Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vck canım hangi devlet hastanesi söyle bizde yaptıralım

çapa bebeğim önce gece 12den sonra randevu al sonra doktor zaten sperm testi isteyecek gidip gün alıyorsun eşim geçen hafta gitmişti bugüne randevu verdiler size belki daha öncesine gün verirler çünkü yoğun değillermiş.bu arada sınavın nasıl geçti bebişim

Aşkbebek canım ben eşime şimdi yarın için randevu aldım gerçekten hiç yoğun değilmiş normalde gece yarısı alıyordum bir hafta sonra veriyorlardı.tek randevu kalmıştı sende perşembeye al istersen

Canım benim keşke yakınında olsakda paylaşabilsek,hepberaber oturup ağlayabilsek...İnan içindeki yangınını bizde hissediyoruz,bizler biliriz o derdi.Rabbimden umut kesilmez,Allahım mucizesini inşallah sana gösterir.Herkes başka bir sınavla deneniyor,bizim sınavımız bu,senin de sınavın bitmedi bence,inan,sabret Rabbim kapısına gideni geri çevirmez.Rabbim kullarına bu derdi veriyorsa elbet sabrını da veriyor.Allah yolunuzu açık etsin,ne güzel Ümreye gidiyorsunuz,inşallah birgün hayırlı haberlerini de alacağız.Ben Allahın mucizelerine çok şahit oldum inan ki ,istedimi herşey oluyor.Bak benim halamın kızına kısır teşhisi kondu,doktorlar tedaviye bile gerek duymadılar,mümkün bile değil dediler.Doner bulun dediler artık.Senelerce gitmediği şehir,prof.kalmadı hep aynı,tıp ilerledikçe bile ümit vermediler.Tam 17 yıl olmadı.Her sene yinede araştırdılar.Ve benim kuzeni hastaneye kaldırdılar rahatsızlandı 2 aylık hamile olduğunu öğrendi,öğrediğinde zaten şoka girdi 2 gün hastanede kalmak zorunda kaldı.Şimdi kocaman kızı var.Yani işte olmayacak,asla cümleleri Rabbim isteyene kadar geçerlidir.Nolursun üzülme diyemiyorum ama kendini harap etme,sağlığına birşey olmasın,öpüldün.Rabbim yardımcınız olsun

canım transferin hayırlı olsun,bebişin anneciğinin içinde büyüsün,İnşallah bebişin seninle olacak,içimden geliyor kuzum ya hamişim diye yazacaksın

Canim hayirli ugurlu olsun insallah sana simsıkı tutunur ve hayirlisiyla hamileyim diye yazarsin insallah

Kusuruma bakmayin telefondan yaziyorum ya ancak takip edebiliyorum her yaziniza cevap yazmayi cok istiyorum ama zorluk cekiyorum sabah is aksam esim ancak takip edebiliyorum

bişey sorucam bu çakşır kökünün tadı acımı oluyor normalde? birde siz keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz?bekletiyormusunuz

Bugün kontrolüm yapıldı herşey yolundaymış ahhhh ahh inşallah eşimin işlemide iyi gecerrrrr :18:

canim insallah hersey yolunda gider. dualarim seninle.

slm canlarm rabbime şükür transferim oldu tek ebriyo konuldu rabbim yavrumu bana bagslasn insallah bi gün hepimiz anne oluruz

canim hayirli ugurlu olsun.dilerim hamileyim demekte nasip olur.

nurefsancigim dogum günün kutlu olsun. yeni yasin bebislerini getirsin sana.

slm arkadaşlar.nasılsınız?
bu aralar fazla giremiyorum topiğe.
girip okuyup çıkıyorum.
zamanım olmuyor.inş. güzel gelişmeler vardır.
hepinizi çoook seviyorum veeee öpüyorum canlar....

canim kalplerimiz bir, sevgilerimiz karsilikli .

canim umreniz simdiden kabul olsun canim.cok iyi bir karar vermissiniz. dilerim orda yaptigin dualr kabul olur melegine en kisa zamanda kavusursun. gün dogmadan neler dogar canim sen tevekkül et rabbim bir sebeb yollar insallah.

merhaba canim,
arkadasina cok sevindim.darisi bizlerin basina.

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
vck,bahar,masal,ıstıyorumbebegım ve hepınız ınsallah ıyısınızdır

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır

merhaba canim hosgeldin.

nurdahin tarnsferi olmus bugun. sevincli haberini almamiza az kaldi onunda. son gelisme bu benim aklima gelen.

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
selam canım hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın pek girmiyorsun topiğe yoksa tüpbebek tedavisinde misin CANIM BU ARADA İSTİYORUMBEBEĞİMİ HAMİLE HEMDE İKİZLERİ OLACAK DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH

Son düzenleme:
bişey sorucam bu çakşır kökünün tadı acımı oluyor normalde? Birde siz keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz?bekletiyormusunuz

canım çakşırı bilmiyorum ama keçiboynuzu kürünü söyliyeyyim
6 tane keçiboynuzunu alıp küçük parçalara bölüyorsun yarım litre suyun içine atıyorsun kaynadıktan sonra kapağını örtüp 3 dakika daha kaynatıp altını kapatıyorsun demlendikten sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiriyorsun ben eşime artık uygulamıyorum çünkü fsh hormonunu yükseltiyormuş

tşk cnm bende yapıyorumda kafama göre takılıyordum dakikasına bakmıyodum şimdi ayarlıyıpda ugulıyayım dedim sağol.aktarcıdan keçiboynuzuyla çakşır kökü aldım ikisini bir kaynatıp içiricem.çakşır kökünün tadı çok acı normalde acımı oluyor acaba? vck cim çakşır kökü sperm arttırıcı bi kür bayada ünlü araştır belki işinize yarar.

Son düzenleme:
merhaba canim hosgeldin.

nurdahin tarnsferi olmus bugun. sevincli haberini almamiza az kaldi onunda. son gelisme bu benim aklima gelen.

ıyı olmanıza cok sevndım
ay ıstıyorum bebegıme cok sevındım
hemde ıkız olusuna dahada cok sevındım
rabbım saglıklan alsın meleklerını kucagına ınsallah
bn tedavıde deılım
eylul ekım gıbı dusunuyorum ama bakalım kısmetse

şifa olsun canım .ah canım topiğe yazmak istemedim ama eşim kür kullandı ya çok rahatsız işten izin aldı eve geldi şimdi uyuyor.inan artık herşeyden korkar oldum eşime eczaneden evicap ve zinco c aldım olmazsa kürlerden vazgeçicem sadece vitamin kullansın

bende 2 de merkezdeydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…