YAŞI:34-35
EVLİLİK SÜRESİ:13
AZOSPERM NEDENİ:kendiliginden gec inmis testis
TEDAVİ SÜRECİ:
GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR:2000- 2001 tesa da birsey bulunamadi,2011 de tesede elonge hücre,2012 de kök hücre bulundu
SONUÇLARI:2011 de tutunma olmadi, 2012 de tedavi iptal oldu
TÜP BEBEK DENEME SAYISI:2
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:2011 de gürgan clinik, 2012 genart
SON DURUM: saracoglu kürleri kullanacagiz 5 ay esimle ben
Herkese merhabalar kızlar nasılsınız??
az önce çok güzel haber aldım siiznle paylaşmak istedim.
Esk de bi arkadaşım vardı topiğe bikaç kere girmişti.
3-4gün önce m.tese ameliyatları oldu ve sayılmayacak kadar sperm çıkmış. perşembe günüde transferi varmış.
çok duygulandım. siznlede paylaşmak istedim.
hoşgeldin bitanemnasılsın görüşmeyeli
selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
vck,bahar,masal,ıstıyorumbebegım ve hepınız ınsallah ıyısınızdır
selam canım hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın pek girmiyorsun topiğe yoksa tüpbebek tedavisinde misinselam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
vck,bahar,masal,ıstıyorumbebegım ve hepınız ınsallah ıyısınızdır
bişey sorucam bu çakşır kökünün tadı acımı oluyor normalde? Birde siz keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz?bekletiyormusunuz
canım çakşırı bilmiyorum ama keçiboynuzu kürünü söyliyeyyim
6 tane keçiboynuzunu alıp küçük parçalara bölüyorsun yarım litre suyun içine atıyorsun kaynadıktan sonra kapağını örtüp 3 dakika daha kaynatıp altını kapatıyorsun demlendikten sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiriyorsun ben eşime artık uygulamıyorum çünkü fsh hormonunu yükseltiyormuş
merhaba canim hosgeldin.
nurdahin tarnsferi olmus bugun. sevincli haberini almamiza az kaldi onunda. son gelisme bu benim aklima gelen.
selam canım hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın pek girmiyorsun topiğe yoksa tüpbebek tedavisinde misinCANIM BU ARADA İSTİYORUMBEBEĞİMİ HAMİLE HEMDE İKİZLERİ OLACAK DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH
tşk cnm bende yapıyorumda kafama göre takılıyordum dakikasına bakmıyodum şimdi ayarlıyıpda ugulıyayım dedim sağol.aktarcıdan keçiboynuzuyla çakşır kökü aldım ikisini bir kaynatıp içiricem.çakşır kökünün tadı çok acı normalde acımı oluyor acaba? Vck cim çakşır kökü sperm arttırıcı bi kür bayada ünlü araştır belki işinize yarar.
koşuyolu bana çok uzak, allah kolaylık versin hepimize yaz sıcağında nasıl gidip geleceksek.
cumartesi günü saat 9:30 da otobüse bindim saat 12 de vardım hastaneye. sıcaktan sersem döndüm resmen. şimdi bide köprü bakıma girmiş 3 ay sürecekmiş.
işimiz dahada zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?