cok sagol bitanem darısı başına ins. kız eşime pek eziyet edemiyorum tese olduya ameliyatlı die ama sagolsun yinede yapıyo her dedigimi :))))
Kızlar benim test tarihim 12 temmuzmuş yani 22 gün sonra ben 12 gün sonra diye biliyodum pek anlamadm
canım benim eşimede bugün akşam çıkar demiş çünkü eşimden başka kimse yokmuş .daha önce gidince 10 gün sonra almıştık sonucu ama çok yoğunlarmış o gün.anladım cnm kaan bey bana sizin gelmenize gerek yok dedi
eşiniz gelecek sperm verip dönecek dedi
bende rahat edemediğimi sitres yaptığımı onun için yanında olmak istediğimi söyledim tamam ozaman siz bilirsiniz dedi...
Cnm benim inşlh sizinde yüzünüz güler...
Için nasıl rahat edecekse öyle yap canım eşinin yanında olman iyi olur bence mutlu haberi alınca biraz gezer eylenirsiniz
amin canım inşallah rabbim duysun sesini
anladım cnm ama kaan hoca banada 1 hafta 10 gün sonra sonucu çıkar bana gönderirler dedi
bu böyle bişi galiba
hadi inşlh sayılamayacak kadar sperminiz çıkar
cnm bu arada topikten uzun zamandır mahrum kaldım
annen nasıl takrar parça aldılarmı sonuçları açıklandımı
rabbim şifasını versin valla merak ediyorum aklımdan çıkmıyor...
canım inanabilirsin çünkü benim eşimede aynı gün çıktığını söylediler eşime randevu alıcam artık hangi gün gideceği randevuya kalmış ama sanırım sonucu çıkmıştırhayatım bende cebeci hastanesini aradım.boyamalı sperm testi ücretini sordum.ücret yok dedi.ne zaman çıkar dedim .akşama çıkar bizde onu kaan hocaya faxlıcaz dedi.şaka gibi kime inanalım.orda iyice soralım.
Nurdah canım hayırlı olsun bebişin göbişinde can bulsun sana sıkı sıkı tutunsun darısı başımıza olsun amin
cok sagol canm amin darısı hepinizin başına olsun inş. Vck canm naptn eşin boyamalı test yaptrdmı
merhaba canlar
ben cok giremiyorum hala kendimi tam toparlayamadım.bilmeyenler için hemen özet geceyim eşimde y karomozoumnda azf b ve azf c de delesyon var.emre hocaya gittik dünya üzerinde azf b de sorun olan hastalarda daha hiç sperm bulunamadı.sprm çıkma ijtimailniz yok dedi.
ben yıkıldım eşim yıkıldı tabi.azf b delesyonu dünya üzerinde çok az erkek te görülürmüş siz sayılı insanlardansınız dedi doktor.neyse ben ağlama krizinide girdim umut tüp bebek merkezinin merdeivenlerini nasıl indik kendimizi sokağa nasıl attık hiç bilmiyorum.yol kenarına kaldırıma oturduk ben ağladım ağladım eşim beni sakinleştirmeye çalıştı.o arada bi an gözümü kapattım kabe karşımda dev bir kapıdan girdim kabeyi karşımdda gördüm... işte o an eşime dedim Rabbim beni çağırıyor bizim gitmemiz lazım...ev alırken bile satmadığım hep doğum için bebiş için sakladığım bir bileziğim vardı dedimki bebişime nasip olmayacaksa bu bilezik rabbimmin yolunda harcansın..hemem onu sattık ramzan umresine yazıldık.nasip olursa gidiyoruz.
gecen hafta sonu eşimin memleketine giittik durumumuzu anlattı eşim annesine doktorların hiç bir zaman olmaz dediğini bunun üzerine umre kararı aldığımızı.bu hafta sonuda benimkilere ben söyledim.herkese çok iyim diyorum sonra telefonu kapatınca yada öbür odaya gidince hıçkırıklara boğuluyorum.sizlere bunları hiç anlatmıycaktım ama sizden başkası beni anlamıyor canlar.iyim diyorum temizlik yapıyorum tatlı yapıyorum ama tatlılarımın bile tadı yok.için için bir ateş yanıyorum sanki.
eşim bir nebze benden daha iyi gibi sanki.onun yanında mutluluk oynuyorum.sanrım oda bana oynuyor.bu konuyu aşmışız gibi espiri yapıyoruz bununla ilgili ama arkamı dönünce ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.napıcam ben şimdi bu kadar hayali bu kadar umutu....
beni yanlış anlamayın Rabbimden umudu kesmiş değilim haşa ama bende garip bir kulum .canım acıyor.
çok şükür diyorum eşim sağlıklı olsun bebiş istemem diyorum ama ne bileyim kendimide tutamıyorum.etrafımdaki insanlar beni anlamıyorlar bu derdimle dertlenecek kimsem yok bir annem babam var bende onlara kıyamıyorum içimdekileri gösteremiyorum.benim bu halimi görüp üzülmelerine dayanamıyorum.
hakkınızı helal edin üzdüm sizi.
amin canım allah razı olsun.evet canım test yaptırdı sonucu çıkmıştır ama eşim tekrar randevu alıp doktora gitmesi lazımmış.
O yüzden randevu aldığımız gün sonucu alıcaz
anladm cnm sonucu yaz bizde merak ediyorum ins iyi sonuclar cıkar
Baharcığım sağol senide yorduk hakkını helal et.tamda eşimin test verdiği güne denk geldi inşallah rabbim herkesin duasını kabul eder rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun
bugün kontrolüm yapıldı herşey yolundaymış ahhhh ahh inşallah eşimin işlemide iyi gecerrrrr :18:
canım bugün benim eşimde devlet hastanesinde test yaptırdı ona boyamalı ve yıkamalı yaptır dedim şimdi aradım yapmışlar ama ücret vermedi.sonucuda herhalde daha önceki gibi bir hafta 10gün sonra çıkar canım özel olmadığı için yavaştan alıyorlar
amin canım allah razı olsun.evet canım test yaptırdı sonucu çıkmıştır ama eşim tekrar randevu alıp doktora gitmesi lazımmış.
O yüzden randevu aldığımız gün sonucu alıcaz
pek birşey çıkacağını zannetmiyorum ama işte umut dünyası tabi ki haber vericem biz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşıyoruz inşallah sevindirici haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?