Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim test tarihim 12 temmuzmuş yani 22 gün sonra ben 12 gün sonra diye biliyodum pek anlamadm

canım hayırlı olsun çok oturup durma yat dinlen ilk üç gün çok önemli wc harici dolanma çok bırak eşin yapsın bulaşıgı yemegi filan senin test günün bu gün trasver olduysan temmusun 1 ayın birinde yani trasver günü sayılmıyor ondan sonraki 12.ci ğün test yaptır 22 gün sonra olurmu inşallah tutarsa 22 gün sonra keseyi görürsün kabak çekirdegi ananas badem fındık fıstık ye birer avuçta olsa günde ani hareketler yapma uzan arada ev içi dolaş ve bol bol dua et şanslar senin olsun allah sevindirsin canım müjdeli haber ver ..

canım benim eşimede bugün akşam çıkar demiş çünkü eşimden başka kimse yokmuş .daha önce gidince 10 gün sonra almıştık sonucu ama çok yoğunlarmış o gün.
Canım annemin ayağından yarın parça alınacak sonucuda bir hafta falan sonra çıkıyor.inşallah canım sizlerinde duasıyla sonucun temiz çıkacağına inanıyorum dualarınızı eksik etmeyin
hayatım bende cebeci hastanesini aradım.boyamalı sperm testi ücretini sordum.ücret yok dedi.ne zaman çıkar dedim .akşama çıkar bizde onu kaan hocaya faxlıcaz dedi.şaka gibi kime inanalım.orda iyice soralım.
canım inanabilirsin çünkü benim eşimede aynı gün çıktığını söylediler eşime randevu alıcam artık hangi gün gideceği randevuya kalmış ama sanırım sonucu çıkmıştır

Nurdah canım hayırlı olsun bebişin göbişinde can bulsun sana sıkı sıkı tutunsun darısı başımıza olsun amin

Esma16 canım yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım seni çok iyi anlıyorum ve aklımdan hiç çıkmıyorsun.inşallah canım rabbim sana önce kabeyi görmeyi nasip etti ilk kabeyi gördüğün anda ettiğin dua kabul olurmuş inşallah rabbim seninde gönlünün muradını verecek ve sen doktorların inadına bebişini doğuracaksın buna çok inanıyorum gönlü kalbi güzel arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah

boşuna dememişler kul kula sebeptir diye bak eşinde motive olmuş şimdi. ilaçlarınıda daha kolay kullanır artık.
inşallah canım hayalleirnizin hepsi gerçek olur, eviniz bebeklerle dolar canım :)[/QUOTE]

HAKLISIN CANIM KUL KULA SEBEPTİR İLAÇLARINI KULLANIYOR AMA BİN DEREDEN SU GETİRİYOR ÇOK FAZLA NAZLANIYOR BEN BİR HAMİŞ OLAYIM GÖRECEK NAZ NEYMİŞ
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBİŞ SAHİBİ OLMAYI

cok sagol canm amin darısı hepinizin başına olsun inş. Vck canm naptn eşin boyamalı test yaptrdmı

amin canım allah razı olsun.evet canım test yaptırdı sonucu çıkmıştır ama eşim tekrar randevu alıp doktora gitmesi lazımmış.
O yüzden randevu aldığımız gün sonucu alıcaz

esma16 canım seni çok iyi anlıyorum.bende eşimin tese ameliyatında çıkmadı dedikleri an öyle olmuştum.çok istemiştim.ama ALLAH büyüktür aynen seni gibi hiç ümidimi kesmedim.şükürler olsun ki 1 2de olsa sperm gördük.benim eşim azf c delesyon var.Emre bey bizede bunun ilacı yok tekrar m tese olabilirsin demişti.biz ona gitmedik.ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ DAHA SABIRLI OLMA ZAMANIDIR. ALLAH SEVDİĞİ KULLARI İMTİHAN EDİYOR.O NDAN GELEN HERŞEYE HAMD OLSUN. eşinin beslenmesine dikkat et.doğal şeyler yiyin.kavrulmamış badem fındık ceviz gibi.yeşillikler. nohut. ısırgan çayı.bunlar Kaan hocanın önerileri.UMREYE gitmenize de çok sevindim.bende istedim ama henüz nasip olmadı.çokca dua et ....bizide unutma olurmu. özel msj kutuna bir bak

amin canım allah razı olsun.evet canım test yaptırdı sonucu çıkmıştır ama eşim tekrar randevu alıp doktora gitmesi lazımmış.

anladm cnm sonucu yaz bizde merak ediyorum ins iyi sonuclar cıkar

anladm cnm sonucu yaz bizde merak ediyorum ins iyi sonuclar cıkar

pek birşey çıkacağını zannetmiyorum ama işte umut dünyası tabi ki haber vericem biz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşıyoruz inşallah sevindirici haberlerle gelirim

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

esma 16 canım ne olur üzülme seni bizden başkası anlayamaz ama şunu unutma bizim sorunumuzun genel adı ne...
azosperm yani hiç sperm yok demek ama yüzlerce insan bu soruna rağmen hamile yada bebeği var umudunu kırma doktoru dinleme unutma rabbim isteyince olucak bu bize büyük bi imtihan ...
şu an bende senin yaşadığın duyguları yaşıyorum hıçkırıklara boğuldum zaten toparlanmaya çalışıyorum ama çok zor bi umutla devam edicez bebeğimizi hiç bırakmıycaz onu hayal etmeyi bırakırsak o zaman gelmez...
ne güzel ümreyede gidiyosun rabbim duanı orda kabul edecek bu gönül yangınıyla rasulullah sana sahip çıkacak...inşaallah...

Baharcığım sağol senide yorduk hakkını helal et.tamda eşimin test verdiği güne denk geldi inşallah rabbim herkesin duasını kabul eder rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun

Baharcığım sağol senide yorduk hakkını helal et.tamda eşimin test verdiği güne denk geldi inşallah rabbim herkesin duasını kabul eder rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun

helal olsun canım ne yorgunluğu...
allahın izniyle tamamladık hepsini...
sizin içinde güzel bi güne denk geldi rabbim kabul etsin inş

vck canım hangi devlet hastanesi söyle bizde yaptıralım

pek birşey çıkacağını zannetmiyorum ama işte umut dünyası tabi ki haber vericem biz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşıyoruz inşallah sevindirici haberlerle gelirim

insallah canmm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…